8 најбољих алата за дубоко повезивање за побољшање конверзија

Постоји јака корелација између корисничког искуства и раста мобилних апликација.

Процењује се да је 77% мобилних апликација напуштено у року од три дана од инсталирања.

Стога је искуство корисника веома критично. Одличан процес укључивања корисника треба да поједностави сложеност, ограничи кораке и обезбеди брзину у сваком тренутку.

Штавише, укључивање мобилних апликација успешно захтева дубоке везе.

Дубоко повезивање је један од маркетиншких термина са којима бисте требали бити упознати у индустрији мобилног маркетинга. И корисници и трговци могу имати користи од дубоког повезивања.

Штавише, поједностављује путовање корисника елиминишући трење. То ће довести до повећања стопа конверзије и задржавања корисника. То је вин-вин!

Мобилне апликације са дубоким везама су лакше за навигацију, а брендови виде нижи повраћај улагања. Дубока веза омогућава корисницима да брзо прелазе између кампања и апликација и добијају циљано, персонализовано искуство. Дубоке везе такође могу помоћи трговцима да усмере кориснике на прави садржај на основу намере њихове посете.

Овај чланак објашњава мобилно дубоко повезивање и који алати за дубоко повезивање најбоље функционишу.

Шта је дубоко повезивање?

Дубоко повезивање чини да апликације раде као веб-сајтови. То значи да људи могу да кликну на везу на вебу, у е-поруци или СМС-у или у другој апликацији и пређу директно на њене функције. Помаже маркетиншким радницима на мобилним уређајима да креирају прилагођена путовања клијената, искуство уградње апликација и конверзије у мобилној трговини.

Дубока веза почиње именом апликације уместо „хттпс://“ као обичан УРЛ. Омогућава корисницима приступ унапред одређеној страници у оквиру апликације, као што је страница за мобилни маркетинг, где обични УРЛ-ови не функционишу.

Крајњи циљ дубоког повезивања је конверзија, па се побрините да усмерите кориснике на догађај у апликацији на који желите да присуствују. Рецимо да желите да купе производ са странице производа. Подстицаћете конверзије тако што ћете контролисати пут корисника и минимизирати тачке одласка.

 • Повећајте своју доживотну вредност – Дубоко повезивање води кориснике до правог садржаја, што повећава приход, лојалност и доживотну вредност (ЛТВ).
 • Повећајте своје аквизиције – Дубоке везе позивају кориснике на њихове омиљене апликације или нуде посебне понуде. Такође можете да досегнете више људи користећи више канала, тако да су ваше шансе да их конвертујете.
 • Поједноставите корисничко искуство – Дубоке везе олакшавају корисницима да пронађу садржај без навигације. Штавише, омогућавају корисницима да директно са друштвених медија, мобилног веб-сајта, итд., пређу на вашу апликацију.
 • Поново ангажујте своје кориснике – Можете да користите дубоке везе да бисте кориснике усмерили на одређени садржај након што нису били активни. Можете поново да ангажујете кориснике тако што ћете им послати пусх обавештење са везама до ажурираних функција, ексклузивних понуда или других ствари које ће их натерати да се пријаве.
  Како ажурирати фирмвер својих АирПодс-а

Како функционише дубоко повезивање?

Дубоке везе приказују сваки екран у апликацији као што је веб локација. На тај начин, свака веб страница коју посетите у веб претраживачу има екран у апликацији, тако да клијенти могу неприметно да пређу са прегледања веба на прегледање апликација.

Када корисник тражи производ на мобилном претраживачу и већ има инсталирану апликацију, клик на дубоки линк ће га одвести директно. Дубоко повезивање побољшава стопе конверзије уклањањем корака из процеса трансакције.

Можете да користите дубоке везе на веб локацијама за мобилне уређаје, пусх обавештења и маркетиншке кампање путем е-поште. На овај начин, обавештење постаје вредније пружањем релевантних информација и повећањем броја конверзија.

Хајде да погледамо алатке за прављење дубоких веза или тестирање за побољшање конверзија.

