9 најбољих ВордПресс додатака за креирање сјајних искачућих прозора

Колико често посећујете веб локацију и појави се оквир који вас позива да се претплатите на мејлинг листу или да погледате невероватну понуду/производ? Много пута, зар не?

Искачући прозор је мали прозор који се појављује на екрану када посетиоци веб сајта претражују. Ови искачући прозори се појављују као ненамерне радње корисника, а трговци их користе за генерисање потенцијалних клијената и промовисање понуда.

Искачући прозор веб локације може се појавити када корисник први пут посети веб страницу или након радњи попут кликања, померања или клика на дугме за излаз.

Која је важност искачућих прозора на веб локацији?

  • Генерисање потенцијалних клијената: Својим клијентима можете понудити бесплатне услуге као што су е-књига или други ресурси у замену за њихове контакт информације. Затим можете почети да шаљете циљане е-поруке док се не претворе у купце.
  • Повећајте своју листу е-поште: Ако пружате вредан садржај, можете подстаћи кориснике да се пријаве за ваш билтен и да први сазнају када објавите нови садржај.
  • Промовишите посебне понуде: Људи воле понуде. Искачући прозори су сјајан приступ за усмеравање посетилаца веб локације на ваше посебне понуде.
  • Привуците саобраћај на одређене странице/производе: Можете да користите искачуће прозоре да бисте људе усмерили на продајну страницу или почетну страницу, где могу да сазнају више о томе.

ВордПресс је један од највећих система за управљање садржајем који можете користити да направите веб локацију без вештина кодирања.

Овај чланак ће истражити неке од најбољих ВордПресс додатака које можете користити за креирање сјајних додатака на вашој веб локацији;

Попуп Макер је флексибилан и свестран ВордПресс додатак за повећање ваше листе е-поште и прихода. Овај додатак такође креира видео кутије за преглед, обавештења о колачићима, обавештења о обавештењима и још много тога.

Попуп Макер се интегрише са ВооЦоммерце-ом, што олакшава циљање корисника на основу њихових куповина и артикала у корпи. Међутим, неке од функција на ВооЦоммерце-у можете добити само када се пријавите за премиум план. Такође можете да се интегришете са разним додацима као што су Ниња Формс и ВПФормс за прикупљање података.

Овај додатак је заснован на конверзији, што значи да можете да креирате искачуће прозоре који циљају одређене странице, категорије или постове на вашој веб локацији. Уређивач искачућих прозора олакшава прављење различитих типова садржаја и контролу величине искачућих прозора. Цене на Попуп Макер-у почињу од 87 УСД годишње.

Попуп Буилдер је савршено решење за ВордПресс дизајнере који желе да направе широк спектар искачућих догађаја, типова и услова. Помоћу овог додатка можете да креирате информативне, промотивне искачуће прозоре са високим степеном конверзије за неколико минута.

Попуп Буилдер је плаћени додатак, почевши од 49,95 УСД, који се наплаћује годишње. Овај додатак вам омогућава да прилагодите боје, позадине, преклапања и ивице искачућих прозора. Додатак има премиум функције које вам омогућавају да циљате кориснике на основу земље, оперативног система, претраживача и још много тога.

  Како да поправите рушење Нвидиа контролне табле да бисте вратили своју графику на прави пут

Попуп Буилдер је компатибилан са популарним додацима као што су ХТМЛ5 Мапс, Цонтацт Форм 7, ВооЦоммерце, Формидабле Формс и Диви Буилдер, да поменемо неке. Додатак је дизајниран да олакша циљање различитих људи на основу њиховог понашања, демографије и географске сегментације. Такође можете поставити старосна ограничења да бисте ограничили ко може да посећује одређене странице.

Оптинмонстер

Оптинмонстер је додатак који можете да користите за прављење образаца за прихватање и искачућих прозора. Овај додатак је дизајниран да вам помогне да повећате продају и претплатнике на е-пошту претварањем напуштених корисника у купце и претплатнике. Можете да креирате гејмификоване обрасце за пријављивање, искачуће кампање и лепљиве траке са најавама.

