8 најбољих ВДИ софтвера за оснаживање ваше удаљене радне снаге

Тражите најбољи ВДИ софтвер који омогућава удаљеним запосленима приступ безбедном Виндовс ОС-у на вашим серверима? Испробајте ове алате одмах!

Можете да уштедите више тако што ћете се пријавити за управљану ИТ инфраструктуру уместо да постављате сопствене системе. Ево, ВДИ се укључује! ВДИ софтвер вам омогућава да угостите више Виндовс оперативних система у дата центру или серверу, омогућавајући удаљеним радницима да приступе пословним апликацијама са подржаних и одобрених уређаја.

Такође омогућава запосленима да донесу сопствени уређај (БИОД) на радно место или док раде од куће. Међутим, може бити застрашујући задатак изабрати прави ВДИ алат пошто их има много. У наставку пронађите коначну листу најбоље и трендовске инфраструктуре виртуелне радне површине коју морате испробати пре него што је купите.

Шта је ВДИ софтвер?

Инфраструктура виртуелне радне површине или ВДИ софтвер вам омогућава да користите виртуелне машине за управљање виртуелним радним површинама. Ове виртуелне радне површине имају унапред конфигурисану слику оперативног система и апликација које крајњи корисници могу да користе са било ког компатибилног уређаја. Са ВДИ, централни сервер је домаћин окружења виртуелне радне површине и може се применити на захтев корисника.

Зашто вам треба ВДИ софтвер?

ВДИ софтверске апликације вам омогућавају да приступите виртуелној радној површини са било које удаљене локације. Без обзира где се налазите, можете лако да приступите својим датотекама и апликацијама уз помоћ ВДИ ​​софтвера. Ово окружење такође чува ваше податке на безбедном серверу. Дакле, чак и у случају компромитовања уређаја крајње тачке, подаци остају безбедни.

У случајевима када запослени доносе своје уређаје, ВДИ софтвер представља врхунско решење. Такође штеди ваше пословне трошкове тако што елиминише потребу за куповином скупог хардвера.

Врсте ВДИ софтвера

Персистент ВДИ

Са овим софтвером, сваки корисник добија трајно резервисан ВДИ ресурс. Због тога виртуелна радна површина коју користите може да складишти лична подешавања као што су лозинке и пречице. Штавише, можете да сачувате сопствене датотеке на радној површини.

Ове ВДИ апликације нуде могућности прилагођавања крајњим корисницима. Корисници који морају да раде са сачуваним датотекама сматрају да је упорни ВДИ веома користан. Штавише, управљање десктопом је прилично једноставно.

  10 ЦПУ Бенцхмарк алата за мерење перформанси процесора [2023]

Нетрајни ВДИ

Овај тип ВДИ повезује кориснике са генеричким десктопима на којима се не чувају персонализоване промене. Организације у којима запослени не морају да обављају много задатака који се понављају обично користе овај ВДИ.

Пошто не чува прилагођена подешавања између сесија, ово решење је исплативо. Такође је лако управљати овим окружењем, а компаније могу потрошити мање на трошкове складиштења.

Функције које морате имати за алате за инфраструктуру виртуелне радне површине (ВДИ).

Безбедност

ВДИ решења треба да имају сигуран сервер и друге корисне функције као што су аутентификација, шифровање, ауторизација и надгледање.

Прилагодљивост

Ваше потребе виртуелног окружења могу се временом променити у смислу броја корисника или инсталираног софтвера. Дакле, изаберите скалабилну и флексибилну ВДИ платформу.

Ефикасност

ВДИ софтвер би требало да буде у стању да побољша ефикасност вашег тима и пословања смањењем хардверских и софтверских захтева заједно са трошковима.

Интеграција

ВДИ решење које изаберете требало би да се глатко интегрише са вашим постојећим апликацијама и ИТ инфраструктуром.

Корисничко искуство

ВДИ софтвер који одаберете треба да понуди корисницима конзистентно и брзо реаговање.

Сада погледајте најбоље ВДИ софтверске апликације које можете изабрати за свој удаљени тим.

ВМваре Хоризон

Уз ВМваре Хоризон, можете имати побољшано искуство дигиталног радног простора јер овај ВДИ софтвер тајно и ефикасно испоручује виртуелне радне површине и апликације било када и било где. Може се применити, управљати и надгледати преко мулти-цлоуд инфраструктуре преко СааС-а и конзола заснованих на облаку.

Користећи ВМваре инфраструктуру, можете безбедно да приступите корпоративним ресурсима са удаљених локација уз заштиту од краја до краја. Можете изабрати ову платформу засновану на облаку која нуди неопходну отпорност са флексибилним опцијама примене. Штавише, помаже вам да смањите своје трошкове и на тај начин побољшате повраћај улагања.

Добићете изузетно удаљено искуство са прилагодљивих виртуелних десктопа. Овде је управљање апликацијама прилично једноставно; добијате видљивост учинка уз увиде који се могу применити.

Цитрик ВДИ

Модерној радној снази су потребна модерна решења без застоја, кашњења и неефикасности. Зато морате да изаберете Цитрик ВДИ, који вам омогућава да лако примените виртуелне радне површине и апликације.

Користи ХДКС технологију да својим корисницима пружи најбоље могуће искуство виртуелне апликације и десктопа. Чак и када постоји велика латенција и губитак пакета, и даље добијате савршену графику и слике са овом платформом.

  14 новчаника за криптовалуте за безбедно складиштење криптовалута

Цитрик ВДИ повећава продуктивност ваших запослених док истовремено чува ваше апликације и датотеке безбедним. Чак и ако припадате високо регулисаној индустрији, ово исплативо решење ће додати више агилности.

