6 начина да поправите Роблок код грешке 277

Роблок је једна од познатих онлајн игара за више играча која вам омогућава да дизајнирате игре и уживате у игрању игара које су дизајнирали други корисници. Иако се истиче по многим невероватним играма, није без грешака и грешака. Недавно се многи корисници суочавају са Роблок кодом грешке 277 на свом рачунару са оперативним системом Виндовс 10. У овом чланку смо показали комплетан водич за решавање проблема о томе Зашто стално добијам код грешке 227 на Роблок-у и како да поправим ову грешку. Дакле, наставите да читате!

Како поправити Роблок код грешке 277

Цела порука о грешци је приказана у наставку:

Disconnected
Lost connection to the game server, please reconnect (Error Code:277)

Ако се и ви суочавате са истим проблемом, овај водич ће вам помоћи да га решите без икаквих проблема.

Зашто стално добијам код грешке 227 на Роблок-у?

Ево неколико уобичајених разлога који доприносе Роблок коду грешке 277 на вашем Виндовс 10 рачунару. Анализирајте их дубље да бисте сазнали тачан узрок који је изазвао проблем.

  • Оштећене Виндовс датотеке и компоненте
  • Оштећене кеш датотеке на вашем рачунару
  • Роблок апликација се не покреће са администраторским правима.
  • Датотеке евиденције вашег рачунара су оштећене, оштећене или некомпатибилне са системским процесима.
  • Роблок сервери су искључени или искључени ради одржавања.
  • Интернет веза није стабилна и пропусни опсег није адекватан.
  • Апликација Роблок није ажурирана на најновију верзију.
  • Проблем изазивају било које погрешно конфигурисане датотеке инсталације. Ово се може поправити само када поново инсталирате апликацију.

Дакле, ово су разлози зашто стално добијам код грешке 227 на Роблоку.

Ево неколико уобичајених метода за решавање проблема које ће вам помоћи да поправите код грешке 277 на рачунару са оперативним системом Виндовс 10. Пратите их истим редоследом да бисте постигли савршене резултате.

Метод 1: Основне методе за решавање проблема

Пре него што испробате напредне методе да поправите код грешке у Роблок-у, можете испробати неке основне хакове за решавање проблема који ће вам помоћи да решите проблем у оквиру једноставних хакова.

1А. Повер Цицле Виндовс ПЦ

Следећи начин да поправите Роблок код грешке је да уклоните грешке на рачунару да бисте укључили свој Виндовс рачунар.

1. Притисните тастер Виндовс, кликните на икону за напајање и кликните на опцију Искључи.

2. Искључите кабл за напајање из утичнице и поново га укључите након 60 секунди.

3. Притисните дугме за напајање и пријавите се на свој кориснички налог.

1Б. Решите проблеме са мрежном везом

Следећи начин да поправите код грешке 277 у Роблок мобиле-у је да решите проблеме са мрежним повезивањем на вашем рачунару. Грешка у Интернет вези се може поправити ресетовањем Ви-Фи рутера. Прочитајте наш водич за решавање проблема са мрежним повезивањем у оперативном систему Виндовс 10.

1Ц. Проверите статус Роблок сервера

Можете проверити статус Роблок сервера и проверити да ли ради или се одржава да бисте пронашли узрок кода грешке 277 док покрећете Роблок. Проверите Статус Роблок сервера на линку датом овде на вашем подразумеваном веб претраживачу. Ако је сервер на одржавању, морате сачекати док Роблок сервер не буде функционалан.

1Д. Поново се пријавите на апликацију Роблок

Можете покушати да се одјавите са свог Роблок налога и поново се пријавите на налог да бисте исправили грешку.

1. На траци за претрагу отворите веб прегледач Гоогле Цхроме.

2. Отворите Роблок страницу за пријаву на налог, кликните на икону Подешавања налога и кликните на опцију Одјава.

3. Унесите акредитиве корисничког налога и кликните на дугме Лог Ин да бисте се поново пријавили на свој налог.

1Е. Обришите кеш веб претраживача

Кеширани подаци на вашем веб претраживачу могу ометати употребу Роблок-а у апликацији. Можете пратити упутства на датој вези да бисте обрисали кеш на веб претраживачу да бисте решили проблем.

