9 најбољих аудио екстрактора за издвајање звука из видеа

Да ли сте икада покушали да издвојите звук из видео записа, али нисте успели? Па, нисте први који је то пробао.

Почнимо од почетка.

Када гледамо филм или видео, желимо да звук ради у позадини да бисмо га касније чули. Неколико редова песама, најбољи цитат вашег омиљеног глумца/глумице и неке класичне реплике могу натерати да пожелите аудио.

Међутим, претраживање звука на другим платформама може бити незгодна ствар. Можда постоје случајеви када то није ни могуће. У таквим случајевима, софтвер или апликације које могу издвојити звук из видео записа могу бити од помоћи.

Са појавом технологије, постало је лакше издвојити звук из било ког видео записа. На тржишту је доступно неколико алата за извлачење звука који су лаки за употребу и могу учинити чуда.

Ево листе аудио екстрактора који лако могу извући звук из видео записа.

Преглед садржаја

Пазера Софтваре

Пазера софтвер је једноставан за коришћење и бесплатан аудио екстрактор који долази са аудио датотекама као што су ФЛАЦ, ВМА, АЦ3, ААЦ, МП3, ВВ, ОГГ, М4А, ВАВ, АИФФ, итд. Алат подржава 70+ аудио и видео формата за издвајање аудио записа без губитка квалитета звука.

Универзални аудио конвертор подржава променљиву брзину преноса (ВБР), просечну брзину преноса (АБР) и константну брзину преноса (ЦБР). Екстракција такође може лако да подели улазне датотеке и има унапред дефинисана подешавања дизајнирана за кориснике почетнике. Алат за извлачење звука може помоћи у копирању метаподатака из изворних датотека, подржава ЛАМЕ кодер, раздвајање излазних датотека, унапред дефинисане профиле конверзије итд.

Долази са неколико функција као што су аудио битрате, прилагођени параметри кодирања звука, аудио канали, фреквенција узорковања, јачина звука итд. Корисници могу превући и испустити видео датотеке и извући аудио одмах. Ако звук није на нивоу, корисници могу поправити брзину звука.

Адобе Премиере Про

Адобе је име у домаћинству када је у питању уређивање видео записа или фотографија. Да бисте лако изрезали видео или издвојили аудио, Адобе Премиере Про може бити одличан избор за брзо стварање невероватних видео записа. Интелигентни алат има за циљ да креира причу, дода ефекте и издвоји звук како би имао смисла без губитка квалитета.

Постоје стотине додатака и креативних средстава независних произвођача који неприметно раде за све захтеве. Професионалци могу да раде са лаким радним токовима, изворном подршком за датотеке и бржим рендеровањем.

Алат је најбољи за креаторе друштвених медија или инфлуенцере који желе да користе звук за самостално направљене видео записе или да слушају било када. Корисници могу да деле звук на Фацебоок-у, ТикТок-у, ИоуТубе-у и другима само за било какве пројекте или забаву.

Вондерсхаре Филмора

Ако желите да својој машти дате нови изглед, онда Вондерсхаре Филмора може бити одличан начин за напредовање који је доступан на Мак-у или Виндовс-у. Видео уређивач може помоћи да брзо извучете звук, брзо уштедећи напоре и време.

Долази са напредним поједностављеним функцијама као што су праћење покрета и кључни кадар. Корисници такође могу уређивати звук користећи Вондерсхаре са функцијама као што је пригушивање звука које бледе вашу музику у дијалогу. Такође је лакше контролисати брзину која може успорити и убрзати унапред.

Тхе алат за извлачење звука је доступан за МП3, М4А, иПхоне мелодије звона, ВАВ, ОГГ, ФЛАЦ, АМР, МП2, итд. Корисници могу брзо да отпреме видео на платформу, изаберу аудио формат који желе да конвертују и извуку аудио из њега. Алат 123 Аппс је једноставан за кориснике који немају искуства са дизајном.

