9 АПИ-ја за УПЦ тражење за тачне информације о производу

УПЦ АПИ-ји за тражење су моћан алат који вам помаже да извучете информације о бројним производима.

Имати такав алат поред себе може значајно да користи вашем пословању нудећи корисне функције и уштеду времена и труда у ручном раду.

Дакле, да ли размишљате о томе да направите веб локацију или мобилну апликацију и извучете информације из универзалног кода производа?

Добар АПИ за УПЦ тражење може вам помоћи у задатку.

Али ако нисте сигурни који би УПЦ лоокуп АПИ одговарао вашим потребама, читајте даље.

Хајде да разговарамо о томе шта су УПЦ АПИ-ји за тражење, зашто их користити и најбољи УПЦ АПИ-ји за претрагу за добијање тачних масовних информација о производу.

Шта су УПЦ Лоокуп АПИ-ји?

УПЦ лоокуп АПИ је једноставан, али ефикасан интерфејс за програмирање апликација (АПИ) који издваја тачне информације о бројним производима и ставкама.

Овде УПЦ означава универзални код производа, који је глобални стандардни бар код који произвођачи у свету користе у паковању својих производа за идентификацију.

Оно што УПЦ АПИ-ји за тражење раде је да власницима предузећа олакшавају интеграцију својих различитих типова апликација или веб локација са базом података производа. Кодови функционишу као нормални бар кодови које обично видите на паковању артикала са вашег оближњег тржишта.

Било да се ради о апликацији за УПЦ скенирање, систему за управљање залихама или сајту за куповину, поседовање УПЦ АПИ-ја за тражење помаже у прецизном генерисању масовних информација о производу као што су назив производа, слика, малопродајне цене, опис и друге вредне информације. Поседовање УПЦ АПИ-ја за претрагу помаже вам да идентификујете линију производа у одређеном инвентару.

Тржиште е-трговине које ради са УПЦ-ом делимично зависи од ових АПИ-ја јер је овај простор заснован на инфраструктури вођеној подацима. Осим што вам говоре о информацијама о производу, ови АПИ-ји вам такође помажу да погледате листу инвентара и колико производа имате или колико треба да обновите залихе.

Како УПЦ Лоокуп АПИ-ји помажу у истраживању производа?

УПЦ АПИ-ји за тражење су били веома корисни за истраживање производа од стране пословних организација. Ево како АПИ-ји за УПЦ тражење могу помоћи у истраживању производа:

  • Идентификација: АПИ-ји за УПЦ тражење играју кључну улогу у истраживању производа јер им помажу да идентификују сваки тип производа посебно. То вас штеди од ручног истраживања сваке врсте производа и преузима све детаље одједном.
  • Претраживање: Ови АПИ-ји вам помажу да претражујете категорије производа према њиховом називу и дају преглед колико је залиха остало у инвентару. То је од суштинског значаја када водите значајан инвентар, а преко УПЦ лоокуп АПИ-ја знате када вам је потребно обнављање залиха.

  • Прецизност праћења: Прецизна способност праћења инвентара УПЦ лоокуп АПИ-а је била кључна у истраживању производа. Помаже вам да добијете преглед кретања производа од произвођача до куће потрошача.
  • Сегрегација података о производу: АПИ-ји за УПЦ тражење вам помажу да одвојите податке о производу према географском присуству. Веома је користан у управљању продавницама и помаже вам да пласирате производе према њиховој популарности и употреби у различитим географским областима.
  • Одржавање потражње: Током истраживања производа, кључно је разумети врсту производа за којим се тражи потражња у различитим временским периодима. Помаже вам да обновите залихе производа у складу са трендом и потражњом.

Дакле, ако се бавите истраживањем производа у одређеној ниши у којој се тржишни трендови брзо мењају, онда је УПЦ лоокуп АПИ заиста згодан. Истиче потрошачки тренд и помаже вам да се фокусирате на производе за којима је велика потражња међу потрошачима.

  • Праћење залиха конкурената: АПИ-ји за УПЦ тражење могу вам рећи о информацијама о залихама производа ваших конкурената. Не само да можете извући информације о врсти производа који поседују, већ и о количини.
  Како избрисати страницу или размак из Ворд-а

Сада, хајде да погледамо неке од најбољих УПЦ АПИ-ја за тражење које можете да користите да бисте добили тачне, релевантне информације о производу.

Барцоде Лоокуп АПИ

Барцоде Лоокуп АПИ се сматра једним од најбољих АПИ-ја за УПЦ тражење међу многим корисницима. То не само да чини управљање залихама лаким задатком, већ вам такође помаже да интегришете базе података производа са вашом локацијом за куповину или апликацијом.

Можете брзо да позовете АПИ за претрагу информација у вези са производом преко вашег система или сајта за куповину, а алат ће се одмах вратити са жељеним детаљима. АПИ може да врати све врсте детаља који укључују име, категорију, опис, датум производње, малопродајне цене, извор кретања и још много тога.

Можете позвати АПИ у свом систему на два начина, било претраживањем бар кода или претраживањем термина. Када претражујете по термину, можете да унесете различите параметре претраге као што су назив бренда и категорија да бисте побољшали тачност.

