8 ТикТок Инфлуенцер алата за претрагу за повећање досега вашег бренда

ТикТок је популарна платформа друштвених медија међу младим демографима која брзо расте. Коришћење правог утицајног је неопходно ако желите да промовишете свој производ и зарадите новац преко ове платформе. Овде постаје неопходан прави алат за претрагу утицајног ТикТок-а.

ТикТок инфлуенцер маркетиншки алат је посебно развијен да помогне предузећима и трговцима. Помаже у проналажењу верификованих утицајних људи на ТикТок-у који су идеални за њихову маркетиншку кампању. Осим тога, алатка вам омогућава да тражите инфлуенсере на основу критеријума као што су број пратилаца, ангажовање, ниша, локација и још много тога.

Пошто људи верују производима које промовишу утицајни људи, крајње је време да се примени инфлуенсерски маркетинг. У овом чланку ћемо истражити неопходност инфлуенсерског маркетинга и правог инфлуенцера за брендирање. Затим ћемо испитати неке од најбољих алата за претрагу ТикТок утицаја на тржишту.

Важност Инфлуенцер маркетинга

ТикТок инфлуенсери су појединци који су прикупили значајан број пратилаца на платформи друштвених медија. Ови креатори су одговорни за генерисање занимљивог и вирусног садржаја на ТикТок-у. Штавише, они могу да подстакну своје следбенике да предузму одређене акције или учествују у изазовима трендова.

Управо је утицај популарних креатора ТикТок садржаја допринео експоненцијалном расту ове платформе. Тако су инфлуенсери постали саставни део екосистема платформе, подстичући ангажовање и конверзију.

За компаније свих величина, утицајни маркетинг се појавио као кључни део савремених маркетиншких тактика. Неки од главних разлога су следећи:

Повећани кредибилитет

Потрошачи обично имају веће поверење у онлајн предлоге појединаца које купац познаје или прати. Понекад је чак и ефикаснији у поређењу са конвенционалним огласима. Инфлуенцер маркетинг користи ово поверење сарађујући са људима који су изградили репутацију и утицај на своје пратиоце.

Инфлуенцери на ТикТок-у углавном имају предану и ангажовану базу обожаватеља која их види као стварне и повезане. Предузећа могу ово искористити да побољшају репутацију свог бренда

Повећани досег

Инфлуенцери имају капацитет да се повежу са огромном публиком или њиховом базом пратилаца. Дакле, они могу помоћи компанијама да прошире свој домет изван тренутне клијентеле.

ТикТок посебно воле млађи гледаоци, углавном млађи од 30 година. Брендови могу да досегну ову публику и повећају своју видљивост миленијумским корисницима и корисницима генерације З радећи са инфлуенсерима на ТикТоку.

Греатер Енгагемент

Инфлуенцери се истичу у стварању занимљивог садржаја који се допада њиховој публици. Предузећа могу да искористе овај таленат радећи са утицајним људима. Као резултат тога, они могу развити огласе који су веома занимљиви.

Када брендови раде са инфлуенсерима, они могу да искористе препознатљиву естетику и инвентивност инфлуенсера да произведу рекламе које су убедљивије и искреније. Као резултат тога, инфлуенцер маркетинг може помоћи у повећању ангажовања предузећа на ТикТок-у, што на крају доводи до већег броја конверзија и прихода.

Наведите публику

Инфлуенцери имају специфичну и циљану публику у свом домену. Дакле, трговци могу да изаберу правог инфлуенцера за циљање одређене публике за промовисање одређеног производа. На крају, предузећима постаје лакше да се повежу са својим циљним тржиштем.

Виралност преко креативности

ТикТок је платформа која промовише креативност и јединственост јер корисници производе и деле сопствени садржај. Ово може довести до брзог ширења садржаја на мрежи и донети предности за маркетиншке стручњаке који раде са утицајним људима.

