9 најбољих наменских сервера за трговање за глатко трговачко искуство

Наменски сервер за трговање омогућава глатко и беспрекорно искуство трговања, док вам помаже да стекнете конкурентску предност у односу на друге.

Онлине трговина је еволуирала и постала засићена захваљујући напредним технологијама које чине процес лакшим него икад.

Дакле, у свету трговања који се брзо развија, приступ стабилном, наменском серверу за трговање може да направи значајну разлику у вашим резултатима и искуству.

Може вам помоћи да донесете брзе одлуке, искористите јединствене могућности и понудите удобност и додатне погодности.

Није ни чудо што је коришћење наменског сервера за трговање постало избор за многе трговце широм света.

Ево кратког резимеа најбоље посвећених трговачких сервера о којима ћу говорити у наставку.

Сервер

Значајне карактеристике

Линк

ФорекВПС.нет

Веома прилагодљив, више терминала, 10Гб/с пропусни опсег

АццуВеб Хостинг

Приступачна цена, 1 Гбпс порт, моћан хардвер, безбедносне функције, подршка 24/7

ХостВеном

ДДоС заштита, 1ГБпс порт, 24/7 подршка.

ЦхартВПС

Моћан хардвер, мала латенција, 100% непрекидно време, разноврсни центри података

Тргујте фјучерсима 4 Мање

Хардвер на нивоу предузећа, резервна копија батерије/генератора, мала латенција

ТрадингФКСВПС

Врхунске перформансе, глобални центри података, економични

МиТрадеХост

Отпорне на грешке, ниске латенције, везе за више размена

ВПССервер

Врхунски хардвер, КВМ виртуелизација, глобални центри података

ФКСвм

Робустан хардвер, муњевито брза мрежа, безбедност на нивоу предузећа

Хајде да истражимо неке од најбоље посвећених добављача трговачких сервера за трговину као професионалац.

Шта су наменски сервери?

Наменски сервер се односи на моћан и специјализован рачунарски систем са својим ресурсима резервисаним искључиво за једног клијента, организацију или апликацију.

За разлику од виртуелних или приватних сервера за хостовање, наменски сервери долазе са великом рачунарском снагом, складиштењем и везом, пружајући корисницима брзу везу и одговор.

Пошто корисницима даје потпуну контролу над ресурсима, наменски сервери су широко пожељни за платформе за трговање. Перформансе које нуде наменски сервери су неупоредиве, што их чини веома погодним за извршавање задатака са интензивним ресурсима или руковање радним оптерећењима велике потражње као што су апликације за трговање.

Поузданост и скалабилност су други фактори који привлаче многе кориснике ка наменским серверима. Ови сервери су увек доступни, а корисници могу проширити ресурсе како би испунили захтеве високог саобраћаја чак и током вршних сати трговања. Обично су базирани на даљину, а њима управља позадински провајдер. Ове сервере можете изнајмити плаћањем месечне претплате.

Предности коришћења наменских сервера за трговање

Када добијете наменски сервер за трговање, он вам пружа вишеструке предности које на крају помажу вашем искуству трговања и побољшавају исход. Неки од њих су:

Мало кашњење

Ниско кашњење је вероватно највећа предност у којој сваки трговац ужива када пређе на наменски сервер за трговање. Центри података се обично налазе у већим градовима земље или региона како би се осигурало минимално кашњење при обављању послова, посебно високофреквентних трговина.

Поузданост

Још једна предност за трговце са наменским серверима је висока поузданост и максимално време рада сервера. Ово омогућава трговцима да се спасу од пропуштених прилика за трговање и минимизирају застоје сервера током трговачких сати.

Боља безбедност

Безбедност је важан аспект када је у питању онлајн трговање јер се напади и кршења података дешавају свуда.

  Пренесите/вратите резервну копију ВхатсАпп-а са Гоогле диска на иПхоне/иЦлоуд – преглед иТрансора

У ту сврху, провајдери услуга штите наменске сервере од онлајн кршења и претњи. Ови сервери су интегрисани са робусним безбедносним мерама и контролама приступа за ублажавање ових ризика. Поред тога, провајдери услуга се такође придржавају индустријских прописа како би заштитили све податке о трговању.

