8 утицаја науке о подацима на Иоутубе-у на које можете да се претплатите

Хајде да проверимо неке од људи који се баве науком о подацима на ИоуТубе-у да бисмо вам објаснили пут у овој опцији за каријеру.

Према америчком Бироу за статистику рада, годишња плата научника података је 108.660 долараскоро дупло више годишња просечна плата (58.260 долара).

Ова чињеница сама по себи довољно говори о изгледима за каријеру амбициозног научника података. А пошто је овај пут каријере много зеленији од својих колега, уобичајено је пронаћи обиље погрешних смерница.

Дакле, смислили смо да саставимо ову листу, наводећи неке од аутентичних извора утицаја на науку о подацима на ИоуТубе-у.

Почнимо.

Кен Јее

Кен Јее ствара садржај науке о подацима последњих осам година. Он је првенствено користио своје знање о подацима као спортски аналитичар и помагао људима који желе да пробију у науку о подацима.

Плејлисте су подељене на послове, спортску аналитику, израду животописа, интервјуе, смешне скечеве, продуктивност итд.

Осим тога, Кен је такође водио изазов учења о науци о подацима, #66ДаисОфДата, у прошлости, који је захтевао само пет минута од ваше дневне рутине за учење науке о подацима.

Све у свему, Кен Јее је активна особа у овом домену која је многима од користи својим вештинама, саветима и другим стварима.

Осим ИоуТубе-а, можете пронаћи Кенов лични сајт приказује све што ради са науком о подацима.

Дата Профессор

Дата Профессор (ака Цханин Нантасенамат) је доктор наука. активно ради у примени науке о подацима у медицини.

  Лоцатионбар³ Омогућава кликање на сваки сегмент у УРЛ-у [Firefox]

Пронаћи ћете туторијале за учење; међутим, професор података изгледа склонији да користи Питхон у науци о подацима.

Постоје засебне плејлисте које се састоје од Стреамлит, Мито, ПиВебИО, итд., што указује на Цханинову дубоку љубав према Питхон веб развоју и анализи података.

И попут Кена, Цханин такође има епизоде ​​подцаста у којима се појављују други професионалци из науке о подацима и њихова стручност у овој области.

Тина Хуанг

Тина Хуанг је истакнути научник о подацима, који је раније радио у компанији ФААНГ, и активан је ИоуТубер, стварајући садржај науке о подацима скоро деценију.

Њен ИоуТубе канал саветује послове у области науке о подацима, самостално учење, повећање продуктивности, прегледе животописа итд.

Поред овог општег садржаја науке о подацима, Тина предаје СКЛ у науци о подацима. И то такође чини једини курс који има на себи лични сајт.

Луке Бароуссе

Луке ради као аналитичар података и један је од креатора науке о подацима на ИоуТубе-у који се недавно придружио.

Његово путовање на ИоуТубе-у почело је у августу 2020. Чак и тако, од овог писања, има преко 200 хиљада претплатника, захваљујући својој креативности.

Оно што га још издваја је лакоћа којом можете да га контактирате. Само треба да коментаришете на његовом ИоуТубе каналу и гарантовано ћете добити његов одговор.

Његов ИоуТубе канал баца светло на свакодневне алате за науку о подацима, његов живот аналитичара података, искуство из стварног живота и још много тога, што га чини обавезним за гледање ентузијаста података.

Дата Сциенце Јаи

Џеј, творац овога Канал науке о подациматакође је оснивач Интервиев Куериплатформа која ће вам помоћи да успете у следећем интервјуу за науку о подацима.

  Шта је постпродукција или постпроцесирање у фотографији и видеографији?

Џеј углавном прави лажне интервјуе на Јутјубу циљајући људе који желе да буду изабрани у врхунским компанијама у улогама научника података.

Крисх Наик

Крисх Наик је управо ту са првим тркачима ако гледате само по броју претплатника.

А бројеви претплатника нису само случајност, већ резултат деценије одличног рада који обухвата АИ, МЛ, НЛП, науку о подацима итд.

Крисх је такође суоснивач иНеуронед-тецх са својим порталом за посао и стажирање и мноштвом курсева у истакнутим каријерама, укључујући науку о подацима.

Сундас Кхалид

Сундас Кхалид је самоуки научник података који тренутно ради у компанији ФААНГ.

А пошто се она бави овим неконвенционално, њен савет је право место за свакога ко жели да уђе у овај високо плаћени домен.

Сундас је такође представљен на ЦоурсераФорбес и многе друге публикације које бележе њену неортодоксну каријеру у области науке о подацима.

На ИоуТубе-у она дели своја сазнања и како да научи науку о подацима као почетник.

Основе кода

Дхавал Пател’с Основе кода је више о кодирању за све. Међутим, наћи ћете посебан одељак о науци о подацима са Питхон-ом и повезаним садржајем.

Постоји много бесплатног садржаја за почетак вашег путовања науком о подацима. Поред тога, неколико плаћених курсева о Веб локација Цоде Басицс функција Питхон-а и анализа података у Повер БИ-ју.

Закључак

Дакле, ово су неки Јутјубери које можете да проверите који се редовно баве науком о подацима.

И док је Питхон најбољи избор, постоји још неколико програмских језика за употребу у науци о подацима. Осим тога, можете погледати ресурсе за машинско учење и науку о подацима.

  Како дебанирати ПСН налог