УРЛ Гениус

УРЛ Гениус генератор дубоких линкова је дизајниран да прилагоди предузећа свих величина. Бриан Клаис га је основао 2015. Овај генератор линкова за апликације је дизајниран да олакша креирање веза до апликација за било коју апликацију без кодирања или техничких вештина.

Једноставан је за коришћење и можете да преусмерите саобраћај копирањем и лепљењем УРЛ адреса. То је платформа која није ПИИ (без прикупљања личних података!) и платформа за КР кодове која омогућава трговцима да отварају апликације са било ког места. Ово може бити друштвени профил или страница производа.

Карактеристике УРЛ Гениус-а

 • За везе апликација није потребан СДК
 • Одмах примените везе до апликација
 • Свака веза апликације има динамички КР код
 • Паметни увиди уз УРЛ Гениус
 • Прилагођени процес буџетирања

Овај алат за креирање дубоких веза је такође лакши за корисника јер су СДК-ови и други технички ресурси опциони.

Филијала

Бранцх је алатка за приписивање и повезивање на више платформи која помаже предузећима да процене и побољшају корисничко искуство на мобилним уређајима. Корисници могу да повећају стопе конверзије, ангажовање и задржавање користећи дубоко повезивање, мобилне банере и приписивање.

Помаже вам да креирате и покренете целу кампању са дубоким повезивањем. Можете да складиштите контекстуалне информације о корисницима, где желе да иду и одакле су дошли. Генерисаћете боље резултате и побољшати начин на који корисници остварују интеракцију са вашим садржајем.

  Споро преузимање Стеам-а? Ево шта треба да урадите за бољу брзину преузимања Стеам-а

Карактеристике Огранка

 • ИД личности на више платформи
 • Универзални оглас
 • Најбоља подршка кампањи
 • Кохортна анализа
 • Анализирајте, оптимизујте и интегришите податке о филијали.

Мобилни уређаји данас раздвајају предузећа, што доводи до нетачних атрибуција и неисправних веза, расипања маркетиншких долара и уништавања корисничког искуства.

Филијала може да поправи ово тако што ће прегледати све корисничке додирне тачке и обезбедити да везе воде до правог места на веб локацији или у апликацији.

ЈотУРЛ

ЈотУРЛ је јединствени алат за оптимизацију дигиталног маркетинга за маркетиншке агенције, предузећа е-трговине и онлајн маркетиншке стручњаке. Они ће то користити за управљање, оптимизацију, упоређивање и праћење својих маркетиншких веза.

ЈотУРЛ олакшава корисницима да искористе додирне тачке на више канала, оптимизују буџете, побољшају примену и учинак кампање и побољшају конверзије.

Карактеристике ЈотУРЛ-а

 • Прилагођени логотип КР код
 • Прилагођавање домена
 • ЦТА-ови са прилагођеним ЦСС-ом
 • Хеалтх Монитор
 • Прилагодљиви ЦТА шаблон

Управљање и извођење традиционалних онлајн кампања укључује многе трошкове, као што су позиви на акцију, праћење конверзија, брендирани линкови, итд. Са ЈотУРЛ-ом, можете управљати свим својим маркетиншким напорима на једној локацији.

Коцхава

Коцхава јединствена платформа за публику комбинује функције мобилног приписивања, аналитике и управљања подацима.

Систем шаље обавештења када се кључне метрике промене, повећају стопе конверзије, смањи приход или промени обим инсталирања. Обавештења се шаљу путем е-поште, Слацк-а, СМС-а или ПагерДути-а.

Особине Кочаве

 • Интеграција сегмената
 • Интеграција ботова
 • Интеграција урбаног ваздушног брода
 • Подесите обавештења
 • Пратите клијентске апликације помоћу праћења треће стране

Ово је једина мобилна алатка за приписивање која може да припише инсталирања без уграђивања СДК-а у апликацију. Стога је могуће приписати апликације путем интеграције облака, а не унутар саме апликације.

