6 Хасхтаг Трацкер алата за анализу вашег пословања на друштвеним медијима

Хаштагови су постали саставни део онлајн разговора и маркетинга садржаја преко друштвених медија. Они омогућавају корисницима да открију постове у вези са њиховим интересовањима и олакшавају улазак у разговоре и истраживање било које теме.

Када се правилно користе, хештегови могу помоћи брендовима да повећају саобраћај, повећају ангажовање, побољшају видљивост бренда на интернету и изграде свест о бренду.

Дошло је до пораста употребе хасхтагова на друштвеним медијима, због чега је важно да предузећа буду у току и да сустигну оно што се говори о њиховом бренду или производима.

Ту су корисни алати за праћење хасхтагова. Помоћу алата за праћење хасхтагова, можете открити све релевантне разговоре око одређеног хасхтага и стећи увид у било коју жељену тему.

Хајде да схватимо шта је алатка за праћење хасхтагова и шта може да учини за ваш бренд.

Шта је алатка за праћење хасхтагова?

Алат за праћење хасхтагова вам омогућава да тражите хасхтагове повезане са било којим производом, услугом, брендом или темом.

Овај алат се користи за откривање мишљења или ставова људи о било којој одређеној теми, нивоа ангажовања на било ком одређеном хасхтаг-у и стицање вредних увида о вашој циљној публици и како најбоље доћи до њих.

Алати за праћење хасхтагова делују као непроцењиви ресурси за брендове и олакшавају им податке у реалном времену о успеху њихових кампања и стратегија. Коришћење алатке за праћење хасхтаг-а омогућава вам да пратите трендове и нове разговоре о темама које се односе на ваш бренд или индустрију.

Са овим информацијама доступним на вашем крају, брендови увек могу да буду у току са оним што се дискутује на друштвеним медијима и брзо реагују на повратне информације купаца, промовишу надолазеће производе и услуге и идентификују нове потенцијалне купце.

Можете да оптимизујете свој садржај на основу интересовања њихове публике да бисте повећали њихов досег, изградили лојалност купаца и постигли бољи повраћај улагања.

Хајде да разговарамо о неким предностима интеграције алата за праћење хасхтагова!

Предности Хасхтаг Трацкер алата

Знајте о ставовима ваше публике

Праћење и анализа релевантних хасхтагова може помоћи брендовима да пронађу шта људи мисле о њиховим производима, услугама или бренду. Познавање начина на који клијенти виде ваше пословање може помоћи у креирању информисаних стратегија и предузимању хитних акција у случају да се открије било какво негативно расположење.

Редовно праћење хасхтагова вам омогућава да посматрате промене у осећањима ваших купаца и одредите који тип садржаја ствара више ангажовања међу вашом циљном публиком како бисте могли да изоштрите своје пословне стратегије да бисте их успешно развијали.

Идентификујте своју циљну публику

Праћење хасхтагова који се односе на вашу индустрију, производ или услугу омогућава вам да боље разумете ко је заинтересован за ваш бренд. Такође ћете разумети како други виде вашу компанију и како говоре о њој.

  Како проширити складишни простор у вашем дому 'Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс'

Алати за праћење хасхтагова омогућавају вам да приступите гомили увида о вашој циљној публици, темама о којима су разговарали, њиховом језику и стварима до којих им је стало, тако да можете да побољшате своје маркетиншке напоре.

Можете анализирати ове информације да бисте разумели ко се бави вашим садржајем и како да креирате циљани садржај који им одговара.

Пронађите праве утицајне особе

Инфлуенцер маркетинг је у последње време све популарнији јер компанијама нуди бољи повраћај улагања него било који други маркетиншки напор.

Праћење хасхтагова омогућава брендовима да идентификују праве утицајне особе за свој маркетинг, процене садржај који они деле, мере ниво ангажовања на њиховом садржају и изграде односе са људима заинтересованим за теме које су најрелевантније за ваше пословање.

Анализирајте своје конкуренте

За сваку врсту и величину пословања, држање на оку своје конкуренте је од суштинског значаја док покушавате да стекнете конкурентску предност.

Праћење хасхтагова подразумева праћење и анализу активности ваших конкурената на друштвеним медијима користећи релевантне хештегове да бисте стекли вредан увид у активности и стопе успеха.

Када пратите релевантне хасхтагове, бићете изложени кључним тачкама података о томе шта ваши конкуренти раде, шта ради за њих и које су замке. На основу тога, можете побољшати своје стратегије и остати испред конкуренције.

