7 најбољих шаблона дневног реда за продуктивније састанке [2023]

Састанци без икаквог дневног реда су основни узрок непродуктивних седница. Хајде да променимо игру са овим шаблонима дневног реда за продуктивне састанке.

Дакле, живите у заједничком животу, али нисте присуствовали ниједном непромишљеном састанку? Да ли се шалиш на мој рачун? Сви смо били део неколико састанака на којима или немамо прилику да дамо свој допринос или немамо наговештаја о дискусији.

Сходно томе, враћамо се за наш сто без конкретних исхода и непродуктивних сати. Срећом, још увек можете да унесете позитивне промене у свој састанак кроз дневни ред.

Данас у овом чланку не само да ћу вам помоћи да разумете шта је дневни ред састанака, већ ћу вам такође дати неке од најбољих шаблона дневног реда састанка како бисте максимално искористили свој састанак. Хајде да сада не одузимамо много времена и почнимо са продуктивношћу.

Које су предности документовања дневног реда састанака?

Пре него што дођемо до предности документовања дневног реда састанака, дозволите ми да вам кажем шта су дневни ред састанака. Дневни ред састанка је кратак план састанка или нацрт који организатор дели са свим учесницима. Дневни ред састанка помаже тиму да постави јасна очекивања од састанка, на која питања треба одговорити и још много тога.

Дакле, да се вратимо на питање, које су предности документовања дневних реда састанака? Ево неколико предности документовања дневног реда састанака.

Свако може допринети

Примарни изазов сваког непланираног састанка је да не могу сви учесници да наставе да говоре на састанку. Ово може бити из различитих разлога; или не знају шта да говоре, или им други не дају да говоре. Али столови се могу окренути ако документујете свој састанак. Како документација састанка омогућава свим учесницима да знају зашто, како и када састанак.

Оптимизујте време

Документација за састанке се не састоји од ничега специфичног за време. Али ипак, може помоћи да састанак буде кратак и продуктиван. Подстиче чланове тима да разумеју циљеве састанка пре и решава све забуне. Штавише, документација за састанке помаже да се избегну разговори ван теме, што штеди време.

Може да прати дискусију

Основна карактеристика документације састанака јесу добро категорисани и организовани подаци. Захваљујући овим карактеристикама, учесници састанка могу лако да прате дискусију и дају своје ставове јер знају шта следи и када могу да говоре.

Водите записник о дискусији

Састанци су суштински елемент сваког посла и предузећа. Можда ћете морати да присуствујете два или више састанака у току дана, а понекад чак ни једном. Али можете ли се сетити сваке тачке и плана направљеног на састанку?

  иПхоне + АИ = 🔥

Стога вам документација за састанке може помоћи да све важне белешке водите на организован начин. Осим тога, документација састанака се такође може касније користити за дељење резимеа дискусије са одсутним учесницима.

Како вам шаблон дневног реда састанка може помоћи да организујете и поједноставите састанак?

У тренутку када сазнате шта је дневни ред састанка и које су његове предности, бићете сигурно знатижељни да знате како да направите дневни ред састанка. Али планирање дневног реда састанка није тако једноставно као једноминутни „уради сам“. Али интернет је, међутим, олакшао већину сложених задатака.

Стога, уместо да сами планирате дневни ред састанка, увек се можете одлучити за шаблоне дневног реда састанка на мрежи. Ови унапред дизајнирани шаблони који описују разлоге и структуру састанка имају неколико предности. Кључне предности коришћења шаблона дневног реда састанка су размотрене у наставку.

Рационализација

Шаблони дневног реда састанка вам помажу да направите продуктиван дневни ред састанка, додатно поједностављујући састанак тако што доносите једноставан водич за све учеснике састанка. Ови шаблони укључују све неопходне теме и радње о којима ће се разговарати на састанку.

Као резултат тога, учесници не морају да размишљају о свим битним тачкама у последњем тренутку. Уместо тога, они се могу припремити чак и раније уз помоћ документације.