Најбоља ствар је што можете користити један активни АПИ кључ за све своје захтеве. Оно што је најважније, сви резултати су приказани у чистом и разумљивом формату који је изузетно користан током истраживања производа.

Има занимљиву функцију која вам приказује десет резултата по страници и све повезане резултате. Овај алат се нуди у четири модела цена: почетни, напредни, професионални и пословни.

Алгопик

Алгопик је добро познати УПЦ АПИ за тражење који је веома користан када извлачи цене, податке о производима и друге релевантне информације у реалном времену. Нуди најбољу у класи УПЦ услугу АПИ за тражење јер враћа информације о производу из бројних извора као што су Амазон, еБаи, транспортери, хиљаде продаваца и продавци партнера.

Без обзира да ли желите да извршите упаривање производа или да интензивирате податке каталога производа, можете позвати овај АПИ у свом систему или апликацији за куповину и пустити га да обави остатак посла. Способност да се анализирају бројни сајтови који се баве продајом производа и тржишним ценама издваја овај алат од осталих.

Штавише, АПИ је користан на свим нивоима:

  • На нивоу производа, даје вам информације о производу и анализу удела на тржишту.
  • На нивоу бренда, пружа заштиту од продора и анализу конкуренције.
  • На нивоу категорије, даје увид у истраживање кључних речи и помаже вам да доносите одлуке засноване на подацима.

Алгопик обезбеђује одлично управљање залихама омогућавајући вам да извршите поновно одређивање цена производа и планирање залиха у складу са динамиком тржишта. Можете чак и да увезете виталне тачке података у свој ЕРП или ЦРМ софтвер који вам помаже да добијете увид у тржиште.

ГО-УПЦ

Са једном од највећих база података производа и огромном покривеношћу међународног тржишта у свим индустријама, ГО-УПЦ је веома тражен АПИ за УПЦ претрагу међу многим власницима предузећа. Користи напредну технологију која вам помаже да добијете хиљаде података само из табеле УПЦ-а.

За разлику од других АПИ-ја, он се фокусира на пружање висококвалитетних података о производу, и то са базом података која покрива скоро сваку земљу на свету. Када позовете овај АПИ, он пружа не само име, слику и тржишне цене, већ и тежину, бренд, категорију, материјал, боју, величину и многе друге интригантне детаље.

  Да ли је Инцредиблес 2 на Нетфлик-у?

Го-УПЦ може чак да понуди специјализоване информације о производима као што су чињенице о исхрани, аутор, информације о паковању, материјал за паковање, итд. Интегрише се са многим системима управљања и апликацијама за куповину и претвара УПЦ претрагу у визуелне и читљиве информације о производу.

Користећи овај АПИ, можете да обављате низ задатака у апликацији у вези са производом и то би вам дало најбоље резултате. ГО-УПЦ нуди своју услугу у три категорије, а оне су раздвојене углавном по броју АПИ захтева. Можете бирати између програмера, покретача и предузећа, од којих сви долазе по приступачним ценама, почевши од 19,95 УСД месечно.

УПЦ база података

УПЦ Датабасе је једноставан и ексклузиван УПЦ лоокуп АПИ који вам даје могућност да извучете информације о производу из значајне базе података која обухвата све категорије тржишта. Можете лако да позовете овај АПИ у својој апликацији или систему преко ХТТП захтева.

Карактеристика која чини УПЦ базу података уносном за многе власнике предузећа је то што нуди различите крајње тачке АПИ-ја, које обично нећете наћи код других. Покренут је 2010. године и убрзо је постао популарна корпоративна опција јер је могао да обезбеди огромну базу података.

Заједно са битним информацијама као што су назив, цена, количина и бренд, АПИ такође реагује пружањем система оцењивања, алијаса артикла, слике производа и многих других детаља. На њиховој веб страници чак можете пронаћи најновије УПЦ кодове и ставке које су додате, а то вам помаже у заказивању ваших АПИ позива.

Штавише, можете бесплатно добити пун приступ њиховој бази података, али ћете бити ограничени на само 100 УПЦ позива АПИ-ја за тражење. Међутим, ако желите више, можете изабрати Хоббиист, Стандард или Профессионал модел претплате који може понудити до 100.000 прегледа.

Буицотт

Нудећи потпун приступ базама података са више од 150 милиона производа, као и са сликама, Буицотт служи као један од најбољих УПЦ АПИ-ја за претраживање. База података производа укључује ставке широм света да би вам донели жељени резултат претраге.

АПИ увек пружа ажурне резултате јер се база података стално ажурира на дневној бази. Многи корисници више воле да користе своје АПИ-је када је у питању УПЦ тражење за тачно добијање масовних информација јер сервер брзо одговара на ваш захтев.

Можете користити АПИ да позовете скупну УПЦ претрагу и одмах ћете добити резултат. Поред тога, можете одабрати жељени тип излаза у зависности од ваших захтева, који је у ЈАСОН, КСМЛ или ЦСВ формату. Од назива производа, слике и описа до величине, тежине и рока трајања, добићете резултате које тражите.

