31 одлична иПад апликација за децу

иПадс су одлични таблети за децу, али не долазе препуни апликација за децу. Можете да побољшате иПад искуство вашег детета помоћу ових апликација за читање, језик, креативност, гледање и опуштање.

Апликације за читање

Најбољи приступ бесплатном читању за децу на иПад-у је и најбоље место у стварном животу: библиотека. Већина библиотека има минималне захтеве и регистрацију на мрежи. Хоопла, Либби, ОверДриве, и Киндле сви раде са већином локалних библиотека, док Сора је апликација која се углавном фокусира на садржај из школских библиотека. Када је у питању учење деце да читају, апликације попут Кхан Ацадеми Кидс, Старфалл, и Хомер може пружити лекције за децу која раде са чланом породице.

Ове апликације за библиотеке су нека од најбољих места за тражење бесплатних стрипова. Такође постоји много апликација специфичних за стрипове које садрже мноштво садржаја прикладног за децу, укључујући Марвел Унлимитед, ДЦ Универсе, и цомиКсологи. Мадефиреов власнички софтвер за читање стрипова синхронизује покрет, звук и 3Д ефекте са искуством читања стрипова. Тхе Мадефире иПад апликација је одличан ресурс за одрасле и децу да бесплатно читају узбудљиве приче. ЦомицФлов је одлично ако желите да отпремите сопствене .цбр, .цбз и .пдф датотеке да их читају.

Апликације за језик

Деца и њихов спужвасти мозак чине неке од најспретнијих људи који уче језик. Дуолинго за децу је одличан начин да усаврше своје вештине на енглеском или да их прошире на шпански или француски. Ако ваш мали штребер жели да учи језике за компјутере уместо за људе, СцратцхЈр и Кано Цоде подучавају основне принципе компјутерских наука и програмирања. Ове апликације дају деци алате за прављење сопствених игара или прича у формату који је свима лак за разумевање.

  [Explained] Како додати кориснике у Судоерс у Убунту-у

Апликације за игру и креативност

Креативност, решавање проблема и кооперативне друштвене вештине које видео игрице развијају код деце и одраслих не могу се потценити. Минецрафт је најпопуларнија плаћена игра на иПад-у већ годинама, и то са добрим разлогом. Слобода стварања, изградње и авантуре омогућава деци да оживе своју машту.

Тоца Боца је серија награђиваних образовно-забавних игара са апликацијама које имају за циљ креативност, дизајн, инжењеринг, науку и још много тога. Саго Мини је колекција игара заснована на претплати за предшколце који тек уче основе живота, језика и интерактивности. АБЦ миш је колекција хиљада занимљивих активности сличне цене које покривају већину школских предмета.

Апликације за гледање

Док је технологија за убризгавање Моане директно у дете још увек у развоју, иПад нуди обиље апликација за децу да гледају своје омиљене програме без наметљивих огласа и неприкладног садржаја. Диснеи+ и Нетфлик су најпопуларније плаћене претплате, иако се родитељски надзор на овим последњима топло препоручује. ПБС Кидс Видео, ПлаиКидс, ДиснеиНОВ, БраинПоп, и Смитхсониан Цханнел су неке од најбољих од многих апликација са образовним или другим садржајем прилагођеним деци за бесплатно гледање на вашем иПад-у.

Апликације за опуштање

Прекомерна употреба екрана може довести до немира и проблема са менталним здрављем за све, а посебно за децу. Помозите својој деци да регулишу време испред екрана и користите неке апликације за свесност направљене за децу Зауставите се, удахните и размислите децо, или Мосхи Твилигхт Слееп Сториес. Већина апликација за пажњу или медитацију су за почетак прилагођене деци, па их поставите у Мирно, Хеадспаце, или сличне апликације могу им помоћи да се носе са свим искушењима и невољама младости.

  Како променити ИМЕИ број на Андроиду без роот-а

Деца често воле да пронађу сопствене начине да буду заузета таблетима. Ове апликације вам могу помоћи да учините екран здравијим и пријатнијим местом за вас и вашу децу.