9 АИ Хеадсхот генератора за професионалне фотографије из крупног плана

Вештачка интелигенција је последњих година постала велики део наших живота. Није битно да ли смо тога свесни или не; сви ми користимо АИ у свакодневном животу.

Од паметних телефона преко друштвених медија до банкарског сектора – АИ је свуда. Сада док се наставља надограђивати, људи су способни да постигну нове висине.

Једна од таквих примена вештачке интелигенције је прављење снимака главе професионалног изгледа без одласка у стварни студио.

Да, уз помоћ АИ генератора снимака главе, појединци сада могу да добију висококвалитетне фотографије изблиза без стајања испред камере или ангажовања професионалног фотографа.

Ови алати су идеални за свакога – од послодаваца преко пословних људи до оних који траже посао – да генеришу сјајне снимке главе које могу да користе где год желе. А најбољи део је што је већина ових алата толико лака за коришћење да не захтева никакво претходно техничко знање.

Тренутно постоји много генератора за хеадсхот који покреће АИ, али многи од њих заправо не производе жељене снимке главе. Зато ћемо у наставку навести неке од најбољих АИ генератора за професионалне фотографије. Читајте даље да бисте сазнали више.

Шта је Хеадсхот Генератор?

Генератор снимака главе је алат са АИ који помаже корисницима да генеришу дигиталне портрете који личе на праве фотографије. Алгоритам вештачке интелигенције креира модел који покушава да поново створи лице појединца у дигиталној уметности са фотореалистичним карактеристикама.

Такве снимке главе генерисане вештачком интелигенцијом савршене су за различите сврхе, укључујући креирање дигиталних биографија, дизајн логотипа, ажурирање слика корпоративног профила итд.

Такође прочитајте: Најбољи софтвер и апликације за уређивање фотографија са АИ за професионалце

Како функционише Хеадсхот Генератор?

Генератори снимака главе креирају фотореалистичне слике користећи референтне фотографије које даје корисник. Алгоритам АИ се тренира користећи ове слике и креира АИ модел. Користећи овај модел, АИ реконструише лице особе на основу знања стеченог о његовим цртама лица. Већина генератора снимака главе прилично је лака за употребу.

Омогућавају корисницима да експериментишу са различитим стиловима, фризурама, позадинама, одевним комбинацијама итд., Чак и ако им недостаје детаљно техничко знање. Ови алати покушавају да одрже што је могуће већу тачност.

Већина њих такође захтева више фотографија корисника на које је кликнуо из различитих углова. Ово помаже алату за генератор снимака главе да боље анализира црте лица и пружи резултате врхунског квалитета.

Сада када знате неколико ствари о томе шта су генератори и како функционишу, хајде да наставимо да набрајамо неке невероватне генераторе снимака главе који ће вас сигурно импресионирати:

  Када ВхатсАпп буде хакован, ево шта да радите

Хеадсхот АИ

Хеадсхот АИ је одличан начин за добијање фотографија професионалног изгледа за неколико минута. Уз Хеадсхот АИ на услузи, нема потребе да губите свој тешко зарађени новац и време.

Све што треба да урадите је да отпремите своје фотографије, а алат ће генерисати врхунске снимке главе за само два минута. Алат подржава више формата слика. То су .јпг, .вебп, .пнг и .хеиц. Без обзира на то, не подржава .гиф или .авиф формате.

АИ аватари које Хеадсхот АИ креира личе на лице на изворној слици што је више могуће. Дакле, резултати изгледају природно. Осим тога, алат штити и вашу приватност. Брише све слике постављене на сајт након што прође тридесет дана.

У време објављивања, Хеадсхот АИ долази са три различита плаћена пакета почевши од једнократне уплате од 21 УСД. Такође постоји могућност да се у прве две недеље добије пуни повраћај новца, под условом да није почела обука за вештачку интелигенцију.

Арагон

Арагон је ефикасно решење за све ваше потребе у вези са ударцем у главу. Овај згодан алат помаже корисницима да своје обичне фотографије претворе у запањујуће снимке главе без икаквих проблема. Алат врши процес ретуширања за тридесет минута. Арагону је потребно дванаест ваших фотографија да обучи свој АИ алгоритам о вашем изгледу.

Када се научи, алгоритам ће креирати врхунске снимке главе користећи своје знање о цртама вашег лица. Добро је позната чињеница да већина регрутоваца одбија кандидате због њихове лоше слике профила на ЛинкедИн-у.

Иако је жалосно, такве појаве нам говоре једно: први утисци су важни, посебно у корпоративном свету. Арагон се стара да ниједан регрутер никада не одбије вашу пријаву на основу тога како изгледате на својој фотографији.

Такође, Арагон је безбедна локација, која користи АЕС256 енкрипцију и хостује своје базе података у Сједињеним Државама са СОЦ 2 и ИСО 27001 сертификованим провајдерима. Компанија се обавезује да неће никоме продавати ваше податке. Дакле, ваши подаци су безбедни са Арагоном.

Арагон омогућава корисницима да генеришу четрдесет професионалних ХД снимака главе за 69 УСД.

ХеадсхотПро

ХеадсхотПро је савршено решење за све ваше потребе за креирањем снимака главе. Користећи ваше фотографије као референцу, његов АИ алгоритам може направити изузетне снимке главе који се готово не разликују од стварних фотографија. ХеадсхотПро елиминише потребу за физичким снимањем.

Осим соло креација, АИ може да направи упечатљиве снимке главе за све ваше саиграче. Можете позвати своје колеге да постану део вашег тима и отпремити своје селфије да бисте добили резултате студијског квалитета.

