7 најбољих АИ ИоуТубе генератора скрипти за креирање убиственог садржаја са лакоћом

Прављење видеа је праћење приче на прави начин. А сценарио је основа свих видео записа, било дугих филмова или кратких ИоуТубе видеа.

Међутим, многима је потребна помоћ да креирају ову врсту садржаја. Ако је то случај, можете брзо креирати висококвалитетне скрипте помоћу генератора АИ скрипти. То је алатка која користи вештачку интелигенцију за писање скрипти за видео записе и друге ствари.

На овај начин можете да генеришете скрипту за свој следећи пројекат. Дакле, шта год да пишете, било да се ради о сценарију за филм, сценарију комедије или сценарију за ваш следећи подкаст или видео, ми ћемо вас покрити.

У овом чланку ћемо истражити најбоље генераторе АИ скрипти и научити зашто би требало да их користите за прављење ИоуТубе видео записа који су ефикасни и занимљиви.

Шта је видео скрипта?

ИоуТубе видео скрипта објашњава садржај и аспекте видео продукције. Садржи говор, слике и специјалне ефекте у финалном видеу. Морате да скриптујете ИоуТубе видео да би био организован, занимљив и фокусиран. Скрипте чине продукцију видео записа лакшом, а креаторима ИоуТубе садржаја су потребне скрипте да би направили занимљиве и забавне видео снимке. Такође, ако имате скрипту, уређивање ИоуТубе видео записа је лакше.

Важност квалитетних скрипти за ИоуТубе видео записе

Ефикасан видео сценарио је суштински део процеса производње видео записа. Ево неколико разлога зашто је видео скрипта важна.

 • Организација – Видео скрипте вам омогућавају да организујете своје мисли и идеје, обезбеђујући јасну поруку и структуру за видео.
 • Развија убедљиву причу – Убедљив сценарио чини ИоуТубе видео записе занимљивим. Прича причу са којом се гледаоци могу повезати. Такође, држи гледаоце ангажованим са ликовима и обртима заплета. Пишући добро написане сценарије, креатори ИоуТубе-а могу да креирају садржај у коме ће гледаоци уживати, делити га и памтити.
 • Побољшава креативност – Добар сценарио побољшава ИоуТубе видео снимке и омогућава ИоуТубе креаторима да истражују различите теме, идеје и теме. ИоуТубе креатори такође могу да покажу свој јединствени стил и перспективу овде. Квалитетне скрипте издвајају видео записе.
 • Ангажује гледаоце – Пажљиво израђена скрипта може учинити ваш видео занимљивијим и забавнијим за ваше гледаоце, што ће повећати вероватноћу да га ваши гледаоци поделе.
 • Добијте више прегледа и претплатника – Добра скрипта може да вам обезбеди више ИоуТубе претплатника. Скрипта треба да садржи кључне речи и фразе које се односе на видео. Такође би требало да натера гледаоце да пожеле да гледају више од аутора. Све у свему, квалитетне скрипте могу повећати популарност ИоуТубе видео записа.
  Зашто би требало да одложите надоградњу мацОС-а

Шта је АИ ИоуТубе генератор скрипти и како може помоћи?

ИоуТубе генератор скрипти је АИ алат који користи АИ технологију за генерисање скрипти за ИоуТубе видео записе. Помаже вам да брзо и лако направите занимљиве и професионалне скрипте за своје видео снимке.

Може да производи скрипте за туторијале, предавања, влогове и још много тога. Корисници могу креирати занимљив садржај прилагођавајући генерисане скрипте својим жељама.

ИоуТубе генератори скрипти могу вам помоћи да генеришете идеје за видео снимке. На тај начин креатори могу да уштеде време док добијају инспирацију за нови садржај. Такође можете користити генератор скрипте да бисте осигурали да је ваша скрипта добро организована, кохерентна и добро структурирана.

Хајде да истражимо неке од најбољих АИ ИоуТубе генератора скрипти

Јаспер

Јаспер ИоуТубе Сцрипт Едитор је користан алат за креирање висококвалитетних скрипти за ИоуТубе видео записе. Овај алат нуди интуитивно и корисничко сучеље за писање и уређивање скрипти. Такође обезбеђује аутоматско довршавање, проверу правописа и предлоге кључних речи како би помогао корисницима у писању бољих скрипти.

Требате само да дате Јасперу неке информације, као што су наслов, опис, кључне речи и тон гласа. Креатори садржаја који желе да направе висококвалитетне скрипте за своје ИоуТубе видео записе ће сматрати да је овај алат изузетно вредан.