ОптинМонстер има моћан механизам за циљање и сегментацију који анализира понашање корисника, показујући праве искачуће прозоре правим људима у право време. Овај додатак је оптимизован за сервер, веб и различите величине екрана ради брзине.

Такође можете да подесите искачуће прозоре са намером за излаз који ће се појавити када посетиоци веба напусте. Такав приступ олакшава подстицање посетилаца да предузму радње као што су претплата или куповина производа са ваше веб странице.

Интерфејс за превлачење и испуштање олакшава прављење различитих типова искачућих прозора. Искачући прозори су веома прилагодљиви, а можете додати и динамичке елементе као што су окретање точка и окретачи за одбројавање. Можете добити Оптинмонстер од 9 месечно који се наплаћује годишње.

Спецтра

Спецтра је додатак за креирање искачућих прозора и проширење уређивача блокова на ВордПресс сајту. Овај додатак омогућава корисницима да дизајнирају прелепе веб странице у уређивачу блокова без иједног реда кода. Платформа долази са разним унапред припремљеним шаблонима које могу да прилагоде својим потребама.

Спецтра има различите распореде које можете лако да промените величину и померате док правите искачуће прозоре. Такође можете копирати блокове које сте прилагодили да бисте креирали нове блокове и уштедели време за веб дизајн. Спецтру можете користити са различитим темама, као што су Астра, Неве, Каденце и ГенератеПресс.

Сви искачући прозори које креирате помоћу овог додатка су оптимизовани за перформансе због његових ефикасних блокова кода.

Елементор

Елементор је један од најчешће коришћених креатора страница за ВордПресс сајтове. Овај креатор страница вам омогућава да користите његов интерфејс за креирање искачућих прозора као што су дугмад, опције за е-пошту и тајмери ​​за одбројавање са неколико кликова. Превуците и испустите уређивач је прилагођен почетницима и можете да замислите како ће се ваши искачући прозори појавити док их правите.

Сви предлошци на Елементор-у су направљени имајући на уму приступачност јер посматра ХТМЛ 5 семантичку и пуну тастатуру за навигацију. Сви искачући прозори креирани помоћу овог додатка су прилагодљиви и можете им приступити на великим екранима и мањим екранима као што су паметни телефони.

  Вецтара прикупља 28,5 милиона долара, ЕлевенЛабс добија 19 милиона долара

Можете да извршите прецизно циљање где ангажујете своје посетиоце са правим покретачима и приказујете искачуће прозоре у најразумније време. Користите уграђене или прилагођене обрасце да претворите посетиоце у купце који плаћају. Креатор искачућих прозора је доступан само када купите про верзију почевши од 49 УСД.

Поптин

Поптин је одличан додатак за креирање искачућих прозора, опција за избор, образаца за контакт и трака са обавештењима за неколико минута. Можете да користите напредна правила циљања и искачући прозор са намером излаза креиран помоћу ове алатке да бисте посетиоце веб локације претворили у продају, претплатнике и потенцијалне клијенте.

Овај додатак прати понашање корисника и приказује прави искачући прозор у право време. Можете да прилагодите како се искачући прозори приказују вашим корисницима на основу претходно посећених страница. Користите елемент ознаке да бисте створили осећај хитности и подстакнули кориснике да предузму акцију.

Такође можете да се играте са искачућим прозорима са гамификованим прозорима као што су поклони, картице за гребање и искачући прозори са точкићима. Такође можете прилагодити искачуће прозоре или чак поставити елементе изван граница искачућег прозора. Користите дугме за нова поља да бисте додали нове ставке као што су радио дугмад, датум, дугмад за проверу и скривена поља како бисте своје обрасце учинили бољим и јединственим.

ГхозиЛаб Попуп Буилдер је додатак за прављење визуелно привлачних кутија за обавештења, искачућих порука и образаца за прихватање. Овај алат има бесплатну и професионалну верзију. Можете да уградите ИоуТубе/Вимео видео записе и додате позив на акцију и образац за претплату уз про верзију.

Не требају вам вештине кодирања да бисте направили искачуће прозоре помоћу овог додатка. Можете циљати људе на различитим страницама и подесити време које ће бити потребно да се појави искачући прозор. Такође можете бирати између многих доступних дизајна, изгледа и боја како бисте својим искачућим прозорима дали јединствен изглед.

