5 плесних ХИИТ ИоуТубера са којима сагоревате калорије

Тражите забаван и ефикасан начин сагоревања калорија? Зашто не пробати плес? То је фантастична вежба која побољшава ваше расположење, координацију, флексибилност и здравље кардиоваскуларног система.

МУО ВИДЕО ДАНА

ПОМЕРИТЕ ДА БИСТЕ НАСТАВИЛИ СА САДРЖАЈЕМ

Наставите да читате да бисте открили пет сјајних јутјубера за плес који пружају плесне вежбе високог интензитета које вас могу натерати да се знојите, осмехнете и уживате. Без обзира да ли волите хип-хоп, латино или поп музику, на овој листи има понешто за свакога. Зато узмите своју флашу воде, носите ципеле за плес и спремите се за плес!

Јо је сертификовани лични тренер и инструктор плеса који воли да комбинује фитнес и плес. Њен ИоуТубе канал има скоро 4,6 милиона пратилаца и садржи плесне ХИИТ вежбе које су брзе и забавне. Радићете цело тело чучњевима, искорацима, скоковима и ударцима ногом док ужлебујете уз оптимистичне мелодије.

Она покрива различите жанрове музике, као што су афробеат, реггаетон, чак и енергични боливудски ритмови и још много тога. Јоине вежбе одговарају свим нивоима фитнеса, јер пружа довољно модификација и пауза.

Погледајте њен популарни 20-минутни тренинг инспирисан Мајклом Џексоном ако желите да извучете неке озбиљне потезе.

Памела Реиф је немачка фитнес инфлуенсерка и манекенка која има преко 9,7 милиона претплатника на Јутјубу. Позната је по својим кратким и ефикасним вежбама које циљају различите делове тела и циљеве.

Њене плесне вежбе нису изузетак; они су енергични, забавни и лако их је пратити. Плесаћете уз популарне песме извођача као што су Дуа Липа, Џастин Бибер и Аријана Гранде док тонирате своје ноге, руке и трбушњаке.

Ако сте обожаватељ филма о Барби и његових плесних сетова, могли бисте да испробате њен сет за Барбие вежбе.

Фитнес Маршал је харизматичан и урнебесни јутјубер за плес који ће вас насмејати колико год да се знојите. Он је веома добар утицај на фитнес који такође ствара оригиналне кореографије за најзгодније песме на топ листама и подучава их забавно и занимљиво.

Његови плесни тренинзи пуни су дрскости, става и хумора и учиниће да се осећате самопоуздано и оснажено. Помераћете кукове и махати рукама као да вас није брига, док сагоревате много калорија.

Хоћеш да му даш прилику? Придружите се њему и његовим резервним плесачима у забавном тренингу Дуа Липа.

ФИТСЕВЕНЕЛЕВЕН је фитнес студио са седиштем у Немачкој који нуди разне часове и програме за различите циљеве и склоности. Њихов ИоуТубе канал садржи неке од њихових најбољих часова, укључујући плесне вежбе које су веома забавне и динамичне.

Вежбаћете и плесати уз музику која се креће од латино попа до ЕДМ-а, све док сагоревате калорије и добро се забављате. Њихови наставници су љубазни и професионални, воде вас кроз цео процес, а њихови видео снимци се крећу од 20 до 45 минута и прикладни су и за почетнике и за средњи ниво.

Не пропустите њихов популарни 25-минутни плес код куће.

СТЕЕЗИ је веб страница на којој можете научити да плешете од врхунских инструктора на свету. Њихов ИоуТубе канал садржи неке од њихових најбољих истакнутих часова плеса и тренинга, који се крећу од почетника до стручњака.

Научићете да плешете као професионалац у жанровима као што су хип-хоп, урбана кореографија, између осталих. Њихове плесне вежбе су одличне за фитнес и побољшање ваших вештина, стила и израза јер пружају детаљне водиче о њима.

Ако желите да испробате СТЕЕЗИ, погледајте њихов 15-минутни хип-хоп плесни тренинг.

Плеши свој пут до фитнеса

Унапредите своју фитнес игру са овим плесним јутјуберима да бисте сагоревали калорије упоредо са заразним ритмовима. Моћ плеса није само узбудљива забава, већ може понудити и разне здравствене погодности. Дакле, не оклевајте – нека вас музика води до здравијег и срећнијег!