Побољшајте корисничку подршку

Није тајна да праћење хасхтагова може увелико побољшати вашу корисничку услугу и побољшати ваше маркетиншке напоре. Приступ хасхтаговима помаже вам да боље разумете шта ваши клијенти говоре о вашим производима, као и све изазове са којима се могу суочити.

Ефикасно коришћење може помоћи у изградњи јачих односа са купцима, подстицању бољег ангажовања и подстицању лојалности купаца. Редовно праћење хасхтагова у вези са вашим брендом омогућиће вам да останете на врху тако што ћете одмах решити све проблеме купаца.

Пратите маркетиншке кампање

Уз ефективно праћење хасхтагова, можете да мерите шта функционише, а шта не за ваш бренд, што се може користити за оптимизацију ваших стратегија за већу ефикасност.

Показатељи као што су лајкови, дељења и коментари делују као обиље информација које се користе за стицање вредног увида у учинак њихових кампања и прилагођавање будућих активности у складу са тим.

Такође подстиче брендове да креирају садржај који би њихова публика могла сматрати најрелевантнијим и да остане у току са свим новим трендовима у индустрији.

Измерите свест о бренду

Праћење хасхтагова је моћан алат који предузећа могу да користе за мерење свести о бренду и повећање видљивости. Хаштагови су одличан начин за брендове да прате колико често се њихов садржај дели на друштвеним медијима и какав је учинак међу различитом публиком.

Са тачним подацима на дохват руке, можете лако да доносите информисане одлуке о најефикаснијем брендираном садржају за привлачење клијената и повећање видљивости.

Овде истражујемо неке од најбољих алата за праћење хасхтагова за ваше пословање.

Трацкмихасхтаг

Ако тражите интуитиван, али једноставан за коришћење алат за праћење хасхтаг-а на Твиттер-у, Трацкмихасхтаг вреди погледати. Трацкмихасхтаг је онлајн алатка дизајнирана да пружи детаљну аналитику и увид у вези са хасхтаговима који се користе на Твитеру.

  Проверите дужину листе у Питхон-у у 3 једноставна корака

Са Трацкмихасхтагом, праћење хасхтагова више неће бити хаос. Са само једном контролном таблом која вам је лака за приступ, можете добити мноштво информација о било ком одређеном хасхтаг-у.

Моћне визуелизације и могућности праћења Трацкмихасхтаг-а пружају вредне увиде у то како ваш хасхтаг функционише и омогућавају вам да стекнете дубље разумевање трендова око ваше теме.

Не само да Трацкмихасхтаг омогућава корисницима да прате своје хасхтагове, већ и оне које користе њихови конкуренти.

Такође нуди функције као што су откривање утицајних особа, потпуни детаљи о кориснику, свеобухватни подаци о ангажовању, најпопуларније повезане хештегове, облак речи, најпопуларнији/ретвитовани/лајковани твитови и аналитика временске линије твитова.

Трацкмихасхтаг нуди четири плаћена плана и основни план који почиње од 49 УСД месечно.

Бранд24

Брандс24 је моћна алатка која вам може помоћи да пратите хасхтагове на Твиттеру, Инстаграму и другим веб локацијама да бисте разумели домет и утицај вашег бренда.

Брандс24 нуди корисницима свеобухватну аналитику хасхтагова, која вам омогућава да пратите разговоре у вези са одређеним хасхтагом на различитим друштвеним мрежама. Помоћу овог моћног алата можете пратити расположење купаца тако што ћете приступити релевантним подацима као што су лајкови, коментари и дељења везана за дотични хасхтаг.

Помаже вам да будете у току са разговорима купаца о вашим производима или услугама у реалном времену, уз анализу и оптимизацију кампања помоћу хештегова.

Користећи одређене хасхтагове, можете проценити досег друштвених медија, користити праћење хасхтагова да бисте пронашли процењени досег друштвених медија и приступили најутицајнијим профилима друштвених медија.

Брандс24 има четири плаћена плана почевши од индивидуалног од 49 УСД месечно.

Кеихоле

Са својим детаљним показатељима, визуализацијама и интерфејсом који је једноставан за коришћење, алатка за праћење хештегова Кеихоле чини праћење ваших хасхтаг кампања лаким и без стреса.

Ова моћна платформа за аналитику пружа предузећима дубок увид у учинак њихових хасхтагова на различитим друштвеним мрежама као што су Твиттер, Инстаграм, Тик Ток, ИоуТубе, Фацебоок, итд.

Функције Кеихоле-а нуде корисницима низ увида, укључујући обим хасхтаг-а током времена, рашчлањивање постова по мрежи, највише ангажованих корисника на хасхтаг-у, податке о досегу у односу на ангажовање, врхунске постове са фотографијама и видео снимцима, анализу корисника (инфлуенцере), филтрирање кључних речи и функционалност претраживања и још много тога.

