8 начина да поправите апликацију Сафари која је нестала са иПад-а или иПхоне-а

Сафари је подразумевани веб претраживач на иПхоне-у. Корисници иПхоне-а воле сафари због његове велике корисности и једноставног интерфејса. Али многи људи су се суочили са нестанком Сафари апликације са иПад-а или иконе Сафари која недостаје на иПхоне проблему. Ако сте и ви један од оних који су такође наишли на овај проблем, не брините јер ћемо у овом чланку разговарати о узроцима, као ио решењима овог проблема.

Како да поправите Сафари апликацију која је нестала са иПад-а или иПхоне-а

Наставите да читате да бисте сазнали о решењима за проблем са Сафари иконом која недостаје на иПхоне-у.

Где је Сафари апликација нестала са иПад-а?

Да бисте сазнали где је Сафари апликација нестала са иПад-а или је Сафари икона нестала са иПхоне-а, прочитајте тачке наведене у наставку. Није могуће да сте изгубили сафари апликацију на иПхоне-у јер иПхоне не дозвољава својим корисницима да уклоне уграђене апликације.

  • Апликација сафари на вашем уређају може бити премештена или скривена у једној од фасцикли или може бити видљива на другом почетном екрану.
  • Ако га грешком деактивирате користећи опцију ограничења у подешавањима, може се сакрити.
  Како трајно избрисати Ацтивисион налог

Како пронаћи изгубљену Сафари апликацију на иПхоне-у или иПад-у

Да бисте пронашли Сафари апликацију која је нестала са иПад-а или Сафари икона недостаје на иПхоне-у, можете се одлучити за било који од метода о којима смо разговарали да бисте решили овај проблем.

Метод 1: Поново покрените уређај

Несталу сафари апликацију можете пронаћи на свом иПхоне-у или иПад-у ако поново покренете уређај јер му даје меко ресетовање. Када поново покренете уређај, он може да поправи грешке или проблеме који се дешавају на вашем уређају.

1. Прво притисните и држите дугме за јачину звука и бочно дугме истовремено док се на екрану не појави клизач за време за искључивање.

2. Након тога, превуците црвено-бели клизач с лева на десно да бисте искључили уређај.

3. Затим држите 30 секунди да се уређај потпуно искључи.

4. На крају, притисните и држите бочно дугме док се Аппле лого не појави на екрану. Ваш уређај ће се укључити након неког времена.

Метод 2: Прођите кроз све фасцикле и екране

Можете потражити икону сафарија која је нестала на сваком почетном екрану вашег уређаја. Такође проверите да ли је сафари апликација скривена или премештена у неке фасцикле на страницама екрана.

Метод 3: Користите библиотеку апликација

Такође је могуће да у библиотеци апликација пронађете сафари апликацију која недостаје. Да бисте отишли ​​у библиотеку апликација, пратите дате кораке.

1. Прво, прођите кроз све почетне екране на свом уређају превлачењем налево и моћи ћете да лоцирате библиотеку апликација.

2. Затим додирните поље за претрагу и откуцајте сафари да бисте пронашли изгубљену сафари апликацију.

  Како знати да ли је неко погледао ваш ТикТок профил и контролисати га

Метод 4: Користите Спотлигхт Сеарцх

Још један брз начин да пронађете изгубљену сафари апликацију на иПхоне-у или сафари апликацију која је нестала са иПад-а је коришћење рефлекторске претраге на вашем уређају.

1. Прво превуците удесно на свим почетним екранима и отворите опцију претраживања рефлектора на свом уређају.

2. Након тога, у поље за претрагу укуцајте сафари тако да се сафари апликација појави у резултатима претраге.

Метод 5: Уклоните ограничења за Сафари

Када наметнете ограничења сафари апликацији да бисте избегли да други људи сурфују вебом или користе ваше податке на вашем уређају, то такође може нестати сафари апликацију са почетног екрана вашег иПхоне-а. Дакле, придржавајте се доле наведених корака да бисте вратили несталу сафари апликацију.

1. Прво идите до апликације Подешавања на свом уређају.

2. Затим додирните опцију Време екрана.

3. Након тога, изаберите опцију Цонтент & Приваци Рестрицтионс.

4. Према томе, изаберите опцију Дозвољене апликације.

5. На крају, укључите опцију Сафари.

Метод 6: Ресетујте почетни екран

Други начин да пронађете изгубљену сафари апликацију је да ресетујете почетни екран. Да бисте ресетовали почетни екран на свом уређају, следите доле наведене кораке.

1. Прво идите у апликацију Подешавања на свом уређају.

2. Према томе, изаберите опцију Опште.

3. Затим додирните Ресетуј.

4. На крају, изаберите опцију Ресетуј изглед почетног екрана.

Метод 7: Отворите преко Аппле Сторе-а

Ако сте грешком деинсталирали сафари апликацију са свог уређаја која тада недостаје, онда можете да проверите Аппле Сторе.

Метод 8: Ресетујте свој уређај помоћу иТунес-а

Ако ресетујете свој уређај помоћу иТунес-а, такође можете лоцирати нестале Сафари апликацију са свог уређаја. Да бисте ресетовали уређај помоћу иТунес-а, следите доле наведене кораке.

  14 новчаника за криптовалуте за безбедно складиштење криптовалута

1. Прво повежите свој уређај са рачунаром помоћу УСБ кабла.

2. Затим отворите иТунес на свом рачунару и изаберите свој уређај у левом окну под Девицес.

3. Након тога, кликните на Резиме > Врати.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Како вратити Сафари на иПхоне 11?

Анс. Можете да вратите изгубљену сафари апликацију на свом иПхоне 11 тако што ћете се одлучити за методе о којима смо горе разговарали.

К2. Како да вратим сафари на почетни екран?

Анс. Сафари можете вратити на почетни екран испробавањем метода као што су уклањање ограничења за сафари, ресетовање почетног екрана, провера свих фасцикли и почетних екрана и још много тога. Различите методе смо разрадили изнад, тако да можете да их пратите да бисте вратили своју сафари апликацију.

***

Надам се да је овај чланак био од помоћи јер смо разговарали о томе како пронаћи Сафари апликацију која је нестала са иПад-а или иПхоне-а. Можете да проверите ажурирања на нашој страници док ми настављамо да долазимо са проницљивим информацијама. Ако имате било каквих предлога или питања, коментаришите испод.