1Ф. Онемогућите проширења претраживача

Ако имате бројне веб екстензије као што су блокатори огласа у прегледачу, можда ћете се суочити са кодом грешке 277 док покрећете Роблок. Можете покушати да их онемогућите у прегледачу да бисте исправили грешку.

1. Притисните тастер Виндовс, потражите апликацију Гоогле Цхроме и притисните тастер Ентер.

2. Кликните на три вертикалне тачке у горњем десном углу. Кликните на опцију Још алата и кликните на опцију Проширења у суседном менију.

3. Искључите веб екстензије да бисте их онемогућили.

1Г. Ажурирајте графички драјвер

Пошто је Роблок графичка игра на вашем рачунару, потребан јој је ажурирани графички драјвер. Такође, детаљан одговор на питање Зашто стално добијам код грешке 227 на Роблок-у захтева ажурирани управљачки програм графичке картице. Можете да пратите кораке дате на линку да бисте ажурирали графички драјвер на рачунару да бисте исправили грешку.

1Х. Затворите позадинске апликације

Ако сте отворили много апликација на рачунару, можете покушати да затворите све апликације које раде у позадини да бисте поправили код грешке 277. Пратите кораке на линку који је овде дат да бисте затворили позадинске апликације на рачунару.

1И. Искључите антивирусни софтвер

Антивирусни софтвер треће стране на вашем рачунару можда неће дозволити веб локацију и апликацију Роблок на вашем рачунару. Можете да примените кораке на линку који је овде дат да бисте искључили антивирусни софтвер да бисте исправили грешку.

1Ј. Додајте Роблок у изузетак у Виндовс заштитном зиду

Ако веб-сајту Роблок-а није дат изузетак у апликацији Виндовс заштитни зид, можда ћете доживети код грешке 277 у Роблок-у. Можете пратити наш водич о томе како да блокирате или деблокирате програме у Виндовс Дефендер заштитном зиду и додате Роблок веб локацију као изузетак у апликацију Виндовс заштитни зид.

1К. Промените подешавања ВПН-а и прокси сервера

Код грешке је такође због гео-ограничења наметнутих региону или због грешке ИСП-а, можете покушати да користите ВПН услугу на рачунару. Можете користити линк који је овде дат да додате ВПН услугу на свој рачунар да поправите код грешке 277 у Роблок-у са гео-ограничењима и грешком ИСП-а.

Ако су ВПН услуга и прокси омогућени на вашем рачунару, можда нећете моћи да исправите грешку. Можете покушати да онемогућите ВПН и прокси користећи кораке дате у референтној датотеци.

1Л. Испразните ДНС кеш

Да бисте поправили код грешке 277 на веб локацији Роблок, можете испразнити кеш ДНС или система имена домена Ви-Фи мреже. У вези са одговором на питање шта је Роблок Студио, неопходно је имати непрекидну Интернет везу. Можете да примените кораке наведене на линку који је овде дат да испразните ДНС кеш ваше мрежне везе на рачунару.

1М. Промените адресу ДНС сервера

Друга опција за решавање проблема са ДНС-ом или системом имена домена је промена адресе ДНС сервера. Можете да пратите кораке на линку који је овде дат да бисте променили адресу ДНС сервера на рачунару.

Метод 2: Покрените апликацију Роблок у режиму компатибилности

Ако апликација Роблок није компатибилна, можда неће радити на вашем рачунару и можда ћете се суочити са грешком приликом покретања Роблок-а. Можете покушати да отворите апликацију Роблок у режиму компатибилности и изаберете верзију оперативног система Виндовс 8 по могућности да поправите Роблок код грешке 277.

1. Кликните десним тастером миша на апликацију Роблок.

2. Кликните на опцију Пропертиес.

3. Пређите на картицу Компатибилност, изаберите опцију Покрени овај програм у режиму компатибилности у одељку Режим компатибилности.

4. На крају кликните на Примени > У реду да сачувате промене.

Метод 3: Покрените апликацију Роблок као администратор

Ако апликацији Роблок нису дате административне привилегије, можда ћете доживети ову грешку. Можете да пратите кораке у методи да покренете апликацију Роблок као администратор да бисте исправили грешку.

1. Кликните десним тастером миша на датотеку РоблокПлаиерЛаунцхер.еке и кликните на опцију Пропертиес.

2. Пређите на картицу Компатибилност.