С обзиром на то, њихов АПИ није бесплатан и имате три опције пакета – Основни, Програмер и Покретање. Основни пакет нуди ограничену УПЦ претрагу и скупну претрагу, почевши од 49 УСД месечно.

УПЦитемдб

УПЦитемдб је препознат као врхунска УПЦ база података која има више од 495 милиона производа. То није ваш уобичајени АПИ за УПЦ тражење који нуди спор одзив и има ограничене функције.

АПИ вам омогућава да са лакоћом извршите и УПЦ тражење и претрагу, а без одлагања ћете добити жељени одговор. Са сваким тражењем, добијате бројне информације за сваки производ, као што су назив, слика, бар код, водич за куповину, величина, структура и друге корисне информације.

УПЦитемдб вам омогућава да приступите његовој бази података било којим програмским језиком, што га чини веома динамичним. Штавише, можете да покренете групно УПЦ тражење и из додатка за Гоогле табеле и из листа за групно тражење, чиме се штедите од ограничења времена извршавања у Г Суите-у.

  Како да делите слику уживо као ГИФ на Твиттер-у са свог иПхоне-а или иПад-а

Са бесплатним планом, можете приступити његовој бази података преко АПИ-ја, али можете направити само 100 захтева дневно. Али када једном пређете на Дев или Про пакет, добијате опцију хиљада УПЦ прегледа дневно, заједно са бројним УПЦ групним претрагама када позовете АПИ.

Дигит-Еиес

Са преко 331 милион појединачних УПЦ записа и сталном базом података, Дигит-Еиес треба узети у обзир ако тражите ефикасне АПИ-је. АПИ се може позвати било којим софтвером за програмирање, а одговор ћете добити у ЈСОН или КСМЛ интерфејсу.

АПИ је погодан за интеграцију са свим врстама апликација за куповину широм света, а заслуга припада његовом попису на 10 језика. Када извршите УПЦ претрагу, добићете све редовне информације и неке додатне информације као што су УРЛ адреса производа, информације о исхрани, власништво над трговинским артиклом, састојци и упозорења.

Сви записи које добијете путем АПИ позива се преузимају у ЈСОН, СОАП КСМЛ или ЦСВ интерфејсу. Можете изабрати бесплатну верзију ако имате ограничену употребу или пуну верзију када обављате много АПИ позива.

Зебра

УПЦ услуга АПИ-ја за тражење, Зебра, осигурава да тачно преузмете масовне информације о производњи кад год вам затребају. Експлицитно је дизајниран да се побрине за власнике апликација за куповину и лидере ланца снабдевања јер могу брзо да добију информације о хиљадама производа.

Зебра вам може помоћи да донесете виталне одлуке о испоруци и залихама, показујући који су производи доступни и колико производа можете да отпремите. Зебра, кроз своје УПЦ лоокуп АПИ враћање, помаже вам да добијете све потребне детаље, било да се ради о имену, боји, количини, линку за фотографије, тежини, стању, трошковима испоруке или графикону цена.

Неће вам бити потребан никакав спољни уређај или специјализовани програм да бисте користили АПИ услугу у вашем систему. Можете га користити са било којим Јавасцрипт, Питхон, Ц# и Јава програмом и он ће радити без икаквих сметњи.

Међутим, мораћете да додате Зебра Саванна АПИ кључ у свој систем да бисте укључили информације о производу. Можете га користити бесплатно, али ћете бити ограничени на 100 дневно УПЦ позива АПИ-ја за тражење. Да бисте добили веће или неограничене УПЦ претраге, мораћете да се одлучите за основни план или план интелигенције за бар код.

Барцоде Спидер АПИ

Барцоде Спидер АПИ је постао избор за многе кориснике кад год треба да искористе УПЦ лоокуп АПИ за прикупљање много информација о производу. Веома је динамичан када је у питању интеграција са другим системима, а можете га једноставно користити са својим системом за управљање залихама или апликацијом за скенирање бар кодова.

Од малопродајних цена, историјског распона цена и описа до бренда, категорија и назива, АПИ ће вратити све потребне информације у вези са одређеним производом. АПИ може да ради са неколико програмских језика као што су Питхон, цУРЛ и ПХП.

УПЦ Лоокуп АПИ-ји нуде три плана цена које можете да бирате – Лите АПИ план, Основни АПИ план и Дев АПИ план. Основни план почиње од 9 УСД месечно и ограничен је на 1.000 прегледа дневно.

Завршне речи

АПИ-ји за УПЦ тражење су неопходни ако имате апликацију за бар код или локацију за куповину или желите да поједноставите управљање залихама. Коришћењем АПИ-ја за обављање УПЦ претраживања, не само да можете да прикупите основне информације о производу, већ и да преузмете кључне информације и донесете боље одлуке.

Са толико много АПИ-ја за УПЦ тражење на тржишту, природно постаје збуњујуће изабрати само један. А да бисте олакшали тај избор, можете прочитати о најбољим УПЦ АПИ-јима за тражење са њиховом понудом и одабрати један према вашим захтевима.