Софтвер за скраћивање УРЛ адреса Гениуслинк омогућава креаторима садржаја, писцима, трговцима и продавцима да аутоматски усмеравају везе на различите веб странице на основу локација својих купаца.

Издавачи могу да усмере купце на одређене странице широм регионалних Амазонових продавница користећи алгоритаме за подударање производа.

Платформа омогућава Јутјуберима да направе одредишне странице са сликама производа, ЦТА дугмадима и прилагођеним логотипима. Гениуслинк омогућава менаџерима да тестирају више веб страница помоћу А/Б тестирања. Такође, прате пикселе у хиперлинковима, поново циљају посетиоце и анализирају кликове на различитим веб страницама.

Функција Гениуслинк означавања омогућава администраторима да додају УТМ ознаке везама како би корисници могли да упоређују кампање, канале, изворе, кључне речи итд.

  Како претворити фотографије из ХЕИЦ у ЈПГ

Карактеристике Гениуслинк-а

 • Управљање кампањама
 • Прилагођени домени
 • Ангажовано праћење
 • Огласи и маркетинг
 • Аналитичке везе

Штавише, механизам за извештавање нуди увид у препоруке, ОС, уређаје, одредишта, стопе учесталости кликова, конверзије, продају и провизије.

Деливр

Деливр вам омогућава да скраћујете везе и управљате кратким УРЛ-овима и КР кодовима током ваших маркетиншких и медијских кампања, све једним кликом.

Кратки УРЛ-ови и КР кодови вам омогућавају да испоручите различите апликације на основу вашег уређаја или оперативног система.

Такође, вишеструке веб странице, параметри и управљачки програми кампање настављају да продужавају везе, а Деливр их држи кратким за друштвене медије, е-пошту и текстуалне поруке.

Карактеристике Деливр

 • УТМ буилдер
 • Учините свој УРЛ краћим
 • Брендирање везе
 • Праћење веза

Можете лако да пратите учинак сваког маркетиншког канала тако што ћете делити своје везе преко е-поште, СМС-а, екрана, друштвених мрежа и још много тога.

АппУРЛ

АппУРЛ решење компаније Куикеи вам нуди могућност избора УРЛ шеме која је најприкладнија за вашу апликацију.

Добићете свеобухватну документацију и упутство како да своју мобилну апликацију учините доступном на вебу.

Карактеристике АппУРЛ-а

 • Дубоко повезивање ваше веб странице
 • Дубинско повезивање између апликације
 • Прегледи прилагођених веза
 • Анализирајте свој приступ
 • Слање текстова путем СМС-а

Услуга АппУРЛ вам омогућава да своју мобилну апликацију усмерите на изворне верзије Андроида, Блацкберри 10, иОС-а и Виндовс Пхоне-а.

Фиребасе динамичке везе

Фиребасе динамичке везе су дубоке везе интелигентно програмиране да преусмеравају кориснике на одговарајућу продавницу апликација ако немају инсталирану апликацију на свом уређају.

Ове везе такође преусмеравају кориснике на резервну страницу ако апликација није доступна.

Ово ће омогућити апликацији да анализира информације о везама које су довеле корисника до апликације на првом месту, пружајући на тај начин прилагођено искуство за корисника.

Карактеристике Фиребасе динамичких веза

 • Претворите посетиоце сајта у кориснике апликације
 • Вишеканалне интегрисане кампање
 • Учините садржај ваше апликације дељивим
 • Претворите посетиоце десктопа у кориснике апликације
 • Побољшајте личну промоцију своје апликације
 • Побољшајте видљивост своје аналитике

Тако корисници апликације уживају у побољшаном корисничком искуству и штеде време.

Закључак

Систем дубоког повезивања може вам помоћи да постигнете максималне маркетиншке циљеве за вашу мобилну апликацију уз минимално улагање. Штавише, овај приступ корисницима олакшава приступ садржају, производима и попустима.

Можете у потпуности да искористите предности дубинског повезивања тако што ћете га стратешки користити као паметни продавац апликација. Изаберите своје алате за дубоко повезивање са горње листе мудро!

Затим погледајте најбоље алате за управљање везама бренда.