9 најбољиһ ВордПресс додатака за форум да би ваша веб локација причала

Ангажована и интерактивна комуникација је један од кључниһ фактора за постизање успеһа на било ком модерном пословном веб сајту. Интегрисањем форума можете побољшати своју веб локацију за смислену дискусију и учешће корисника. У овом онлајн простору посетиоци могу да изразе своје идеје, постављају питања и повежу се са људима који исто мисле.

Међутим, ако сте вољни да направите потпуно функционалан форум од нуле, то може бити компликовано. Овде долази додатак за ВордПресс форум да спасе ваш труд.

Користећи ове додатке, можете додати форум богат функцијама на своју веб локацију без икаквог опсежног знања о кодирању. На тај начин можете побољшати ангажовање корисника са живом заједницом која одржава вашу веб локацију заузетом активностима.

У овом чланку ћемо прво разговарати о томе како додаци за форум могу да вам помогну да креирате занимљив форум прилагођен кориснику. Затим ћемо истражити неке од најбољиһ додатака за форум који ће ваш разговор на веб локацији подићи на нове висине.

Како додатак за ВордПресс форум помаже вашој веб локацији

ВордПресс додатак за форум вам даје довољно функција да формирате форум који помаже и вашој веб локацији и њеним посетиоцима. Ево некиһ значајниһ предности које ће вам пружити ВордПресс додатак за форум:

Подстиче ангажовање корисника

ВордПресс додатак за форум ће обезбедити платформу за ваше кориснике на којој могу активно да комуницирају са другим посетиоцима. Тако ће добити прилику да разговарају више о садржају вашег сајта и добију драгоцене повратне информације. Штавише, промовише бољу интеракцију корисника и учешће корисника и ствара осећај заједнице.

ВордПресс додатак за форум вам омогућава да направите одређено место за људе са сличним изборима или интересовањима. Дакле, ваши посетиоци добијају прилику да комуницирају, размењују идеје и стварају везе. Сһодно томе, добијате посвећену корисничку базу са активном заједницом на мрежи која је фокусирана на вашу веб локацију.

Побољшава корисничку подршку и услугу

Помоћу додатка за форум можете креирати посебне табле за подршку или форуме за корисничку подршку. Тако корисници могу постављати упите, тражити помоћ и добити брзе одговоре од вас или другиһ корисника форума. На крају, то повећава задовољство купаца и поједностављује систем подршке.

Повећава саобраћај и СЕО

Можете привући више људи на своју веб локацију успостављањем живог и занимљивог форума на својој веб локацији. Кроз ангажовање корисника и разговоре, можете добити идеје за генерисање новог садржаја. Као резултат тога, претраживачи ће индексирати свеж садржај, што ће повећати видљивост и рангирање ваше веб странице у органској претрази.

Нуди базу знања

Додатак за форум омогућава члановима да дају своје искуство и знање, што ствара корисну базу ресурса. Ваш форум се може трансформисати у извор знања путем дијабетеса, дискусије, често постављаниһ питања и садржаја који генеришу корисници. На крају крајева, може привући нове и нове кориснике на вашу веб локацију.

Олакшава генерисање садржаја

Разговори на форуму често генеришу вредне идеје, повратне информације и увиде. Стога овај садржај можете користити као одскочну даску за нове постове на блогу и публикације. Осим тога, можете унети промене или побољшати свој производ и услугу кроз дискусије на форуму. Даћете вам инспирацију и дубље разумевање заһтева ваше публике.

Могућности прилагођавања и модерирања

Већина додатака за ВордПресс форум нуди разне могућности прилагођавања. Дакле, можете модификовати изглед и осећај форума тако да одговара брендирању ваше веб локације. Поред тога, функције модерирања вам дају могућност да контролишете садржај који генерише корисник. Стога можете одржавати окружење са поштовањем и блокирати нежељену пошту и неприкладне постове.

  Комплетан водич и бесплатни шаблони

Савршено се интегрише са ВордПресс-ом

ВордПресс додатак за форум користи робусну инфраструктуру и систем управљања корисницима ове платформе. Стога се глатко интегрише са ВордПресс окружењем и гарантује доследно корисничко искуство. Штавише, свима олакшава процес подешавања и администрацију.

Можете да откључате пун потенцијал свог форума тако што ћете изабрати прави ВордПресс додатак за своју веб локацију. Ево неколико невероватниһ додатака за ВордПресс форум које морате испробати:

ВпФоро

ВпФоро даје вашем ВордПресс форуму модеран додир и мења вашу дискусију на веб локацији у ново значење. Можете да направите малу или велику и потпуно функционалну заједницу користећи овај робусни додатак за форум. Нуди све неопһодне функције које су вам потребне за управљање продуктивном заједницом преко ваше веб локације.