Карактеристике

 • Аутоматизација скрипти – Овај ИоуТубе уређивач скрипти омогућава корисницима да генеришу скрипте за ИоуТубе видео записе на основу кључних речи унетих у алатку.
 • Идеје за интегрисани садржај – Јаспер предлаже садржај заснован на кључним речима корисника, што олакшава откривање и укључивање релевантних тема у скрипте.
 • Препознавање гласа – Јаспер сцрипт Едитор омогућава корисницима да конвертују гласовне снимке у скрипте како би видео записе учинили бржим.
 • Видео преглед – Функција прегледа у Јасперу омогућава корисницима да прегледају свој видео без да га извозе.

Јаспер долази са 5-дневном бесплатном пробном верзијом. План цена почиње од 8,99 долара (верзија апликације)

ТиниВов

ТиниВов ИоуТубе Сцрипт Генератор вам омогућава да брзо и лако креирате привлачне видео скрипте. Помаже корисницима да планирају своје видео скрипте, пружа савете и упутства и осигурава да су скрипте привлачне и ефикасне. Корисници такође могу да користе шаблоне за брзо и ефикасно снимање видео записа и могу да сачувају свој рад како напредују.

Карактеристике

 • Планирање приче – Овај уређивач такође има функцију сторибоард-а, која вам помаже да визуелизујете свој сценарио. Можете превлачити и испуштати слике, додавати белешке и преуређивати сцене како вам одговара.
 • Преглед видеа – Овај уређивач скрипте вам омогућава да прегледате свој видео пре него што га отпремите. Можете да прегледате свој видео пре него што га објавите и да унесете промене које желите.
 • Алати за сарадњу – ТиниВов ИоуТубе уређивач скрипти вам омогућава да сарађујете са својим тимом. Можете креирати јачи финални производ позивањем других корисника да дају повратне информације.
  Да ли је мој иПхоне водоотпоран?

Тренутно, ТиниВов може бесплатно креирати ИоуТубе скрипте.

Одмах

АтОнце је помоћник за писање који покреће вештачка интелигенција (АИ) који помаже корисницима да пишу занимљиве и професионалне Иоутубе скрипте. Алгоритам користи обраду природног језика да пружи релевантне и прилагођене предлоге у складу са контекстом скрипте. Штавише, генератор пружа савете и ресурсе који могу помоћи корисницима у стварању убедљивих видео снимака.

Карактеристике

 • Аналитичко машинско учење – АтОнце, аналитика машинског учења вам говори како ваши видео снимци раде у реалном времену, тако да можете да их оптимизујете.
 • Аутоматска дистрибуција садржаја – Аутоматизовани систем дистрибуције садржаја у АтОнце осигурава да се ваш садржај дистрибуира широкој публици.

Започните са бесплатним пробним периодом АтОнце од 5 дана. Можете изабрати плаћене планове у зависности од захтева за реч. Сребрни план почиње од 24 УСД месечно, Златни план почиње од 79 УСД месечно, а Диамонд план почиње од 499 УСД.

ВритеЦреам

Вритецреамов АИ Сцрипт Генератор поједностављује процес писања ИоуТубе скрипти. АИ алгоритми анализирају постојеће скрипте и предлажу побољшања како би побољшали њихову ефикасност и ангажованост. Алат такође пружа повратне информације о тону, структури и јасноћи скрипте, омогућавајући корисницима да брзо пишу скрипте високог квалитета.

Можете приступити Вритецреам-у са своје контролне табле и изабрати Цомманд Моде. Након тога можете додати команду за припрему алгоритма. Лако је направити ИоуТубе видео скрипту користећи овај метод. Алат вам омогућава да овде уносите измене ако се оно што генерише разликује од онога што желите.

Карактеристике

 • Аутоматско креирање дијалога – Вритецреамов АИ генератор скрипти аутоматски генерише дијалог за видео записе, смањујући потребу за ручним радом.
 • Анализа видео садржаја – Вритецреамов АИ генератор скрипти може да анализира видео садржај и генерише скрипте на основу онога што је у видеу.
 • Обрада природног језика – АИ генератори скрипти у Вритецреам-у користе обраду природног језика (НЛП) за генерисање скрипти које звуче природно.
 • Аутоматско уређивање скрипте – Вритецреамов АИ генератор скрипти обезбеђује тачност и доследност аутоматским уређивањем скрипти.

