5 цоол Фортните апликација за генератор имена

Фортните је популарна игра краљевске битке за више играча. За разлику од ПУБГ-а, Форните је дефинитивно више на страни забаве. Игру можете играти са пријатељима или насумичним људима са којима сте упарени на мрежи. Нови садржај и мапе за њега се периодично објављују.

Фортните генератор имена

Фортните генератор имена

У Фортните-у, као иу многим другим играма, корисници се придружују именом које сами задају. Ова ознака у игри може бити било шта; твоје право име или нешто измишљено. Подразумева се да играчи постају креативни са својим ознакама у игри.

Ако не можете да смислите јединствено име за себе у Фортните-у, можете испробати генератор имена. Фортните генератор имена је бесплатна апликација која ће креирати насумична имена која користите у игри. Можете променити и своје тренутно име пратећи овај водич.

1. Генератор имена

Генератор имена је универзални генератор имена у игри, тј. његови предлози нису посебно скројени за Фортните. Корисницима нуди доста опција за прилагођавање предлога које добијају, нпр. име, придев, животиња итд. Корисници могу да додају један или више ових атрибута да би генерисали име.

Даће вам више предлога на основу онога што сте унели. Неки од њих могу бити основни и недоступни у игрици у којој желите да их користите. У том случају можете генерисати додатне предлоге.

2. Генр8рс за Фортните

Генр8рс је генерални генератор имена, али има а наменски генератор за Фортните играче. Генератор имена не узима никакав унос од корисника, тј. не можете дозволити да укључи одређену ставку/име/фразу у име. Корисници могу да изаберу дужину имена које се генерише, али мало више.

  Аппле М3 МацБоок Аир (13-инчни) преглед: Зашто купити било шта друго?

Сваки покушај генерисања имена даје вам једно име. Можете генерисати више ако вам се не свиђа онај који је генерисан.

3. Пларијум

Плариум је још један генератор генеричких имена, тј. нема специјално издање Фортните-а, али има опције за генерисање насумичних имена, имена фантазије, имена кланова, имена суперхероја, РПГ имена и још много тога. Вреди проверити ако не желите име које је варијација вашег имена и нешто што вам се свиђа.

4. Назив видео игре

Име видео игре генерише насумична имена која се могу користити у било којој игрици. Обично су то дужа имена. Од свих апликација на овој листи, Видео Гаме Наме генерише неке заиста јединствене. Нису специфични за Фортните, али су забавни и брзо ћете пронаћи нешто што вам се свиђа.

5. ММО Сцооп

ММО Сцооп користи другачији приступ генерисању ознака игре. Они нису специфични за игру, тј. не прате Фортните теме. Уместо тога, апликација вас пита какав сте тип играча у смислу темперамента и генерише пет имена у једном потезу за било коју врсту коју одаберете. Имена су прилично јединствена.

Закључак

Генератори имена који су креирани посебно за игру су ретки. Можда ћете наћи неке за ДнД, али ретко ћете их наћи за другу игру, без обзира на то колико је игра популарна. Користите генеричке генераторе имена игара и моћи ћете да пронађете нешто погодно за Фортните у року од неколико минута.