5 најбољих апликација за планирање за организацију

Коришћење дигиталног планера може вам помоћи да останете организовани и на задатку без ношења бележнице. Без обзира на то колико детаљан или једноставан желите да ваш планер буде, постоји апликација за планирање која може да задовољи ваше потребе.

1. Мој дневни планер: Идеално за управљање обавезама и роковима

Мој дневни планер вам омогућава да поставите дневне листе обавеза и рокове у оквиру апликације. Можете чак и да подесите обавештења апликација да вас подсећају на ваше задатке на чекању, које ћете видети сваки пут када погледате у телефон. Боље је од папирног планера, где можете да запишете ствари и заборавите на њих.

Приказ календара приказује број недовршених задатака преосталих у месецу. Иако је апликација бесплатна, доступне су претплате за додатне функције као што су уклањање огласа, аутоматско чување података и приступ статистици. Можете платити 2,59 УСД месечно, 8,49 УСД годишње или 16,99 УСД за цео живот.

Апликација је доступна само на Андроид уређајима. Али ако сте корисник иПад-а, можда ћете бити заинтересовани за најбољи дигитални планер за ваш иПад.

Преузмите: Мој дневни планер за Андроид (Доступне су бесплатне куповине у апликацији)

2. Тицк Тицк: Најбоље за студенте и професионалце

Тицк Тицк вам помаже да организујете свој дан помоћу различитих опција приказа календара, укључујући дневне, недељне или месечне перспективе. Листа вам олакшава да видите шта треба да урадите и да прославите своја достигнућа.

  Најбољи АИ претраживачи и алати које можете користити за претраживање веба

Помоћу Тицк Тицк-а можете планирати свој дан према томе да ли су ваши задаци лични или пословни. Прикази календара показују дане када су ваши задаци доспели.

Тицк Тицк-ов премиум налог омогућава вам приступ различитим приказима календара, укључујући тродневне, месечне и недељне. Премијум план кошта 3,99 УСД месечно или 35,99 УСД годишње (када се плати одједном).

Преузимање: Означите Означите за Андроид | иОС (Доступне су бесплатне куповине у апликацији)

3. Цлоцкифи: Најбоље за рад на сат и пројект

Ако сте плаћени по сату или према количини времена проведеног на пројекту, Цлоцкифи може бити планер који сте тражили. Можете да идентификујете задатке према њиховим повезаним пројектима како бисте могли да наплатите одговарајуће рачуне.

Апликација може да пружи извештаје о томе како проводите своје време сваки дан тако да можете да видите да ли ефикасно користите своје време. Такође можете да синхронизујете апликацију са својим Гоогле календаром; сви ваши уноси се могу делити.

Функције Цлоцкифи-а се разликују у зависности од нивоа претплате. Постоји бесплатна опција и плаћени планови као што су основни (4,99 УСД месечно или 3,99 УСД месечно ако се плаћа годишње), стандардни (6,99 УСД месечно или 5,49 УСД месечно ако се плаћа годишње), професионални (9,99 УСД месечно или 7,99 УСД месечно ако се плаћа годишње) , или предузећа (14,99 УСД месечно или 11,99 УСД месечно ако се плаћа годишње).

Ефикасно управљање временом је кључно ако сте плаћени према времену које сте провели на пројекту. Можда ћете бити заинтересовани да научите како да ефикасно управљате својим временом као слободњак.

  Мрежне функције Објашњена виртуелизација [+4 Learning Resources]

Преузимање: Цлоцкифи за Андроид | иОС (Бесплатно, доступна претплата)

4. Појам: Одлично за свеобухватно планирање и вођење белешки

Ако тражите дигитални планер који вам даје осећај папирног планера, онда је Нотион можда идеално решење за вас. Може да направи листу обавеза, да вам помогне да напишете уносе у дневник који одражавају ваш дан или да напишете записе захвалности.

Нотион има шаблоне за постављање ваших годишњих циљева, планова путовања, филмова које желите да гледате и рецепата које желите да испробате. Ако имате партнера за одговорност који ће вас држати на правом путу према вашим циљевима, можете да поделите своје задатке са њима како би они могли да прате.

Можете користити Нотион бесплатно. Међутим, постоје различити нивои претплата које можете платити у зависности од ваших потреба. Претплате почињу од 8 УСД месечно (10 УСД месечно ако плаћате годишње), а пословна претплата износи 15 УСД месечно ако плаћате годишње и 18 УСД месечно ако плаћате месечно.

Преузимање: Појам за Андроид | иОС (Доступне су бесплатне куповине у апликацији)

5. ЦлицкУп: Савршено за управљање задацима и сарадњу

Можете да користите ЦлицкУп да управљате својом листом обавеза тако што ћете поставити рокове и нивое приоритета који ће вам помоћи да управљате својим временом. Такође можете поставити подсетнике за мање задатке, тако да их не заборавите.

Ако радите на различитим пројектима, своје задатке можете идентификовати према пројекту са којим су повезани. Ова функција вам омогућава да боље разумете где се налазите у сваком пројекту. Основна верзија апликације је бесплатна за коришћење, са неограниченом претплатом за 7 УСД месечно по кориснику и пословном претплатом за 12 УСД месечно по кориснику.

  Како да набавим Минецоинс у Минецрафт-у?

Постоје и друге опције ако плаћање дигиталног планера није део вашег тренутног буџета. Можда бисте желели да погледате ове фантастичне бесплатне апликације за дневни планер за своје обавезе, циљеве и дневне навике.

Преузимање: ЦлицкУп за Андроид | иОС (Бесплатно, доступна претплата)

Ако још увек нисте користили дигитални планер, запитаћете се шта вам је требало толико времена када почнете. Јер све док имате приступ свом телефону, својој листи можете приступити код куће, у канцеларији или чак у аутомобилу.