8 најбољих генератора АИ упита да превазиђете свој креативни блок

Замислите да имате нешто тако моћно у џепу, али га не користите у пуном потенцијалу.

Управо то многи људи раде са АИ алатима. Алати који су нам стављени на располагање су моћни у погледу онога што могу да ураде, али постоји велика шанса да их недовољно користите.

Ако сте један од тих људи, онда бисте волели да знате да постоји нешто попут „генератора АИ упита“ који ће вам помоћи да исцедите сваку малу кап сока из АИ алата.

У ствари, постоји много генератора АИ упита, али у овом посту ћемо прећи само оне најбоље који ће вам помоћи да генеришете креативан и јединствен садржај.

Како функционише АИ генератор упита

Многи од нас нису свесни могућности вештачке интелигенције. Ови алати вештачке интелигенције, као што су ЦхатГПТ, Мидјоурнеи и Стабле Диффусион, обучени су за руковање неким од најсложенијих могућих упутстава, тако да је најбољи начин да их користите да будете што је могуће описнији у својим упитима.

Међутим, као редовним корисницима, може бити тешко пронаћи речи које тачно описују оно што желите да генеришете. У ствари, понекад чак ни не знате шта желите, али се ослањате на АИ алате да бисте дошли до ремек-дела.

У тим случајевима, алатка за генератор АИ брза може у великој мери помоћи. Ови алати ће предложити детаљна упутства када унесете свој упит. Ево примера:

АИ Арт Промпт Генератор из Кскуиссиве

Такође има додатне начине да вам помогне да генеришете бољи садржај, а један од њих је сугерисање унапред припремљених уметничких стилова на које можете само да кликнете да бисте генерисали користећи свој омиљени АИ алат.

  Шта је Зеро Схот учење и како оно може побољшати АИ

Сада када знамо како функционишу генератори АИ одзивника, хајде да сазнамо најбоље опције које можете да користите у складу са вашим захтевима.

АИ генератор текстуалних упита

Одличан за осмишљавање креативних уметничких упита, АИ Тект Промпт Генератор је бесплатна алатка која предлаже уметничке стилове које можете да копирате одмах. Овде ћете углавном пронаћи упите за АИ алате као што су Мидјоурнеи и Стабле Диффусион, али наравно, можете користити те упите где год желите.

Као што видите, испод сваког упита, имаћете опцију да га прилагодите по свом укусу:

Када кликнете на жељени упит, можете променити текст, тему, стил, АИ мотор и многе друге области.

Такође прочитајте: Како користити ЦхатГПТ са Сири на иПхоне-у и иПад-у

ПромптоМаниа

Постаните мајстор генерисања тачног садржаја који желите уз помоћ ПромптоМаније. Предлаже ефикасне упите за АИ алате као што су ЦФ Спарк, ДреамСтудио, Мидјоурнеи и Стабле Диффусион које можете одмах копирати.

Када кликнете на жељени АИ мотор, можете да направите своје упите пружањем само неколико детаља о томе шта тражите.

Дозвољено вам је да:

  • Унесите текстуални упит
  • Упит за додавање слике
  • Изаберите основни стил
  • Имитирајте уметника
  • Подесите параметре
  • Одредите величину слика

Такође можете испробати њихове интерактивне туторијале да бисте постали још бољи у томе.

ПромптПерфецт

ПромптПерфецт вам омогућава да генеришете упите за АИ алате као што су ЦхатГПТ, ДАЛЛ-Е 2, Цлауде, Стабле Диффусион и још много тога.

Има веома једноставан интерфејс у ​​коме ћете видети да је све постављено корак по корак. Почињете тако што ћете изабрати жељени алат за вештачку интелигенцију и унети свој оригинални упит. Алат ће тада креирати детаљан упит за вас који можете користити за генерисање садржаја.

