8 Софтвер за управљање токовима рада за оптимизацију процеса

Управљање пословним процесима је сложено и захтева напор; софтвер за управљање токовима рада олакшава управљање и праћење рада.

Како ваше пословање расте, продуктивност постаје кључна за успех и раст ваше компаније. Компаније креирају процесе и правила за постизање ефикасности и продуктивности, а софтвер за управљање токовима посла је најбоље решење за управљање процесом рада.

Добар софтвер за управљање токовима посла помаже у смањењу времена утрошеног на ручно управљање процесима и побољшању ефикасности и продуктивности. Управљање токовима посла вам је потребно када ваше предузеће има процесе који се крећу кроз различите компаније, одељења, људе, оператере и кораке.

У овом чланку ћете открити листу најбољег софтвера за управљање токовима посла за оптимизацију начина на који ваша организација управља пословним процесима и предности његовог коришћења.

Шта је аутоматизација управљања токовима рада?

Софтвер за управљање токовима рада је софтвер за управљање пословним процесима који помаже организацијама да мапирају и аутоматизују своје пословне процесе.

Аутоматизација може помоћи у оптимизацији ефикасности, смањењу грешака и изгубљеног времена и побољшању комуникације између различитих одељења и тимова.

Овај софтвер може оптимизовати процесе аутоматизацијом и поједностављењем укључених корака. Може укључивати документе за усмеравање, одобравање захтева за одсуство или управљање трошковима.

Софтвер за управљање токовима рада омогућава предузећима да дефинишу и документују своје процесе и прате и прате њихов напредак. Може помоћи да се идентификују уска грла и области побољшања и да се изврше неопходне промене за побољшање целокупног процеса.

Како аутоматизација управљања токовима рада помаже?

Потреба за аутоматизацијом управљања токовима посла јавља се зато што предузећа све више постају сложена и глобализована.

Са толико покретних делова и толико потребне координације, није могуће управљати свим токовима рада ручно. Аутоматизација може помоћи тако што ће обезбедити централно спремиште за све информације о току посла и алате за праћење и управљање токовима посла.

Постоји неколико начина на које аутоматизација управљања токовима посла може помоћи предузећима. Садржи:

Побољшајте сарадњу међу тимом

То доводи до побољшане комуникације и координације, јер чланови тима имају транспарентност у вези са додељеним и текућим задацима.

Даље, може помоћи да се поједностави процес довршавања задатака аутоматизацијом кључних корака и пружањем интерфејса који се лако користи за праћење напретка. То може олакшати члановима тима да раде заједно на задацима, јер постоји повећана видљивост.

Коначно, софтвер за управљање токовима посла може помоћи у побољшању комуникације пружањем централног места члановима тима да деле информације и сарађују на пројектима.

Повећајте одговорност

Софтвер за управљање токовима посла може помоћи да се осигура да су сви свесни својих улога и одговорности пружајући јасан и концизан преглед ко је одговоран за које задатке.

Софтвер такође може помоћи да се прати напредак на задацима и пројектима, пружајући јасну слику о томе шта је постигнуто и шта још треба да се уради. Може помоћи да сви буду на правом путу и ​​фокусирани на своје циљеве.

Штавише, можете креирати систем упозорења и подсетника, обезбеђујући да ниједан задатак или рок не буде заборављен.

  Како деблокирати веб страницу иза заштитног зида

Смањити трошкове

Софтвер за управљање токовима рада помаже у смањењу трошкова аутоматизацијом и рационализацијом пословних процеса. Предузећа могу да уштеде на трошковима рада и повећају ефикасност аутоматизацијом задатака који се понављају и одузимају време.

Поред тога, може помоћи у идентификацији уских грла и неефикасности у пословним процесима, што се може исправити како би се додатно смањили трошкови.

Смањење стреса и повећана продуктивност

Најочигледнија предност интеграције софтвера за управљање токовима посла је та што вам може помоћи да пратите своје задатке и рокове, осигуравајући да никада не пропустите рок. То може уштедети време и може вам помоћи да повећате продуктивност.

Штавише, може помоћи да се смањи стрес тако што ће вам дати јасан преглед ваших предстојећих задатака и рокова.

Омогућава вам да ефикасније планирате своје време и избегнете преузимање превише посла у било ком тренутку. Ако имате видљивост свог радног оптерећења, можете боље да управљате својим временом и избегнете осећај преоптерећености.

Минимизирајте баријере

Софтвер за управљање токовима посла је дизајниран да помогне предузећима да идентификују и превазиђу препреке ефикасности. Софтвер пружа увид у све пословне области, од појединачних задатака до велике слике.

Омогућава предузећима да виде где се могу направити побољшања и извршити неопходне промене. Радећи ово, предузећа могу извршити неопходна прилагођавања како би осигурала да посао тече несметано и ефикасно.

Елиминише микроуправљање

Када имате много запослених који раде на различитим задацима, софтверу за управљање токовима посла може бити тешко пратити све и осигурати да сви раде свој посао како треба.