  Инсталација Ruby on Rails са rbenv-ом на macOS-у

Изградња заједнице на друштвеним медијима захтева много труда и времена, а утицајни то добро разумеју. Они су у стању да производе и дистрибуирају материјал који је у складу са њиховим личним брендом и који се допада њиховим следбеницима јер су потпуно свесни интересовања и преференција своје публике.

Предузећа могу да искористе предности утицајних људи да обезбеде задивљујући садржај уз истовремено одржавање кохерентности бренда. Ово омогућава компанији да се фокусира на друге аспекте своје маркетиншке кампање док се инфлуенсер брине о креирању и ширењу садржаја.

Повећана продаја

Према истраживању, инфлуенсери могу утицати на одлуку купца да купи уопште. Људи су отворенији за промоцију бренда јер поштују и цене ставове својих омиљених утицајних људи.

Најновији подаци показују да 61% потрошача верује препорукама за производе од поузданих утицајних људи. С друге стране, само 38% се ослања на брендирани садржај на друштвеним мрежама.

Као што видите, рад са правим утицајним може помоћи вашем предузећу да створи снажну везу са циљном публиком. Али да бисте створили везу бирајући идеалног утицајног човека који може ефикасно да подели вредност бренда и пласира ваш производ на тржиште је од суштинског значаја.

Ево неких од најбољих алата за претрагу Инфлуенцера који ће сигурно повећати досег вашег бренда:

Хеепси

Хеепси је снажан маркетиншки алат који омогућава компанијама и трговцима да идентификују и истражују утицајне људе. Стога, компаније могу лако да дођу до утицајних са разних сајтова друштвених медија, укључујући Инстаграм, ИоуТубе и ТикТок. Апликација даје прецизне податке о профилу инфлуенцера, интеракцији и демографији публике.

Кључне карактеристике:

 • Претражујте инфлуенцере на основу кључних речи, локације, категорије и величине публике.
 • Добијте детаљну аналитику о профилима инфлуенсера, укључујући однос ангажовања, раст пратилаца, демографију публике и учинак садржаја.
 • Управљајте кампањама утицајних људи од почетка до краја.
 • Пратите све на једном месту, укључујући напредак кампање, сарадњу са утицајним људима, учинак кампање и још много тога.
 • Генеришите прилагођене извештаје који представљају учинак кампање и повраћај улагања.

Модасх

Модасх је ТикТок алат за претрагу утицаја који помаже брендовима и агенцијама да открију сваког инфлуенсера са више од 1.000 пратилаца. Такође помаже у анализи и сарадњи са инфлуенсерима на ТикТоку и другим платформама друштвених медија.

Нуди низ профитабилних функција које поједностављују процес маркетинга утицајних људи. Осим тога, брендовима се олакшава повезивање са правим утицајним особама за њихову кампању.

Кључне карактеристике:

 • Нуди свеобухватну ТикТок базу података утицаја.
 • Омогућава брендовима да открију утицајне особе на основу локације, демографије публике, стопа ангажовања и још много тога.
 • Контролна табла аналитике омогућава корисницима да прате утицајне и конкурентске кампање.
 • Пружа увид у стопе ангажовања, учинак садржаја, интересовање публике и још много тога.
 • Уграђени алати за сарадњу који омогућавају брендовима да контактирају и сарађују са утицајним особама. Такође, брендови могу преговарати о ценама, слати бриефове и одобравати садржај.
 • Централизована платформа за одржавање кампања утицајних људи где брендови могу да прате напредак кампање, прате кључне показатеље и мере повраћај улагања.
 • Проналази идеалне утицајне особе на основу препорука вештачке интелигенције.
 • Добијте прилагођене извештаје који приказују успех кампање утицајних људи.
  Како се одјавити са Јобцасе-а

ИнфлуенцеГрид

ИнфлуенцеГрид је алатка која помаже брендовима и агенцијама у лоцирању и интеракцији са ТикТок инфлуенсерима. Тврди се да је најбољи ТикТок претраживач јер у својој бази података укључује више од 125.000 утицајних људи. Апликацији верују неки од најпоузданијих светских брендова и агенција. Добићете флексибилне планове цена за различите потребе и скупове функција за ову апликацију.