3. Изаберите опцију Покрени овај програм као администратор у одељку Подешавања.

4. И кликните на дугме Примени и У реду да бисте сачували промене.

Метод 4: Поправи системске датотеке

Ако ваш Виндовс 10 рачунар има оштећене или оштећене конфигурационе датотеке система, суочићете се са кодом грешке 277 у Роблок-у. Ово такође доводи до неисправности вашег рачунара, што доводи до неуспеха у перформансама. На срећу, ове оштећене датотеке можете да поправите коришћењем уграђених услужних програма вашег рачунара, односно Провера системских датотека и Сервисирање и управљање сликама за примену.

Прочитајте наш водич о томе како да поправите системске датотеке у оперативном систему Виндовс 10 и пратите кораке према упутствима да бисте поправили све своје оштећене датотеке.

Метод 5: Ажурирајте апликацију Роблок

Ако апликација Роблок није ажурирана на вашем рачунару, можете је ажурирати користећи Мицрософт Сторе да бисте поправили код грешке 277 у Роблок-у.

1. Притисните тастер Виндовс, откуцајте Мицрософт Сторе, а затим кликните на Отвори.

2. Кликните на Библиотека.

3. Кликните на Гет упдатес у горњем десном углу.

Метод 6: Поново инсталирајте Роблок апликацију

Ако желите да поправите код грешке 277 у Роблок мобиле-у, можете покушати поново да инсталирате апликацију. Пратите ове кораке да бисте поново инсталирали апликацију на рачунар.

Корак И: Избришите фасциклу Роблок АппДата

Као први корак, морате да избришете датотеке у фасцикли АппДата у Виндовс Екплорер-у.

1. Отворите Виндовс траку за претрагу, откуцајте %аппдата% и кликните на Отвори.

2. Кликните десним тастером миша на фасциклу Роблок и кликните на опцију Делете.

3. Притисните тастер Виндовс, унесите %лоцалаппдата% у поље и кликните на Отвори.

4. Избришите фасциклу Роблок пратећи корак објашњен изнад и поново покрените рачунар.

Корак ИИ: Деинсталирајте Роблок апликацију

Следећи корак за поправку Дошло је до грешке при покретању Роблок-а је деинсталирање постојеће верзије Роблок апликације на рачунару помоћу апликације Цонтрол Панел.

1. Притисните тастер Виндовс, откуцајте Цонтрол Панел апп и кликните на Опен.

2. Изаберите опцију Категорија у падајућем менију Приказ према у горњем десном углу. Кликните на опцију Деинсталирај програм у одељку Програми.

3. Изаберите апликацију Роблок и кликните на дугме Деинсталирај на горњој траци.

4. Кликните на дугме Даље у прозорима у чаробњаку за деинсталацију и кликните на дугме Заврши да бисте деинсталирали Роблок апликацију.

Корак ИИИ: Поново инсталирајте Роблок апликацију

Последњи корак да поправите Роблок код грешке 277 је да поново инсталирате најновију верзију Роблок апликације на ваш Виндовс рачунар користећи подразумевани веб претраживач. Ово ће такође поправити код грешке 277 у Роблок мобиле-у. Пратите дата упутства да бисте поново инсталирали апликацију Роблок.

1. На Виндовс траци за претрагу потражите апликацију Гоогле Цхроме и кликните на опцију Отвори у десном окну.

2. Отворите званичну веб страницу Роблок и кликните на било коју игру.

3. Кликните на дугме Плаи да бисте започели игру.

4. Кликните на дугме Преузми и инсталирај Роблок да бисте преузели Роблок апликацију.

5. Двапут кликните на датотеку за подешавање РоблокПлаиерЛаунцхер.еке да бисте покренули преузету датотеку.

6. Процес преузимања можете видети у прозору Инсталирање Роблок-а….

7. Након што се апликација инсталира, видећете поруку РОБЛОКС ЈЕ УСПЕШНО ИНСТАЛИРАН!

***

Надамо се да је овај водич био од помоћи да сазнам зашто стално добијам шифру грешке 227 на Роблок-у и да бисте могли да поправите Роблок код грешке 277 на Виндовс рачунару. Јавите нам који метод вам је најбољи. Такође, ако имате било каква питања/сугестије у вези са овим чланком, слободно их оставите у одељку за коментаре.