Помоћу софтвера за управљање токовима посла можете креирати систем у коме сваки запослени има листу задатака и лако можете видети на чему раде у било ком тренутку. Елиминише потребу за микроуправљањем и омогућава вам да се фокусирате на важније задатке.

Које су важне карактеристике које софтвер за управљање токовима рада треба да има?

Одабир правог управљања токовима посла је од виталног значаја да би се осигурало да ће ваше пословање водити на прави пут. Постоји неколико кључних карактеристика када бирате софтвер за управљање токовима посла.

Интеграција са другим апликацијама

Софтвер за управљање токовима посла би требало да се интегрише са другим апликацијама јер ће помоћи у аутоматизацији задатака и процеса интеграцијом са апликацијама које већ аутоматизују те задатке.

Такође, интеграција са другим апликацијама може помоћи да се обезбеди више података и информација софтверу за управљање токовима посла како би ток посла био ефикаснији.

Технологија заснована на облаку

Технологија заснована на облаку постала је нова норма због својих предности.

Неки од њих су:

 • Већа флексибилност и приступачност
 • Безбеднији од традиционалног локалног софтвера
 • Скалабилнији од локалног софтвера
 • Контрола квалитета и повећана флексибилност
 • Вредна сазнања

Ове предности чине софтвер за радни ток заснован у облаку критичним елементом у софтверском систему за управљање токовима посла.

Паралелне гране

Паралелне филијале нуде већу флексибилност и ефикасност у управљању задацима, олакшавају праћење и праћење напретка и помажу да се осигура да се задаци извршавају на време и уредно.

СЛА индикатори

Индикатори статуса СЛА вам помажу да идентификујете задатке који касне са распоредом и којима треба дати приоритет.

Ако имате више индикатора СЛА у вашем софтверу за управљање токовима посла, то ће вам омогућити да видите задатке у ризику да не буду завршени у договореном временском оквиру, идентификујете задатке које треба ескалирати да бисте избегли потенцијална кашњења и помоћи ће да се осигура да се задаци заврше на време тако што ћете обезбедити визуелни подсетник на рок.

Извештаји о КПИ метрикама

Извештаји засновани на КПИ-ју су изузетно практични и неопходни за скалирање и вођење пословања.

  Почетак рада са Веб Сцрапинг-ом у ЈаваСцрипт-у

Они пружају увид у перформансе тока посла, идентификују уска грла и неефикасности и прате и мере напредак током времена.

Постављање и разумевање КПИ метричких извештаја ће вам омогућити да усмерите своје пословање у правом смеру и пратите успех.

Ево листе најбољег софтвера за аутоматизацију управљања током рада за оптимизацију процеса

Пипефи

Пипефи је један од најчешће коришћених и најинтуитивнијих софтвера за управљање токовима посла који омогућава предузећима да аутоматизују и управљају својим токовима посла на најлакши могући начин.

То је центар изузетно функционалних функција за креирање, аутоматизацију, надгледање и прилагођавање токова посла. Пипефи нуди све што вам је потребно за повећање вашег пословања до висине.

Карактеристике Пипефи-а

 • Пипефи вам омогућава да синхронизујете задатке на сваком нивоу, што олакшава прилагођавање променама и мерење успеха.
 • Омогућава корисницима да креирају прилагођене токове посла, елиминишу непотребне елементе из свог тока посла и раде само на важним задацима.
 • Пипефи је погодан за предузећа свих врста и величина. Било да сте мали тим или велико предузеће, Пипефи има нешто за вас!

Пипефи нуди бесплатан план управљања токовима посла, пословни план за мала предузећа, план предузећа и прилагођени план за велика предузећа.

Понедељак

Понедељак је најлакши начин за управљање токовима посла, пројектима и радним тимовима. Оспособљава вас са правим алатима за организовање посла, укључујући токове посла, пројекте, управљање задацима и временом, дељење датотека, извештавање и одрживу, модерну замену за е-пошту.

Ако сте велико предузеће са сложеним системима, понедељак би могао бити савршен за ваше пословање.

Карактеристике понедељка?

 • Овај софтвер се издваја јер пружа комплетан пакет за све ваше потребе управљања.
 • Софтвер за управљање токовима посла од понедељка омогућава постављање индивидуалних циљева за ваш тим и омогућава им да раде свој посао без да ви све микроуправљате.
 • Помаже вам да превазиђете препреке уз помоћ увезене видљивости у токове посла. Понедељком ћете знати шта ради, шта је на путу и ​​на шта треба ваша пажња.

Понедељак нуди флексибилне планове управљања током рада за различите врсте предузећа. Они такође имају бесплатан план. А њихови плаћени планови почињу од само 8 УСД месечно по кориснику и иду до 16 УСД месечно по кориснику уз доступно прилагођавање.

Врике

Врике омогућава тимовима да избаце непотребан стрес због ручног надгледања свега.

Има лаку функцију додатака, интерфејс за превлачење и испуштање и једноставне функције прилагођавања. Врике вам омогућава да креирате паметне, приватне и колаборативне токове рада који чувају ваше податке.

Карактеристике Врике-а?

