Блуески је лансирао Андроид апликацију и Снапцхат партнерски самит

Здраво! 🙋 Данас имамо следећа ажурирања производа за вас! 📣

Твитер алтернатива Блуески коју подржава Џек Дорси стиже на Андроид

Алтернатива за Твитер, Блуески, коју подржава суоснивач Твиттер-а Џек Дорси, сада је доступна за Андроид кориснике. Софтвер, који обећава будућност децентрализованог друштвеног умрежавања и алгоритама за избор, објављен је крајем фебруара за кориснике иОС-а и још увек је у затвореној бета верзији.

Блуески је веома тражен, према дата.аи компаније за обавештавање апликација. Блуески има 240.000 инсталација иОС-а.

Блуески је направио свој протокол под називом Аутхентицатед Трансфер (АТ) Протоцол, и намењен је за подршку „великих дистрибуираних друштвених апликација укључујући преносивост налога, алгоритамски избор, међуоперацију и перформансе.

Постоје неке разлике између Твиттер-а и Блуески-ја, као што је Блуескијево питање: „Шта има?“ Док Твитер пита: „Шта се дешава?“ Апликација има једноставан кориснички интерфејс и омогућава вам да саставите пост од 256 знакова који може да садржи фотографије.

Не постоји функција директне поруке у Блуески-у током израде ове објаве, али корисници могу претраживати и пратити друге људе, баш као на Твитеру.

Једна од његових картица вам омогућава да видите своја обавештења, која укључују лајкове, поновне објаве, праћење и одговоре, слично као на Твитеру.

Корисници Блуески-а могу да деле, утишају и блокирају налоге, али напредне функције као што је њихово додавање на листе и даље нису доступне.

Блуески је прошле године добио 13 милиона долара финансирања, а Дорсеи је био у његовом одбору. Да бисте користили услугу, прво се морате придружити листи чекања или добити позивни код од пријатеља.

  Како да удобније користите свој Андроид телефон ако сте леворуки

Снапцхат је најавио АИ цхатбот бесплатан за све и лансирао АР сочива које покреће генеративна АИ

Снапцхат је дао низ најава на најновијем Снап Партнер Суммиту, укључујући бесплатан АИ цхатбот, АР објективе које покреће генеративна АИ и нове функције као што су нове функције Сториес, ажурирања Снап мапе, побољшања Битмоји-ја, нове начине за виртуелну интеракцију са пријатељима и још много тога.

Снапцхат-ов АИ цхатбот, који покреће ОпенАИ ГПТ технологија, раније је био доступан само плаћеним корисницима, а сада је бесплатан за све кориснике широм света. Што се тиче Снапцхата, корисници су слали отприлике 2 милиона порука дневно користећи цхатбот.

Циљ АИ цхатбот-а је да пружи искуства слична ЦхатГПТ-у, а ова функција ће помоћи да се обезбеде опције рођенданског поклона за БФФ, организују пешачење, препоручи рецепте за вечеру, напише песму за пријатеља итд. АИ цхатбот ће такође препоручити релевантна сочива или поставити препоруке за ослабљене активности.

У другој најави, Снапцхат је открио АР сочива које покреће генеративна АИ. Снапцхат представља ново „космичко сочиво“ које трансформише вас и ваше окружење у анимирано научно-фантастично окружење?

Снапцхат је рекао да корисницима олакшава проналажење релевантних сочива и да ће апликација почети да препоручује сочива која се уклапају у контекст фотографије или видео снимка корисника.

Примо је француски стартуп који гради софтвер за управљање ИТ за мала и средња предузећа (мала и средња предузећа); прикупио је 3,4 милиона долара финансирања од Хеадлине-а, ГФЦ-а и водећих СааС анђелских инвеститора.

Примо прати и управља целокупном вашом ИТ инфраструктуром, као што је постављање и конфигурисање флоте уређаја, куповина уређаја, МДМ (управљање мобилним уређајима), безбедносна решења, осигурање и подршка.

  Како инсталирати Андроид 13 Бета на свој телефон

Поред тога, сви ови детаљи су синхронизовани са вашим ХР системом, а сав обрачун је транспарентан и централизован.

Његова централизована конзола помаже да се уједначе укључивања и искључивања без администратора и интегрише се са Гоогле-ом или Мицрософт 365 да би стекла видљивост од 360 степени. Свим овим активностима управља једно ИТ особље са централизоване контролне табле.

Већина малих и средњих предузећа, било из ИТ сектора или других индустрија, ослањају се на треће стране за ИТ подршку, или би за мале организације било скупо да ангажују ИТ тим или ИТ менаџера за такве компаније; Примо може бити од користи.

Примо жели да буде пратилац СааС-а за мале компаније које спајају многе производе на истој платформи, тако да не желе да раде са различитим добављачима како би покрили своје активности ИТ подршке.