Нутаник

Ослободите се својих традиционалних ИТ приступа и изаберите Нутаник за убрзану ВДИ примену. Софтвер корисницима пружа безбедан приступ виртуелним радним површинама, апликацијама и подацима, уз одлично корисничко искуство.

Хипер-конвергентна инфраструктура (ХЦИ) овог решења комбинује виртуелизацију, рачунање, складиштење, безбедност и умрежавање. Такође вам омогућава да увећате чворове и тако побољшате безбедност и функционалност мреже.

Како користите ово ВДИ решење, потребно вам је мање времена да се пријавите на радну површину. Такође можете очекивати већи РОИ јер вам омогућава да прескочите све додатне трошкове виртуелизације. Штавише, подржава водеће добављаче ВДИ решења, укључујући ВМваре и Цитрик.

флекВДИ

Да ли тражите приватно ВДИ решење са пуним стеком где можете да покренете више ОС? флекВДИ је идеална опција за Виндовс и Линук кориснике. То не само да смањује ваше ИТ трошкове већ и омогућава вашим запосленима да раде са било ког места у свету.

Ово функционише на протоколу отвореног кода, тако да можете заборавити на коришћење власничких протокола. Има изворне клијенте за сваку главну платформу како би се осигурала флексибилна мобилност. Администратори добијају потпуну контролу над својим документима, док корисници добијају приступ њиховом визуелном представљању.

флекВДИ је веома безбедан и нуди заштиту од малвера и вируса. Овде се корисници подстичу да користе централизовано складиштење података и стратегије прављења резервних копија. Штавише, платформа је погодна за програмере и омогућава вам да користите ЈСОН АПИ.

Сангфор аДеск

Без обзира да ли тражите ВДИ софтвер за сигурне канцеларије, рад са било ког места, болнице, студентске лабораторије и позивне центре, Сангфор аДеск је ту да вам послужи. Уз помоћ овог ВДИ решења на једном месту, предузећа могу без напора да се трансформишу у окружење дигиталног радног простора.

Може се похвалити једноставном архитектуром која сваком ИТ инжењеру олакшава да ефикасно управља и одржава своје ИТ операције. Платформа сарађује са Нвидиом како би својим корисницима понудила беспрекорно десктоп искуство чак и када им се приступа са удаљене локације.

Поред тога, Сангфор аДеск користи свеобухватне безбедносне мере да заштити ваше податке од интерног цурења података, случајног губитка података и рансомваре-а. Корисници чак добијају глатко видео искуство користећи ХТМЛ5 преусмеравање.

  Сигурносна аутоматизација објашњена за 5 минута или мање

Воркспот

Воркспот вам нуди ВДИ софтвер који је настао у облаку за примену ВДИ решења из целог света у року од неколико дана. Ако имате тим распоређених запослених, оффсхоре извођача и партнера у бројним пројектима, овај ВДИ алат може вам помоћи да обезбедите интелектуалну својину док истовремено одржавате своју радну снагу високо продуктивном.

Изванредне перформансе виртуелних рачунара омогућавају вашем тиму да ради са једнаком ефикасношћу. Такође смањује кашњење за оптималне перформансе. Ова комплетна инфраструктура заснована на облаку такође нуди неопходне мере безбедности за безбедност података.

Избором Воркспот-а можете да поједноставите ИТ процесе за администраторе. Поред глобалне видљивости од краја до краја и више од 99% поузданости, ово решење вам нуди могућност хоризонталног скалирања.

једним кликом

Да ли вам је тешко користити традиционалне рачунаре? Да ли сте вољни да оптимизујете своје радно место претварајући га у виртуелно? Испробајте онецлицк, модеран ВДИ софтвер који нуди наменске виртуелне машине које се лако могу применити без много трошкова и сложености.

Ова централна Цлоуд услуга нуди вам карактеристике комплетног рачунара радне станице којем можете приступити са било ког крајњег уређаја који се налази било где у свету. Долази са једноставном композицијом, а уређаје можете конфигурисати према својим потребама. Ако сте власник предузећа у расту, ово је савршена опција јер се лако може скалабилити.

Да бисте користили један клик, није вам потребно никакво професионално или техничко искуство. Његова упутства корак по корак су лако разумљива и могу се имплементирати без икаквих потешкоћа.

вДеск.воркс

вДеск.воркс вам омогућава да оснажите своје запослене који раде са удаљених локација. Такође елиминише потребу да будете присутни у канцеларији да бисте приступили неопходним апликацијама и фајловима. Ово ВДИ решење које се налази у облаку може се користити свуда без икаквих скупих лиценци.

Ово комплетно ВДИ решење нуди вам све што је вашем предузећу потребно да остане у функцији. Такође има безбедно окружење за хостовање са најновијим безбедносним функцијама и протоколима за ваше пословне податке. вДеск.воркс такође покреће ГПУ да би вам понудио снагу и перформансе које су вам потребне.

Додатне карактеристике ове платформе укључују даљинску помоћ, праћење сесије, праћење дневника, уграђене извештаје и интерактивну контролну таблу.

Закључак

Сада имате јасну представу о ВДИ софтверској технологији и неким најбољим алатима или добављачима ВДИ услуга којима можете веровати. Приступите горњим ВДИ алатима и затражите пробне или демо верзије од добављача ВДИ услуга. Ако вам се свиђа, претплатите се!

Можда ће вам се допасти и овај ВДИ водич за предузећа.