Унпараллелед Перформанце

Са наменским серверима за трговање, имате неупоредиве перформансе јер ови сервери долазе са хардверском подршком на нивоу предузећа. Са тако високим перформансама, постаје вам лако да радите на аутоматизованим системима трговања заснованим на алгоритмима и да извршавате сложене стратегије трговања.

Резервна копија и редундантност података

Губитак података или системски квар у финансијском трговању може довести до значајних финансијских губитака. Да би се ублажили ови изазови, наменски сервери за трговање су конфигурисани са аутоматизованим резервним копијама података и решењима за редундантност. Ово помаже у повећању сигурности трговања.

Потпуни приступ ресурсима сервера

Са наменским серверима добијате потпун приступ ресурсима сервера. Ово вам помаже да оптимизујете сервер у складу са стратегијом трговања и апликацијом коју ћете користити. Што је најважније, можете повећати или смањити ресурсе сервера у складу са својим потребама.

Фактори које треба узети у обзир при одабиру наменског сервера за трговање

Када бирате наменски трговачки сервер, морате узети у обзир одређене факторе како бисте обезбедили беспрекорно искуство трговања.

Хардверска подршка

Неколико апликација за трговање захтевају веома велике ресурсе, тако да је императив да процените хардверску подршку пре него што добијете сервер. Уверите се да ЦПУ, РАМ и капацитет складиштења испуњавају препоручене захтеве за апликацију за трговање коју ћете користити.

Локације центара података

Требало би да изаберете трговачке сервере чији се центар података налази у близини значајних финансијских берзи или тржишта на којима намеравате да тргујете. Када се центри података налазе у непосредној близини центара података финансијске берзе, то ће обезбедити ниско кашњење и омогућити вам брзу и корисну трговину.

Подршка муштеријама

Увек се одлучите за добављача наменског сервера који нуди ефикасну корисничку подршку 24/7. Када имате поуздану корисничку подршку, то ће вам помоћи да брзо решите било који проблем који може утицати на ваш резултат трговања.

Дисастер Рецовери

Уверите се да наменски сервер који ћете изабрати има ефикасно решење за опоравак од катастрофе и резервну копију. Провајдер сервера мора да врши редовне аутоматизоване резервне копије, тако да ако дође до изненадног квара, систем може одмах да врати све трговачке податке.

Подршка скалабилности

Било би добро да размислите о наменском серверу који је лако скалабилан и не захтева од вас да пролазите кроз било какав технички жаргон. Када ваши захтеви за трговање расту, сервер би требало да вам омогући да скалирате ресурсе и доделите ресурсе кад год је то потребно.

Сада, хајде да погледамо листу најбоље посвећених трговачких сервера.

ФорекВПС.нет

Без обзира да ли сте обичан или искусан трговац, многи преферирају ФорекВПС.нет да добијете наменски Форек сервер за обављање сложених стратегија трговања. То је одличан избор за трговце са веома прилагодљивим захтевима за трговање.

Платформа омогућава високофреквентно трговање преко више терминала. Овај провајдер наменског сервера долази са прилагодљивом хардверском конфигурацијом, која укључује Интел Ксеон процес, Нвидиа А4000 ГПУ, 2ТБ складиште, врхунске ФКС брокере итд.

Штавише, сви сервери показују непрекидну пропусност од 10Гб/с нивоа 1, осигуравајући да ништа не долази између ваших трговачких позива. Нећете морати да бринете о нестанцима струје јер нуди практично решење кроз своју редундантну конфигурацију напајања.

Од Лос Анђелеса, Њујорка, Лондона и Франкфурта до Мумбаја, Хонг Конга и Токија, сервери су смештени у близини свих главних берзи како би се обезбедило минимално кашњење до 1 мс.

  Пошаљите поруку да неко зна зашто зовете

АццуВеб Хостинг

Не можете погрешити са АццуВеб Хостинг пошто је то један од најбољих добављача наменских трговачких сервера, који омогућава непрекидне сесије трговања.

Ово је приступачна услуга Форек ВПС хостинга и пружа 1 Гбпс порт повезивост која вам омогућава да са лакоћом покренете МТ4 или МТ5 виртуелне сервере. То није све; ваш наменски трговачки сервер ће покретати процесор серије Е5 или Голд са невероватних 256 ГБ РАМ-а и ССД драјвером за серверски ниво како би вам пружили невероватне перформансе.