 • Омогућава вам да доделите, надгледате и прегледате задатке свог тима у било које време са било ког места када вам одговара.
 • Закачите важне листе обавеза. Врике вам омогућава да ускладите задатке према њиховим нивоима приоритета и омогућава вам да их редовно проверавате.
 • Поједноставите сваки ниво процеса управљања токовима посла уз моћ вештачке интелигенције и ослободите време свог ужурбаног распореда

Најбољи део коришћења Врике-а је њихов бесплатни план. Осим тога, нуде четири плаћена плана према величини предузећа. Врике такође нуди прилагођене планове за предузећа.

Кинтоне

Предузећа воле да користе софтвер за управљање токовима посла Кинтоне због погодне опције прилагођавања коју овај алат има.

Кинтоне вам помаже да постигнете бољу равнотежу између посла и приватног живота и радног окружења допуштајући им да софтверу пренесу поновљене задатке и улажу вашу енергију у важније делове пословања.

Карактеристике Кинтонеа?

 • Кинтоне се интегрише са неколико апликација.
 • То је комплет алата од краја до краја који испуњава све ваше потребе управљања.
 • Пружа врхунску продуктивност уз помоћ 1.000 унапред направљених апликација.
  Како избрисати поруке на Инстаграму са обе стране

Можете купити Кинтоне-ов плаћени план, који долази по цени од 24 УСД по кориснику месечно за све врсте и величине предузећа.

Зохо

Зохо остаје на врху када су у питању врхунска софтверска решења за управљање токовима посла.

То је решење све у једном које долази са гомилом практичних функција за управљање.

За компаније које траже софтвер са најбољом вредношћу новца, Зохо је њихов пут! У њему се налази ток посла заснован на одобрењима, али без непотребних напред-назад, визуализује прегледе пројеката и добија извештаје на којима треба радити.

Карактеристике Зохо софтвера за управљање токовима рада?

 • Зохо-ове потпуно прилагодљиве услуге управљања токовима посла омогућавају изградњу решења према вашим потребама
 • Зохо такође помаже у смањењу хаоса и побољшању ефикасности својим подацима о људима, процесима и извештајима.
 • Може да управља одобрењима на више нивоа, комуникацији напред-назад и управља свиме без много тога.

У Зохо-у можете изабрати један од њихова два плаћена плана; Стандардно и професионално. Можете га добити према захтевима вашег пословања.

Киссфлов

Киссфлов помаже предузећима да управљају и прате процесе и токове посла. То је једноставно, интуитивно и лако за коришћење решење које вам даје потпуну видљивост посла.

Менаџери пројеката и тимови могу лако да управљају читавим током рада преко контролне табле за изузетно сарадњу савршену за различите величине тима.

Карактеристике Киссфлов-а?

 • Има кориснички прилагођен кориснички интерфејс који почетницима олакшава навигацију и коришћење софтвера за своје пословање
 • Омогућава управљање без кода.
 • Киссфлов вам пружа увиде у реалном времену који вам помажу да редовно надгледате и разумете напредак.

Киссфлов има три плаћена плана за предузећа почевши од 10 УСД по кориснику месечно. Они такође нуде прилагођене планове тока посла према потребама предузећа.

Беслицк

Беслицк је паметан софтвер за управљање токовима посла који се фокусира на помагање предузећима да поједноставе своје токове посла.

Овај одличан алат за управљање током рада омогућава вам да постигнете ефикасност, тачност и доследност у вашим процесима. Овај софтвер долази са решењима за сваки аспект пословних процедура.

Карактеристике Беслика?

 • Пружа визуелне извештаје и функције извоза података за континуирани напредак.
 • Пружа дубљи увид и видљивост токова посла.

Оно што највише волимо код Беслицка је колико су транспарентни и великодушни са својим ценама.

Беслицк нуди један плаћени план који кошта 10 УСД по кориснику месечно и омогућава неограничене токове посла и ресурсе.

Апроове

Апроове је решење на једном месту за управљање токовима посла за све пословне циљеве и процесе. Овај софтвер омогућава предузећима да брже аутоматизују задатке, елиминишу ручне напоре и извршавају задатке под њиховим условима.

Карактеристике Апроовеа?

 • Има прилагођену функцију обрасца која вам омогућава да убаците обрасце било где између токова посла.
 • Апроове пружа веома интуитивну контролну таблу која пројектује податке и помаже вам да пратите успех кроз увиде у реалном времену.
 • Олакшава интеракцију са тимом и омогућава сарадњу са свима на једном месту.

Апроове има два плана. Један је класичан за мала и средња предузећа. А други је план Апроове Ентерприсе, који долази са напреднијим функцијама и флексибилношћу за велика предузећа.

Закључак

Софтвер за управљање радним процесом богат функцијама даје вам конкурентску предност и чини ваше пословање много лакшим за управљање.

Најбољи софтвер за управљање токовима посла је онај са поштеном ценом и доноси већу вредност вашем пословању. Пре него што изаберете било који од горе наведених алата, покушајте да затражите њихову бесплатну пробну верзију да бисте разумели да ли је то она.

Најбоља платформа за аутоматизацију радног тока и интеграцију за личне или пословне