Штеди време

Припрема дневног реда састанка није једноставна. Поред размишљања о свим битним кључним тачкама, морате такође организовати и категоризовати дневни ред у одређеном облику како не бисте пропустили ниједну релевантну тему.

Ту у помоћ прискачу шаблони дневног реда састанка. Шаблони дневног реда састанака већ имају добро организоване и категорисане податке. Потребно је да у њих додате само битне тачке, а ова функција не само да штеди ваше време већ вам омогућава да покријете све теме без трошења много времена.

Бројне опције

Као што знамо, нису сви састанци исти. Дакле, чак ни дневни ред састанка не може бити исти. Али ипак, не морате да бринете, јер неколико онлајн платформи нуди бројне типове шаблона дневног реда састанка.

Без обзира да ли тражите консултације 1:1 или имате тим, можете пронаћи и организовати свој састанак путем онлајн шаблона дневног реда за неколико секунди. Чак и планирање пројекта постаје лакше уз помоћ правих шаблона састанака.

Према недавном истраживању, око 83% запослених проведе до 33% своје радне недеље на састанцима, а просечан запослени проведе најмање 3 сата рада на састанцима. Ови бројеви су више него довољни да кажу колико су састанци дуготрајни.

Осим тога, ови многи сати могу такође проћи узалуд ако састанци не донесу жељени исход. Због тога је неопходно имати добро организован дневни ред састанака како би се уштедело време и постигао продуктиван исход. Ево неких од најбољих шаблона дневног реда састанка на које се можете ослонити за своје следеће састанке.

Хуго

Када тражите шаблоне дневног реда састанка, увек ћете видети Хуга на врху. Није то због добре маркетиншке стратегије, већ и због њихових услуга. Хуго нуди више од 80 бесплатних шаблона дневног реда састанака које су направили искусни људи. Можете пронаћи шаблоне за различите састанке као што су идеје за рекламне кампање, састанци за све руке, основни записници са састанака и још много тога.

  Како преименовати датотеку у Линуку

Хуго шаблони дневног реда састанка подржавају Ворд и Гоогле документе. Поред овога, можете их користити иу Феллов-у. Хуго нуди шаблоне у 13 различитих категорија, укључујући агилне шаблоне састанака, састанке један на један, шаблоне састанака итд.

Хуго долази са много више додатних функција за кориснике. На пример, Хуго омогућава корисницима да праве белешке, да заједно припремају дневни ред састанака, да синхронизују календаре и још много тога. Хуго је сајт прилагођен кориснику. Дакле, можете се навикнути на то за делић времена.

Хуго је слободан. Међутим, увек се можете одлучити за премиум верзију за више функција.

Цанва

Ово је популарна апликација коју већина нас користи свакодневно. Али да ли сте икада знали да наша омиљена апликација за уређивање Цанва такође може да вам помогне да направите савршен дневни ред састанка? Ако не, без бриге; сад знаш.

Цанва је моћна апликација са неколико шаблона као што су позивнице, објаве на друштвеним мрежама и још много тога. Али шаблони дневног реда састанка додају трешњу на торту. Цанва нуди десетине бесплатних шаблона дневног реда састанка који се лако могу користити, уређивати и штампати.

У апликацији можете пронаћи и формалне и неформалне шаблоне. Поред тога, Цанва такође нуди прилагодљиве шаблоне за презентацију дневног реда, који вам могу помоћи да ваш састанак учините још аутентичнијим и продуктивнијим. Како смо већ упознати са Цанвом, коришћење ове странице никоме не би било тешко.

Асана

Да ли тражите шаблоне дневног реда састанака који покривају све потребе ваше канцеларије? Асана вас може спасити. Асана је бесплатна веб локација на мрежи која може да оживи ваше састанке и учини их продуктивнијим и узбудљивијим.

То је веб локација лака за коришћење са најбољим шаблонима дневног реда састанка за вас. Шаблони на овом сајту смањују ваше оптерећење јер ови шаблони укључују све битне теме и указују на то да се састанак мора разговарати.

