8 Схопифи апликација за прилагођавање производа за вашу продавницу е-трговине

Схопифи је једна од највећих платформи за е-трговину која омогућава корисницима да креирају продавнице и продају производе на мрежи. Можете одлучити да продајете сопствене производе или чак вршите дропсхиппинг када водите продавницу на Схопифи-у. Како ће се издвојити од осталих?

Као власник Схопифи продавнице, требало би да понудите неколико алтернатива које купци могу да бирају када бирају своје производе. Схопифи омогућава власницима продавница да додају до 100 варијанти за производ. Такви власници продавница такође могу имати до 3 опције које купци могу да бирају.

Можда сте заузет предузетник, али желите да осигурате да својим клијентима нудите најбоље. Међутим, савремени купац тражи производе који решавају њихове болне тачке и усклађују се са њиховим јединственим стилом и преференцијама.

Срећом, различите апликације Схопифи Продуцт Цустомизер могу вам помоћи да постигнете ове циљеве уз уштеду времена и ресурса.

Шта су Схопифи апликације за прилагођавање производа?

Схопифи апликације за прилагођавање производа омогућавају вашим клијентима да прилагоде производе према својим жељама. Прилагођавање/персонализација производа подразумева продају производа са карактеристикама, материјалима и бојама прилагођеним потребама купаца.

Такви алати имају унапред припремљене шаблоне које купци могу изабрати и прилагодити својим потребама. У идеалном случају, алат за прилагођавање производа треба да има функцију прегледа која омогућава корисницима да визуализују производе док их праве. Корисницима је дозвољено да испробају различите комбинације и креирају јединствене производе.

Карактеристике које треба тражити у алату за прилагођавање производа

Схопифи продавница има стотине апликација за прилагођавање производа и можда ћете бити размажени избором. Ово су неки од водећих фактора приликом избора;

  • Једноставност употребе: Купци не морају да буду технички упућени да би прилагодили производе. Изаберите алатку за прилагођавање производа са корисничким интерфејсом и омогућите корисницима да неприметно персонализују производе. Поглед на рецензије може дати представу о томе колико је лако/тешко користити одређену апликацију.
  • Визуелизација производа: Ваши клијенти желе да виде преглед производа док комуницирају са алатком за прилагођавање производа. Идеална алатка би требало да нуди прегледе из различитих углова или опције зумирања како би помогла клијентима да добију фине детаље.
  • Додајте логику: Једноставна логика као што је „додајте 2% попуста на поруџбине изнад 500 УСД“ може знатно повећати вашу продају. Такође можете поставити правила која приказују/сакривају опције након што клијент изврши одређене изборе.
  • Прилагодљив дизајн: Ваши циљни купци ће користити различите уређаје за приступ вашој продавници. Уверите се да сте изабрали апликацију која ради беспрекорно без обзира на величину екрана.
  • Брзо: Време је ограничено и не желите да ваши клијенти чекају да заврше једноставне задатке. Идеалан алат треба да буде креиран коришћењем најбржих технологија, а његов код треба да буде оптимизован за брзину.
  Како направити супергрупу у Телеграму

Следе неке од најбољих Схопифи апликација за прилагођавање производа које можете да додате у своју продавницу данас;

Зепто персонализатор производа

Зепто персонализатор производа је апликација која купцима нуди неограничене могућности прилагођавања. Овај софтвер има интерфејс који је једноставан за коришћење и функцију прегледа уживо која омогућава купцима да визуелизују производе у вашој радњи док их прилагођавају.

Купци могу персонализовати унос текста и монограма, узорке слика и боја, прилагођене фонтове и изборе боја, падајуће меније и још много тога. Условна логика у овој апликацији омогућава вашој продавници да сакрије и прикаже опције производа на основу избора купаца. Функција динамичког одређивања цена такође омогућава промену цена на основу избора корисника.

Зепто Продуцт Персонализер има 15-дневну пробну верзију за све своје пакете, почевши од 9,99 УСД месечно.

Опције производа и прилагођавач

Опције производа и прилагођавач је апликација која вам омогућава да својим клијентима дате моћ да персонализују производе са неограниченим опцијама. Овај алат за прилагођавање производа је погодан за све индустрије, од робе широке потрошње, кућних љубимаца, кућног намештаја, венчања и накита до пекара и слаткиша.

Функција Имаге Сватцх & Цолор Сватцхс вам омогућава да мењате боје и слике са неколико кликова. Функција условне логике чини да поља опција нестају или се појављују на основу опције варијанте.

Уштедите време предузимањем групних радњи уместо прилагођавања сваке ставке. Опције производа и купац такође омогућавају купцима да по жељи отпремају датотеке као што су слике и дају својим производима јединствен изглед.

Ова апликација има бесплатан план који омогућава прилагођавање једног производа. Можете откључати више функција прилагођавања производа са плаћеним пакетима, почевши од 19,99 УСД месечно.

Опције производа Хулк

Опције производа Хулк је свестран алат који служи као прилагођавач, филтер и пакет. Апликација омогућава купцима да учитавају слике и прилагођавају производе на своје задовољство. Купци такође могу извршити групна прилагођавања у случају да неки производи деле неке карактеристике.

  Како да искључите свој Мац користећи терминал

Након што проучите своје клијенте, можете поставити неке подразумеване опције и помоћи клијентима да брзо персонализују своје производе. Као власник продавнице, можете ограничити број знакова у пољу за текст и омогућити купцима да креирају униформне производе.

