8 најбољих АПИ-ја за генерисање видеа и слика за друштвене медије, е-трговину и још много тога!

Визуелни елементи су окосница маркетинга на друштвеним медијима.

Тренутно, предузећа улажу значајну количину новца за маркетинг на друштвеним мрежама. Постоји много ресурса распоређених за креирање визуелно привлачних слика и видео записа.

Ако водите мали бизнис, биће изводљиво да радите ручно. Али да ли мислите да је могуће наставити да ручно креирате слике и видео записе за е-трговину и друштвене медије дуго времена? Претпостављам да ће одговор бити не.

Како технологија напредује, предузећа траже алтернативе људској радној снази. Прављење слика и видео записа за маркетинг не захтева превише ресурса. Морате пронаћи прави алат за аутоматизацију да бисте то олакшали.

АИ је прилично лако аутоматизовао процес креирања садржаја, креирања визуелних приказа, развоја банера и још много тога. Ако размишљате о покретању свог следећег видеа е-трговине, свакако бисте требали размислити о различитим алатима за аутоматизацију са тржишта.

Фотографије и видео снимци вођени вештачком интелигенцијом су нова будућност. Различити алати за аутоматизацију и АПИ-ји ће бити ваша опција за уштеду времена и ресурса. Када користите ове алате, лако можете користити те сачуване ресурсе у другим областима компаније или пословања.

Овде ћемо проћи кроз неке од најбољих видео АПИ-ја и АПИ-ја за слике који могу олакшати процес креирања визуелних приказа за вас или ваше пословање.

Баннербеар

Баннербеар је одлично АПИ решење за аутоматско генерисање динамичких слика е-поште, банера за е-трговину, банера друштвених медија и још много тога. Дакле, ако размишљате о аутоматизацији процеса визуелног генерисања у свом послу, можете се ослонити на Баннербеар.

Баннербеар је комплетан алат за аутоматизацију процеса генерисања медија и уштеду тих ресурса. Можете водити рачуна о кључним процесима у вашој компанији док је маркетиншки део аутоматизован. Поврх тога, платформа такође подржава различите интеграције како би процес био лакши.

Баннербеар вам омогућава да креирате прилагођене шаблоне према захтевима вашег бренда. Можете да користите АИ да бисте открили лица на фотографијама и правилно их поставили у своје банере. Можете чак позвати чланове свог тима да дизајнирају шаблон и унесу све потребне промене у складу са захтевима.

Синтхесиа

Синтхесиа је професионални видео АПИ који вам омогућава да креирате видео записе одличног квалитета користећи само неколико линија кода. Дакле, ако можете да напишете неколико линија кода, можете направити видео.

  Како ажурирати Вуду начин плаћања

Цео процес је прилично једноставан. Прво, морате да изаберете свој аватар и позадину на основу документације. Касније ћете морати да наведете видео скрипту. Најбоља ствар код Синтхесиа је то што подржава више од 40 језика. Сада само треба да позовете Синтхесиа АПИ и ваш видео ће бити генерисан у року од неколико минута.

Постоји много доступних случајева употребе за Синтхесиа. Било да треба да направите видео за е-трговину или свој следећи пост на друштвеним медијима, то можете да урадите одавде. Ово ће уштедети значајну количину ресурса компаније јер вам је потребан само неко ко може да се носи са малим делом кодирања.

Глиттерли

Глиттерли је још један АПИ за видео и слике који вам омогућава да креирате визуелни садржај помоћу алата без кодирања. Можете очекивати да су графике и видео снимци спремни у року од неколико минута за ваш бренд и ваше клијенте. Можете да креирате различите облике садржаја, укључујући видео снимке друштвених медија, маркетиншки материјал за е-трговину, банере и још много тога путем аутоматизације.

Ако желите да креирате доследне слике, можете једноставно да направите шаблон за вишекратну употребу. Сада можете да измените објекте у том шаблону. Ово ће олакшати повећање стварања визуелних приказа и уштедети много времена. Поврх тога, можете очекивати синхроно генерисање слике са Глиттерли-јевим АПИ-јем за слике и видео.

Постоји много шаблона доступних на платформи за избор. Можете чак да креирате прилагођени шаблон или било коју слику или видео према вашим захтевима. Чак и ако немате никакво знање о кодирању и дизајну, моћи ћете да креирате прилагођене дизајне за свој бренд уз Глиттерли.

Уз Глиттерли, биће 80% брже креирање садржаја. Сада можете да користите своје драгоцене ресурсе за друге кључне задатке у компанији или послу.

АПИТемплате.ио

АПИТемплате.ио је АПИ алат за генерисање слика за аутоматско генерисање слика друштвених медија, КР кодова и банера. Генерисање садржаја на дневној бази постаје главобоља. Дакле, можете се ослонити на овај АПИ за креирање сопствених шаблона без икаквог кодирања.

Платформа вам пружа превуци и испусти уређивач слика. Чак и ако немате претходно знање о ХТМЛ-у и ЦСС-у, моћи ћете да радите на свом путу са овим алатом. Можете да мењате све визуелне елементе и текст директно преко АПИ-ја. Поврх тога, можете интегрисати и разне друге платформе без кода као што су Запиер, Аиртабле и још много тога.

