4 мистериозне игре убиства које треба испробати

Лежерно играње долази у много различитих облика. Неки људи играју игрице на својим телефонима и таблетима, други играју на конзолама, а трећи играју једноставне игре засноване на претраживачу. У неким случајевима популарне друштвене игре се претварају у онлајн игре које корисници воле да играју.

Цлуе-лике игра на мрежи

Најбоље онлајн игре сличне Цлуе-у

Цлуе је друштвена игра са мистеријом убиства. Можда вам се чини да је играње компликовано када први пут покушате, али је прилично једноставно и забавно. Игра има много покретних делова. Ако тражите онлајн игре које су попут Цлуе-а, покушајте следеће.

Напомена: Цлуе је регистровани заштитни знак. Пронаћи ћете игре које су попут Цлуе-а, али не и његову тачну реплику.

1. Званични траг на Стеам-у

Тхе званична игра Цлуе је доступна на Стеам-у. Није исто као да играте игру у вашем претраживачу, али Стеам верзија је верна адаптација игре.

Игра није бесплатна. Тренутно је доступан за 16,36 долара након попуста од 10%. Ако желите да играте са пријатељима, и они ће морати да купе игру на Стеам-у (или некој од других подржаних платформи).

Такође можете пронаћи насумичне играче на мрежи са којима ћете играти.

2. Нев Иорк Мистериес: Тхе Лантерн оф Соулс

Нев Иорк Мистериес: Тхе Лантерн оф Соулс је доступан на Стеам-у. Међутим, то је мистерија убиства, не игра се као игра на плочи. Уместо тога, намењен је за једног играча. Истражујете различите локације и проналазите трагове да откријете ко је убица.

  10 начина да побољшате квалитет звука ваших АирПодс Про уређаја

Ова игра је поглавље у низу сличних игара. Мистерије Њујорка: Лантерн оф Соулс кошта 7 долара.

3. Дансе Мацабре: Цримсон Цабарет

Дансе Мацабре: Цримсон Цабарет је колекција мистеријских игара о убиствима на Стеам-у. Игра нуди игривост која је нешто ближа игри на плочи. Морате истражити Париз, прикупити трагове и покушати да сами не будете убијени. Игра кошта 5,49 долара.

4. Тајне злочина: Цримсон Лили

Цриме Сецретс: Цримсон Лили је доступан на Стеам-у и то је комбинација мистерије убиства и скривеног предмета. Видећете да је игра донекле блиска игри на плочи, али није реплика Цлуеа јер нема укључених карата. То је за једног играча и кошта 9,99 долара. Ако се цена чини превисока, вреди напоменути да игра има добар рејтинг.

Закључак

Игре мистерија убиства су неки од старијих жанрова у играма. Друштвене игре се можда неће играти онолико колико су некада радиле с обзиром да сада постоје боље платформе за игре, али жанр је и даље популаран. На Стеам-у ћете наћи много других мистерија о убиствима и пронађених предмета. Прођите кроз каталог и ову листу и сигурно ћете пронаћи нешто забавно за игру.