Алати за вештачку интелигенцију за ботове за ћаскање и креирање веб апликација

Здраво! 🙋 Данас имамо следеће новости за вас! 📣

Према најновијем ажурирању компаније Хоме Сецурити Хероес, АИ (вештачка интелигенција) лако и брзо разбија 51 одсто уобичајених лозинки за мање од једног минута.

Користили су АИ крекер назван ПассГАН и провели га кроз 15.600.000 уобичајених лозинки да би утврдили колико ће времена бити потребно да се пробије ваша лозинка.

Овај резултат резимира да се 51 одсто уобичајених лозинки разбије за минут, 65 одсто за сат, 71 одсто за дан и 81 одсто за месец дана.

Хајде да користимо сложене лозинке да сачувамо наше податке и приватност. Такође можете користити генераторе лозинки за креирање јаких и сложених лозинки.

Према стручњацима и истраживачима из индустрије, препоручује се коришћење лозинке са најмање 15 знакова са јаким узорком, комбинујући најмање два велика и мала слова са бројевима и симболима.

Прецизирајте платформу отвореног кода за креирање веб апликација

Рефине је оквир отвореног кода заснован на Реацт-у за креирање веб апликација. Омогућава корисницима да праве своје апликације са једноставним упутствима корак по корак директно из удобности свог претраживача и то брже.

Он ствара 500+ јединствених комбинација технолошких стекова за апликације по мери.

Осигурава да корисници могу приступити свим алатима потребним за креирање апликација, као што је подршка за ССР за Нект.јс или Ремик. ЦРУД УИ се аутоматски генеришу на основу структуре података АПИ-ја, реаговања упита за савршено управљање променама у стању, доступних евиденција ревизије и верзионисања докумената, напредног рутирања са било којом библиотеком рутера и још много тога.

  Динамички периодни систем је интерактивни алат за ентузијасте хемије [Web]

Поред тога, нема дизајн који нуди безброј стилова и опција прилагођавања. Поред пружања индустријских стандардних решења за кључне компоненте пројекта као што су аутентификација, контрола приступа, рутирање, умрежавање, управљање стањем и и18н, он такође смањује задатке који се понављају које захтевају ЦРУД операције.

Рефине је од велике помоћи у изградњи интерних алата, контролних табли и других апликација које захтевају велику количину података.

СитеГПТ за интеграцију четбота у веб локацију без кодирања

Да ли желите да направите цхатбот за своју веб локацију без познавања кода или програмирања? Затим можете користити СитеГПТ да интегришете цхат бота у своју веб локацију.

То је један од најлакших и најбржих метода за креирање цхат бота за вашу веб локацију. У неколико брзих и лаких корака, можете да направите сопствени цхат бот који је програмиран за интеракцију са вашим садржајем.

  • Унесите УРЛ своје веб локације
  • Изаберите странице на којима желите да обучите цхат бота.
  • То је све; сада имате сопственог цхат бота који може да одговори на сва питања о информацијама на вашој веб локацији.

Ово најсавременије решење за цхатбот ће вам помоћи да одмах одговорите на сва питања о садржају који посетиоци постављају на вашој веб локацији.

За више ажурирања, погледајте категорију Најновија технологија.