6 најбољих Висио прегледача за гледање ВСД формата

ВСД је формат датотеке који користи Висио софтвер. Софтвер Висио се користи за креирање дијаграма тока.

Обично је софтвер Висио потребан за отварање ВСД датотеке за преглед.

Чак и ако немате Висио на рачунару, и даље можете да користите Висио Виевер да бисте отворили Висио цртеже, прегледали датотеке или их одштампали. Међутим, Висио Виевер се не може користити за уношење промена у постојеће Висио датотеке или за прављење нових.

Шта је Мицрософт Висио?

Мицрософт Висио вам омогућава да цртате једноставне или сложене дијаграме. Има велику библиотеку уграђених шаблона, објеката и облика.

Ако желите да уложите додатни напор, можете креирати и своје јединствене дизајне и увести их у софтвер. Висио је развијен да поједностави припрему дијаграма за крајњег корисника.

Мицрософт Висио прегледач је доступан бесплатно. Висио-ове уграђене могућности за креирање дијаграма 3Д мапа су ограничене, али софтвер и даље може да прави ове типове дијаграма. Погодан је за основне мапе које се налазе у брошурама и директоријумима кампуса.

Шта је Висио формат датотеке?

Наћи ћете растерску графику у Висио датотеци за цртање са екстензијом ВСД, или „Висио цртеж“, наћи ћете растерску графику. Већину времена се користи за представљање дијаграма и дијаграма тока.

Формат датотеке који користи Мицрософт Висио је прилично популаран и широко коришћен. Постоји ограничен избор бесплатног софтвера који подржава гледање ВСД датотека.

  Како променити Аппле начин плаћања

Ако желите да видите садржај ВСД датотеке без уређивања или модификације, можете да користите овај софтвер.

ВСД формат датотеке чува векторску графику. Такође можете да га конвертујете у ЈПГ или ПНГ датотеку. Такође можете да га сачувате на рачунару да бисте га лакше делили са другима.

Како можете да видите датотеку Висио формата?

Овај софтвер Висио Виевер можете користити без потешкоћа ако тражите најбоље Висио Виевер за гледање ВСД датотека. Овај софтвер олакшава преглед ВСД датотека са више страница, а неколико вам такође омогућава да видите бројне ВСД датотеке.

Неке од додатних могућности које нуди овај Висио софтвер укључују конвертовање датотека, промену боје позадине, превлачење и испуштање датотека и тако даље.

Хајде да истражимо сваког од ових Висио гледалаца појединачно. У наставку су најбољи Висио прегледачи за гледање ВСД датотека које се могу наћи на мрежи.

Нектони

Нектони Висио прегледач може да отвори Мицрософт Висио всд, ВДКС и всдк датотеке. То гарантује да ће текст бити приказан у истом стилу као када је први пут креиран. Иако се нуди као бесплатни прегледач Висио датотека, ово је премиум апликација са 5-дневном бесплатном пробном верзијом.

Пружа неколико опција за гледање, укључујући зумирање, навигацију и померање руком. На траци са алаткама, све функције и опције су лако доступне. Покрените овај Висио прегледач датотека да бисте га користили. Додајте цртеж тако што ћете га превући тамо.

Мицрософт Висио 2016 Виевер

Мицрософт Висио Виевер је доступан само за Виндовс и мацОС. Већина Оффице 365 пословних корисника имаће приступ Мицрософтовом прегледнику Висио и креатору. Поред прегледа, можете га коментарисати и уређивати на врло основне начине.

  Најбоље бесплатне алтернативе за Мицрософт Оффице

Доступне су бројне функције, укључујући зумирање, померање, проналажење, детаље облика и освежавање података. Лако је поделити свој цртеж са сарадницима путем е-поште кликом на дугме „Дели“. Стандардни алати за уређивање као што су Текст, Фонт, Поништи, Понови, итд., такође су доступни.

Луцидцхарт

Луцидцхарт Висио Виевер је моћна и лака за коришћење онлајн алтернатива Висио-у. То је проширење веб претраживача на свим главним интернет платформама, укључујући Интернет Екплорер, Цхроме, Фирефок, Сафари и Мицрософт Едге.

Пружа опције за навигацију по страници и зумирање. Поред тога, можете изабрати да прикажете или онемогућите мрежу. Мораћете да платите за уређивање Висио датотека и обављање других манипулација.

АСПОСЕ

Можете да додате АСПОСЕ као додатак свом веб прегледачу, као што је Гоогле Цхроме, или да отворите датотеке директно на страници.

Корисници могу да преузимају Висио датотеке, иако нуди само неколико алата за омогућавање изванредног искуства читања.

ЛибреОффице

ЛибреОффице је један од најчешће коришћених канцеларијских пакета доступних у то време и такође је отвореног кода. То је бесплатна алтернатива за Мицрософт Оффице. Долази са програмом под називом Драв, који може да отвара и уређује Висио датотеке.

Помоћу њега можете погледати све странице у Висио датотеци. ЛибреОффице има интерфејс истраживача за навигацију са леве стране за брзу навигацију веб страницама Висио датотеке.

ЛибреОффице има веома висок квалитет слике и укључује лењир на врху и на левој страни тако да можете да измерите величину слике. Може да уређује ВСД датотеке и претвара их у ПДФ, СВГ, ЕПС и многе друге формате.

  Да ли хакери заиста „одбијају“ свој сигнал по целом свету?

фвиевер

фвиевер је компатибилан само са ВСД форматом датотеке. Може се користити за преглед Висио цртежа. Отпремање неће успети ако покушате да отпремите ОПЦ/КСМЛ цртеж.

Број функција које долазе са овим је веома мањи. Можете само да увећате или умањите. Може брзо да отвара и отпрема датотеке без изазивања изобличења.

Завршне речи

Користећи било који од Висио прегледача, лако је прегледати ВСД датотеке са више страница. Можете користити ова професионална решења да уштедите време и енергију и побољшате ефикасност.

Затим можете погледати детаљне информације о Мицрософт Висио-у.