Алати за лаку комуникацију и усаглашеност предузећа

Здраво! 🙋 Данас имамо следећа ажурирања производа за вас! 📣

Форецастстр

Један од сложених и дуготрајних задатака за стартапове је предвиђање прихода, буџетирање, запошљавање, извештавање, итд. Форецастр олакшава ове активности са своје јединствене конзоле. Платформа уклања нагађања и прави одговарајуће пројекције.

Форецастр помаже стартап-у да изгради детаљне финансијске моделе. Посвећени тим Форецастра-а ради са оснивачем или заинтересованим тимом стартапа како би изградио модел који је прилагођен специфичним потребама стартупа. Форецастр вам помаже да пратите и делите кључне метрике како бисте имали бољи увид и доносили боље пословне одлуке.

Помаже стартапима да покажу тренутни финансијски модел потенцијалним инвеститорима, саветницима и члановима одбора и донесу кључне пословне одлуке. Платформа је проницљива и информативна која помаже стартапима да импресионирају инвеститоре и, након затварања циклуса финансирања, припреме се за повећање компаније тако што ће познавати финансијски модел.

Даје импресивне резултате у данима који би иначе трајали недељама или месецима. Једна велика предност је што пружа посвећене финансијске аналитичаре да разумеју ваше специфичне потребе и креирају прилагођена решења која помажу да се прати сваки увид у ваш финансијски модел.

Најбоље карактеристике укључују предвиђање прихода, буџетирање трошкова, управљање пистама, извештавање инвеститора, интеграције података, планове запошљавања итд.

Сецурефраме

Сецурефраме је платформа за аутоматизацију усклађености која помаже компанијама да буду спремне за предузећа рационализацијом управљања, ризика и усклађености.

Усклађеност је један од најкритичнијих задатака компанија. Сецурефраме је решење за постизање и одржавање сертификата о усклађености безбедности и приватности као што су СОЦ 2, ИСО 27001, ПЦИ ДСС, ХИПАА, ГДПР, ЦЦПА и још много тога.

  6 Поуздани све-у-једном врхунски сигурносни софтвер за личну употребу

Компанија је награђена за производ године број 1 који се фокусира на приватност. Усвојене су од стране врхунских компанија, укључујући Англелист, Генерали, Смартцар, Цода, Лира, итд. Омогућава компанијама да постану усаглашене у року од неколико недеља, а не месеци и прати 40+ услуга, укључујући АВС, ГЦП и Азуре.

Сецурефраме платформа организује информације на једном месту за лаку процену и одређивање приоритета како би компаније могле да управљају и ублаже регулаторне, правне и финансијске ризике. Омогућава клијентима да повећају усклађеност у свакој фази раста док остају фокусирани на развој свог пословања.

Његове врхунске карактеристике укључују континуирано праћење, аутоматизоване тестове, управљање залихама средстава, управљање добављачима и особљем, извештаје за ревизију, интеграцију 100+ услуга и још много тога.

Стартапима, па чак и већ основаним организацијама, потребне су прилагођене апликације, контролне табле, административни панели и други интерни алати за вођење пословних операција. Ретоол помаже у бржем стварању таквих алата кроз интерфејс прилагођен кориснику без знања о програмирању и кодирању.

Уместо да праве од нуле, програмери могу да користе Ретоол да брже и лакше праве моћне алате и апликације.

Ретоолс је лако започети јер је то превлачење и испуштање грађевинских блокова за табеле, дугмад, обрасце и графиконе, тако да можете саставити апликацију за неколико минута. Програмери могу да напишу прилагођени код за повезивање са базама података и АПИ-ја и пишу упите за интеракцију са подацима помоћу СКЛ-а и ЈаваСцрипт-а како би креирали праве алате које захтева ваше пословање.

Његова веома прилагодљива и интуитивна платформа чини га веома продуктивним алатом, чак и за оне са ограниченим искуством кодирања. Поред тога, његова обимна библиотека унапред изграђених компоненти и интеграција може помоћи у брзој изградњи сложених апликација без почињања од нуле.

  Генеришите прецртан, наопако, мали и широки размакни текст

Његови клијенти су различити у различитим секторима као што су финансијске услуге, медији и забава, малопродаја и е-трговина, покривајући врхунске компаније укључујући Сецурефраме, Цадана, СенсиблеВеатхер, Плаид, Рамп, Брек, ФОКС и још много тога који користе Ретоол за бржу изградњу интерних алати за брже пословање за боље пословне резултате.

УсеБубблес

УсеБубблес је иновативна платформа која елиминише 38% састанака уз брзе напредне видео снимке и паметне подсетнике.

У дигиталном свету који се брзо развија, предузећа свих величина непрестано траже начине да побољшају свој комуникациони медиј како би поједноставили своје присуство на мрежи и унапредили сарадњу.

Бубблес, алатка која мења игру, пружа решења за мала и средња предузећа и велика предузећа у том погледу.

Платформа трансформише начин интеракције корисника пружајући различите методе за додавање, уређивање и управљање садржајем и коментарима. Функционише као снимање видео снимка са дељењем екрана и гласом, додељивањем коме треба да одговорите и до када и враћањем у ток за разговор.

Овај алат поједностављује размену идеја и повратних информација између чланова тима, клијената, добављача и других заинтересованих страна.

Већина састанака се може заменити овим алатом. Може се користити за проверу статуса и благовремености пројекта, решавање ад-хоц питања, дељење повратних информација, сарадњу са гостима, дељење увида у податке, укључене клијенте и запослене, обуку запослених и још много тога.

Нуди низ функција као што су коментарисање у реалном времену, паметни подсетници за добијање одговора на време, визуелне белешке и дискусије у контексту, што га чини изузетно корисним алатом за трансформацију начина на који се људи ангажују и комуницирају.

  Како комбиновати више субреддита са мултиреддитс

За више ажурирања, погледајте нашу категорију Најновија технологија.