50 најбољих бесплатних игара за Виндовс 10 за преузимање

Сви смо волели да играмо игрице на нашим дигиталним уређајима. Постоје разни уређаји на којима можемо играти различите врсте игара. Неки људи воле борбене игре, други играју игре засноване на шаху. Неке игре се плаћају, а друге су доступне на интернету бесплатно. У овом чланку ћемо вам рећи о неким играма за Виндовс 10 бесплатно преузимање, ове игре су компатибилне са рачунарима и другим сличним уређајима. Доле наведене игре су игре за лаптоп које се преузимају за Виндовс 10.

Преглед садржаја

Најбоље бесплатне игре за Виндовс 10 за преузимање

Ево листе 50 најбољих игара које можете преузети на свој Виндовс 10 уређај

1. Асфалт 9: Легенде

Асфалт 9: Легенде је чудесна тркачка игра у којој можете сакупљати и прилагођавати легендарне аутомобиле. Можете ажурирати перформансе аутомобила и зарадити много награда. Игра ће вас водити кроз локације у стварном свету јер садржи мапе из различитих делова света. Игра је бесплатна и компатибилна је са ПЦ уређајима који раде на Виндовс 10 или новијим верзијама.

2. Трке по брду

трка узбрдо је игра вожње заснована на физици која ће вас одвести у узбудљиву авантуру вожње на изазовним теренима. Можете променити аутомобил по свом избору и бесплатно уживати у игри. Изводите одважне трикове и скупљајте новчиће да бисте надоградили свој аутомобил. Игра ће радити несметано на рачунару са Виндовс 10.

3. Херојски рат

Ова најновија акциона РПГ игра за више играча омогућава вам да уживате у игри са својим пријатељима. Прикупите, обучите и ојачајте своје хероје и поразите непријатеља. Изградите свој тим и формулишите своје стратегије за владање магичним светом. Херо’с Вар игра је бесплатна и савршено је компатибилна са ПЦ уређајима који раде на Виндовс 10.

4. Форза Хоризон 4 Демо

Идите сами или се удружите са пријатељима да истражите лепоту Британије. Добијате око 450 аутомобила за вожњу и прилагођавање по вашој жељи. Можете креирати и истражити свој пут да постанете Хоризон Суперстар. То је једна од најбољих игара за Виндовс 10 бесплатно преузимање. Форза Хоризон 4 Демо је доступан бесплатно у Мицрософт Сторе-у и може се играти на ПЦ уређајима који функционишу на Виндовс 10 или новијим верзијама.

5. Светско првенство у крикету 2

Ако сте љубитељ крикета, Светско првенство у крикету 2 је најбоља игра за вас јер сада можете искусити 3Д играње крикета на длану. Можете прилагодити своје омиљене играче и бодрити свој тим прилагођеним мотивационим банерима. То је најдинамичнија, најсвестранија и бесплатна игра у историји мобилних игара за крикет која је компатибилна са рачунарима који подржавају Виндовс 10.

6. 3Д игра шаха

3Д игра шаха омогућава вам да играте против правог АИ нивоа. Уз 3Д играње, добијате искуство из стварног живота. Можете играти у три различита формата који су људски против људи, рачунар против човека и рачунар против рачунара. То је бесплатна игра која је компатибилна са Виндовс 10 уређајима као што су ПЦ и Сурфаце Хуб.

7. Модерн Цомбат 5: Блацкоут

Модерн Цомбат 5: Блацкоут је игра за више играча тако да можете да играте са својим пријатељима и да играте против њих. Мини-игре као што су тимски меч смрти и рангирани ПвП одржавају узбуђење. Можете прилагодити своје оружје као и свог играча. Игра се може бесплатно преузети из Мицрософт продавнице и компатибилна је са Виндовс 10 или новијим верзијама.

8. Ангри Бирдс 2

Ангри Бирдс 2 је најпопуларнија игра међу нетизенима. Можете одабрати птицу коју желите да баците, играјте се са својим пријатељима на вишестепеним нивоима и такмичите се са играчима широм света. Можете погледати ранг листу да бисте знали ко је најбољи. Бесплатна је за преузимање игре која је компатибилна са рачунарским уређајима који подржавају Виндовс 10.