Ако имате маилинг листу, можете се интегрисати са главним алатима за маркетинг путем е-поште све док имате про верзију Попуп Буилдер-а. Користећи функцију циљања на нивоу странице, такође можете креирати различите искачуће прозоре за постове/странице. Плаћени планови за ГхозиЛаб почињу од 24 долара.

Храбро

Храбро Попуп Буилдер је додатак за превлачење и испуштање за креирање невероватних искачућих прозора за неколико минута. Овај додатак вам омогућава да креирате искачуће прозоре, бочне траке, лепљиве обрасце и обрасце за генерисање потенцијалних клијената, претварајући посетиоце у претплатнике и купце који плаћају.

Додатак има 10 професионално дизајнираних ставки које можете прилагодити својим потребама. Можете да интегришете овај додатак са ВооЦоммерце-ом и уживате у искачућим прозорима сродних производа, унакрсним продајама и додатним продајама. Користите функцију циљања да одредите ко види искачући прозор и где.

  Како спречити да се ваш иПхоне екран искључи

Поставите прилагођене циљеве тако што ћете одредити која радња ће завршити који циљ и добити прилагођена обавештења. Овај додатак вам омогућава да убаците прилагођени код ако желите да одражава глас вашег бренда или да га учини јединственим.

Повежите овај додатак са софтвером за слање поште као што је Маилцхимп, Маиљет, Хубспот, МаилПоет и други.

Увек можете да одредите који искачући прозор доноси највише конверзија тако што ћете проверити аналитику на додатку Браве Попуп Буилдер. Цена овог додатка почиње од 59 УСД годишње.

Модални искачући оквир је програм за прављење искачућих прозора који можете користити да прикажете било који садржај на вашој веб локацији. Користећи овај додатак, можете приказати одличне понуде, кодове купона, упозорења, поруке, повремене понуде и летке.

Панели за подешавања овог додатка олакшавају прилагођавање висине, наслова, фонта, ефекта учитавања и ширине искачућег оквира у складу са вашим брендом. Можете подесити да се искачући прозор појављује са учитавањем странице или кликом на дугме. Овај додатак вам омогућава да уградите елементе као што су слике, клизачи слика и ИоуТубе и Вимео видео снимци.

Искачући прозори су прилагодљиви; такође можете додати прилагођени ЦСС да би ваши искачући прозори били јединствени. Модал Попуп Бок има бесплатан план са основним функционалностима. Међутим, можете се одлучити за премиум план уз једнократну уплату од 9,99 долара. Премијум план укључује неограничене варијације боја, УРЛ-ове дугмади, ефекте анимације и подешавања садржаја.

  • Немојте их претерано користити: можда ћете желети да скоро сваког посетиоца претворите у претплатника или купца који плаћа. Међутим, много искачућих прозора ће утицати на укупно корисничко искуство и високе стопе посете само једне странице.
  • Учините их релевантним: природа садржаја треба да одговара искачућем прозору. На пример, ако посетилац чита пост на блогу, можете додати образац за пријаву путем е-поште како би могао да добије више сличног садржаја.
  • Изаберите прави додатак: Имамо различите попове и требало би да знате шта желите да постигнете. Срећом, већина попуп додатака пружа низ опција и примера за почетак.
  • Олакшајте затварање: постојање искачућег прозора не значи да посетилац веб локације мора да купи вашу идеју. Дозволите посетиоцима да затворе искачуће прозоре и предузму акцију по жељи.

Закључак

Као што видите, постоје бескрајне опције које можете користити када желите да направите искачуће прозоре за своју веб локацију. Коначан избор ће зависити од ваших специфичних потреба, нише и буџета. Можете да користите више од једног додатка на својој веб локацији. Међутим, да бисте избегли конфликте, немојте активирати више од једног искачућег додатка у истом одељку ваше веб странице.

Ако волите да креирате искачуће прозоре од нуле, можете погледати наш чланак о најбољим креаторима искачућих прозора за вашу веб локацију ВордПресс.