7 техничких идеја за шалу за вашу забаву за Ноћ вештица

Ако планирате исту стару забаву за Ноћ вештица са страховима од скока, сабласним маскама и хорор причама, сачекајте да чујете шта могу да ураде ваши свакодневни уређаји.

Сви сањамо о сабласној забави за Ноћ вештица, али осмишљавање застрашујућих шала је често досадно и дуготрајно. Међутим, донели смо вам најбоље идеје за шале које можете да примените са свакодневним техничким уређајима око вас.

Ми, као корисници, навикли смо да користимо наше технолошке гаџете на специфичан начин, и заиста постаје застрашујуће када ови уређаји не раде како је предвиђено. Зато смо вам донели неке од најбољих идеја за шале које не захтевају ништа осим ваше кућне технике и мало иновације.

Обучите своју Алеку да вришти

Замислите реакцију својих пријатеља након што чују неочекивани сабласни врисак ниоткуда. Ваши паметни кућни уређаји који подржавају Алека могу то лако да ураде уместо вас, а најбољи део је што не морате да му дајете никакве команде за врисак.

Уместо тога, можете да омогућите сабласни врисак или звук по вашем избору из Алека продавнице вештина и да их користите да уплашите све на вашој забави.

Најбољи начин да изведете ову шалу је да подесите тајмер на звук вриштања. Можете рећи: „Алека игра Спооки Сцреам за Кс минута/сати“, и то је то.

Замислите да се играте шалом и претварате се да нисте свесни вриска док снимате реакције својих пријатеља помоћу скривене камере. Снимљени одговори би годинама постали урнебесна тема за разговор.

Шта кажете на Уклето огледало?

Замислите да их ваши пријатељи проверавају у огледалу када виде сабласног духа који се појављује ниоткуда на огледалу! Па, не морате да идете код чаробњака да бисте пронашли тако уклето огледало, јер ваш паметни телевизор може да уради посао без да доведе те зле духове на вашу забаву за Ноћ вештица.

  Како сазнати да ли је неко ожењен

Идеја је да поставите двосмерно огледало на ваш паметни ТВ, што га чини као обично огледало, а не као телевизор. Затим, ТВ би требало да има унапред инсталирану сабласну слику која може да се приказује уживо притиском на дугме.

Затим, чим неко од ваших пријатеља оде да их погледа у огледалу, можете да укључите слику и гледате свог пријатеља како вришти гласније од Алека вришти који смо управо планирали. Такође можете ићи корак напред и поставити скривену камеру одмах испод ТВ екрана како бисте снимили реакције својих пријатеља.

Било би боље да имате телевизор који подржава команде паметног телефона, јер би ношење даљинског управљача за ТВ у руци све време могло да учини да људи буду свесни шале.

Стави главу у теглу!

Сећате се оних старих филмова у којима би серијски убица или луди научник држали главе у стакленим теглама? Па зашто не бисте дозволили да и ваши пријатељи лично доживе исти ужас? Да, направићемо сличне тегле, али не морате да убијате своје ближње за ову шалу.

Уместо тога, испис у боји слике величине главе и неке боје за храну ће вам помоћи.

Да бисте извели трик, биће вам потребна провидна стаклена тегла довољно велика да издржи главу људске величине, обојени отисак слике величине главе и нека бледожута боја за храну. Прво ставите обојени отисак у стаклену теглу и напуните је водом.

Касније додајте неколико капи боје за храну како бисте дали утисак конзерванса за органе. На крају, ставите теглу у мало скривени део ваше куће, као што је кухињски ормар, и сачекајте застрашујуће реакције када ваши пријатељи отворе орман и пронађу људску главу.

  Како направити слику транспарентном у Мицрософт ПоверПоинт-у

Гхост Дроне

Дронови су одлични из више разлога, али могу бити веома сабласни ако добро изведете ову шалу. Основна идеја је да се створи слика налик духу која производи ужасан звук и лети сама. То је нешто што може да уплаши чак и оне храбрих срца!

Да бисте извели шалу, биће вам потребан дрон довољно снажан да издржи мали звучник и додатну тежину. Извођење ове шале у потпуности зависи од ваше креативности и начина на који дизајнирате свој дрон да га учини застрашујућим.

Коришћење исечака папира да бисте оставили утисак попут духа био би одличан начин да се крене напред, али могућности су бескрајне. Дакле, немојте чекати и свакако испробајте ову шалу на својим пријатељима ако већ имате дрон на својој страни.

Инсталирајте апликацију Јумп Сцаре

Страх од скока је изненадна и неочекивана застрашујућа слика која искаче из ведра неба, а хорор филмови увек користе овај трик. Шта ако вам кажем да је ваш телефон довољан да створите снажан страх од скока?

Да, добро сте прочитали! Апликације за застрашивање од скока су уобичајене у свим већим продавницама апликација и прилично добро застрашују људе.

Све што треба да урадите је да инсталирате апликацију за страх од скока по вашем избору и предате телефон пријатељу, несвестан шале. Такође, обавезно снимите њихове реакције када апликација гурне страх од скока када то нико не очекује.

Такође можете наставити и инсталирати апликацију на телефон свог пријатеља, што подвалу чини страшнијом.

Позиви застрашујућих шала са изменом гласа

Позиви за шале постоје од почетка, а ефикасност ове шале зависи од ваше креативности. Међутим, за разлику од конвенционалног позива за шалу, можете користити модулатор гласа да бисте боље подвалили своје пријатеље.

  Како додати потпис текстуалним порукама у Андроиду

Преузмите застрашујући мењач гласа за свој телефон, као што је Сцари Воице Цхангер на Андроид-у или Сцари Воице Цханге анд Модулатор у Апп Сторе-у.

Сада употребите број мобилног телефона који је нов или није сачуван у контакту вашег пријатеља и наставите са позивом за шалу. Можете чак снимити застрашујућу поруку и послати је свом пријатељу. Ова шала има огроман простор за импровизацију, тако да не бежите да употребите сву своју креативност да уплашите своје пријатеље.

Нека ваша светла трепере

Узмите било који хорор филм, а треперећа светла су један од најефикаснијих начина да најезите кичму гледаоца. Зато замислите сценарио где сва светла у вашој кући почињу да трепере заједно.

То би било довољно да уплашиш све твоје пријатеље. Можете чак ићи корак више и користити свој паметни кућни уређај за неке страшне крике.

За ову шалу, требаће вам гомила паметних ЛЕД диода које вам омогућавају да прилагодите њихов режим осветљења. Само напред и промените брзину треперења на отприлике 0,5 секунди на свим вашим сијалицама и подесите тајмер за шалу. Такође, поравнајте Алека врисак да одговара треперењу и сачекајте неке урнебесне реакције.

Обавезно снимите све и добро се насмејте тим реакцијама.

Завршне речи

Забаве за Ноћ вештица постају занимљиве само када страшне шале доведу до доброг смеха. Навели смо неке од најлакших, али најефикаснијих шала за Ноћ вештица које бисте могли да изведете током својих забава за Ноћ вештица.

Иако су ове шале одличне, такође препоручујемо да не идете предалеко са њима. Запамтите, ове шале треба да делују као начин да окупите своју забаву и не трауматизујете своје госте.

Сада можете да проверите најбоље апликације за мењање гласа за телефонске позиве.