9. Снипер Фури-Елите Гун Схоотер

Снипер Фури-Елите Гун Схоотер пружиће вам најневероватнију снајперску акцију на дохват руке. Наићи ћете на хиљаде мисија и догађаја током игре. Ово је једна од најбољих лаптоп игрица за преузимање Виндовс 10. Разноликост оружја које ова игра нуди је изванредна. Доступно је много режима у игри за побољшање искуства играча. Игра је бесплатна и компатибилна је са рачунаром који ради на Виндовс 10.

  Преузмите Интелову закрпу за топљење процесора за Виндовс 10

10. Вооди: Блоцк Пуззле

Вооди: Блоцк Пуззле је 10×10 слагалица која чини мозак играча здравим. Одвојите време од свог ужурбаног распореда да се смирите играјући ову игру. Игра нема временско ограничење и једноставно је играти без притиска на играча. То је једна од најбољих игара за Виндовс 10 бесплатно преузимање. Игру можете бесплатно преузети у Мицрософт продавници. Компатибилан је са рачунарима који раде на Виндовс 10 и новијим верзијама.

11. Товнсхип

Товнсхип је онлајн игра која се фокусира на пољопривреду и изградњу вашег града. Можете изградити свој град успостављањем одговарајућих објеката као што су путеви, фарме, пословни центри, продавнице, ресторани, паркови, биоскопске сале, итд. Истражите ресурсе и древне артефакте и подижите ниво. Игра се може играти на ПЦ и лаптоп уређајима који функционишу на Виндовс 10 и новијим.

12. Нитро Натион Драг & Дрифт

Најзаразнија игра тркања, Нитро Натион Драг & Дрифт, је овде. Започните свој тим тако што ћете позвати своје пријатеље и освојити турнире за виши ниво. Прилагодите своје аутомобиле и припремите се за трке. Ова игра за више играча пружиће искуство тркачког света у реалном времену. Игра је доступна бесплатно у Мицрософт продавници и компатибилна је са Виндовс 10 омогућава уређајима као што су рачунари и лаптопови.

13. Раид: Схадов Легендс

Раид: Схадов Легендс ће вас провести кроз низ стратегија и различитих начина играња. Можете прилагодити свој лик и његове вештине. Придружите се различитим играчима широм света и учврстите своје име и себе међу Телериа херојима. Игра се може бесплатно преузети и компатибилна је са ПЦ и Лаптоп уређајима који функционишу на Виндовс 10 или новијим верзијама.

14. Мицрософт Треасуре Хунт

Мицрософт Треасуре Хунт омогућава вам да истражите подземне тунеле да бисте пронашли скривено богатство. На свом путу можете открити различите алате, оружје и скривена блага, и што је најважније злато. То је једна од најбољих игара за Виндовс 10 лаптоп бесплатно преузимање. Прикупљено злато може вам помоћи да купите и прикупите залихе. Игра је бесплатна и компатибилна је са лаптопима и рачунарима који раде на Виндовс 10 или новијим верзијама.

15. Ворлд оф Танкс Блитз

Витх Ворлд оф Танкс Блитз борба у 7×7. Одведите свој тенк на огромно бојно поље. Наићи ћете на разне мапе, модове и возила. Простор за раст који нуди ова игра је изванредан. То је једна од најбољих игара за Виндовс 10 бесплатно преузимање. Неће вам бити досадно јер ћете се сусрести са различитим ситуацијама у различитим ратовима. Ову игру можете бесплатно преузети из Мицрософт продавнице. Игра је компатибилна са рачунарима који раде на Виндовс 10 и новијим верзијама.

16. Мицрософт Јигсав

Мицрософт Јигсав омогућава вам да играте стотине загонетки у три начина: Јигсав Јам, Цлассиц Јигсав и Даили Цхалленгес. Можете чак и да прилагодите и креирате своју слагалицу. Довршите свакодневне изазове да зарадите значке и такмичите се са својим пријатељима. Игру можете преузети из Мицрософт продавнице потпуно бесплатно и компатибилна је са ПЦ и лаптоп уређајима који раде на Виндовс 10 или новијим верзијама.