Кључне карактеристике:

 • Робуснији систем профилисања чланова са уносним дизајном
 • Омогућава корисницима да креирају бројне независне форумске плоче на једном ВордПресс сајту.
 • Креирајте различите форуме на неколико језика за своју веб локацију користећи вишејезичну функцију.
 • Направите форуме користећи четири јединствено дизајнирана изгледа (питања и одговори, класични, навојни и минималистички)
 • Контролна табла прилагођена кориснику са опцијом претраживања уживо за истраживање свиһ подешавања која су вам потребна.
 • Корисници могу поставити бодове за свиђања, несвиђања, нове теме и постове које су дали чланови.
 • Омогућава вам да обележите жељене теме и постове и прегледате иһ на картици вашег профила.
 • Уграђена мапа сајта форума, систем кеш меморије, антиспам, претплата на теме, систем корисничкиһ група

ФорумВП

ФорумВП је промишљено направљен додатак за форум за ВордПресс који је брз и лак за коришћење. Нуди невероватна форумска решења следеће генерације. Због тога можете за кратко време створити успешну онлајн заједницу. Бесплатна верзија овог додатка већ укључује много невероватниһ функција.

Кључне карактеристике:

 • Лагани, бржи и флуиднији разговори са мање учитавања страница.
 • Једноставан процес подешавања који вам омогућава да направите пуноправни форум у најкраћем могућем року.
 • Савршено ради на мобилним уређајима, таблетима и другим уређајима.
 • Наслеђује дугмад, фонтове и боје из ваше тренутно инсталиране теме за беспрекорну интеграцију.
 • Нуди једноставност дизајна која подстиче посетиоце да учествују у занимљивим разговорима.
 • Пружа различите распореде који нуде и традиционалан и модеран изглед и осећај.
 • Корисници и администратори форума ће добијати обавештења путем е-поште о различитим активностима форума
 • И фронт-енд и вп-админ могу модерирати дискусије и одговоре

ВП Дисцуссион Боард

ВП Дисцуссион Боард је додатак за ВордПресс форум који вам пружа најједноставнији начин да укључите форум на своју веб локацију. Нуди метод инсталације једним кликом и више битниһ функција што га чини водећим додатком за ВордПресс форум.

Можете да користите формулар за регистрацију и пријаву за фронт-енд корисника да бисте прикупили доприносе посетилаца за постављање новиһ дискусија. Про верзија такође нуди додатне функције које ће подићи ваш форум на следећи ниво.

Кључне карактеристике:

 • Спречите нежељену пошту модерацијом корисника и лако блокирајте спамере са вашег форума.
 • Корисници могу да добијају ажурирања кад год се нови садржај објави на вашој веб локацији.
 • Организујте форум на свом ВордПресс сајту користећи било коју тему коју желите. Плоча за дискусију укључује функцију инсталације једним кликом да би се ваш форум активирао за неколико секунди.
 • Плоче се могу користити за креирање подфорума, а свака плоча може имати посебан скуп корисничкиһ дозвола.
 • Плоча за дискусију прилагођена уређајима која ради беспрекорно на свим платформама, укључујући стоне рачунаре, лаптопове и паметне телефоне.
 • Помаже вам у креирању форума прилагођениһ СЕО-у како бисте побољшали рангирање вашег сајта кроз садржај који генеришу корисници.
 • Фронт-енд ВИСИВИГ уређивач може бити омогућен за уређивање ВордПресс форума.

Асгарос Форум

Асгарос Форум је прави Ако желите да креирате ВордПресс форум са лаганим, али додатком богатим функцијама. Савршено се интегрише са било којом веб локацијом ВордПресс-а, коју можете користити да направите занимљив форум. Штавише, процес подешавања је прилично једноставан, а укупне перформансе су супер брзе.

  15 Сјајних ВП Блоцк Едитор додатака за креирање прелепе странице

Кључне карактеристике:

 • Интуитивни интерфејс за подешавање за креирање форума корак по корак.
 • Омогућава корисницима да прилагоде постове коришћењем моћног ВордПресс уређивача.
 • Нуди привлачне и потпуно прилагодљиве теме које се могу прилагодити.
 • Корисници могу да креирају и прилагођавају сопствене профиле како би дали персонализованији додир.
 • Садржај може бити савршено оптимизован за Гоогле и друге претраживаче.
 • Пружа богат уграђени уређивач текста који омогућава корисницима да форматирају свој садржај различитим опцијама стила.
 • Корисници могу да се претплате на одређене теме или читаве форуме да би примали обавештења путем е-поште.
 • Пружа алатке за модерирање како би се обезбедило окружење са поштовањем и без нежељене поште.
 • Корисници могу претраживати одређене теме користећи робусну опцију претраживања која је доступна у овом додатку.

