8 најбољих ГРЕ тестова који ће вам помоћи да успете

ГРЕ је скраћеница од Градуате Рецорд Екаминатион. Дипломске и пословне школе у ​​САД, Канади и другим земљама користе овај тест да би провериле да ли су студенти припремљени за напредне студијске програме.

Овај тест процењује вербално резоновање ученика, квантитативно резоновање, критичко мишљење и способности аналитичког писања. Резултат ГРЕ теста је значајан фактор за универзитете, а факултети разматрају пријем у своје дипломске и пословне програме.

Студентима је потребно добро разумевање формата испита и довољно праксе да би успели на ГРЕ тесту. Овде на сцену ступају ГРЕ тестови за вежбање. ГРЕ тестови за вежбање помажу студентима да се упознају са структуром испита. Такође им помаже да идентификују своје предности, слабости и спремност за тест.

Овај чланак ће прегледати неке од најбољих тестова ГРЕ праксе доступних на тржишту. Такође ћемо научити о неколико стратегија додатака које вам могу помоћи да се припремите за тест и постигнете успех. Такође, ови тестови могу вам помоћи да изградите самопоуздање и побољшате своје резултате.

Разумевање ГРЕ и како се припремити за успех

Дипломски испити (ГРЕ) мере спремност ученика за постдипломске студије. ГРЕ тест креира и администрира Служба за образовно тестирање (ЕТС).

Обухвата три главна дела: аналитичко писање, вербално резоновање и квантитативно резоновање. Одељак за аналитичко писање процењује способност ученика да артикулише сложене идеје.

Одељак за вербално резоновање тестира ваше разумевање и анализу писаног материјала. Такође мери вашу способност да препознате односе између речи и појмова. Одељак о квантитативном резоновању процењује вашу способност да расуђујете и решавате сложене проблеме.

Сврха ГРЕ тестова је да дипломским и пословним школама обезбеде стандардизован начин тестирања потенцијалног успеха кандидата. Високи ГРЕ резултати означавају веће шансе да будете примљени у жељени постдипломски програм.

Да бисте успели у ГРЕ, морате се упознати са форматом и садржајем испита. Такође би требало да развијете ефикасне стратегије учења и вежбате са ГРЕ тестовима за вежбање. Ови практични тестови вам помажу да идентификујете области у којима вам је потребно побољшање.

Они такође помажу да се развију вештине полагања тестова које ће бити неопходне на дан тестирања. Уз помоћ ових тестова, можете постићи резултат потребан за остваривање циљева у каријери.

Како ГРЕ тестови за вежбање помажу у припреми за прави испит

ГРЕ тестови за вежбање помажу студентима да се припреме за стварни ГРЕ. Ови практични тестови симулирају стварни ГРЕ што је ближе могуће. Они вам омогућавају да искусите врсте питања на која ћете наићи на стварном ГРЕ тесту.

  3 најбоља места са динамичким позадинама за Мац (и како да направите своје)

Поред тога, вежбање са ГРЕ тестовима за вежбање може вам помоћи да се упознате са форматом испита, темпом и типовима питања. Ово смањује анксиозност и неизвесност повезане са искуством полагања теста. Тестови за вежбу могу вам помоћи да идентификујете области у којима вам је потребно побољшање.

Док бирате најефикасније ГРЕ тестове за вежбање, важан је одабир оних који су у складу са тренутним ГРЕ форматом. Оне које одаберете такође треба да креирају реномиране компаније за припрему за тестирање.

Неки од доступних ГРЕ тестова за вежбање укључују оне из ЕТС-а, Каплана и Манхаттан Преп-а. Укључивање ових практичних тестова у ваше планове учења може повећати ваше шансе за успех на ГРЕ.

Најбољи тест ГРЕ праксе који можете полагати

Постоји много ГРЕ тестова за праксу доступних на мрежи. Али они најбољи пружају реалистичан доживљај стварног ГРЕ-а.

Служба за образовно тестирање (ЕТС) нуди бесплатне званичне тестове за вежбање који су најпоузданији и најтачнији. Поред ЕТС тестова, неколико компанија за припрему тестова као што су Манхаттан Преп, Каплан, итд., нуде висококвалитетне тестове за вежбање који пружају стварно искуство полагања ГРЕ теста.