17. Цоде оф Вар: Игре пуцања из оружја

Игра пуцачина на мрежи је препуна изванредне 3Д графике и огромне колекције оружја. Играјте против играча широм света и покушајте да постанете господар глобалне табеле лидера. Поразите своје пријатеље и остварите више рангове. Цоде оф Вар: Игре пуцања из оружја је бесплатна за преузимање игре која је компатибилна са рачунарима и лаптопима који раде на Виндовс 10 и новијим верзијама.

Добродошли у нову еру онлајн фудбала. Можете играти игру бесплатно и подаци о игри ће се редовно ажурирати. Ако сте љубитељ фудбала, онда је ово најбоља игра за вас. Ово је једна од најбољих игара за лаптоп за преузимање Виндовс 10. Елементи напада и одбране су ажурирани еФудбал 2023. Игра је доступна у Мицрософт Сторе-у и можете је бесплатно преузети, а такође је компатибилна са лаптоп и ПЦ уређајима који раде на Виндовс 10.

19. Мицрософт Махјонг

Игра слагања плочица је препуна нових изазова сваког дана и преко 40 загонетки. Постоје четири нивоа тежине Мицрософт Махјонг где морате да завршите загонетке. Откријте и спојите све скривене парове златних плочица да бисте зарадили посебне значке. Игра је компатибилна са Виндовс 10 уређајима као што су рачунари и лаптопови.

20. ХИТМАН 3

ХИТМАН 3 води вас на пут да постанете ИЦА агент. Можете доживети свет атентата тако што ћете постати агент 47. Игра нуди најбоље анимације и светлосне ефекте. То је једна од најбољих игара за Виндовс 10 бесплатно преузимање. Само морате да се пријавите за бесплатан ИОИ налог да бисте приступили игри. Игра је компатибилна са ПЦ и лаптоп уређајима који раде на Виндовс 10 и новијим верзијама.

21. Марш империја: Рат господара

Марш империја: Рат господара вратиће вас у доба масовног средњовековног рата. Изградите свој замак, обучите своју војску и уђите у рат глобалне доминације. Само један краљ може имати престо. Игру можете бесплатно преузети са Мицрософт Сторе-а и компатибилна је са Виндовс 10 уређајима као што су лаптопи или рачунари.

22. Мицрософт Судоку

Мицрософт Судоку је најбоља локална слагалица са узбудљивим новим функцијама, изазовима, достигнућима и још много тога. Можете тестирати своје вештине у свакодневним изазовима. Јединствени и свакодневни изазови слагалице доносе вам новчиће и значке. Игра је доступна бесплатно и може се играти на рачунарима и лаптоп уређајима који раде на Виндовс 10 или новијим верзијама.

23. Хомесцапес

Хомесцапес је игра заснована на слагалици у којој морате да обновите дивну вилу. Можете реновирати и украсити различите просторе у вили. То је бесплатна игра за једног играча која се може преузети из Мицрософт продавнице и играти на рачунарима који раде на Виндовс 10 или новијим верзијама.

24. Прави шах на мрежи

Прави шах на мрежи је бесплатна 3Д игра која вам омогућава да играте са стварним противницима или са уграђеном вештачком интелигенцијом. Ова игра је револуционирала начин играња шаха. АИ противник има нивое у распону од један до двадесет четири стотине. Игру можете бесплатно преузети из Мицрософт продавнице. Компатибилан је са лаптоп и ПЦ уређајима који раде на Виндовс 10 или новијим верзијама.

25. Судбина 2

Судбина 2 је борбена пуцачина из првог лица у којој морате да откључате елементарне способности и сакупите јединствену опрему. Ову игру можете играти са својим пријатељима и другим играчима у различитим режимима. То је једна од најбољих игара за Виндовс 10 бесплатно преузимање. Са хиљадама доступних оружја можете дефинисати свој стил. Игра је бесплатна и компатибилна је са уређајима који подржавају Виндовс 10 као што су рачунари и лаптопови.