  Како конфигурисати правила Не узнемиравај у Андроиду 6.0

АИ креира преко 120 снимака главе за сваког члана тима. Такође, користи оптимизацију за сваку фотографију да би се обезбедила тачна боја, фокус, осветљење итд. Осим тога, можете бирати између различитих позадина и одеће како бисте своју фотографију изблиза подигли на нове висине.

Иако алатка аутоматски брише све отпремљене фотографије и генерисане аватаре са њихових сервера у року од недељу дана, можете их одмах избрисати ако желите.

Једном креиран, ХеадсхотПро вам омогућава да преузмете потпуно власништво над излазима. Дакле, можете их користити где год желите без бриге.

Тренутно, ХеадсхотПро нуди индивидуалне планове почевши од 29 УСД по снимању, а тимске планове од 39 УСД по особи.

СтудиоСхот

Користећи СтудиоСхот, можете креирати виртуелне снимке главе за неколико минута. Уз помоћ СтудиоСхот-ових задивљујућих крупних планова, можете да добијете висококвалитетне снимке главе без одабира традиционалног фотографисања.

Постоје бројни стилови које можете изабрати, укључујући ЛинкедИн, Реал Естате, Екецутиве, Цхарцоал Греи, Бригхт Вхите и многе друге. Сваки стил је јединствен у погледу осветљења, позадине и укупне естетике.

Занимљиво је да је тим СтудиоСхота познат по томе што пружа бесконачне поправке. То значи да ће наставити да додирују ваш снимак главе све док не будете задовољни. Резултати су запањујући и идеални за тимске странице, ЛинкедИн профиле, памфлете, визит карте и остало.

СтудиоСхот нуди бројне планове засноване на броју чланова тима, почевши од 29,25 УСД/особи (1-5 чланова).

Дреамваве.аи

Дреамваве.аи је генератор хеадсхот-а који покреће АИ који помаже корисницима да креирају своје АИ аватаре у различитим одевним комбинацијама, позадинама, фризурама, итд. Осим људи, може да креира АИ аватаре и кућних љубимаца.

Алгоритам вештачке интелигенције је ефикасан у ономе што ради и извлачи максимум из ваших фотографија закључивањем ваших најбољих углова.

Дреамваве.аи не оставља камен на камену када представља најбољу верзију вас. Све што је потребно је 10+ фотографија и добићете скоро реалне резултате у року од једног дана. Можете одабрати оне које вам се свиђају и поделити их где год желите.

Обично Дреамваве.аи наплаћује 50 УСД за 50 фотографија. Али тренутно имају ограничену понуду која вам омогућава да купите 50 фотографија за 29 УСД.

Пробајте на АИ

Уз Испробајте га на АИ на располагању, добијање снимака главе студијског квалитета постаје права шетња. Након што пошаљете фотографије за креирање АИ снимака главе, можете да изаберете било који стил портрета који желите.

Када се пошаље, алгоритам ће почети да ради и дати вам резултате у року од 1-3 дана. Без обзира где желите да користите своје снимке главе – било на ЛинкедИн-у, у апликацији за упознавање или негде другде – Испробајте га на АИ може испунити ту потребу.

  12 начина за успостављање безбедне везе на Цхроме-у

Тренутно, Три ит он АИ пружа 100 АИ снимака главе за 17 УСД. Поред тога, ако желите да вам човек поправи слику главе, морате да платите додатних 7 УСД за људско уређивање.

Снимци у главу од АИ

Снимци главе од стране вештачке интелигенције могу бити ваш главни генератор снимака главе ако вам је приоритет добијање фотореалистичних излаза. Вештачка интелигенција темељно проучава ваше црте лица и генерише модел на основу стеченог знања.

Када се генерише, креира више снимака главе и обавештава корисника. Процес креирања снимка главе траје око 3 сата. А након 24 сата, алатка аутоматски брише све ваше фотографије. Стога, Хеадсхотс би АИ искрено штите вашу приватност.

Снимци у главу путем АИ сервиса се плаћају. Морате да платите унапред да бисте започели процес обуке АИ. Такође, нема доступних опција рефундирања.

ПФПМакер

ПФПМакер или Профиле Пиц Макер је одличан алат за генерисање врхунских слика корпоративног профила за вас и ваш тим. Овај генератор АИ снимака главе захтева само једну фотографију да бисте направили своју АИ фотографију.

За разлику од многих других генератора снимака главе, ПФПМакер не троши више сати да би пружио резултате. Уместо тога, даје резултате у року од сат времена.

Као што је раније поменуто, ваша слика профила на ЛинкедИн-у може учинити или покварити ваш посао. ПФПМакер-ових 100+ портрета врхунског квалитета осигурава да је ваш први утисак увек на месту.
ПФП је бесплатан алат и свако га може користити.

Сецта АИ

Сецта АИ вам помаже да направите професионалне снимке главе користећи обичне селфије. За мање од сат времена, алат генерише стотине упечатљивих крупних планова. ФИИ, Сецта АИ вам пружа приватну галерију. Своје портрете можете сачувати у овој галерији и извести оне које волите.

Осим тога, квалитет слике је такође одличан. Међутим, оно по чему се Сецта АИ истиче јесте могућност поврата новца. Ако нисте задовољни резултатима, можете добити пуни поврат новца, под условом да још нисте преузели ниједну слику.

Од сада, Сецта АИ нуди попуст на лансирање. Дакле, можете купити 300+ професионалних снимака главе за само 49 УСД уместо 99 УСД.

Завршне речи

Као што видите, тржиште има много ефикасних АИ генератора снимака главе за професионалне фотографије изблиза. Наша листа је имала за циљ да вас обавести о неким од најбољих опција међу њима.

Испробајте их данас и направите сјајне снимке главе без одласка у студио или ангажовања фотографа. Уштедите своје драгоцено време и новац и будите звезда у корпоративном свету. Срећно!

Сада можете читати о најбољим АИ генераторима селфија.