Одабир најбољег ГРЕ теста за праксу зависи од ваших специфичних потреба и циљева учења. Али, било који од ових препоручених тестова за праксу може пружити драгоцене увиде и помоћи вам да постигнете жељене резултате. Па, хајде да их проверимо!

Каплан Тест Преп

Бесплатни ГРЕ практични тест који нуди Каплан је одличан ресурс за студенте да се припреме за стварни ГРЕ.

Каплан је угледна компанија за припрему тестова која годинама помаже студентима да постигну своје академске циљеве. Његови тестови су прилагодљиви, што значи да прилагођавају ниво тежине сваког питања на основу ваших претходних одговора.

Ова функција осигурава да сте тестирани на свом тренутном нивоу знања и вештина. Ово чини тест праксе ефикаснијим у идентификацији области које треба побољшати. Тест вам такође даје процењени ГРЕ резултат, што вам омогућава да процените своју спремност за испит.

Варсити Туторс ГРЕ

Варсити Туторс нуди свеобухватан и бесплатан тест за вежбање ГРЕ који су осмислили стручни тутори и едукатори. Овај тест је ефикасан алат за ученике да процене своје тренутно знање и ниво вештина како би се припремили за стварни ГРЕ.

Тест је компјутерски прилагодљив, што значи да ниво тежине сваког питања зависи од претходних одговора. ГРЕ тест за вежбање Варсити Туторс је користан ресурс за студенте који желе да:

 • Симулирајте искуство полагања теста.
 • Побољшају своје вештине управљања временом, и
 • Стекните поверење у ГРЕ.
 •   Како цртати на мрежи помоћу апликације Гоогле Цхроме Цанвас

  Тест за вежбање такође пружа извештај о резултатима са детаљним објашњењима за свако питање. Ово вам омогућава да идентификујете области које треба побољшати и усредсредите напоре у учењу.

  ЕТС ГРЕ

  ГРЕ тест за вежбање од стране Службе за образовно тестирање (ЕТС) је званични и бесплатни тест за вежбање дизајниран да симулира стварни ГРЕ. ЕТС, организација одговорна за креирање и администрирање ГРЕ, чини овај тест пракси поузданим и тачним приказом стварног теста.

  Тест за вежбу је доступан у две верзије: ПоверПреп Онлине и ПоверПреп Плус. ПоверПреп Онлине нуди два бесплатна теста за вежбање који опонашају стварни ГРЕ тест. Штавише, ови адаптивни тестови пружају извештај о резултатима који укључује ваше предности и слабости.

  ПоверПреп Плус нуди три додатна теста за вежбање уз накнаду, са функцијама као што су преглед резултата и објашњења. ЕТС-ов ГРЕ тест за вежбање је одличан ресурс за упознавање са форматом ГРЕ теста и врстама питања. Помаже вам у темпу и процењује вашу спремност за стварни испит.

  Манхаттан Ревиев

  Бесплатни ГРЕ тест за вежбање од стране Манхаттан Ревиев-а пружа вам реалистичну и свеобухватну симулацију стварног ГРЕ-а. Манхаттан Ревиев је угледна компанија за припрему тестова која помаже студентима да постигну своје академске циљеве више од једне деценије.

  Дизајнери теста за вежбање су га креирали да имитира формат и суштину правог ГРЕ. Тест је рачунарски прилагодљив. То значи да прилагођава ниво тежине сваког питања на основу ваших претходних одговора.

  Тест вежбања такође пружа извештај о резултатима који укључује ваше предности и слабости. Ово вам омогућава да идентификујете области које треба побољшати и помаже вам да ефикасно фокусирате напоре у учењу.

  МцГрав-Хилл

  Стручни едукатори и професионалци за припрему теста у МцГрав Хилл Едуцатион-у су осмислили овај ГРЕ тест за вежбање како би вам помогли да се припремите за стварни ГРЕ. МцГрав-Хилл Едуцатион је угледни образовни издавач који нуди различите материјале и ресурсе за припрему теста како би помогао ученицима да успију.