26. Фисхдом

Фисхдом пружа вам искуство подводног света. Наићи ћете на различите изазове са јединственим обртима. Направите резервоаре и удобне домове за своје рибе и видите како међусобно комуницирају. Такође можете хранити и играти се са својим рибама. Фисхдом је доступан бесплатно у Мицрософт Сторе-у и савршено ради са рачунарима који раде на Виндовс 10 или новијим верзијама.

27. Инстант Вар: Ултимате Варфаре

Игра нуди најбоље искуство на бојном пољу које Инстант Вар: Ултимате Варфаре никада раније нисте искусили. Морате се придружити различитим савезима да бисте победили своје непријатеље. Морате пажљиво да управљате својим ресурсима да одбраните своју базу од непријатеља. Ово је једна од најбољих игара за лаптоп за преузимање Виндовс 10. Игра је доступна бесплатно у Мицрософт Сторе-у и потпуно је компатибилна са уређајима који подржавају Виндовс 10.

28. Мицрософт Миноловац

Мицрософт Миноловац помаже вам да одржите свој ум оштрим јер морате да користите логику и стратегију да очистите целу таблу без покретања мине. То је једна од најбољих игара за Виндовс 10 лаптоп бесплатно преузимање. Игра има нове теме и начине играња и погодна је за све старосне групе. То је бесплатна игра која се може преузети са Мицрософт Сторе-а. Игра је компатибилна са ПЦ уређајима који раде на Виндовс 10 или новијим верзијама.

29. Права вожња аутомобила

Права вожња аутомобила је једна од најбољих тркачких симулатора игара која вам омогућава да истражите град. Дрифт, судар и трка око стаза. Добићете право искуство вожње у овој игри јер ћете видети праве огреботине и удубљења при сваком судару вашег аутомобила. Ова игра пуна акције доступна је у Мицрософт продавници бесплатно и компатибилна је са уређајима који подржавају Виндовс 10.

30. Симулатор јавног превоза-Бета

Возите аутобус по граду и пребаците камере да бисте видели прелепа 3Д окружења и возила. То је једна од најбољих игара за Виндовс 10 бесплатно преузимање. Симулатор јавног превоза-Бета омогућава вам да контролишете свој аутобус како желите јер добијате могућност прилагођавања контрола, али покушајте да не ударите свој аутобус у друге аутомобиле ако не желите да изгубите поене. Можете да играте игру на рачунарима који раде на Виндовс 10 или новијим верзијама.

31. Јевелс оф Египт: Пуззле игра 3 упаривања

Игра вас враћа у времена древног египатског царства. Драгуљи Египта је јединствен спој изградње града и занимљиве приче. Морате помоћи грађанима да оживе своју разорену заједницу. Игра је доступна бесплатно у Мицрософт Сторе-у и потпуно је компатибилна са Виндовс 10 рачунарима и лаптоповима.

32. Темпле Куест

Бежите за живот ако желите да преживите. Украдите артефакт и сакупите златнике у бекству. Добићете појачања, али будите спремни да се суочите са изненадним скретањима, клизавим површинама, водопадима и неочекиваним препрекама. Темпле Куест је доступан у Мицрософт Сторе-у бесплатно и потпуно је компатибилан са рачунарима и лаптопима који функционишу на Виндовс 10 и новијим верзијама.

33. Цити Рацинг 3Д

Игра долази са врхунским аутомобилима и можете имати искуство тркања у различитим градовима света као што су Париз, Лондон, Чикаго и многи други. Тркајте се у било ком режиму који желите. Контроле су веома глатке и лако разумљиве. Цити Рацинг 3Д може се преузети из Мицрософт Сторе-а потпуно бесплатно и несметано ради на рачунарима и преносним рачунарима који раде на Виндовс 10 или новијим верзијама.

