9 најбољих система за управљање посетиоцима за покретање предузећа

Системи за управљање посетиоцима (ВМС) постају популарни јер се од организација захтева да унапреде своју игру због повећаних ризика везаних за здравље, безбедност и стандарде усклађености.

Према извештајувеличина тржишта за глобални систем управљања посетиоцима ће се вероватно проширити са 1,1 милијарде УСД у 2021. на 2,3 милијарде УСД до 2026. године.

Различити фактори су одговорни за његов раст, укључујући повећану свест о безбедности, потражњу за радом без папира и потребу да се придржавају прописа. То је евидентно посебно након избијања Цовид-19, што је довело до великих промена у начину на који су индустрије некада радиле.

Технологија и безбедносни системи су напредовали да би се носили са дигиталном радном снагом и светским сценаријима после ЦОВИД-а.

Систем управљања посетиоцима може помоћи организацијама да се неприметно прилагоде променама, док нуди најбоље могуће услуге, производе и искуство посетилаца.

Хајде да разговарамо о овом софтверу и како он може да вам помогне.

Шта је управљање посетиоцима?

Управљање посетиоцима се односи на процес праћења и управљања посетиоцима који долазе и одлазе из просторија ваше организације. Без обзира да ли ваша организација има рецепционара или не, управљање посетиоцима је од суштинског значаја за ваше запослене и безбедност компаније.

Чак и ако нудите изванредне производе, услуге и корисничку подршку, менаџмент посетилаца иде корак напред како би осигурао да ваше просторије напусте са добрим утиском. То не само да подиже репутацију вашег бренда и повећава свест, већ и подстиче људе да поново дођу до вас када им затреба.

Сада, можда мислите кога ми овде зовемо посетиоцима. Посетиоци могу бити:

 • Продавци и извођачи радова
 • Учесници пословног састанка
 • Регулаторни или ревизорски стручњаци
 • Кандидати за интервју за посао
 • Мессенгерс
 • Људи који траже неке информације
 • Доставници

Осим тога, посетиоци могу бити запослени који можда нису чести посетиоци просторија као људи који раде од куће. Понекад се могу десити и неочекивани случајеви.

Шта је систем управљања посетиоцима?

Систем или софтвер за управљање посетиоцима (ВМС) је алатка која прати и управља људима који долазе у пословне просторе и напуштају их. Представља различите процесе за управљање протоком посетилаца од доласка до одласка како би се обезбедило најбоље искуство уз обезбеђивање свачије безбедности и усклађености пословања.

Предузећа свих величина могу да користе софтвер за управљање посетиоцима, не само веће компаније. Поред тога, ВМС је ефикасан за различите индустријске вертикале, укључујући одбрану и ваздухопловство, аутомобилску индустрију, хемикалије, комерцијалне услуге и залихе, робу широке потрошње, дистрибуцију, здравствену заштиту, ИТ, електронику, инжењеринг и још много тога.

Доступне су различите врсте ВМС-а:

 • Самоуслужно управљање посетиоцима: За пријаве се користи киоск. Овде посетиоци чекају у редовима, попуњавају детаље и подносе потребна документа да би добили беџ госта.
 • ВМС којим управља особље: Особље организације надгледа и контролише посетиоце користећи софтвер.
 • Рачунарски ВМС: То је компјутерски систем са једним прозором који омогућава компанији да надгледа и контролише посетиоце. Може да прикупља податке у реалном времену и аутоматизује ручне задатке за боље искуство.
 • ВМС заснован на СааС-у: То је софтвер треће стране за праћење и контролу посетилаца из предузећа различитих размера. Овде организације не морају да управљају инфраструктуром или да троше време на одржавање; провајдери услуга брину о томе, а цена је приступачна.

Шта је потребно за систем управљања посетиоцима?

Системи управљања посетиоцима су од виталног значаја за организације за праћење и управљање посетиоцима, посебно током и након глобалне кризе као што је Цовид-19. Помаже вам да се прилагодите новим изазовима и осигурате безбедност ваше радне снаге и посетилаца.

Ипак, пословни састанци лицем у лице су и даље присутни чак и у ово доба вебинара уживо и видео конференција. У ствари, многа предузећа су сада отворена и дозвољавају посетиоце, дакле, осигуравајући да сви посетиоци буду узети у обзир уз обезбеђивање безбедности; системи управљања посетиоцима играју кључну улогу.

