5 најбољих апликација за тимску комуникацију

Ако ваша цела компанија сада ради од куће, требаће вам добра апликација за тимску комуникацију. Вероватно ћете желети нешто што вам омогућава да делите поруке, креирате канале и интегришете се са другим апликацијама. Ово су наше главне препоруке.

Слацк

Слацк је горила од 800 фунти у соби за ћаскање. То је апликација која је све започела још 2013. Предмет је био једноставан: користите Слацк уместо е-поште за комуникацију са својим тимом.

Слацк је напустио е-пошту у корист сталне везе у реалном времену са целим тимом. Лако је и забавно за коришћење, због чега је постало толико популарно. Слацк има наменске канале на којима можете разговарати о одређеним пројектима, слати директне поруке или ћаскати као група.

Додавање емоџија учинило га је још забавнијим, али када је Слацк увео интеграције и наменског Слацк бота, свет се отворио. Можете користити интеграције да претворите Слацк у почетну базу за све операције вашег тима, укључујући ГитХуб урезивање, Трелло картице, одобрења Гоогле Схеет-а итд.

Много тога још увек важи. Ако желите једноставну и бесплатну (са ограничењима) апликацију за тимску комуникацију коју можете почети да користите за неколико минута, требало би да изаберете Слацк.

Ипак, није без проблема. Прво, то је скупо. Бесплатни план вам омогућава да видите само последњих 10.000 порука. Стандардни план, који укључује неограничену архиву порука, неограничене апликације, групне позиве и друге посебне организационе карактеристике, кошта 6,67 долара месечно по особи када се наплаћује годишње.

  Заштитите свој кућни Минецрафт сервер од ДДОС напада помоћу АВС-а

Друго, почиње да се јавља замор од Слацк-а. Његова филозофија заснована на ћаскању је неформална и можда није најбоља за све организације. Слацк обавештења такође могу бити помало досадна.

Ако било која од ових тачака дисквалификује Слацк за вашу компанију, погледајте друге апликације за тимску комуникацију које смо истакли у наставку. Неки покушавају да побољшају Слацкове проблеме, а неки чак иду и даље.

Твист

Твист је креирала Доист, компанија која стоји иза популарних Тодоист апликација за управљање задацима. Ако је Слацк хаос, Твист је ред.

Уместо да се фокусира на собе за ћаскање, Твист користи другачији приступ. И даље можете имати канале за различите пројекте, али прво креирате нит уместо да шаљете поруку на канал.

Слично е-поруци, апликација од вас тражи да прво креирате тему, а затим