Нећете морати да бринете о безбедности са серверима јер су заштићени Виндовс заштитним зидом и ЦламВин антивирусом без додатних трошкова.

На који год план да се претплатите, сваки има техничку подршку 24/7 и могућност континуираног надзора. Свих 16 серверских локација ове услуге су стратешки лоциране у близини сервера врхунског брокера тако да се не суочавате са кашњењем током трговања.

ХостВеном

Можете узети у обзир ХостВеном ако тражите голи метал наменски сервер који ће вам помоћи да остварите своје трговачке циљеве уз непрекидне перформансе.

Можете да конфигуришете хардвер сервера према апликацији коју користите. Платформа нуди ове изборе – процесор Е3-1230В2, 128 ГБ РАМ-а, 1 ТБ НВМе складишта и решење за пренос од 100 ТБ.

Иако се његов дата центар налази у Чикагу, Илиноис, ХостВеном одржава ниско кашњење за трговање на берзама које се налазе у Европи, Азијско-пацифичком региону, Мексику и Канади. Никада се нећете суочити са застојима током трговања, а заслуга припада локалној ДДоС заштити заједно са 1ГБпс порт конекцијом.

Услуга хостинга врши надгледање засновано на хардверу и пружа вам потпуни роот приступ како би се обезбедило беспрекорно искуство трговања. Они такође имају тим за подршку на лицу места који је доступан 24/7 да вам помогне око проблема.

ЦхартВПС

Уз моћну хардверску подршку и супериорне сервере са малим кашњењем, ЦхартВПС помаже вам да тргујете на било којој платформи са било ког уређаја са лакоћом.

Од извршавања ручних трговања до имплементације сложених аутоматизованих алгоритама за трговање, ЦхартВПС се сматра решењем за многе малопродајне и професионалне трговце.

Захваљујући коришћењу Ксеон процесора, ДДР4 РАМ-а и НВМе ССД-а, овај наменски провајдер сервера је направљен да служи трговцима и може да покреће било коју платформу. ЦхартВПС нуди загарантовано 100% време непрекидног рада са невероватном брзином мреже од 10Гбпс, кашњењем приговора на ХФТ и редундантном интернет везом.

Дата центри ЦхартВПС-а налазе се у многим земљама, укључујући Канаду, Велику Британију, Немачку, Француску, Индију, Јапан, Шпанију, Аустралију, Јужну Кореју, Сингапур, Израел и бројне делове САД. Ова услуга хостинга је такође позната по одличној корисничкој подршци, која вам може помоћи са вашим питањима.

Тргујте фјучерсима 4 Мање

Тргујте фјучерсима 4 Мање је врхунски провајдер посвећеног трговачког сервера који вам помаже да своје трговање подигнете на виши ниво и добијете предност у односу на друге.

Без обзира да ли желите да примените сложене стратегије или да обављате високофреквентно трговање, ова платформа је способна да покрене све како би вам помогла да постигнете своје циљеве трговања.

Сви сервери су опремљени врхунским хардвером на нивоу предузећа као што је четворојезгарни Ксеон процесор, 1ТБ ССД и 8 ГБ РАМ-а. Дакле, можете бити сигурни да ћете постићи глатке перформансе.

Што је најважније, ови сервери имају батерије и генераторе. Дакле, у случају нестанка струје, ваша трговачка сесија неће бити прекинута.

Са свим центрима података који се налазе у непосредној близини врхунских трговачких берзи, Траде Футуре 4 Лесс вам нуди најниже кашњење током трговачких сати. Неограничен приступ тржишним подацима преко наменског сервера такође олакшава обављање разних трговина у реалном времену. Ово је један од најбољих разлога зашто многи воле да користе ову платформу.

  Како се даљински одјавити са Нетфлик-а

ТрадингФКСВПС

Усред популарних наменских сервера за трговање у свету, ТрадингФКСВПС истиче се у маси својим врхунским перформансама и подршком.

Подржан невероватно брзом хардверском конфигурацијом, супер брзим ССД-овима и побољшаним Форек ВПС-ом заснованим на ГПУ-у, обезбеђује да ваше аутоматизоване стратегије трговања раде нон-стоп.

