6 најбољих рачуноводствених апликација за управљање вашим пословањем у покрету

Рачуноводствене апликације помажу предузећима да прате трошкове и рачуне, прате финансије и припреме се за пореску сезону.

Власници малих предузећа и почетници морају да путују широм света да би развили своје пословање. Дакле, праћење свега током путовања је прилично тешко и мораћете да зависите од некога ко ће то урадити за вас.

Али не више; са апликацијама за управљање, можете пратити све у покрету.

Рачуноводствени софтвер је једно решење које вам помаже да пратите све своје новчане токове и финансије.

Правилно управљање осигурава да су евиденција ажурна тако да власници малих предузећа могу знати своје приходе, предвидети профитабилност и пореске обавезе и проверити стање на рачуну.

У савременом свету, многа предузећа преферирају софтвер уместо рачуновође за управљање платним списком и порезима. Али који је погодан за вас је питање.

Откријте зашто вам је потребан рачуноводствени софтвер и која апликација најбоље одговара вашем пословању.

Шта је рачуноводствени софтвер?

Рачуноводствени софтвер је програм који омогућава малим предузећима да прате трошкове и приходе. Власник малог предузећа може да аутоматизује понављајуће активности, као што је унос података, како би поједноставио финансијско управљање. Поред тога, омогућава лако разумевање профитабилности, пријављивање пореза и књиговодство.

Пошто је рачуноводствени софтвер идеалан за стартуп и мала предузећа, он је згодан и једноставан за коришћење. Рачуноводствени софтвер такође помаже у генерисању извештаја, као што су биланси стања и извештаји о добити и губитку.

Већина софтверских програма укључује функције као што су праћење плаћања и потраживања, управљање залихама, фактурисање и још много тога. Осим тога, апликација мора бити сигурна и прилагођена кориснику. Мора да садржи неке основне карактеристике, као што су:

 • Основне рачуноводствене могућности: Рачуноводствени софтвер за мала предузећа мора имати опције као што су фактурисање, усаглашавање рачуна, дуговања и још много тога.
 • Праћење трошкова: Рачуноводствена апликација мора вам омогућити да редовно пратите и бележите фактуре, признанице итд. Дакле, ово вам помаже да креирате бољи буџет и побољшате своје финансијско здравље.
 • Управљање финансијским извештајима: Уместо да губи време на ручни рад, апликација за рачуноводство обезбеђује да мала предузећа могу тренутно да генеришу тачне и прилагођене извештаје.
 • Праћење времена: Софтвер вам помаже у праћењу времена утрошеног на финалне испоруке пројекта тако да током издавања фактура можете додати сате за наплату.
 • Повезивање са заинтересованим странама: Апликација омогућава вашим предузећима да прате плаћања и рокове. Интегрисан је са системима плаћања ради бржег плаћања на мрежи.

Зашто користити рачуноводствени софтвер?

Пословање је постало лакше него икада раније са технологијом. Сви сада имају паметни телефон, што чини изузетно лаким управљање пословним процесима на телефону.

Од слања фактура до праћења плаћања, рачуноводствени софтвер нуди многе предности малим предузећима, укључујући:

 • Организоване трансакције: Рачуноводствени софтвер вам помаже да организујете све финансијске трансакције и евиденцију на једном месту тако да можете да их пратите кад год желите.
 • Уштеда времена: Рачуноводствени софтвер има функције аутоматизације које вам омогућавају да уштедите време док обављате различите задатке, као што су усаглашавање изјава и креирање уноса у дневник.
 • Приступачно: Коришћење правог рачуноводственог софтвера за ваше пословање може вас коштати мање у поређењу са ангажовањем рачуновође за исту сврху.
 • Усклађеност: Рачуноводствени софтвер нуди различите функције које помажу малим предузећима да се придржавају прописа, као што су извештавање и припрема пореза.
 • Интеграција: Интеграцијом са другим апликацијама, као што су е-трговина и ЦРМ платформе, рачуноводствени софтвер ће постати лакши за руковање власнику предузећа.
 • Приступ са било ког места, у било које време: Можете лако да приступите свом налогу у било које време, са било које локације, да бисте пратили фактуре и трошкове.
 • Смањење грешака: Пошто рачуноводствени софтвер има функције аутоматизације, аутоматски ће помоћи предузећима да управљају својим финансијама и другим трошковима, што ће резултирати смањењем грешака или без њих.
  Закажите објаве на Фацебоок-у и Твиттер-у и подесите их за поновно објављивање [Web]

Сада када знате шта је рачуноводствени софтвер и како он користи вашем пословању, хајде да разговарамо о неким од најбољих рачуноводствених апликација које нуде бескрајне функције које задовољавају финансијске потребе вашег пословања.

ФресхБоокс

Радите било где и управљајте својим пословањем помоћу рачуноводствене апликације ФресхБоокс. То ће вам помоћи да ваше растуће пословање буде на дохват руке и да останете повезани са клијентима који воде рачуноводство са било ког места.

