9 најбољих ФПС тренера који ће доминирати вашим мечевима на мрежи

Индустрија видео игара у свету обећава да ће до краја 2026. године добити тржишну вредност од скоро 321 долара. То је огромна цифра!

Занимљиво је да сектор ФПС игара доприноси скоро 30-40% прихода који генерише индустрија еспорта.

Еволуција пуцачина из првог лица (ФПС) од раних 70-их до модерне ере

Откако је перспектива из првог лица уведена у видео игрице 1970-их, игре пуцачина у првом лицу (ФПС) су значајно напредовале. Ране видео игре омогућавале су играчима да ходају по симулираном подручју и пуцају на мете, као што су Спасим (1974) и Лавиринт Вар (1974).

Са појавом игара попут Волфенстеин 3Д (1992) и Доом (1993), које су имале софистициранију графику и компликованију механику играња. Жанр ФПС-а је почео да добија на значају 1990-их.

Халф-Лифе (1998) је дебитовао касније током ове деценије и понудио снажнији физички механизам и заплет. Установљен је стандард за пуцачке игре из првог лица у тренутном периоду. Игре попут Хало (2001) и Цалл оф Дути (2003) учиниле су пуцачине из првог лица за више играча популарним 2000-их. И од тада су постали стандардна храна у жанру.

Ове игре су донеле софистицираније системе за повезивање на мрежи и понудиле корисницима прилагођавање карактера и оружја. Игре као што су Оверватцх (2016) и Апек Легендс (2019), које наглашавају тимско играње и системе засноване на херојима, допринеле су недавној еволуцији ФПС жанра.

Имерзивније искуство је такође омогућено ВР технологијом, захваљујући играма попут Халф-Лифе: Алик (2020), које представљају потпуно реализовано виртуелно окружење. Генерално, еволуцију пуцачина из првог лица карактерише побољшани визуелни реализам, изазовнија механика играња и јачи фокус на онлајн мултиплаиер и нарацију.

ФПС циљни тренер – шта је то?

Са популаризацијом све више и више ФПС игара и бумом технологије, ФПС АИм Траинер је обележио свој долазак. Како је бум у сектору еспорта почео на свим цилиндрима, корисници су тражили место за вежбање својих вештина уочи турнира у игрицама.

ФПС Аим Траинер је бесплатна игра у претраживачу која нуди тешким играчима платформу да вежбају своје вештине гађања и гађања на мрежи. Такве платформе пружају потпуно прилагодљиво и персонализовано место за одабир различитих нивоа за тестирање својих вештина пуцања варирањем нивоа тежине.

  8 преводилаца са енглеског на Морзеов код и обрнуто које можете да користите

Ако сте један од таквих играча, ФПС циљни тренер вам даје то место за гужву!

Утицај и предности ФПС циљног тренера

 • Слободно играње је све цоол и фино. Али ако желите да ову страст претворите у професију, вежбање је кључ за ФПС игре. ФПС Траинер платформе вам пружају тај терен за обуку да угланцате и изоштрите своје вештине пуцања.
 • Систем ће пружити проницљиве податке о вашем учинку на сваком нивоу, чинећи вас свесним области које вам недостају.
 • Ове странице вам дају приступ огромној заједници елитних играча. Можете се придружити такмичењима и проценити себе како стојите. Само будите спремни да прихватите и дозволите своје лично побољшање.
 • Постоје различити режими игре који имају за циљ да повећају рефлексе и прецизност играча и истовремено пуцају на више мета.

Без бескрајног млевења, нећете достићи врх планине успеха.

Чланак се проширује на најбоље платформе ФПС Аим Траинер-а на којима можете да се самељете, омогућавајући вам да се крећете на великој сцени! Дођите, истражимо!

Аимлаб

Огромна заједница посебно за страствене и посвећене ФПС играче, Аимлаб нуди савршену платформу за побољшање ваших вештина пуцања и циљања.

Даје вам 12.000 различитих задатака за обављање и полирање својих вештина. Да га додатно зачинимо, отприлике Аимлаб има 25 милиона активних корисника на свом форуму!

 • Аимлаб садржи безброј сјајних функција. Први је њихов оптимизован полигон. Зову је „База играча“. Нуди прави терен за вежбање и побољшање ваших вештина гађања, са савршеним менторством и обуком потребним за ваш потез од нула до хероја!
 • Добијте повратне информације уз помоћ аналитике података и АИ алата да бисте исправно проценили свој учинак.
 • Његова најистакнутија карактеристика је платформа „Цреатор Студио“, која вам омогућава да изградите своје вежбалиште уз помоћ мапа, терена и још много тога.

Зато искористите Аимлаб и откључајте свој прави потенцијал. „Тренирајте боље, будите бољи!“

Тренер за 3Д циљ

Са преко 12 милиона регистрованих корисника, овај 3Д Аим тренер је исплатива платформа. Сајт осигурава да вас најбољи играчи у послу обликују тако што вам пружа ливе табеле лидера и преко 200 вежби циљања како бисте извукли оно најбоље из вас.

 • Уложите своје време у професионално направљену платформу за вежбање пуцања уместо да губите превише од 12 сати лично.
 • Преузмите проницљиве податке и анализу да бисте најбоље пратили свој учинак.
 • Будите мајстор у ФПС играма са специфичном обуком за одређене игре као што су Фортните, ЦСГО, ЦОД, итд.
  Како покренути извештај о провери оружја

Схватите своју слабост и усавршите своје вештине кроз рутинске вежбе које су развили професионалци на овој платформи од стране 3Д Аим Траинер-а.

Циљни мајстор

Са својим обећавајућим мотом „Игра за тренирање циља“, почећете да осећате врућину чим посетите Аим Мастер. Све-у-једном чвориште за хардцоре ФПС играче је оно што Аим Мастер доноси на сто, са паклено пуно функција за изоштравање ваших циљева.