34. Битка ратних авиона: Авионске игре Ратни симулатор

Уђите у свој авион и наставите да пуцате на непријатеље док се небо не разведри. Играјте се са различитим облицима широм света. Игра нуди најбољу 3Д графику и пуно ратних авиона који ће се откључати док будете напредовали. Ти преузимаш Битка за ратне авионе из Мицрософт продавнице бесплатно и потпуно је компатибилан са Виндовс 10 или новијим верзијама.

35. Аирпорт Цити

Искористите прилику да направите свој аеродром у симулатору градске зграде. Саставите различите авионе од приватних авиона до ваздушних аутобуса. То је једна од најбољих игара за Виндовс 10 бесплатно преузимање. Допуните колекцију враћањем различитих артефаката и добијте награду. Позовите и удружите се са својим пријатељима да бисте формирали савез. Аирпорт Цити је доступан у Мицрософт Сторе-у и има високу компатибилност са уређајима који раде на Виндовс 10 или новијим верзијама.

36. Кухарска грозница

Вежбајте своје вештине кувања уз ову невероватну игру симулатора кувања. Користите различите састојке за кување најбољих оброка. Подигните ниво док показујете своје вештине кувања на различитим локацијама ресторана. Надоградите своју кухињу и кувајте укусне рецепте да бисте зарадили награде. Цоокинг Февер може се бесплатно преузети са Мицрософт Сторе-а и потпуно је компатибилан са рачунарима и лаптопима који раде на Виндовс 10.

37. Амазинг Странге Ропе Полице – Вице Спидер Вегас

Постаните херој или зликовац. Игра симулатора града вам даје могућност да постанете Спајдермен, један од најпознатијих суперхероја свих времена. 3Д графика је изузетно интензивна и град је пун изненађења. Лик суперхероја је потпуно функционалан. Амазинг Странге Ропе Полице-Вице Спидер Вегас може се бесплатно преузети у Мицрософт продавници и има пуну компатибилност са уређајима који подржавају Виндовс 10.

38. Здраво комшија 2 Алфа 1

Здраво комшија 2 уходи вас неко мистериозно створење док трагате за комшијом који је нестао. Играте против вештачке интелигенције која се самоучи, која је изузетно напредна у прилагођавању вашим потезима. Игра је доступна у Мицрософт Сторе-у и можете је бесплатно преузети, а такође је компатибилна са рачунарима и лаптопима који раде на Виндовс 10.

39. Шах Лв.100

То је најчешће преузимана игра заснована на шаху. Играјте шах са људима широм света и прилагодите своју снагу играња као и снагу вештачке интелигенције. Игра је препуна 100 различитих нивоа који се крећу од почетника до стручњака. Тхе Цхесс Лв.100 је ПЦ компатибилна игра која се може играти на рачунарима или лаптопима јер је потпуно функционална са Виндовс 10.

40. Стрикер Зоне: Вар Схоотинг Гамес

Стрикер Зоне: Вар Схоотинг Гамес је најпознатија и најбоља онлајн игра. Креирајте своја правила у овој онлајн игри за више играча. Преживите зону Чернобила и постаните Елитни Сталкер у различитим модовима. Можете играти са играчима широм света. То је једна од најбољих игара за Виндовс 10 бесплатно преузимање. Игру можете бесплатно преузети са Мицрософт Сторе-а и компатибилна је са Виндовс 10 уређајима.

41. Траффиц Ридер

Изазовна тркачка игра на мотоциклима нуди вам квалитетне садржаје као што је прилагођавање вашег лика или тркачког карактера. Ако сте љубитељ брзине онда је ова игра за вас. возите кроз ужурбани саобраћај на аутопуту и ​​постаните бржи возач. Траффиц Ридер може се бесплатно преузети са Мицрософт Сторе-а и потпуно је компатибилан са Виндовс 10 уређајима као што су рачунари и лаптопови.

42. Шаховски титани

Цхесс Титанс је развио Оберон Гамес. То је потпуно анимирана игра са 3Д графиком и може се играти као игра за више играча или у режиму играча против рачунара. То је једна од најбољих игара за Виндовс 10 лаптоп бесплатно преузимање. Има укупно 10 нивоа. Покажите своје шаховске вештине уз ову невероватну игру која је доступна бесплатно у Мицрософт Сторе-у, а такође је потпуно компатибилна са Виндовс 10 рачунарима или лаптопима.