Што се тиче типова, Асана нуди и основне и напредне шаблоне. Овде можете пронаћи добро структуриране шаблоне дневног реда састанака засноване на одређеним врстама састанака. Без обзира да ли тражите састанке за почетак пројекта, састанке за размишљање о тиму, састанке широм компаније или било коју другу врсту шаблона, Асана вам може олакшати рад за неколико секунди.

Смартсхеет

Смартсхеет је бесплатна веб локација на мрежи која нуди неколико шаблона дневног реда састанка. Сајт нуди добро организовану и свеобухватну листу, чинећи вашу претрагу лакшом и трајнијом.

Ова страница укључује различите типове шаблона дневног реда састанка као што су класични шаблони дневног реда састанка, шаблони дневног реда конференције, неформални шаблони дневног реда састанка, шаблони дневног реда састанака одбора и још много тога.

  7 најбољих опен соурце софтвера за ћаскање уживо за разговор са својим клијентима

Поред неколико шаблона, Смартсхеет је згодан алат за предузећа јер ова страница нуди многе додатне функције као што су сарадња у реалном времену, аутоматизован ток посла, боља видљивост и још много тога. Све у свему, можете закључити да је Смартсхеет савршен помоћник за састанке.

Трелло

Трелло је популарна и поуздана веб локација и апликација. Трелло се сматра савршеним менаџером пројекта. Ова платформа вам помаже да организујете задатке, управљате пројектима и још много тога. Што се тиче шаблона, Трелло нуди бројне шаблоне дневног реда састанка који се могу лако користити и прилагођавати.

Поред тога, Трелло такође омогућава својим корисницима да отпремају слике и документе како би ефикасније управљали својим радом. Штавише, такође можете да сарађујете са члановима свог тима директно са сајта да бисте поделили дневни ред састанка и спасили вас.

Миро

Проналажење једне платформе за све ваше канцеларијске потребе је мачја колевка. Али Миро има све те карактеристике. Миро је бесплатна веб локација са неколико шаблона дневног реда састанка и напредним функцијама.

Примарни Миров шаблон је дневни ред састанка тима. Овај шаблон укључује све битне податке, који се касније могу користити за доношење мудрих одлука у вези са компанијом. Шаблони дневног реда састанака тима могу вам помоћи да прегледате напредак, поделите релевантна ажурирања пројекта, препознате индивидуалне напоре и још много тога.

Шаблон дневног реда састанка тима сматра се моћним шаблоном. Овај шаблон се може лако прилагодити за било које друго одељење, као што су маркетиншке кампање, планирање спринта итд.

Атлассиан

Ако тражите продуктиван шаблон дневног реда састанка за све руке, ваша претрага се може завршити на следећој веб локацији. Атлассиан је бесплатна веб локација која нуди бројне типове шаблона дневног реда састанка. Али ова страница је најпознатија по свом шаблону дневног реда састанка за све руке.

Састанци свих руку сматрају се једним од најкритичнијих састанака сваке организације. Имајући ово на уму, ова страница вам нуди најбоље шаблоне дневног реда састанака за све руке који пружају транспарентан и повезујући формат.

Овај шаблон из Атлассиана укључује све теме за дискусију Атлассиана. Од циљева до рефлектора одређеног тима, овај шаблон неће разочарати ваш састанак ни у једном термину. Атлассиан-ов предложак дневног реда састанка за све руке пружа продуктиван и детаљан формат дневног реда за који свако предузеће мора да се одлучи.

Закључак

Састанци су суштински део организације. Омогућава члановима тима да знају своје циљеве, тренутну позицију, планове и друге факторе компаније. Али каква је корист од трошења сати на састанцима ако се учесници врате са „Каква је корист од овог састанка?“

То је оно због чега компанија треба да користи шаблоне дневног реда састанка. Данас на овом блогу разговарали смо о неким од најбољих шаблона дневног реда састанка који не само да могу учинити ваш састанак продуктивним, већ му и додати живот.

Такође можете истражити неке од најбољих апликација за удаљене састанке за Слацк и Теамс.