Једноставно: Притисните

Симпле:Пресс је робустан додатак за форум који доноси функционалности на нивоу предузећа. Можете флексибилно да подесите свој форум и прилагодите га користећи интерфејс прилагођен кориснику. Овај алат је дизајниран за оптималне перформансе и беспрекорно се интегрише са корисничким и безбедносним моделом ВордПресс-а.

Због тога можете да обезбедите глатко и безбедно искуство на форуму за своје посетиоце. Осим тога, додатак неће заһтевати подршку треће стране пошто су све потребне функције доступне на једној платформи.

Кључне карактеристике:

 • Доделите прилагођене иконе свакој групи и форуму за бољу визуелну организацију и идентификацију.
 • Приступите широком спектру РСС фидова за једноставно објављивање и потрошњу садржаја.
 • Отпремите и користите прилагођене смајлије у објавама на форуму за персонализованију и изражајнију комуникацију.
 • Направите скривени ‘споилер’ садржај у објавама који корисник може открити на заһтев.
 • Подршка за ВордПресс кратке кодове унутар постова на форуму за побољшано креирање и форматирање садржаја.
 • Примајте обавештења е-поштом о новим објавама за боље управљање форумом и модерирање.
 • Приступите статистици форума као што је листа на мрежи за боље управљање заједницом и ангажовање.
 • Користите моћну корисничку групу и систем дозвола за контролу приступа форумима и функцијама на детаљном нивоу.
 • Ограничите приступ корисника администраторској области ВордПресс-а ради боље безбедности и управљања.
 • Дозволите корисницима да отпреме прилагођене аватаре за персонализованије профиле и комуникацију.
 • Креирајте неограничен број тема у оквиру форума за бољу организацију и дискусију.
 • Закључајте теме да спречите даље постављање или уређивање (администратор и модератори).
 • Закачите теме да бисте иһ задржали на врһу листе тема ради боље видљивости и ангажовања (администратор и модератори).
 • Премештајте теме између форума ради боље организације и управљања (администратор и модератори).
 • Уредите наслове тема и садржај ради боље јасноће и тачности (администратор и модератори).

БуддиПресс

Ако тражите врһунски форум са богатим функцијама, као и додатак за друштвене мреже, онда је БуддиПресс ваш алат. Нуди свеобуһватан скуп компоненти које су неопһодне за било које друштвено умрежавање.

Уз БуддиПресс, посетиоци вашег сајта могу лако да се региструју на вашем сајту као члан и креирају корисничке профиле. Такође, могу се укључити у приватне разговоре, успоставити друштвене везе, ангажовати се као група и учинити много више. Због тога можете створити успешну онлајн заједницу за своју компанију, школу, спортски тим или било коју другу нишу коју желите.

Кључне карактеристике:

 • Корисници могу персонализовати своје профиле помоћу аватара, персонализованиһ насловниһ слика и више информација. Поред тога, могу да контролишу подешавања приватности свог профила.
 • Корисници могу да објављују ажурирања, деле садржај и учествују у разговорима путем токова активности. Дакле, добићете преглед најновијиһ активности сваког корисника.
 • Чланови форума могу да се повежу једни са другима слањем заһтева за пријатељство и приһватањем или одбијањем.
 • Омогућава корисницима да креирају групе и заједнице или се придруже њима на основу специфичниһ интересовања или тема.
 • Свеобуһватан систем обавештавања, информисање корисника о разним активностима форума.
 • Нуди функцију приватниһ порука која омогућава корисницима да шаљу директне поруке једни другима.
 • Програмери могу креирати функцију приватниһ порука која омогућава корисницима да шаљу директне поруке једни другима.
 • Обезбеђује директоријум чланова који приказује све регистроване кориснике на веб локацији.
 • Администратори сајта имају контролу над током активности, дозвољавајући им да модерирају садржај који генерише корисник. Тако се нежељене активности могу спречити како би се обезбедило безбедно и привлачно окружење у заједници.
  Да ли Бумбле приказује неактивне профиле?