Уз рачуноводствени софтвер ФресхБоокс, можете аутоматски пратити километражу док возите и категоризовати сва пословна путовања само једним потезом. Поред тога, погледајте потенцијални порески одбитак директно са свог мобилног телефона.

Када завршите коначну испоруку пројекта, можете послати фактуру директно из своје канцеларије и добити тренутну уплату до тренутка када стигнете кући.

Апликација ФресхБоокс елиминише папирне рачуне. Једина ствар коју треба да урадите је да снимите јасну слику рачуна. Када завршите са тим, ФресхБоокс аутоматски бележи укупне износе, трговачке накнаде и порезе за вас. Стога ће праћење трошкова постати брзо.

Штавише, одговарање на повратне информације и питања клијента је сада лако уз мобилно рачуноводство. Чак и ако сте на путовању, можете пратити све, попут ваших разговора, и држати их на једном месту. Одмах добијте ажурирање када клијент погледа вашу фактуру или када плаћање касни.

ФресхБоокс софтвер остаје синхронизован са мобилним и десктоп рачуноводственим апликацијама, тако да можете да радите на било ком уређају без пропуштања важних информација. Уз то, добићете процене и праћење предлога, праћење времена, праћење пројеката и плаћања, рачуноводство, извештаје и друге додатке.

Преузмите апликацију бесплатно или купите апликацију по почетној цени од 1,70 УСД месечно и добијте додатне функције.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

Зохо Боокс

Лако управљајте својим пословним рачуноводством помоћу Зохо Боокс Андроид и иОС апликација. Пружа једноставан увид у то колико добро функционише ваше мало предузеће уз помоћ КПИ контролне табле. Можете понудити згодне и безбедне опције плаћања за своје клијенте да директно плаћају на мрежи.

Дизајнирајте сопствене персонализоване фактуре које одражавају ваш бренд и пошаљите их својим клијентима. Надгледање рачуна и трошкова је сада супер лако, што вам омогућава да видите како ваш новац одлази из пословања.

Поред тога, можете лако да генеришете финансијске извештаје, као што су извештаји о токовима готовине, биланси успеха и биланси стања, да бисте знали свој пословни статус.

Додајте виџете на почетни екран свог Аппле телефона да бисте брзо приступили листама фактура, укупним потраживањима и тајмерима. Зохо Боокс може пратити удаљеност вашег путовања и претворити исту у трошкове помоћу Аппле мапа и ГПС-а. Скенирајте све визит карте које ће се додати на вашу листу контаката.

  Како да промените свој језик у ВеЦхат-у

Са Сири-јевим пречицама за разговор можете лако креирати трошкове, прегледати неплаћене фактуре, покренути или зауставити тајмере и поставити подсетнике о трансакцијама. Апликација Зохо Боокс такође долази са подршком за Аппле Ватцх која вам омогућава да пратите своје финансије док обављате више задатака, шаљете подсетнике за плаћање, пратите време за пројекте, прегледате неизмирене фактуре и још много тога.

Испробајте бесплатно или одаберите стандардни план за ваше пословање у расту. Пријавите се сада и уживајте у рачуноводству.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

КуицкБоокс

Водите своје пословање у покрету са свог паметног телефона уз КуицкБоокс мобилну апликацију. То ће вам омогућити да тренутно приступите вашим подацима на мобилним уређајима. Можете уносити трансакције, фактурисати клијенте, слати извештаје, бележити трошкове и радити више са било ког места.

КуицкБоокс аутоматски прави резервну копију ваших сачуваних података у облаку и синхронизује се са свим уређајима. Помаже вам да покренете извештај о добити и губитку и приступите билансима. Поред тога, побринуће се за ваша плаћања. Можете да користите његов читач мобилних картица да уроните, додирнете или превучете кредитну картицу.

Штавише, он ће забележити трансакцију и аутоматски послати новац на банковни рачун. Можете лако да креирате фактуре помоћу апликације и да за кратко време пошаљете копију својим клијентима. Ако сте корисник Андроид-а, фактуре можете слати и користећи ВхатсАпп.

Добијте тренутно обавештење када клијент погледа вашу фактуру или плати укупан износ рачуна. КуицкБоокс мобилна апликација претвара камеру у брзи скенер рачуна. Прво фотографише рачун и бележи наплативе трошкове у књигама када је трансакција одобрена.

Штавише, можете додати трошкове на фактуру и приложити признаницу да бисте добили надокнаду и пратили пореске олакшице. Такође можете пратити трошкове телефоном, дати процене и остати на врху управљања рачунима.

Набавите флексибилне планове цена за сваку врсту пословања почевши од 15 УСД месечно. Искористите бесплатну пробну верзију у трајању од 30 дана.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

Ваве

Управљајте својим финансијама у покрету помоћу апликације Ваве. Помоћи ће вам да пратите банкарство, плаћања и фактурисање на једном месту како бисте уштедели доста времена, поједноставили управљање новцем и брже платили.

