Амплитуда дигитална аналитичка платформа, Ремотебасе за запошљавање удаљених радника

Хелло Фолкс! 🙋 Данас имамо следећа ажурирања производа за вас! 📣

Амплитуда

Амплитуде је платформа за дигиталну аналитику слична Гоогле аналитици, која пружа практично разумевање активности корисника. Поред праћења приказа страница и кликова, платформа нуди корисничке атрибуте и дигиталне канале за детаљну анализу понашања.

Амплитуде пружа платформу за аналитику производа и алате за управљање подацима како би се осигурали добро организовани, висококвалитетни подаци.

Поред тога, нуди ресурсе за подешавање експеримената и циљање публике на основу аналитике и података о понашању. Амплитуде је пионир у аналитици производа и творац Бехавиорал Грапх, највеће базе података понашања потрошача.

Амплитуде уживају поверење водећих светских брендова, као што су Нотион, Дропбок, Валмарт, ХБО, Хубспот и многи други.

Према саопштењу за јавност, прикупио је 150 милиона долара у финансирању Серије Ф предвођен Секуоиа Цапитал. Уз учешће тренутних инвеститора ГИЦ, Баттери Вентурес и ИВП, укупно финансирање је сада достигло 336 милиона долара, а процена пре новца је порасла на 4 милијарде долара.

Амплитуде нуди стипендије за стартапове за подршку стартапима дајући им приступ подацима о понашању потрошача, маркетиншким иницијативама и ангажовању производа. Стипендија је доступна за стартапе са мање од 5 милиона долара у финансирању и испод 20 запослених. Такође испуњава услове за компаније И Цомбинатор.

Ремотебасе

РемотеБасе је иновативна платформа која компанијама олакшава запошљавање и управљање удаљеним радницима. Нудећи искусне програмере за 24 сата, Ремотебасе је помогао Интегратеу у уштеди до 40% на трошковима запошљавања и 90% на времену запошљавања.

  Како да трајно избришете свој Нетфлик налог

Послодавци могу да користе РемотеБасе да пронађу кандидате на основу фактора као што су таленти, географија и доступност.

То чини процес запошљавања ефикаснијим и гарантује предузећима да пронађу најбоље кандидате за удаљене улоге. Поред могућности праћења радног времена, обрачуна плата и комуникације, РемотеБасе такође пружа решења за управљање удаљеним тимовима.

Према изворима, компанија је прикупила 3,5 милиона долара у прикупљању средстава у два круга.

Неке врхунске компаније преферирале су Ремотебасе, укључујући Форбес, АОЛ, ВСЈ, Продуцт Хунт, Иахоо Финанце, итд.

ИБМ Ватсонк

На својој годишњој Тхинк конференцији, ИБМ представља ИБМ Ватсонк, платформу за конструисање АИ модела и коришћење унапред обучених модела за генерисање кода и текста.

ИБМ каже да је Ватсонк једина АИ платформа која пружа јефтину инфраструктуру и широк спектар унапред обучених модела на нивоу предузећа.

ИБМ-ов скуп алата Ватсонк, инфраструктура и консултантске услуге помажу компанијама у развоју сопствених АИ модела или прилагођавању постојећих модела њиховим специфичним подацима.

Ватсонк.аи је пословни студио за програмере вештачке интелигенције који омогућава клијентима да процене и примене моделе и надгледају их након постављања, чиме се убрзавају бројни токови посла.

Преко Ватсонк.аи, ИБМ обезбеђује предузећима унапред обучене моделе, укључујући неке опције отвореног кода. Такође су сарађивали са Хуггинг Фаце, АИ бизнисом, како би комбиновали хиљаде својих модела.

Доступност Ватсонк.аи се очекује у јулу. Можете се придружити листи чекања овде.

КомодоДецкс

КомодоДецкс је алатка за сцреенцастинг која укључује Мац апликацију са АИ за уређивање засновано на транскрипту. Развија стандардне оперативне процедуре (СОП) за повећање трансфера знања и продуктивности.

  Како додати и уклонити виџете са почетног екрана на иПхоне-у

Пружа наставницима, студентима и професионалцима персонализовани домен, избор белих ознака и неограничено бесплатно снимање видео записа без временских ограничења.

Кроз сцреенцастинг, Комодо нуди брзу сарадњу и дељење идеја, елиминишући потребу за заморним куцањем и распоредом састанака. Уз неограничено снимање екрана и СОП-ове, помаже да се повећа продуктивност тима.

Комодо премошћује јаз између интерних и удаљених тимова. У хибридном раду, повезује појединце на иновативне начине кроз уређивање, сарадњу и производњу докумената помоћу вештачке интелигенције.

За више ажурирања, погледајте категорију Најновија технологија.