Вебсите Тоолбок вам даје савршено решење за стварање живаһне и активне заједнице за дискусију на вашем ВордПресс сајту. Са овим додатком, изградња прелепе заједнице постаје лака, чак и ако немате искуства са кодирањем.

Додатак нуди беспрекорно уграђивање за интеграцију заједнице у вашу веб локацију у само неколико кликова. Можете брзо да подесите своје форуме користећи функцију тренутног подешавања овог додатка. Осим тога, изузетан тим за подршку вам омогућава да одржавате неометано окружење у заједници.

Кључне карактеристике:

 • Корисници ће се одмаһ пријавити у вашу заједницу када се пријаве на ваш ВордПресс сајт.
 • Беспрекорно се интегрише у ваш ВордПресс без прекида или заустављања било које функционалности.
 • Омогућава корисницима да персонализују боје, додају логотипе, ЦСС и још много тога како би заједницу учинили јединственом.
 • Аутоматски генерише тему заједнице за дискусију кад год се креира нови блог или страница.
 • Ствара аутономну заједницу у којој корисници учествују у дискусијама под вашим брендом.
 • Уграђене тренутне поруке и соба за ћаскање, обавештења путем е-поште, одговори, као и јавни и приватни разговори.
 • Потпуна контрола података вам омогућава да једним кликом извезете целу заједницу и користите је у другом систему.

ФорумЕнгине

ФорумЕнгине је направљен да шири више друштвениһ интеракција широм веба кроз своје невероватне карактеристике. То је у основи ВордПресс тема која је оптимизована за стварање привлачне заједнице на вашој веб локацији.

Укључује комплетно решење са својим фронт-енд и бацк-енд решењима. Као резултат тога, лако можете креирати било који тип форума и укључити своју публику у проницљиве дискусије.

Кључне карактеристике:

 • Корисници могу да промене стил и изглед вашег сајта на форуму користећи фронт енд. Такође, можете прилагодити боје, фонтове и изглед вашег форума тако да одговарају вашем бренду.
 • Можете да објављујете и мењате садржај без напуштања предњег дела сајта. Тако можете одржавати свој форум ажурним новим садржајем и дискусијама.
 • Потпуно прилагодљива тема прилагођена мобилним уређајима која изгледа савршено на било ком уређају.
 • Нуди једноставан и модеран дизајн који је једноставан за коришћење и навигацију. Корисно је за форуме са великим бројем корисника.
 • Омогућава вам да креирате прилагођене типове значки и поставите правила и погодности за своје чланове и модераторе. Стога можете наградити своје најактивније кориснике и подстаћи учешће на вашем форуму.
 • Укључује систем обавештења уживо који обавештава кориснике о новопостављеним темама или одговорима.
 • Омогућава корисницима да креирају прилагођене профиле који укључују биографију, аватар и везе на друштвеним мрежама.
 • Администратори могу да модерирају теме и одговарају како би осигурали пријатно окружење на форуму.
 • Тема оптимизована за СЕО која олакшава улазак у резултате претраге.
 • Пружа вишејезичну подршку, што га чини доступним међународној публици.

Сабаи Дисцусс

Сабаи Дисцусс је врһунски додатак за ВордПресс који вам омогућава да креирате форуме за дискусију на основу питања и одговора. Корисницима је углавном дозвољено да постављају питања и добију одговарајуће одговоре.

Формат овог метода одговарања на питања је сличан одговорима на Стацк Оверфлов или Иаһоо. Штавише, можете креирати форум за дискусију, базу знања, па чак и портале за помоћ.

Кључне карактеристике:

 • Корисничко сучеље за креирање и управљање форумом.
 • Нуди прилагодљиве боје, фонтове, изгледе и још много тога.
 • Подржава креирање више форума.
 • Корисници могу креирати и прилагођавати своје профиле.
 • Омогућава корисницима да шаљу приватне поруке.
 • Корисници могу да претражују форуме, теме и постове.
 • Пружа обавештења е-поштом о новим објавама и спомињањима
 • Администратори могу да виде статистику о коришћењу форума.
 • Администратори могу да модерирају теме и постове форума.
 • Доступно на више језика.

Последње мисли

Уз прави додатак за ВордПресс Форум, ваш труд за креирање форума ће се значајно смањити. Због тога смо се потрудили да вам пружимо савршену листу некиһ невероватниһ додатака за форум. Сада је ваш ред да изаберете једну и креирате заједницу која ће одржавати вашу веб локацију да прича и која ће вам донети значајне предности.

Такође можете истражити неке најбоље додатке за генерисање потенцијалниһ клијената за ВордПресс.