Погледајмо неке од предности ВМС-а:

Боље искуство посетилаца

Нудећи добро искуство посетиоцима ће изградити репутацију вашег бренда и пожелети више посетилаца. Људи ће изабрати вас уместо конкурената ако се побринете да они срећно напусте ваше просторије. ВМС вам може помоћи да то постигнете тако што вам омогућава да са лакоћом управљате свиме без стварања проблема за посетиоце.

Поједностављен процес пријема

Са добрим ВМС-ом, свим процесима ће се ефикасно управљати, од пријема посетилаца до одласка. Коришћење софтвера омогућава вашем особљу да третира ваше госте на основу разлога због којих су вас посетили. Такође ће вам помоћи да управљате састанцима и да се побринете да они почну на време, а посетиоци не буду фрустрирани чекајући у предворју.

  9 најбољих софтвера за аналитику производа за модерне СааС апликације

Сигурност и бесконтактно праћење

ВМС софтвер ће вам помоћи да обавите бесконтактно праћење и управљање посетиоцима. То ће обезбедити безбедност свих у просторијама ваше зграде. Као резултат тога, можете одржати врхунску заштиту од здравствених проблема као што су ЦОВИД или друге заразне болести. Поред тога, софтвер ће вам помоћи да одбраните своју организацију од ризика у вези са интелектуалном својином, безбедношћу на радном месту итд.

Сагласност

Користећи ВМС, можете снимити важне податке прикупљене од посетилаца, укључујући њихове личне податке, личне карте, медицинске документе и друге папире. То ће вам помоћи да лако управљате њима и водите евиденцију, тако да не наиђете на ризике усклађености као што су ГДПР, ХИПАА итд.

Праћење запослених/особља

Осим управљања посетиоцима, софтвер ће вам помоћи да пратите активности ваших запослених или особља. То ће повећати њихову продуктивност и помоћи им да се фокусирају на кључне области. Пошто ризици могу бити спољни и унутрашњи, држање на оку свог интерног особља помаже у смањењу ризика.

Ако желите да искористите ове погодности, ево неких од најбољих ВМС провајдера на тржишту.

иЛобби

иЛобби је глобални лидер у управљању пословним посетиоцима, коме верују међународни аеродроми, велике банке, компаније са листе Фортуне 500 и влада да управљају, надгледају и прате посетиоце.

Скенирајте документ са личном картом са фотографијом да бисте добили информације помоћу наменског скенера или уграђене камере како бисте осигурали правилну идентификацију. Користите базу података треће стране или интерну листу за праћење да бисте одмах проверили и означили или одбили нежељене госте.

У хитним случајевима, он ће упозорити сваког запосленог и обезбедити вам листу оних на сајту који ће вам помоћи са бројем запослених. Аутоматизује веома сложен процес валидације, надгледања и провере појединаца на свим локацијама како би се испунили захтеви за усклађеност, безбедност, безбедност и приватност.

Можете прегледати посетиоце, извођаче, запослене, посетиоце који се враћају, прилагођене типове, интервјуе, састанке, догађаје и испоруке. Обезбедите своје пословање тако што ћете проверити ко је у вашој згради, поједноставити процес пријављивања посетилаца, аутоматизовати усклађеност и безбедност и контролисати физички приступ.

Обавестите своје посетиоце о правним документима као што су одговорност, одрицања и НДА и прикупите њихове дигиталне потписе. Поред тога, чувајте све правне документе на једном месту безбедно да бисте их преузели кад год је то потребно. Такође можете лако да креирате прилагођене извештаје са неколико кликова и прегледате све извештаје на контролној табли или извезете информације.

Увек будите спремни за ревизије одржавајући листу потписаних докумената и других података. Интегришите са својим пословним алатима као што су Скипе фор Бусинесс, Гоогле Хангоутс, Слацк, гласовни позив, кориснички именици као што су Азуре Ацтиве Дирецтори, Цисцо, Гоогле идентитети, итд., Окта за једнократно пријављивање, Онелогин, ЦРМ-ови, е-пошта и календар, Дискови, приступ контрола и још много тога.

Набавите га бесплатно за пробну верзију или изаберите план који почиње од 199 УСД месечно.