Уз Ваве, раздвојите личне и пословне финансије. Можете се повезати са рачуноводственим софтвером да бисте аутоматизовали своју рачуноводствену књигу. Поред тога, користите Ваве Виса Бусинесс дебитну картицу и виртуелне картице било где и било када.

Штавише, лако пратите и пратите шта се дешава помоћу интуитивне контролне табле. Резиме који пронађете омогућава вам да преузмете контролу над својим пословним финансијама у покрету, укључујући листу задатака различитих ставки. Такође можете дизајнирати, прилагодити и слати фактуре са било ког места.

Ваве има функцију тренутног обавештења која вас обавештава када је ваша фактура прегледана, плаћање је доспело и плаћање је завршено, тако да можете да управљате токовом готовине боље од било кога. Такође ћете пронаћи подсетнике за аутоматско плаћање када доспева фактура.

Означите фактуре као плаћене одмах након што примите уплату како би ваша евиденција била ажурна. Можете персонализовати своје фактуре додавањем боја, логотипа и избором шаблона. Такође, са лакоћом додајте своје прилагодљиве услове плаћања на своје фактуре.

  Изаберите Гоогле Воркспаце за е-пошту и сарадњу

Креирајте свој бесплатни налог данас и платите према услузи која вам је потребна.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

Ксеро

Самопоуздано водите своје пословање помоћу Ксеро рачуноводствене апликације и управљајте својим рачуноводством са било које локације. Помаже вам да одмах пошаљете фактуре у покрету чим се посао заврши, прегледате трансакције и ускладите их за неколико секунди.

Апликација ће вам омогућити да пратите неплаћене и закаснеле фактуре како бисте знали статус фактура. Такође можете одмах да проверите како ваше предузеће ради помоћу ове апликације. Поред тога, можете лако претворити понуде у фактуре и уредити и послати фактуре путем апликације за размену порука или е-поште.

Брзо додајте нове купце када треба да пошаљете фактуру и проверите неизмирена плаћања у вашој рачуноводственој апликацији. Поред тога, пратите своје клијенте када прегледају ваше фактуре и пратите ток готовине и профит да бисте разумели како ваше мало предузеће функционише.

Почните да користите Ксеро рачуноводствену апликацију бесплатно и приступите свим функцијама 30 дана након што одлучите који план вам највише одговара. Ако сте самозапослени или водите нови посао, можете одабрати почетни пакет са довољно функција за постизање ваших финансијских циљева.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

Саге Аццоунтинг

Радите са било ког места и лако управљајте свим својим финансијама помоћу апликације Саге Аццоунтинг. Погоднији је за мала предузећа и нуди Андроид и иОС мобилне апликације за покривање већег броја корисника. Ова апликација ће вам помоћи да постанете продуктивнији чак и од куће.

Када сте ван мреже, можете да проверите различите кључне детаље. Сада је лако брзо контактирати клијенте и клијенте и проверити да ли постоје неплаћене фактуре.

Поред тога, можете да шаљете брзе подсетнике за неплаћене фактуре, пратите здравље свог пословања у реалном времену и ажурирате налоге у покрету.

Рачуноводствена апликација Саге је најбржи начин да приступите свим финансијским информацијама на лицу места, код клијента или на путу. Пратите који вам купци дугују колико новца да бисте могли да водите евиденцију о новчаним токовима.

Штавише, можете лако да снимите признанице са својом мобилном камером и отпремите детаље у рачуноводствену апликацију. Саге вам помаже да унесете своје контакте са паметног телефона у апликацију, смањујући грешке због ручног уноса приликом копирања адреса, контаката и телефонских бројева.

Ниво залиха можете ажурирати током фактурисања. Ово ће уштедети време и убрзати процесе фактурисања. Након испоруке, можете додати датотеке и слике својим фактурама пре него што их пошаљете клијентима или купцима.

Донесите боље резултате у управљању својим финансијама одабиром правог плана. Можете надоградити или отказати претплату у било ком тренутку. Никада вам неће тражити скривене накнаде, обавезе и уговоре. Искористите бесплатну фрајлу данас и одлучите која је најприкладнија за ваш посао.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

Завршне речи

Рачуноводство је кључно одељење у сваком послу. Да бисте ефикасно управљали рачунима, потребно је да пратите и надгледате своје дневне трошкове.

Коришћење поуздане рачуноводствене апликације штеди вам време и ресурсе у процесу управљања налогом. Стога узмите у обзир неке факторе, као што су цене, бесплатна пробна верзија, једноставност коришћења, управљање залихама и пројектима, извештавање, итд., док бирате најбољи рачуноводствени софтвер за ваше пословање.

Затим погледајте најбоље генераторе фактура за прихватање плаћања клијената.