  Како проверити да ли неко други користи ваш ВхатсАпп налог

Показује вам вашу оригиналну промпт заједно са генерисаним промптом и шта је алатка променила да би била боља. Ово упоредно поређење може вам помоћи да стекнете одговарајуће знање о уносу ефективних упита за најбоље резултате.

ВебУтилити

Овај насумични генератор АИ упита од стране ВебУтилити-а је невероватно користан када се генеришу упити који се могу користити на више АИ модела.

Брзо генерише јединствене упите за алате као што су:

  • Стабле Диффусион
  • Мидјоурнеи
  • ДреамСтудио
  • Далл-Е 1 и 2

Може вам помоћи да превазиђете своју креативну блокаду пружањем инспирације и начина да ефикасно напишете своје упите. Без обзира да ли сте дизајнер, програмер, власник предузећа или само особа која случајно тражи идеје, од овог алата можете имати велике користи.

Све што је потребно је неколико кликова да бисте генерисали следећи најбољи упит за ваше омиљене АИ алате.

АИ Арт Промпт Генератор

Ово је један од мојих омиљених са ове листе због чињенице да генерише неке од најквалитетнијих упита које ћете икада пронаћи. АИ Арт Промпт Генератор компаније Кскуиссиве може вам помоћи да дођете до многих сјајних идеја за садржај, без обзира на нишу.

Као што је приказано у наставку, управо сам откуцао једноставну промпт и вратио се са много нових идеја за брзе информације које су детаљне и усмерене ка одређеним нишама.

Можете да скролујете кроз резултате и изаберете онај који желите да користите на жељеном АИ мотору. Као бесплатном кориснику, дозвољено вам је да упутите 10 брзих захтева дневно.

ПромптХеро

ПромптХеро има огромну библиотеку упита које вам се приказују по уметничким стиловима. Можете кликнути на жељени упит и украсти га (законито, наравно, 😉). Такође вам омогућава да претражујете по АИ моделима као што су ЦхатГПТ и Далл-Е.

  7 бесплатних онлајн ресурса за обуку

Прелазак миша преко одређеног упита откриће више детаља, као што је алатка за вештачку интелигенцију за коју је погодна, кључне речи, број лајкова итд.

Када се пријавите за налог на ПромптХеро, моћи ћете да „означите звездицу“ својим омиљеним АИ упитима да бисте их сачували за касније. Бесплатно је да почнете на овом сајту.

Промптс.цхат

Направљен специјално за рад са ЦхатГПТ, Промптс.цхат има широк спектар упита подељених по различитим категоријама које можете да копирате и налепите.

Уместо да тражите од ЦхатГПТ-а да „генерише“ одређене типове садржаја, овде ћете пронаћи упите који траже од ЦхатГПТ-а да „игра улогу“.

На пример, уместо да вам даје упутства попут „Дај ми неки користан животни савет“, даје вам упутства која почињу са „Желим да се понашате као животни тренер“. Ево како ће упит изгледати:

Уношење упита на овај начин осигурава да вам АИ даје резултате који су личнији и један на један уместо да вам даје опште одговоре.

ПромптБасе

Иако није бесплатан, ПромптБасе је опција коју можете размотрити када вам не смета да потрошите неколико долара на добијање савршеног одзивника који тражите.

Има огромну колекцију упита које можете купити, а свака куповина долази заједно са упутствима за прилагођавање према вашем укусу.

Такође можете тражити упите уносом кључних речи и филтрирањем помоћу АИ мотора по вашем избору.

ПромптБасе је у последње време направио таласе са својом услугом, што им је помогло да буду представљени на веродостојним сајтовима као што су Виред, ТецхЦрунцх и Тхе Верге.

Завршне мисли

Веома верујем у потпуно коришћење ресурса које већ имамо, уместо да трчим за „следећом великом ствари“. Можда се оно што тражите може постићи помоћу алата које већ користите, а горе наведени генератори АИ упита помоћи ће вам да урадите управо то.

Затим погледајте ове моћне упите за ЦхатГПТ који ће побољшати ваше искуство.