Посланици посетиоци

Пружите ново искуство себи и свима који посећују ваше радно место Посланици посетиоци. Заштитите своје радно место помоћу система управљања посетиоцима и уштедите време. Проверите ко, зашто и када неко посећује и ограничите посетиоца који не испуњава ваше критеријуме.

Поред тога, учините своје радно место здравијим уз помоћ опција за пријављивање без додира. Нема потребе за праћењем запослених и праћењем потписаних докумената или беџева рукописа. Уместо тога, добијате све на једној контролној табли за праћење свега што желите уз опцију преузимања неких докумената.

Оставите добар утисак када се гост појави тако што ћете послати упутства до радног места, испитати их да би сазнали њихово искуство и натерајте их да кажу „Вау“ са пријављивањем на иПад. Такође можете да снимите и сачувате све безбедно да бисте остали у складу са прописима.

Током ревизија, брзо извезите потребне податке за безболан преглед. Поред тога, направите више опција за пријављивање које постављају разна питања да бисте знали сврху посете сваког госта. Ваши запослени ће такође добијати обавештења одмах и аутоматски када гости стигну.

Прегледајте сваког посетиоца тако што ћете поставити неке критеријуме и проверити да ли се појављују на независним или интерним листама за праћење. Такође, добијајте извештаје и аналитику о броју посетилаца и брзо извезите податке у неколико кликова. Такође можете подстаћи своје госте да потпишу правне документе као што су одрицања и НДА на иПад-у.

Штавише, креирајте прилагођене значке или дозволите посетиоцима-посланицима да аутоматски штампају значке када се посетилац пријави. Замолите госте да сниме фотографију како би их домаћин могао са сигурношћу поздравити. Такође можете да креирате здраво и безбедно радно место, држите на оку канцеларију, обезбедите да подаци раде паметније и да ваши запослени буду фокусирани.

  Како искористити кодове у Генсхин Импацт-у

Добијте ограничене функције ако се одлучите за бесплатан план или одаберете план који вам највише одговара за само 99 УСД месечно по локацији.

Поздрав

Поздрав је лака и једноставна платформа за коришћење система управљања посетиоцима како би ваше радно место било безбедно. Уместо да користите традиционалног рецепционара, користите ову платформу прилагођену кориснику и потпуно прилагодљиву која вам омогућава да интегришете добро познате ЦРМ-ове и апликације за размену порука.

Алат увек осигурава да ће прави члан добити обавештење чим гост заврши процес пријављивања. Без обзира где се налазите, одмах ћете добијати обавештења о доласку гостију како бисте могли брзо да предузмете акцију.

Греетли има за циљ да учини интерфејс приступачнијим посетиоцима за разумевање и да га ви користите на рецепцији. Такође проширује етос на друге функције интерфејса. Можете да завршите процес подешавања за неколико минута и да будете спремни да га користите истог дана.

Алат може да представља ваше пословање онако како желите да ради са потпуно прилагодљивим токовима пријављивања. Прикупља све податке од посетилаца и усмерава их тако да посетиоци добију најбоље искуство. Такође можете прилагодити интерфејс добродошлице према вашим потребама и клијентима и дозволити Греетлију да вам буде рука помоћи.

Безбедност је значајан део сваке рецепције, а Греетли тренутно штампа беџеве са фотографијама посетилаца, детаљима и другим релевантним информацијама. Нуди бесплатну демо верзију и поздравља вас са водичем корак по корак за почетак.

Плаћени планови почињу од 79 УСД месечно по локацији.

Апликација за пријаву

Апликација за пријаву је направљен за модерно радно место, које је безбедно и интелигентно за пријављивање. Овај софтвер можете користити за управљање посетиоцима, пријављивање извођача и особља и резервисање столних соба. Поседује Спацес – флексибилан и паметан додатак за резервисање соба за састанке и стол.

Платформа вам помаже да прихватите своју максималну радну снагу и ефикасно управљате капацитетом. Такође можете дозволити својим посетиоцима да се пријаве користећи свој паметни телефон преко скенера КР кодова. Ваши гости не морају да инсталирају никакву посебну апликацију; бесконтактно пријављивање је безбедно и потпуно прилагодљиво за индустрију.