Кључне карактеристике:

 • Опција напредне претраге омогућава корисницима да филтрирају утицајне особе према локацији, теми, величини налога, односу ангажовања и још много тога.
 • Тачан извештај утицајног ТикТок-а са верификованом адресом е-поште, адресом профила на друштвеним мрежама, просечним прегледима, лајковима видеа, односом ангажовања, врхунским видео снимцима и још много тога.
 • Напредна опција извоза која омогућава корисницима да преузму резултате претраге унутар ЦСВ датотеке.
 • Омогућава приступ 100+ категорисаних резултата утицаја да би добили тачне податке које корисници желе.
 • Чува ваше претраге утицаја тако да корисници могу касније да им приступе са било ког уређаја.
 • Врхунска видео функција вам омогућава да ускладите правог утицајног човека са својим брендом.

ХипеАудитор

ХипеАудитор је алатка са вештачком интелигенцијом која помаже брендовима и трговцима да пронађу правог ТикТок инфлуенсера за своје пословање. Овај алат прилагођен кориснику може се користити на различите начине за повезивање и сарадњу са утицајним особама. Корисници могу да процене кредибилитет утицајних људи и прате успех кампања поред проналажења одговарајућих утицајних људи.

Кључне карактеристике:

 • Омогућава корисницима да траже релевантне утицајне особе на ТикТок-у према кључним речима, категорији, локацији и још много тога.
 • Пружа прави увид у демографију публике утицајне особе, укључујући узраст, пол и локацију.
 • Анализира аутентичност инфлуенсера помоћу алгоритама са АИ и открива лажне пратиоце и ангажмане.
 • Нуди платформу за управљање целокупном кампањом утицајних људи. На тај начин, брендови могу да прате напредак, да сарађују са утицајним људима и мере учинак кампање.
 • Омогућава брендовима да генеришу прилагођене извештаје који одражавају учинак кампање и повраћај улагања.
 • Алати за упоређивање више утицајних људи један поред другог према критеријумима као што су стопа ангажовања и аутентичност.

Токфлуенце

Токфлуенце је маркетиншка платформа за претрагу и анализу утицајних људи дизајнирана посебно за ТикТок. Овај алат проналази, филтрира и анализира утицајне особе са више од 10 милиона налога користећи више од 20 параметара претраге. Тако брендови и трговци могу да пронађу и повежу се са правим ТикТок инфлуенсерима, управљају својим кампањама утицаја и мере учинак.

Кључне карактеристике:

 • Напредни алат за претрагу који помаже у проналажењу релевантних ТикТок утицајних људи из највеће базе података на ТикТок-у.
 • Пронађите инфлуенсере на основу различитих критеријума, као што су локација, величина публике, однос ангажовања и још много тога.
 • Детаљна аналитика о учинку утицајних људи, демографији публике, стопама ангажовања и учинку претходних кампања.
 • Управљајте кампањама утицајних људи, укључујући могућност контактирања и преговарања са инфлуенсерима, постављања циљева и праћења напретка.
 • Функција аутоматског извештавања пружа ажурирања у реалном времену о учинку кампање, досегу, ангажовању и повраћају улагања.
 • Детаљан увид публике у демографију публике утицајне особе, као што су старост, пол, локација и интересовање.
 • Алати за допирање до инфлуенсера директно у оквиру платформе олакшавају процес сарадње.

Промоти је све-у-једном инфлуенсерска маркетиншка платформа на којој лако можете пронаћи инфлуенсере за свој бренд. Помаже вам да пронађете креаторе ТикТок садржаја и утицајне особе из глобалне базе података. Штавише, можете видети увид у профил и пронаћи идеалног утицајног човека који одговара вашем бренду и производу.