  Практични тест је доступан на њиховој МХПрацтице+ платформи и садржи свеобухватну симулацију стварног ГРЕ. Тест укључује одељке о вербалном закључивању, квантитативном закључивању и аналитичком писању.

  Платформа такође нуди детаљне извештаје о резултатима, објашњења за свако питање и персонализоване планове учења који ће вам помоћи да идентификујете области снаге и слабости.

  Припрема за Мометрик тест

  Академија Мометрик је креирала ГРЕ тест за вежбу како би помогла студентима да се припреме за матурски испит (ГРЕ). Има за циљ да вас упозна са врстама питања и форматом стварног ГРЕ, омогућавајући вам да вежбате и побољшате своје вештине полагања тестова.

  Практични тест Мометрик Ацадеми ГРЕ је без плагијата, што значи да су питања јединствена и нису преузета из било ког другог извора. Ово осигурава да вежбате са аутентичним питањима у стилу ГРЕ, што може повећати ваше самопоуздање и ефикасност када узимате стварни ГРЕ.

    13 најбољих безбедносних пракси за заштиту ваше ВордПресс веб локације

  Петерсонови ГРЕ тестови за вежбање

  Петерсон је дизајнирао ГРЕ тест за вежбу како би помогао студентима да се припреме за матурски испит (ГРЕ). Тест за вежбу укључује питања која покривају ГРЕ вербално резоновање, квантитативно резоновање и аналитичко писање.

  Петерсон’с је реномирана компанија за припрему тестова која пружа образовне услуге више од 50 година. Искусни инструктори и стручњаци за испите направили су свој ГРЕ тест за праксу како би вам понудили практично искуство полагања тестова.

  Важно је напоменути да је Петерсонов ГРЕ тест за вежбање такође без плагијата.

  Унион Тест Преп

  Унион Тест Преп је креирао ГРЕ тест за вежбу како би помогао студентима да се припреме за матурски испит (ГРЕ). Унион Тест Преп је водећи добављач бесплатних материјала за припрему тестова и ресурса за учење за различите стандардизоване тестове.

  Тим искусних инструктора и стручњака за испите осмислио је свој ГРЕ тест за праксу како би вам понудио практично искуство полагања тестова. Практични тест Унион Тест Преп ГРЕ је без плагијата, што значи да су питања оригинална и нису копирана из било ког другог извора.

  Унион Тест Преп користи напредни софтвер и ригорозне процесе прегледа како би се осигурало да су њихова питања за практични тест јединствена и без плагијата.

  Ефикасне стратегије за добијање највише од ГРЕ тестова за вежбање

  Да бисте извукли максимум из ГРЕ тестова за праксу, требало би да размислите о усвајању неких од најефикаснијих стратегија наведених у наставку:

 • Можете почети тако што ћете урадити тест дијагностичке праксе да бисте проценили своје предности и слабости и идентификовали којим областима треба више пажње.
 • Такође можете темпирати своје вежбе како бисте били сигурни да можете одговорити на сва питања у датом временском оквиру.
 • Обавезно прегледајте одговоре и објашњења дате након сваког вежбања да бисте учили из својих грешака и побољшали свој општи учинак.
 • Можете створити избалансиран темпо учења тако што ћете бити свесни својих слабости и начина рада на њима. Уложите све напоре да организујете свој распоред учења тако да се више фокусирате на области слабости.
 • Требало би да пратите свој успех на недељном или чак дневном нивоу и користите метрику за побољшање са доследним критеријумима.
 • Завршне речи

  ГРЕ тест је стандардизовани тест дизајниран да мери спремност ученика за постдипломске студије. Универзитети и факултети користе тест да би проверили да ли имате напредне студијске програме.

  Да бисте успели у ГРЕ, морате добро разумети формат испита и садржај и вежбати са поузданим материјалима за учење, укључујући ГРЕ тестове за вежбање. Тестови за вежбу могу вам помоћи да идентификујете области побољшања и развијете ефикасне стратегије учења.

  Посветивши довољно времена и труда припреми за ГРЕ, можете повећати своје шансе да постигнете жељене резултате како бисте остварили своје циљеве у каријери.

  Затим погледајте најбоље припремне курсеве за ГРЕ да бисте побољшали своје резултате тестова.