Поред тога, направите упитник за сваку групу посетилаца креирањем питања са вишеструким избором. Водите рачуна о здравственим и захтевима за приватност или безбедност компаније тако што ћете смањити време пријављивања. Такође ће понудити потпуну контролу над подацима.

Апликација за пријаву балансира чување неопходних и критичних информација за безбедност и извештавање уз очување приватности посетилаца. Направљен је да се развија са новим функционалностима и карактеристикама и пружа боље искуство посетиоцима. Добијте напредне функције као што су претходна регистрација посетилаца, пријављивање особља, управљање извођачима, пратећа апликација, поруке, смернице, НДА, прилагођена поља података итд.

Такође ћете добити предности листе за евакуацију, више локација, језика, догађаја, испорука, екрана добродошлице, интеграција, прилагођених беџева за сваког посетиоца, обавештења и још много тога. Прилагодите пакет који вам је потребан или узмите 15-дневну бесплатну пробну верзију. Ако сматрате да је то корисно, пређите на плаћену претплату у било ком тренутку.

Прокицлицк

Омогућите својим посетиоцима, извођачима и запосленима да се безбедно врате, поштујући приватност и поштујући глобално Прокицлицк. Резервација пулта је лак, безбедан и једноставан начин да пожелите добродошлицу запосленима на радно место.

Дозволите својим запосленима да бирају где, са ким и када ће седети у унапред дефинисаним просторима. Добићете пуну видљивост ко ради и где сви седе. То ће вам помоћи да организујете радно место да буде безбедно, пријатно и ефикасно.

Штавише, можете истражити обим и дубину могућности са екстремним системима. Интегришите алате са којима сте ви и ваш тим упознати за беспрекорну имплементацију. Ово је једини ВМС са комплетном атестом о приватности ИСАЕ 3000 типа 1, тако да вам људи могу веровати.

Подржава 30 милиона посета на 7000 локација како би вам помогао да се више ослањате на свој тим. Такође можете да скалирате помоћу ВМС-а који нуди неограничен број домаћина, киоска и посетилаца. Добијте бескрајну листу функција за побољшање искуства сваког посетиоца, поједноставите рецепцију и обезбедите имовину.

Његове карактеристике укључују резервисање столова и запослених, токове посетилаца, моћне контролне табле, паметне токове за посетиоце и запослене, врхунске интеграције, напредну безбедност, услуге предузећа, успех купаца и још много тога. Поред тога, можете да заштитите своје запослене и посетиоце помоћу програма превенције ЦОВИД-19.

Прегледајте своје посетиоце и запослене пре него што стигну, поделите безбедносна упутства, омогућите им приступ помоћу КР кода, останите сигурни и флексибилни и ограничите ризике по здравље. Пронађите план који најбоље одговара вашим захтевима за 100 УСД месечно по локацији.

ВхосОнЛоцатион

Очувајте своје извођаче, посетиоце и запослене безбедним и безбедним уз провере добробити, праћење контаката, бесконтактно пријављивање и још много тога док радите ван локације и на лицу места са ВхосОнЛоцатион. То је свеобухватно решење које управља предрегистрацијама, идентитетом посетилаца, праћењем контаката, безбедносним упозорењима и ствара свест о политици посетилаца.

  Како снимити Скипе позиве помоћу нове изворне функције снимања

Управљајте усклађеношћу обавештења о опасностима од стране извођача, управљањем уводом у различитим објектима и присуством. Такође можете да управљате дозволама и присуством запослених да бисте подржали безбедност локације и профиле. Да не спомињемо, све је подржано снажним увидом и извештавањем.

Алат нуди једноставну пријаву без додира за праћење сваког запосленог који ради сам. Такође, добијте функције за хитне случајеве као што су самоверификација, извештаји о евакуацији и прикупљању, увид и сарадња и ручне прозивке. Ограничите приступ квалификованим и овлашћеним запосленима, извођачима и посетиоцима да бисте обезбедили своје објекте.

ВхосОнЛоцатион вам помаже да прегледате посетиоце, извођаче радова и запослене како бисте смањили ризик од уљеза или неовлашћених гостију. Такође, проверите коме је дозвољено присуство на лицу места и коме је прошао здравствени преглед.

Има планове који функционишу за све, без обзира на величину компаније. Управљајте свиме по почетној цени од 599 УСД годишње по локацији.

