7 алата за подсетнике о истеку за добијање обавештења о роковима на време

Алати за подсетнике о истеку могу помоћи организацијама или предузећима да буду у току са праћењем датума истека.

Ови алати могу помоћи у аутоматском праћењу рокова доспећа разних важних докумената који се односе на запослене, посао или више.

Документи могу укључивати осигурање, лиценце, споразуме, уговоре, сертификате запослених или више. Можете лако да управљате обновама и подесите подсетнике за приближавање истека. Организације могу да понуде запосленима индивидуалне пријаве како би сами могли да управљају својим ставкама.

Зашто су подсетници о истеку важни?

  • Они долазе са контролном таблом са прегледом која на први поглед нуди снимак екрана свих најновијих истека и обнова.
  • Неки алати за подсетнике о истеку долазе са шаблонима категорија који вам помажу да згодно категоризујете обнављања и истека.
  • Алати за подсетнике о истеку могу да шаљу неограничен број СМС-ова, е-порука итд. Контактима како би подсетили на важне датуме.
  • Ово такође омогућава запосленима да самостално управљају својим ставкама на једном месту нудећи одвојене пријаве.
  • Алати за подсетнике о истеку такође прате да ли је свака ставка ажурирана са одговарајућим подсетницима.
  • Ови алати елиминишу терет ручног снимања и праћења рокова. Као резултат тога, мање су шансе да пропустите било који датум обнове.

Хајде сада да истражимо неке од најбољих алата за подсетнике о истеку.

Подсетник о истеку

Подсетник о истеку елиминише потребу да ручно памтите или бележите важне датуме. Овај алат шаље аутоматска обавештења како се рокови приближавају. Осим што нуди обавештења, може да обавља провере усаглашености, скенирање докумената и праћење статуса за вас.

  Топ 10 најбољих додатака за 3Д филмове на Коди-ју

Овај алат је идеалан за сертификате осигурања, сертификате запослених, лиценце, уговоре или било коју врсту споразума. Нуди један преглед свих информација, на пример, оно што је актуелно и шта ће истећи.

Реминдак

Реминдак је дизајниран за професионалце да прате њихове истеке, рокове и обнове. Шаље обавештења или подсетнике путем СМС-а, Вхатсапп-а, е-поште итд.

Омогућава вам да подесите подсетник о истеку. Помоћу овог софтвера можете креирати свој персонализовани адресар тако да се ови подсетници могу слати на вашу листу контаката. Можете креирати више корисника и доделити посао. Користи Амазонову АВС складиште у облаку која је прилично сигурна.

Асана

Асана вам нуди најбољи и најпогоднији начин да обавестите своје запослене о приближавању датума доспећа или истека. Овај алат аутоматски креира задатак на Асани са ставкама које ће истећи у наредним данима.

Асана олакшава управљање свим обновама на једном месту без бриге да ћете нешто заборавити. Омогућава вам да се синхронизујете са Асаном тако да ви или ваш тим можете имати обавештења о предстојећим истецима.

Монитаск

Монитаск долази са интеграцијом подсетника о истеку и праћења времена. Може аутоматски да прати обнове и датуме истицања ваших лиценци, уговора, уговора или сертификата запослених.

Потребно је само да се региструјете код Монитаска и позовете своје запослене или раднике. Један налог може имати неограничен број запослених. Можете уживати у 10 дана бесплатног пробног периода на Монитаску.

Запиер

Ако желите да аутоматизујете своје подсетнике о истеку и датуме обнове, Запиер може бити идеалан избор. Омогућава вам да интегришете подсетнике о истеку и Јира софтверски облак и аутоматски шаљете подсетнике.

  7 генератора имена кланова за игре за ваш тим

Може погодно премештати информације између веб апликација. Морате да направите листу контаката и подешавање једнократног подсетника. Остало ће учинити само. Ваши контакти ће аутоматски добијати подсетнике без много интервенције.

АладдинПро

АладдинПро је савршен алат за управљање истеком који вам омогућава да поставите згодне подсетнике и управљате датумима обнове. Можете креирати бесплатан налог са АладдинПро. Овај алат је доступан као Андроид или иОС апликација како би вам понудио највећу погодност.

АладдинПро вам може помоћи да подсетите важне датуме путем обавештења на радној површини, е-поште или обавештења на мобилном телефону. Може вам помоћи да пратите уговоре о закупу, документе запослених, комерцијалне лиценце и још много тога.

СигнНов

СигнНов функционише далеко од само алата за управљање истеком. Осим што вам омогућава да управљате подсетницима о истеку и обнављању, омогућава вам да потпишете документе на мрежи.

Омогућава вам да потпишете своје документе или пошаљете документе на потпис. АПИ за еСигнатуре можете подесити прилично лако. Поред свега овога, чува ваше уговоре безбедним и безбедним. Може да интегрише еСигнатуре у вашу пословну апликацију. Овде можете лако закључити важне послове и добити плату за посао.

Завршне речи

Праћење разних докумената и датума њиховог истека и обнове је ужурбано. Ови напредни алати чине овај посао прилично погодним за вас. Ово може учинити чуда за вас ако имате превише посла за управљање. Дакле, испробајте било који од ових алата и уштедите своје драгоцено време и труд.

Можда ћете желети да знате и о најбољем софтверу за управљање уговорима да бисте поједноставили свој ток посла.

  Оно што треба да знате

Да ли сте уживали у читању чланка? Шта кажете на дељење са светом?