Ова детаљна аналитика вам може помоћи да идентификујете обрасце разговора и развијете нове стратегије на основу информација. Поред тога, можете користити Кеихоле-ове податке да надгледате кампање конкурената или да упоредите ефикасност ваших кампања у односу на њихове.

Без обзира да ли желите да разумете расположење корисника или да пратите утицај ваших хасхтагова на друштвеним мрежама – Кеихоле је савршен избор да останете информисани о успеху ваше кампање.

Кеихоле има широк спектар плаћених планова почевши од 79 долара месечно, од слушања друштвених медија до аналитике профила до праћења утицаја. Они такође нуде прилагођени план.

Аварио

Аварио је моћан алат за праћење хасхтагова који омогућава предузећима да прате своју репутацију на мрежи, идентификују теме у тренду и боље комуницирају са клијентима.

Аварио-ова функција укључује могућност праћења хасхтагова на различитим платформама, као што су Твиттер, Инстаграм, ИоуТубе и Реддит, како би се добила свеобухватна слика разговора о бренду или теми.

  10 најбољих циркулатора ваздуха које можете купити да бисте победили врућину

Напредна аналитичка контролна табла алата омогућава корисницима да прате стопе ангажовања за сваки хасхтаг током времена и упореде различите ознаке како би идентификовали потенцијалне трендове или утицајне људе у датом простору.

Аварио такође има моћну функцију упозорења на кључне речи која обавештава кориснике када се кључна реч помене на било којој надгледаној платформи како би могли брзо и ефикасно да реагују. Његов интуитивни интерфејс олакшава постављање кампања и праћење разговора.

Можете да пратите било који догађај, добијете детаљне извештаје о резултатима анализе хасхтаг-а и анализирате своје кампање друштвеног маркетинга на једном чворишту.

Аварио нуди три плаћена плана, почетни план кошта 24 УСД месечно, а пословни план иде до 249 УСД месечно.

Социал Сеарцхер

Алат за праћење хасхтагова Социал Сеарцхер је још један моћан алат који омогућава корисницима да мере домет и ангажовање хештегова праћењем помињања на више платформи, као што су Твиттер, Инстаграм и Иоутубе.

Омогућава праћење друштвених медија у реалном времену уз активну друштвену аналитику и увид у публику. Помоћу Социал Сеарцхер-а, брендови могу да идентификују популарне хасхтагове и приступе анализи расположења.

Социал Сеарцхер такође пружа згодну контролну таблу за преглед свих релевантних података у вези са хасхтагом који пратите. Са овим подацима, лако је разумети колико су ефикасни хештегови које сте изабрали у ширењу ваше поруке или кампање међу циљном публиком.

Поврх тога, Социал Сеарцхер има много више узбудљивих функција, као што су активност утицајних људи, праћење врхунског бренда, извоз података, АПИ за праћење друштвених медија и тренутна упозорења путем е-поште.

Социал Сеарцхер нуди бесплатан и три плаћена плана са бесплатним пробним периодом од 14 дана.

Таггбок

Таггбок вам омогућава да покренете, објавите и унапредите своје хасхтаг кампање на различитим маркетиншким каналима.

Поред праћења и анализе хасхтагова, Таггбок такође пружа разне друге функције које могу помоћи у побољшању учинка ваших кампања.

На пример, омогућава вам да креирате привлачне екране тако што вам омогућава да прилагодите позадину, додате логотипе, користите анимације и још много тога. Можете чак и модерирати садржај ако је потребно како бисте били сигурни да се на екрану појављује само одговарајући садржај.

Таггбок-ова свеобухватна аналитика вам омогућава да разумете колико је сваки хасхтаг био добар у досегу и ангажовању. Кориснички интерфејс је једноставан за навигацију; плус, долази са корисним туторијалима који олакшавају почетак.

Таггбок долази са флексибилним распоном плаћених планова који садрже разне понуде.

Окончање

Можете покупити било који алат за праћење хасхтагова који се спомиње у овом чланку на основу ваших захтева. Скоро сви они нуде бесплатну пробну верзију, па се побрините да то искористите пре него што купите плаћени план да бисте видели да ли је у складу са вашим потребама.

Неки од ових алата такође нуде бесплатне планове. Међутим, ако тражите напредне функције, плаћени планови би били боља опција за вас!

Такође можете истражити напредну претрагу Твитера да бисте побољшали маркетинг и брендирање.