Трацтион Гуест

Дајте својој организацији једно место за управљање, управљање и обезбеђивање читавог процеса операција посетилаца Трацтион Гуест. Трацтион Гуест чува ваше веб локације безбедне, процесе усаглашене, а запослене безбедне, обезбеђујући да свака интеракција покреће максималну продуктивност.

Помаже посетиоцима и запосленима да пронађу свој тачан улаз и локацију, потврде или скенирају своју идентификацију, упознају домаћина, одаберу свој језик. Поред тога, можете пратити ко је на сајту да бисте одржавали хитне и безбедносне протоколе. Такође, прикупите потребне податке да бисте испунили стандарде усклађености.

Представите свој бренд када пожелите добродошлицу посетиоцима да изградите искуства и створите визуелни утицај који сваку посету чини незаборавном и продуктивном. Уз помоћ једног система који се може конфигурисати, одговорите на своје захтеве за глобалном локацијом као што су дозволе, језици и подаци.

Узмите одговарајући план за своју организацију за само 115 УСД месечно/иПад.

Пронестор Виситор

Пронестор Виситор нуди безбедну платформу за управљање посетиоцима. То је иновативно решење за управљање где можете добити цео преглед посетилаца из прошлости, садашњости или будућности. Такође вам омогућава да пратите сваки састанак и резервацију пружањем аутоматизованих обавештења.

Пронестор Виситор вам помаже да пошаљете упутства својим посетиоцима и обезбедите карту за укрцавање коју скенирате њиховим телефоном да би се пријавили. Уз одговарајуће извештаје, знаћете ко је где и кога да видите. Алат такође може да рукује многим улазним тачкама на више локација истовремено. Поред тога, можете да обавестите своје посетиоце о смерницама приликом регистрације или пре састанака.

Ова платформа вам показује поглед од 360 степени на активности организације. Почните да комбинујете повратне информације и податке да бисте побољшали доступност својих објеката, што је неопходно за продуктивност. Штавише, платформа олакшава вашим гостима и организацији да остану здрави и безбедни.

СвипедОн

Изградите најприступачнији систем за пријаву запослених и посетилаца СвипедОн то је сигурно, једноставно и модерно. Омогућава вам да искусите флексибилно радно окружење са потпуним управљањем радним местом.

СвипедОн вам помаже да трансформишете радно место заменом старих књига посетилаца једноставним, модерним и елегантним решењем за управљање посетиоцима. Добијте обиље погодности од ове јединствене платформе, као што је извођење бесконтактног пријављивања запослених и посетилаца.

Добићете функције као што су алати за праћење контаката, тренутна обавештења, штампање ИД беџова, дигитални уговори, одбор за одлазак запослених, управљање евакуацијом и питања о скринингу са упозорењима. Посетиоци се могу пријавити директно скенирањем КР кода користећи своју мобилну камеру без физичког контакта. То ће спречити ваше пословање и особље од излагања заразним болестима.

Штавише, лако можете да рукујете регистрима безбедности и здравља, политиком ЦОВИД-19, уговорима о неоткривању података итд. Многе индустрије користе СвипедОн, као што су грађевинарство, логистика, непрофитне компаније, комуналије, образовање, брига о старима, производња, спорт, море, туризам, цо-воркинг и још много тога. Најбоља ствар је што СвипедОн сади дрвеће за сваког новог купца.

Доживите платформу још боље са многим додацима као што су кетеринг, испоруке и неограничени СМС. За боље опције управљања за ваше запослене и посетиоце, можете да повежете СвипедОн са пословним алатима за несметано обављање посла, као што су Мицрософт Ацтиве Дирецтори или Азуре Ацтиве Дирецтори.

Такође ћете наћи нулте трошкове подешавања, лако праћење контаката, алате за скрининг посетилаца и пријављивање без додира у сваком плану. Модернизујте рецепцију за посетиоце за само 49 УСД месечно за једну локацију.

Закључак 👨‍🏫

Системи управљања посетиоцима су данас тражени у различитим индустријама и величинама пословања. Софтвер вам може помоћи да понудите изванредно искуство посетиоцима, истовремено осигуравајући организациону безбедност, безбедност и потребе за усклађеношћу.

Затим истражите неке од најбољих софтвера за праћење времена за тим.