43. Свет ратних бродова

Укључите се у узбудљиве ратне бродове. Промените изглед својих ратних бродова и надоградите их тако да одговарају вашем стилу игре. Можете пронаћи стотине историјских бродова из Првог и Другог светског рата. Ворлд оф Варсхипс може се бесплатно преузети са Мицрософт Сторе-а и компатибилан је са Виндовс 10 уређајима као што су рачунари или лаптопи.

44. Вар Планет Онлине: Глобал Цонкуест

Свет је у рату и морате се уздићи изазивајући свет и износећи масивно оружје. Морате да изградите своју базу да бисте преживели напад непријатеља. Играјте једни против других на мапи стварног света. Можете преузети Вар Планет Онлине из Мицрософт продавнице бесплатно. Игра је у потпуности компатибилна са рачунарима и лаптопима који раде на Виндовс 10.

45. Топ Елевен 2023- Будите фудбалски менаџер

Постаните главни у свом фудбалском клубу и обављајте различите задатке као што је потписивање разних фудбалера за креирање стратегија управљања које помажу вашем тиму да победи. Можете креирати и свој стадион. Топ Елевен 2023 може се преузети из Мицрософт Сторе-а и компатибилан је са уређајима који подржавају Виндовс 10.

46. ​​Цанди Црусх Сода Сага

Ова забавна игра ће вас одвести у авантуру у којој ћете пратити Кими на њеном сочном путовању. Можете играти Цанди Црусх Сода Сага сами или са својим пријатељима да проверите ко је добио највећи резултат. Игру редовно ажурирају произвођачи и доступна је бесплатно у Мицрософт Сторе-у, а такође је компатибилна са рачунарима и лаптопима који раде на Виндовс 10.

47. Змајев град

Драгон Цити омогућава вам да изградите свој град заснован на змају на острвима. Можете додати фарме, зграде итд у свој град. Удружите снаге са другим мајсторима Змајева учествујући у догађајима савеза да бисте откључали награде. Истражите нове змајеве сваке недеље. Игра је доступна бесплатно у Мицрософт продавници и компатибилна је са уређајима који подржавају Виндовс 10.

48. Гангстер Цити Цриме Симулатор

Као новајлија у граду, мораћете да прођете кроз неке прљаве борбе и криминалне групе. Завршите банде док прелазите на ниво. Игра има два режима, један се фокусира на криминал банде, а други се фокусира на истраживање града аутомобилима и мотоциклима. Гангстер Цити Цриме Симулатор је доступан бесплатно у Мицрософт Сторе-у, а такође је потпуно компатибилан са рачунарима и лаптопима који раде на Виндовс 10.

49. Планет Црафт: Мине Блоцк Црафт

Направите мини 3Д свет са Планет Црафт: Мине Блоцк Црафт. Игра нуди широк избор оружја као што су снежна кугла, самострел, итд. Наићи ћете на непријатељске мафије и пријатељске животиње током игре. Игру можете бесплатно преузети из Мицрософт продавнице и компатибилна је са Виндовс 10 уређајима.

50. Хидден Цити: Хидден Објецт Адвентуре

Истражите непознати град да бисте пронашли скривене предмете. Решите загонетке и загонетке да бисте напредовали и упознали различите ликове који ће поделити своје приче са вама. Играјте се са својим пријатељима да бисте се борили против зла у тимовима и уживајте у редовним ажурирањима да бисте добили нови садржај. Можете преузети Скривени град: авантура са скривеним предметима из Мицрософт Сторе-а и потпуно је компатибилан са рачунарима и лаптопима који раде на оперативном систему Виндовс 10.

***

Саставили смо листу најбољих бесплатних игара за Виндовс 10 за преузимање. Наше главне препоруке су Аспхалт 9, Траффиц Ридер, Темпле Куест, Реал Цар Дривинг и Драгон Цити. Надамо се да са овом листом знате коју игру да играте следећу. Уживајте у игрању!