  Како додати теме на своје Инстаграм колуте

Кључне карактеристике:

 • Пронађите савршене инфлуенсере из глобалне базе података од преко 190 милиона инфлуенсера.
 • Филтрирајте утицајне особе на основу кључних речи, интересовања, публике и још много тога.
 • Прегледајте аналитику профила за све инфлуенсере, укључујући друштвене метрике, увиде у публику, досадашњу сарадњу итд.
 • Корисницима је дозвољено да организују потенцијалне утицајне особе, додају белешке и ознаке, прилажу уговоре и користе ћаскање за преговоре.
 • Пратите друге брендове на ТикТок-у и креирајте посебан бренд или ентитет.
 • Подесите кампање и дозволите другим утицајним особама да се пријаве на вашу кампању
 • Погледајте статистику профила других утицајних особа, резултате кампање, значајне пратиоце, сличне профиле и још много тога.
 • Додајте потенцијалног утицајног у алатку за управљање односима са утицајним особама.
 • Комуницирајте са утицајним особама путем опције за ћаскање.

Цоллабстр

Цоллабстр је позната маркетиншка платформа утицајних људи која повезује брендове са врхунским утицајним особама. Помаже им да направе аутентичне, привлачне маркетиншке кампање са високим степеном конверзије. Штавише, пружа низ функција и алата који поједностављују процес маркетинга утицајних путем ТикТок-а. Стога постаје изводљиво пронаћи и управљати идеалним утицајним на једном месту.

Кључне карактеристике:

 • Претражујте неограничене ТикТок инфлуенцере без претплате, уговарања или плаћања било какве накнаде.
 • Добијте ефикасан и професионалан садржај пошто су инфлуенсери проверени на овој платформи.
 • Одмах започните разговор са утицајним особама и одржавајте га током целе трансакције.
 • Ваш новац се чува на сигурном док не дате одобрење утицајном.
 • Претплатите се на инфлуенсере на основу локације и броја пратилаца. Стопа ангажовања и још много тога.
 • Алат за управљање кампањом који омогућава праћење утицаја и управљање кампањама од почетка до краја.
 • Пратите учинак кампање, ангажовање, конверзију и још много тога путем аналитичких функција.
 • Прегледајте и прихватите континенте које су генерисали утицајни људи преко функције одобравања садржаја.
 • Изградите и одржавајте јак однос са утицајним особама кроз управљање односима са утицајним особама.

Хипертраце

Уз Хипертраце, можете пронаћи ТикТок и Инстаграм утицајне људе широм света путем његовог напредног претраживача. Укључује богату базу података која се састоји од хиљада утицајних људи, што олакшава проналажење савршеног инфлуенсера. Стога можете тражити инфлуенсере на основу различитих критеријума.

Кључне карактеристике:

 • Неограничена претрага утицајних људи преко кључних речи, земље, пола, узраста, града и интересовања публике.
 • Приступ резултатима претраге преко података о стопи ангажовања (ЕР), контакт е-поште и података о интересовањима публике.
 • Претражујте инфлуенцере према локацији, стопама ангажовања, броју пратилаца, интересовањима публике и још много тога.
 • Набавите контакт информације и извезите све податке у ЦСВ за вашу удобност.

Последње мисли

Побољшање вашег ТикТок присуства и промоција вашег бренда и производа може бити без напора уз праве алате. Без обзира да ли желите да подигнете свој бренд на виши ниво, повећате број пратилаца, закажете ТикТок објаве, сарађујете са инфлуенсерима или мерите свој учинак, горепоменути алати ће вас покрити.

Предлажемо да одаберете алат за претрагу утицајних људи који одговара вашим потребама и циљевима. Ово ће вам помоћи да почнете да креирате фантастичан садржај који ће ваша публика волети. Сада је ваш ред да поједноставите своје ТикТок маркетиншке напоре и повећате свој досег и ангажовање на платформи.

Такође можете истражити неке најбоље ТикТок видео уређиваче за визуелне приказе.