  Колико је брз Кинста ВордПресс хостинг (резултати теста)?

АПИ има стотине избора фонтова за креирање привлачних визуелних приказа. Такође можете да додајете слике директно преко овог алата, пошто платформа има интегрисане слике. Одређени шаблони спремни за употребу олакшавају дељење више садржаја друштвених медија на вашим ручкама друштвених медија.

ДинаПицтурес

ДинаПицтурес је АПИ решење за генерисање слика које вам помаже да генеришете стотине персонализованих слика у року од неколико минута. Можете креирати слике за различите сврхе као што су персонализоване е-поруке, банери друштвених медија и производи за е-трговину. Можете добити више потенцијалних клијената за своје платформе друштвених медија користећи исти аутоматски генерисани садржај.

ДинаПицтурес вам омогућава да са лакоћом дизајнирате шаблоне слика. Интерфејс је прилично једноставан, баш као и Цанва. Ако не желите да започнете своје путовање аутоматизацијом садржаја од нуле, можете да погледате и шаблоне спремне за употребу. Можете подесити ове шаблоне према захтевима вашег бренда.

Платформа вам такође омогућава да користите обрасце за генерисање слика из шаблона. Постоји више начина за генерисање слика помоћу ДинаПицтурес АПИ-ја за слике. Дакле, можете се опустити и у потпуности се ослонити на ову платформу за бригу о креирању вашег визуелног садржаја.

Јасно

Јасно може вам помоћи да креирате хиљаде видео снимака за своје клијенте, као и за ваш лични бренд. Сада нема потребе да седите и трошите све своје време на креирање једног видеа. Са Плаинли, можете креирати неколико видео записа у истом временском периоду.

Све што вам треба су неки шаблони из Афтер Еффецтс-а и алатка за аутоматизацију као што је Запиер. Сада, са само неколико кликова, моћи ћете да генеришете видео записе на велико преко ове платформе за генерисање видео записа без кода. Такође можете интегрисати више апликација за аутоматизацију на Плаинли да бисте потпуно аутоматизовали процес. Дакле, не морате чак ни да седите и рендерујете видео записе.

Јасно може бити ваш главни ресурс за генерисање било које врсте видео записа. Од персонализованих позивница за догађаје до видео записа на друштвеним мрежама за постове на блогу, све то можете да урадите уз Плаинли. Више нема потребе да губите своје драгоцене сате у видео продукцији јер ће аутоматизација све обавити уместо вас.

Можете да промените сваки елемент из видео записа јер је све динамично. Дакле, чак можете користити исти шаблон и генерисати видео записе на велико.

Пикелике

Пикелике је АПИ за генерисање слика који вам може помоћи да генеришете бесконачне варијације слика и банера са лакоћом. Можете одабрати било коју одређену слику и користити је као шаблон. Сада можете потпуно променити боју, фонт и сваки детаљ према захтевима вашег бренда. Дакле, овде можете све прилагодити према захтевима бренда, а не морате чак ни да почињете од нуле.

  7 поузданих ВордПресс хостинга за агенције

Идеја иза Пикелике-а је да убрза генерисање слика помоћу аутоматизације. Прво морате да направите шаблон. За обављање овог задатка нису потребне дизајнерске вештине. Касније можете променити сваки елемент шаблона да бисте генерисали нову слику. Након тога долази део аутоматизације. За обављање свих задатака генерисања слика који се понављају, можете се ослонити на Пикелике АПИ.

Све, од генерисања слике до уређивања, може да се обради помоћу овог алата. Дакле, можете потрошити мање на буџет за визуелно креирање и више се фокусирати на запошљавање радне снаге на кључним задацима компаније.

Шаблона

Шаблона је АПИ за генерисање слика који ће креирати слике за ваше пословање у року од неколико секунди. Можете креирати визуелне елементе уз помоћ шаблона сличних Цанви. Нема потребе за вештинама кодирања јер интеграције без кода и Стенцил АПИ управљају свиме.

Можете да аутоматизујете процес генерисања слика за огласе на друштвеним мрежама, визуелна средства онлајн продавнице, објављивање, банере, инфографике, па чак и персонализовани садржај. Можете користити унапред постављене шаблоне или креирати сопствени шаблон помоћу уређивача шаблона превуци и отпусти.

Стенцил поседује све неопходне алате који вам могу бити потребни за унапређење маркетинга вашег предузећа. Можете чак и да сарађујете са члановима вашег тима на платформи за дизајнирање шаблона. Стенцил АПИ се може неприметно интегрисати са разним другим апликацијама како би вам олакшао процес. Стенцил се бави овим задатком који се понавља тако да можете да радите на стварима које су важне.

Закључак

Креирање визуелних елемената је неопходно за сваки бренд или посао. Ако наставите са ручним процесом креирања слика и видео записа, губите много ресурса ваше компаније. Уз напредну технологију, можете се ослонити на различите интеграције без кода и АПИ-је за аутоматизацију процеса генерисања слика и видео записа.

Можете брзо да објављујете на друштвеним мрежама и такође шаљете банере путем е-поште преко горе наведених АПИ-ја за генерисање слика и видео записа.

Такође можете погледати неке од најбољих алата за дизајн за креирање запањујућих слика.