6 начина да зарадите бесплатне Валмарт поклон картице

Валмарт је једна од најпосећенијих линија продавница у Сједињеним Државама и свету. Милиони купаца свакодневно купују са полица Валмарта. Продавница је такође доступна на мрежи и купци могу наручити из удобности својих домова. Купци могу да зараде бесплатне Валмарт поклон картице које ће користити за своје куповине. Ове поклон картице могу да купе добију попусте на артикле. Клијент може да заради бесплатну Валмарт поклон картицу од 10 УСД да би добио попуст од 10 УСД на ставке које испуњавају услове. У неким случајевима, вредност поклон картице може бити много већа, тако да купац може да заради бесплатну Валмарт поклон картицу од 200 УСД која им може дати попуст у вредности од 200 УСД. У овом водичу имамо детаљне начине да зарадите Валмарт поклон картице и да их на најбољи начин искористите да бисте добили најбоље понуде.

Како зарадити бесплатне Валмарт поклон картице

У овом чланку смо детаљно приказали ефикасне начине да зарадите бесплатне Валмарт поклон картице.

Шта су Валмарт поклон картице?

Валмарт поклон картице су јединствене поклон картице које купцима пружају посебне понуде. Поклон картица може искористити специјалну понуду или попуст на одређени артикл. Милиони купаца користе поклон картице да би добили велике попусте на своје предмете за свакодневну куповину. Валмарт поклон картице се могу користити у Валмарт продавницама, за онлајн и офлајн куповину. Постоје различити начини да добијете Валмарт поклон картице. Људи увек траже нове начине и методе да добију најбоље Валмарт поклон картице.

  Како користити киоск прилагођеног дизајна у 'Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс'

Многе методе се могу користити за зараду бесплатних Валмарт поклон картица. Међутим, многе методе можда неће бити тачне и неко вас може преварити на мрежи. Стога, увек будите опрезни док покушавате да добијете бесплатну поклон картицу за Валмарт. У следећим одељцима, осмислили смо све радне методе за добијање бесплатних поклон картица за Валмарт.

Метод 1: Учествујте у онлајн анкетама

Један од најлакших начина да добијете бесплатне Валмарт поклон картице, као што је бесплатна Валмарт поклон картица од 10 УСД, јесте учешће у онлајн анкетама. Постоје стотине онлајн платформи које пружају анкете којима свако може приступити. Када корисник попуни одређену анкету, награђује се разним поклонима и понудама, као што је бесплатна поклон картица Валмарт од 200 УСД. Међутим, многе лажне веб странице и платформе тврде да награђују поклон картице и друге узбудљиве предмете у замену за учешће у анкетама. Стога, увек пазите на такве лажне веб странице док истражујете начине да зарадите Валмарт поклон картице. Постоји много поузданих и поузданих веб локација које можете користити да зарадите ове поклон картице.

Метод 2: Зарадите поене док купујете

Када купите у некој од одабраних продавница, можда ћете добити поене за куповину, а затим зарадити бесплатне Валмарт поклон картице. Ови поени вам могу помоћи да уштедите новац на свом трошку, као и да испуните услове за Валмарт поклон картицу. Многе онлајн продавнице су такође партнери са Валмартом и могу вам донети поене за куповину сваки пут када тамо купујете. Ово је један од најбољих начина да зарадите поклон картице, а истовремено уштедите новац на куповини. Можете да проверите различите продавнице на мрежи које су у партнерству са Валмартом и нуде тачке за куповину приликом куповине.

  Шта је фокус дугмета уназад?

Метод 3: Замените своје некоришћене гаџете за поклон картице

Гадгет то Гифт цард је програм који је покренула компанија Валмарт. Овај програм омогућава корисницима да замене своје старе мобилне телефоне, таблете, конзоле за игре, видео игрице и друге електронске уређаје за Валмарт поклон картице. Ово је један од најбољих начина да се решите електронског смећа у свом дому и зарадите поклон картице као што је бесплатна поклон картица од 10 долара за Валмарт. Можете заменити скоро сваки електронски уређај који вам више није потребан да бисте добили узбудљиве поклон картице као што је бесплатна поклон картица од 200 УСД за Валмарт. Процес размене је веома једноставан, артикле можете размењивати ван мреже тако што ћете их физички преместити у Валмарт продавницу или унети детаље заменљивих артикала на мрежи. Мораћете да одговорите само на неколико питања о уређају који желите да замените за поклон картице. Када Валмарт прими и прихвати ставку, добићете своју поклон картицу. Ово је један од најефикаснијих начина да зарадите Валмарт поклон картице.

Метод 4: Продајте Амазон поклон картицу

Још један начин да зарадите бесплатне Валмарт поклон картице је прво добијање Амазон поклон картица. Баш као и Валмарт, Амазон такође води програм размене. Можете проверити вредност артикла на обе локације, а затим извршити размену. Ако добијете бољу понуду на Амазону, замените своје артикле за Амазон поклон картицу. Затим можете продати ове поклон картице у порасту да бисте купили Валмарт поклон картице с попустом. Хиљаде корисника користе овај трик да би добили одличне понуде на Валмарту.

Метод 5: Набавите Валмарт поклон картице за скенирање бар кодова

Постоји неколико апликација и платформи које пружају поклон картице скенирањем бар кодова за одабране артикле. Ове понуде су доступне само за ставке које испуњавају услове и мораћете да се уверите да сте изабрали прави производ. На мрежи можете пронаћи апликације које вам пружају поклон картице за куповину њихових или подржаних производа.

  9 алата за симулацију сајбер напада за побољшање безбедности

Метод 6: Купите Валмарт поклон картице са попустом

Ако нисте у могућности да добијете бесплатне Валмарт поклон картице као што је бесплатна поклон картица од 10 УСД, можете покушати да купите Валмарт поклон картице као што је бесплатна поклон картица од 200 УСД по сниженој цени. Више веб локација купује нежељене поклон картице од разних људи, а затим их продају другима по сниженим ценама. Можете да проверите многе такве веб странице на мрежи и да их на најбољи начин искористите да зарадите бесплатно Валмарт поклон картице.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Где могу да користим Валмарт поклон картицу?

Анс. Валмарт поклон картица се може користити за добијање попуста на различите артикле за куповину из Валмарта. Ове поклон картице се могу користити само у Валмарт продавницама.

К2. Да ли добијам бесплатне ствари од Валмарта уз поклон картицу?

Анс. Не, поклон картица вам даје само фиксни попуст. Када се пријавите за поклон картицу, имате право на попуст у вредности поклон картице.

К3. Могу ли добити Валмарт поклон картицу за попуст?

Анс. Да, многе веб странице пружају поклон картице за Валмарт по веома сниженим ценама. Међутим, будите опрезни са лажним веб локацијама.

***

Надамо се да је овај водич био од помоћи и да сте успели да зарадите бесплатне Валмарт поклон картице. Јавите нам која метода вам је најбоље функционисала. Ако имате било какве предлоге или питања за нас, обавестите нас у одељку за коментаре.