Хулк Продуцт Оптионс дају купцима узорке боја или слика који су видљиви током процеса одабира. Такође можете потврдити број избора које купац може да направи приликом прилагођавања својих производа.

Хулк Продуцт Оптионс је плаћена услуга почевши од 10 УСД месечно.

Прилагодите

Прилагодите је алатка која омогућава власницима продавница Схопифи да понуде персонализоване производе и услуге штампања на захтев купцима. Алат има интерфејс који је једноставан за коришћење превуци и испусти који омогућава клијентима да ослободе своју креативност.

Купци могу прилагодити различите ствари, од фонта и слика до текста. Преглед у реалном времену им омогућава да виде промене док праве прилагођене производе. Цустомифи омогућава корисницима да отпремају слике које одражавају глас и слику њиховог бренда.

Ова апликација је прилагодљива; ваши клијенти могу да га користе на мобилним уређајима или великим екранима. Ова апликација има унапред дизајниране шаблоне распоређене по различитим категоријама како бисте покренули креативност ваших клијената.

Цустомифи има бесплатан план који омогућава до 3 прилагођена производа. Такође се можете претплатити на плаћене планове почевши од 10 УСД месечно.

Опције производа Глобо

Опције производа Глобо је апликација која омогућава бесконачне опције производа. Апликација пружа флексибилне опције за помоћ купцима да дизајнирају прилагођене производе. Такви корисници могу применити одређену опцију постављену на одређене производе.

Додатна цена омогућава повећање/смањење цена на основу изабране опције. Условна логика на Глобо Продуцт Оптионс дозвољава приказивање или скривање опција на основу избора корисника.

Опције производа Глобо омогућавају корисницима да отпремају прилагођене слике за јединствене карактеристике. Такви корисници такође могу да увозе/извозе варијанте производа у ЦСВ формату. Можете да користите бесплатни план који дозвољава до 5 скупова опција или да користите плаћене пакете почевши од 9,9 УСД месечно.

Инкибаи Персонализатор производа

Инкибаи Персонализатор производа је конфигуратор и прилагођавач производа који омогућава купцима да персонализују производе на своје задовољство. Овај алат одговара власницима продавница који продају штампане на захтев, дигиталне и физичке производе. Алат је дизајниран да аутоматизује начин на који испоручујете прилагођене поруџбине без угрожавања квалитета.

  Алат за планирање путева компаније Дефенсе Дривинг има листе песама, апликације и још много тога

Инкибаи Продуцт Персонализер има дугме за преглед које омогућава корисницима да прегледају производе док их персонализују. Када користе овај алат, купци могу добити датотеке спремне за штампање у форматима као што су ПДФ, ЈПГ, ПНГ и СВГ.

Функција динамичког генерисања цена обезбеђује да се цене мењају на основу избора опција, боје и величине. Такође можете додати функције попуста на основу количине. Инкбаи Продуцт Персонализер има 12-дневну бесплатну пробну верзију, а цене почињу од 19,99 УСД месечно.

Вариант Оптион Опције производа

Вариант Оптион Опције производа пружа неограничене варијанте и опције производа. Овај алат вам омогућава да добијете варијанте боја, узорке боја, прилагођене оквире за текст, узорке слика и још много тога. Купци могу да постављају сопствене слике и персонализују производе по свом укусу.

Корисници могу да користе функцију вишеструког избора за групно уређивање ставки ради прилагођавања. Вариант Оптион Продуцт Оптионс има интерфејс лак за навигацију. Функција додатка за цене омогућава аутоматско прилагођавање цена на основу карактеристика као што су величина, количина и варијације боја.

Вариант Оптион Продуцт Оптионс има бесплатни план дизајниран за продавнице у развојном режиму. Да бисте уживали у премиум функцијама, можете изабрати плаћене планове почевши од 9,99 УСД месечно. Такође уживате у бесплатном пробном периоду од 14 дана.

Подебљане опције производа

Подебљане опције производа је апликација која омогућава власницима продавница да својим купцима понуде прилагођено искуство куповине. Апликација је дизајнирана да помогне купцима да користе свако замисливо прилагођено поље и опцију производа за прилагођавање и креирање тачних производа које желе.

Подебљане опције производа долазе са напредном условном логиком која вам омогућава да креирате правила за приказивање/сакривање опција производа на основу жеља купца. Ова алатка је дизајнирана да вам помогне да унакрсну продају и продају више својих производа и повећате продају. Функција за отпремање датотека омогућава купцима да отпреме слике и друге релевантне датотеке како би прилагодили производе и креирали варијације.

Болд Продуцт Оптионс је бесплатан за оне чије су продавнице у режиму развоја. Такође можете уживати у 14-дневној бесплатној пробној верзији са плаћеним пакетима почевши од 19,99 УСД месечно.

Закључак

Сада имате разне апликације које можете додати у своју продавницу и омогућити купцима да прилагоде производе на основу својих потреба и преференција. Како број Схопифи придружених апликација и корисника наставља да расте, уверите се да имате праве алате.

Избор апликације Схопифи Продуцт Цустомизер зависиће од врсте продавнице коју водите, природе производа које продајете, лакоће коришћења и вашег буџета. Можете да користите више од једног алата за прилагођавање производа у вашој Схопифи продавници.