Са ТрадингФКСВПС, можете бити сигурни да вам кашњење неће доћи. Овај трговачки сервер има центре података у великим финансијским градовима света, који укључују Њујорк, Лондон, Франкфурт, Амстердам и друге.

Штавише, ТрадингФКСВПС вам нуди буџетски Форек ВПС и омогућава вам да се повежете на платформу која вам је потребна. Ова наменска платформа за трговање користи врхунску ВПС технологију тако да можете да угостите до 64 МТ4 и пружа унакрсну везу са ЦМЕ Футурес тржиштем.

МиТрадеХост

МиТрадеХост је јединствени наменски сервер за трговање који професионалним трговцима пружа комплетну платформу за аутоматизовано трговање отпорном на грешке.

Са висококвалитетним центрима података у близини врхунских берзи и брокерских берзи у градовима као што су Чикаго, Хонг Конг, Њујорк, Лондон, итд., пружа импресивну латенцију од 0,5 мс.

Овај провајдер сервера такође побољшава брзину извршења налога и услуге података тако што вам омогућава да се повежете на ЦОМЕ, ИЦЕ, НАСДАК, ЛМЕ и друге. Уз робусну хардверску подршку, пропусни опсег високих перформанси и брз даљински приступ, МиТрадеХост вам нуди идеалну фазу за почетак вашег трговачког путовања.

Подршка за конекцију са више монитора и мобилне уређаје чини трговање много лакшим за модерне трговце. Особље центра података и менаџери на високом нивоу су увек доступни да реше било који проблем са којим се можете суочити током трговачких сати.

ВПССервер

Када почнете да користите ВПССервер као ваш наменски трговачки сервер, никада нећете морати да прелазите на друге сервере.

У овом брзом свету форек трговине, овај наменски сервер вам пружа супериорну хардверску конфигурацију. Ово укључује врхунски процесор и бржи РАМ, што вам омогућава да обављате високофреквентно трговање.

ВПССервер користи КВМ виртуелизацију и ОС шаблоне за читање за коришћење како би вам пружио врхунско ВПС искуство. Док обављате кључне послове, нећете морати да бринете о кашњењу јер се центри података налазе у већим земљама света.

Примарне локације његових центара података су у САД, Уједињеном Краљевству, Немачкој, Холандији, Хонг Конгу, Канади, Аустралији, Јапану и Сингапуру. Управљање сервером вам неће задати тешкоће, јер вам услуга хостинга пружа пуну контролну таблу за веб хостинг.

ФКСвм

Без обзира да ли ваша апликација за трговање захтева значајне рачунарске ресурсе или имате много платформи, ФКСвм може послужити као прихватљив избор за ваш наменски трговачки сервер.

Нудећи робусне хардверске перформансе, користи врхунске хардверске конфигурације као што су Ксеон процесори, 16 ГБ РАМ-а и 960 ГБ ССД меморија како би вам помогао да покренете било коју апликацију за трговање која вам је потребна.

Врхунске перформансе подржане су муњевитом покривеношћу мреже која осигурава да можете трговати без икакве тромости. Са центрима података који се налазе у Чикагу, Лондону, Цириху, Њујорку или другим врхунским финансијским градовима, ФКСвм обезбеђује ниско кашњење током целог процеса.

Безбедност је увек брига за наменске сервере за трговање, и то је разлог зашто ова платформа за трговање одржава безбедносне стандарде на нивоу предузећа.

Уз сваки план, не само да добијате аутоматско покретање за МТ4, већ и функције аутоматског прављења резервних копија. Такође добијате више ОС опција са овим сервером за трговање, укључујући Виндовс Сервер 2016, 2019 и 2022, јер не подржавају све платформе стари Виндовс Сервер.

Закључак

Савремени свет трговања на мрежи препун је конкуренције, а остати испред је огроман захтев. Поседовање наменског сервера за трговање помаже вам на путу трговања јер добијате супер-брзе перформансе, водећу безбедност у индустрији и импресивну корисничку подршку.

Стога, изаберите најбоље посвећеног добављача сервера за трговање на основу ваших пословних потреба и буџета и започните своје трговачко путовање.

Такође можете истражити најбољи Форек ВПС хостинг за несметано трговање.