 • Рефлексна акција и прецизност ударца су два таква параметра која повлаче линију између професионалних играча и почетника. Побољшајте исте вежбе од 60 секунди.
 • Негујте своју интелигенцију у играма уз обуку у реалном времену.
 • Такмичите се и напредујте у месечним догађајима да бисте освојили узбудљиве награде и још много тога.

Узгред, не пропустите да проверите ранг листу да бисте одолели својим противницима да се попну више.

ЦлицкЦоунтер.ио-ов циљни тренер

ЦлицкЦоунтер.ио додаје другачији укус који је донекле јединствен за друге платформе. Ваш одзив миша и брзина клика су веома важни у конзолама за снимање. Платформа има за циљ да развије ову вештину играча кроз различите алате за мерење уграђене у њу.

 • Може се проверити и побољшати рефлекс показивача миша, брзина размакнице за пуцање противника, стопа одговора двоструког клика, итд., на основу њиховог нивоа играња.
 • Можете активирати различите временске режиме од 30, 60 или 90 секунди према вашим захтевима.
 • Изазовите своје пријатеље и чланове заједнице да више тестирају своје вештине.

ЦлицкЦоунтер.ио пружа јединствену платформу за ФПС играче!

Унити Плаи

ФПС заједница је посебно осмислила Унит Плаи за страствене ФПС играче да угланцају своје вештине гађања и гађања уз додир персонализације и прилагођавања како би вам омогућили да освојите џекпот у највећој фази. Штавише, своју игрицу коју сте сами направили можете објавити на форуму.

 • Унити Плаи пружа шаблоне спремне за примену за дизајнирање ваше игре у 2Д и 3Д визуелним приказима.
 • Истражите огромну заједницу да бисте проверили шта други стварају за мотивацију.
 • Изненађујуће је да можете да направите своју прву игру за само 30 секунди користећи Унити Плаи.

Запањујуће је да своју прву игру можете родити за око 30 секунди путем Унити Плаи-а.

ФПС циљног тренера

Мисија циљног тренера је да помогне играчу да боље циља и у другим областима пуцачина из првог лица. Иако је свака игра јединствена, ФПС игре као што су Пубг, Цоунтер-Стрике ГО, Апек Легендс и Раинбов Сик Сиеге деле упоредиву механику и стога имају сличне захтеве за вештином, које Аим Траинер помаже играчима да се побољшају.

  Како да променим слику профила на ТикТок-у

 • Праксе обуке укључују солидне варијације које вам дају додатну предност у односу на друге.
 • Штавише, сајт пружа опсег тестирања показивача клика и тестирања времена реакције за напредну аналитику.
 • Можете направити смештај према индивидуалним захтевима тако што ћете развити изазове по мери.

Сигурно можете да погледате ову познату и корисну локацију за своју употребу!

Аиминг.ПРО

Аиминг.ПРО пружа једну од најбољих платформи за побољшање ваших ФПС вештина нишања и постати један од најбољих играча у играма жанра пуцања.

Можете савладати игре као што су Раинбов сик, Фортните, ЦСГО, ПУБГ и све друге игре које спадају у ову категорију уз помоћ вежби одређених на платформи.

 • Аиминг.ПРО има 3 милиона регистрованих играча, што га чини брендом за себе.
 • Можете користити основне вежбе да бисте савладали динамику циља стрелца.
 • Брзо се загрејте са било које локације – нема потребе за Стеам-ом.
 • Интуитивна контролна табла визуелизује напредак тренинга.

Све ово на једном месту чини Аиминг.ПРО тешким конкурентом на тржишту софтвера Аим Траинер.

ЦПСТЕСТ.ЦЛИЦК-ов ФПС циљни тренер

ЦПСТЕСТ.ЦЛИЦК-ов онлајн тренер за циљ има за циљ да углади вештину ФПС стрелаца како би се такмичили са стручним играчима на такмичењима. Пријатељске утакмице и такмичења неће вам послужити ако озбиљно размишљате о победи у ФПС играма. Да би вам помогли у томе, алати за изоштравање циља и платформа су згодни.

 • Многобројне опције на њиховој веб страници ће вам омогућити да добијете историју резултата како бисте пратили свој развој и упоредили га са развојем других играча. Моћи ћете да видите своје највеће резултате као и параметре које сте одабрали.
 • Алтернативно, поставите себи циљ и пратите свој напредак. Упоредите своје резултате и укључите наше рангове.
 • Стална веза ће вам омогућити да се крећете, пуцате и кликћете брже.

Започните своје путовање одмах са ЦПСТЕСТ.ЦЛИЦК.

ГАМЕЈОЛТ

ГАМЕЈОЛТ се сврстава међу највеће светске заједнице за игре на конзолама, као и безброј људи који у њима уживају. Његов уграђени ФПС циљни тренер је један од најбољих у послу.

 • Брза и лагана вежба за мете са уграђеном конверзијом/упаривањем осетљивости игре.
 • Лако пребацивање између игара више није проблем у Гаме јолт.
 • Прилагодите снимак помоћу опције аутоматског подешавања осетљивости.

Поврх тога, ГАМЕ ЈОЛТ нуди пуну арену од 360 степени и постављање прилагођених локација за појављивање било где.

Завршне речи

Овладавање својим циљем у пуцачинама из првог лица је од суштинског значаја за успех. ФПС циљни тренери могу вам помоћи да побољшате своје вештине и припремите вас за такмичарске онлајн утакмице.

Истражите ову листу да бисте пронашли најбоље ФПС тренере за циљ да развију бољу координацију руку и очију, тачност и време реакције.

Затим погледајте најбоље услуге играња у облаку за све.