Тренутно, Вритецреам нуди неограничен план који почиње од 29 долара месечно. Они такође имају бесплатан план заувек за истраживање.

Неурофласх

Неурофласх је одличан алат за прављење висококвалитетних ИоуТубе видео записа. У библиотеци видео скрипти наћи ћете скрипте за пословне, фитнес и теме о животном стилу. Скрипте су флексибилне и можете их лако прилагодити. Сајт такође пружа ресурсе и савете за прављење сјајних видео записа. Генерално, Неурофласх је ефикасан алат за прављење занимљивих ИоуТубе видео снимака.

Карактеристике

 • Обрада природног језика – Неурофласх-ова технологија обраде природног језика (НЛП) разуме језик видео скрипте и креира оптимизовану скрипту за природни језик.
 • Контекстуализација – Технологија разумевања контекста може да идентификује контекст уноса корисника и генерише скрипту која одговара.
 • Анализа сентимента – Неурофласх-ова технологија анализе сентимента открива расположење корисника и генерише скрипте које одговарају.
  Бесплатни Роблок Блоод Самураи 2 кодови: Искористите одмах

Тренутно, Неурофласх план почиње од 29 € за основни план, 59-139 € за Повер план и 199 € за Премиум план. Ученици такође имају бесплатан план.

ЈотПро

Алат ЈотПро Иоутубе Сцрипт Вритер вам омогућава да брзо и лако креирате привлачне и добро написане Иоутубе скрипте за своје видео записе. Можете да користите шаблоне и унапред направљене скрипте да бисте обезбедили занимљиве и успешне видео снимке. ИоуТубе Сцрипт Вритер, моћна ЈотПро алатка, омогућава вам да пишете и уређујете ИоуТубе скрипте у само неколико кликова.

Карактеристике

 • Прилагодљиво – ЈотПро вам омогућава да брзо и лако креирате ИоуТубе видео скрипте користећи прилагодљиве шаблоне. Шаблони се могу прилагодити вашим потребама.
 • Функционалност гласа у текст – Функција гласа у текст је укључена у ЈотПро која омогућава корисницима да сниме своју скрипту директно у програм. Ову функцију можете користити да ухватите природан ток разговора и креирате занимљивије скрипте.
 • Аутоматско мерење времена – ЈотПро-ова функција аутоматског мерења времена обезбеђује да се скрипте и видео снимци корисника поклапају. Дакле, корисник може да прилагоди скрипту како би обезбедио глатке видео перформансе.
 • Аутоматска провера правописа – Функција провере правописа у ЈотПро-у проверава вашу скрипту да ли има граматичких и правописних грешака. На овај начин, корисник може да осигура да је његова скрипта без грешака и професионална.

Јотпро месечна цена почиње од 29,99 долара.

Силлаби

Силлаби је алатка која омогућава креаторима ИоуТубе-а да брзо и лако креирају привлачне, висококвалитетне скрипте. Ова платформа нуди функције које помажу креаторима да размотре и организују своје идеје, као што су шаблони, предлози и аутоматско довршавање. Без обзира да ли сте искусни ИоуТубер или почетник, Силлаби вам може помоћи да развијете свој канал.

Карактеристике

 • Интеграција скрипте – Силлаби-јева интегрисана функција писања сценарија поједностављује задатак писања и уређивања ИоуТубе скрипти.
 • Анализа и уређивање звука – Можете да побољшате квалитет својих снимака помоћу апликације Силлаби, која пружа аудио анализу и могућности уређивања.
 • Алати за уређивање и продукцију – У Силлабију је доступно неколико алата за уређивање и продукцију, што вам омогућава да креирате видео записе професионалног изгледа.

Тренутно, Силлаби нуди бесплатну пробну верзију, а нормална месечна накнада почиње од 49 долара месечно.

Завршне речи

АИ ИоуТубе Сцрипт Генератор вам омогућава да креирате занимљиве и узбудљиве ИоуТубе скрипте без муке. Када се ефикасно користи, вештачка интелигенција може ефикасно да промовише ваш ИоуТубе канал, допре до нове публике и повећа ангажовање. Међутим, увек запамтите да ће људска креативност и труд увек остати уз вештачку интелигенцију, а квалитет садржаја ће и даље одредити тај успех.

Такође можете истражити неке АИ претвараче текста у видео да бисте генерисали сјајне видео записе за неколико минута.