ДВД аудио екстрактор је вишеплатформска алатка која може лако да рипа или извуче аудио са ДВД-видео дискова, ДВД-аудио-а и Блу-раи-а. Подржава ФЛАЦ и Ваве, МП3, ОГГ и друге датотеке које издвајају аудио токове у АЦ3, МПА, ПЦМ, МЛП, ДТС датотеке итд.

Алати укључују неколико функција као што су ултра-брза брзина екстракције, интерфејс једноставан за коришћење, могућност више канала, подршка за богате аудио формате, аудио преглед, произвољна брзина узорковања и још много тога. Набавите аудио за репродукцију на рачунару, МП3 плејеру, снимање на ЦД, итд. са ДВД-а или Блу-раи-а.

Бандицут

Ако тражите брз начин за издвајање звука из видео записа, онда а Бандицут аудио екстрактор може бити ваш пут напред. Корисници могу да издвајају аудио датотеке (.МП3) из видео записа, уклањају аудио записе и секу видео записе уз задржавање оригиналног квалитета видеа и звука.

Програм за уређивање видео записа је једноставан за коришћење и може лако да издвоји аудио записе из видео записа за Виндовс. Одваја видео или аудио записе, обрезује делове, уклања аудио са нумера или дели видео на датотеке.

Корисници могу да почну са инсталирањем софтвера за извлачење звука, кликну на сечење, додају видео из било ког видео формата као што су МОВ, АВИ, РМВБ, ЈВФ, ДАТ, итд., и кликну на почетак и извуку аудио записе (МП3) и провере аудио датотеке. Функција Бандицам алата укључује сечење једног сегмента, цепање на више датотека, уклањање нежељених делова, спајање више видео записа, претварање видео записа у МП4 и екстракцију МП3 датотека.

Аудио конвертер је иПхоне апликација која може лако издвојити МП3 из видео датотека. Алати подржавају више аудио и видео формата као што су М4А, МП3, ОГГ, М4Р, ВМА, ФЛАЦ, ВАВ, ААЦ и АИФФ.

Алат подржава видео формате као што су ВОБ, МКВ, АСФ, 3Г2, 3ГП, МП4, АВИ, ФЛВ, итд., За издвајање звука из видео записа за медијске плејере или телефоне.

БееЦут

БееЦут онлајн аудио екстрактор има чист интерфејс који може лако извући звук и једноставан је за употребу. Корисници могу додати видео, прилагодити нумеру превлачењем клизача, а затим сачувати аудио на рачунару или лаптопу.

Онлине алатка омогућава извлачење звука уносом времена почетка и завршетка са иновативном и интелигентном технологијом за уређивање на мрежи. Помаже при одвајању звука од видеа, згодан је и омогућава корисницима да увезу датотеку. Подржава видео формате као што су МПЕГ, МОВ, АВИ и МП4 у МП3 директно за рипање било које песме из позадинске музике из филма или музичких спотова.

Уграђен је у систем за складиштење у облаку који може лако да увезе или брзо уреди видео. Слободно радите са алатком да бисте најефикасније и најједноставније створили ремек дело које ће испунити захтеве.

Тхе аудио екстрактор алат може да изабере видео датотеке за издвајање из УРЛ-а, Гоогле диска, Дропбок-а и локалне датотеке. Алат се може лако учитати (унутар 500М), кликнути на екстракт аудио, брзо преузети аудио. Долази са неколико функција, као што је уношење времена почетка или заустављања и превлачење клизача.

Онлине алат долази са иновативном и интелигентном технологијом која омогућава да се један видео извуче из засебног звука. Подржава видео формате као што су МПЕГ, АП4, МОВ, АВИ и још много тога да би се претворио у МП3 из омиљених филмова и музичких спотова. Онлине екстрактор се лако и брзо уграђује у систем складиштења у облаку.

Закључак

Проверите подешавања и захтеве да бисте почели да извлачите звук из видео записа помоћу алата. Неопходно је да се држите својих потреба да бисте брзо извукли звук из видео записа. Сазнајте више о видео записима и аудио записима помоћу најбољих програма за преузимање МП3 музике и ИоуТубе видео записа.