8 начина да поправите грешку лоше везе у клубу

Цлубхоусе је апликација за друштвене мреже у којој можете започети или слушати разговоре. Можете да задржите приватне разговоре или да их емитујете другим људима. То је јединствена платформа друштвених медија. Међутим, у последње време многи корисници се суочавају са грешком лоше везе у апликацији Цлубхоусе. Ако се суочавате са истом ССЛ грешком у апликацији Цлубхоусе, не брините! Доносимо вам савршен водич који ће вас научити како да решите проблем лоше везе са апликацијом Цлубхоусе на свом уређају. Дакле, наставите да читате!

Начини да поправите грешку лоше везе у апликацији Цлубхоусе

Пре него што извршите методе за решавање проблема да бисте поправили лошу везу, покушајте да пронађете проблем са јачим сигналом на свом уређају, морате да се уверите да су сервери апликација покренути и раде. Посетите клуб Твиттер страницу да проверите да ли постоје проблеми са сервером или не. Ако дође до прекида рада сервера, не можете ништа да урадите осим да сачекате да сервери поново постану онлајн.

Али ако нема проблема са сервером, следите ове методе да поправите ССЛ грешку у апликацији Цлубхоусе на свом паметном телефону.

Напомена: Пошто Андроид телефони немају иста подешавања и ова подешавања се разликују за сваки бренд, доле наведени кораци могу мало да се промене у односу на ваш уређај. Показали смо следеће кораке са Хонор Плаи паметног телефона.

Метод 1: Поново покрените уређај

Поновно покретање паметног телефона је најважнија и основна опција за решавање проблема са лошом везом апликације Цлубхоусе на вашем паметном телефону. Ево нашег водича за поновно покретање или рестартовање вашег Андроид телефона.

Метод 2: Онемогућите ВПН или прокси сервер

Пратите дате кораке да бисте онемогућили ВПН на свом паметном телефону.

1. Покрените подешавања уређаја и додирните Подешавања бежичне везе и мреже.

2. Затим додирните опцију ВПН.

3. Сада изаберите повезани ВПН и додирните опцију ДИСЦОННЕЦТ да бисте онемогућили ВПН.

Метод 3: Поново се пријавите у Цлубхоусе

Лоша веза, покушај да пронађете грешку јачег сигнала може утицати на ваше корисничке податке у апликацији Цлубхоусе. Због тога ћете морати поново да се пријавите на апликацију да бисте решили све грешке или грешке повезане са вашим корисничким налогом. У наставку смо навели кораке да се одјавите из апликације Цлубхоусе и поново се пријавите у апликацију да бисте исправили грешку лоше везе у Цлубхоусе-у.

1. Отворите апликацију Цлубхоусе.

2. Додирните мени Профил.

3. Овде изаберите икону зупчаника да бисте отворили подешавања.

4. Сада додирните опцију Одјава да бисте се одјавили из апликације Цлубхоусе.

5. На крају, поново се пријавите на свој налог.

Метод 4: Решите проблеме са Интернет везом

Нетачна интернет конфигурација такође може да створи ССЛ грешку у апликацији Цлубхоусе. Дакле, да бисте решили овај проблем, морате осигурати да имате стабилну мрежну везу. Можда постоји много фактора који утичу на вашу интернет конекцију. Срећом, већ смо дали савршен водич који ће вам помоћи да поправите своју мрежну везу. Наш врхунски водич за решавање проблема са Андроид паметним телефоном ће вам помоћи где можете да пратите метод за решавање проблема са мрежном везом.

Слика од ОпенЦлипарт-Вецторс са Пикабаи-а

Метод 5: Промените ДНС сервер

Ако ваш ДНС сервер прави ССЛ грешку у апликацији Цлубхоусе, онда морате да промените адресу сервера на свом уређају. Често постављање приватног ДНС-а може поправити ову грешку лоше везе у Цлубхоусе-у на следећи начин:

Напомена: Показали смо кораке за Онеплус уређај.

1. Покрените подешавања паметног телефона.

2. Идите на подешавање Ви-Фи & Нетворк.

3. Изаберите Приватна ДНС подешавања на листи као што је приказано.

4. Овде изаберите име хоста приватног ДНС провајдера и унесите днс.гоогле испод њега и додирните опцију Сачувај.

Метод 6: Дозволите мрежни приступ клупској кући

Можда постоји функција на вашем паметном телефону да онемогући приступ мрежи за одређену апликацију. Ако сте случајно онемогућили приступ мрежи апликацији Цлубхоусе, морате је омогућити. Омогућавање приступа мрежи може да поправи ССЛ грешку у апликацији Цлубхоусе. Следе кораци за омогућавање мрежног приступа апликацији Цлубхоусе да бисте поправили грешку лоше везе у апликацији Цлубхоусе.

1. Отворите апликацију Подешавања на свом Андроид уређају.

2. Кликните на Подешавање апликација.

3. Овде идите до листе апликација инсталираних на вашем уређају.

4. Отворите информације о апликацији Цлубхоусе.

5. Додирните опцију Дата Усаге.

6. Сада дозволите приступ мрежи апликацији.

Метод 7: Поново инсталирајте Цлубхоусе

Ако се и даље суочавате са лошом везом, покушајте да пронађете јачу грешку у сигналу у апликацији Цлубхоусе, онда можете поново да инсталирате апликацију. Ово може да реши проблем лоше везе са апликацијом Цлубхоусе на вашем уређају.

1. Отворите Гоогле Плаи продавницу на свом паметном телефону.

2. Додирните икону Профил.

3. Затим изаберите Управљање апликацијама и уређајем.

4. Пређите на картицу Управљање, означите апликацију Цлубхоусе и додирните икону смећа на врху.

5. Овде изаберите дугме Деинсталирај и сачекајте да се апликација Цлубхоусе деинсталира.

6. Затим потражите Цлубхоусе апликација.

7. На крају, додирните опцију Инсталирај да бисте поново инсталирали апликацију Цлубхоусе.

Метод 8: Контактирајте подршку клуба

На крају, ако ниједна од горе наведених метода не поправи грешку лоше везе у Цлубхоусе-у, покушајте да контактирате Цлубхоусе тим за подршку. Можете Пошаљите захтев тиму за подршку који вам објашњава проблем.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Зашто постоји лоша грешка у вези у апликацији Цлубхоусе?

Анс. Ако имате спору и нестабилну мрежну везу, можда ћете се суочити са овом грешком док отпремате звук у апликацији Цлубхоусе.

К2. Зашто апликација Цлубхоусе не ради на Ви-Фи вези?

Анс. Можете да онемогућите ВПН везу ако користите било коју или да се пребаците на мобилне податке и проверите да ли апликација Цлубхоусе ради или не.

К3. Зашто не могу да се придружим соби у Цлубхоусе-у?

Анс. Собни сервери можда неће дозволити додатним корисницима да се придруже јер корисници у просторији можда слушају у апликацији Цлубхоусе.

К4. Како ажурирати апликацију Цлубхоусе?

Анс. Можете да одете у Гоогле Плаи продавницу на Андроид уређају и потражите апликацију Цлубхоусе, ако је доступно ажурирање, затим додирните опцију Ажурирај да бисте инсталирали најновију верзију апликације.

***

Надамо се да вам је овај водич помогао да поправите грешку лоше везе у Цлубхоусе-у. Јавите нам које од решења вам је помогло да решите проблем са лошом везом у апликацији Цлубхоусе. Ако имате питања и сугестије, можете их поделити у одељку за коментаре испод.