Да ли ће знати ако некога тражите на Инстаграму?

Инстаграм је несумњиво преузео многе друге друштвене апликације због своје бриљантне вишенаменске употребе, што је и оно што се највише воли. То је медиј за повезивање људи и платформа за постављање слика и видео записа. Као и свака друга апликација, на пример, Фацебоок, можете да отпремате, мењате и бришете своје слике. Такође можете лако претраживати и комуницирати са другим ИГ корисницима на овој платформи. Ако желите да научите како да пронађете некога на Инстаграму, останите са нама до краја овог чланка. Помоћи ћемо вам да разумете ако претражујете некога на Инстаграму, да ли ће они знати, и може ли неко рећи да ли га претражујете на Инстаграму. Такође, научићете како да претражујете некога на Инстаграму само са сликама. Дакле, хајде да заронимо одмах!

Да ли ће знати ако некога тражите на Инстаграму?

Даље у овом чланку ћете сазнати ако тражите некога на Инстаграму да ли ће они знати. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Може ли неко рећи да ли их тражите на Инстаграму?

Не, Инстаграм не дозвољава корисницима да виде ко гледа њихов профил. Они ће знати само ако коментаришете или лајкујете њихов пост. Не можете чак ни да користите апликације трећих страна да бисте видели кориснике који посећују ваш профил.

  Како инсталирати Доцкер Енгине на ЦентОС

Ако тражите некога на Инстаграму, да ли ће они знати?

Не, неће знати све док вам се не свиђа њихова објава или ако коментаришете њихову објаву.

Како да пронађем некога на Инстаграму без налога?

Можете пронаћи некога на Инстаграму без налога, али квака је у томе што морате да знате име профила или корисничко име да бисте их видели. Ево корака који ће вас водити да пронађете некога на Инстаграму без налога.

Метод 1: Претрага по имену и презимену

Можете претраживати уносом имена и презимена особе у траку за претрагу у апликацији Инстаграм. Пратите ове кораке да бисте то урадили.

1. Отворите апликацију Инстаграм на свом Андроид или иОС уређаја.

2. Додирните картицу Претрага са доње траке.

3. Унесите име и презиме у траку за претрагу.

4. Додирните жељени профил у резултатима да бисте пронашли особу коју тражите.

Метод 2: Претрага по корисничком имену

Најлакши и један од најчешће коришћених начина да пронађете некога на Инстаграму је само тражење његовог корисничког имена. Пратите доле наведене кораке да бисте извршили претрагу Инстаграм налога по корисничком имену.

1. Покрените апликацију Инстаграм и додирните картицу Претрага.

3. У траку за претрагу унесите корисничко име особе коју тражите.

Резултат ће се сада приказати према вашој претрази, сада можете да се померате надоле по Инстаграм страници да бисте видели људе. А то се може урадити а да нико не зна јер знате одговор на питање ако тражите некога на Инстаграму да ли ће знати или не.

  Шта је СМС потпис на Андроиду?

Метод 3: Коришћење Имгинн веб локације

1. Посетите Имгинн званични сајт на вашем претраживачу.

2. У траку за претрагу унесите име особе коју тражите и притисните тастер Ентер.

3. Биће вам приказана листа резултата преко којих треба да лоцирате жељену особу/профил који тражите.

4. Кликните на слику профила да бисте видели профил и било коју од слика.

Како да пронађем некога на Инстаграму, а да не знам његово име?

Ако не знате име или корисничко име особе, али желите да их пронађете на Инстаграму, постоји много различитих начина да их пронађете. Можете их тражити користећи њихову локацију и фотографије, што је могуће преко Инстаграм апликације.

Напомена: Имајте на уму да овај метод функционише само када је корисник поставио фотографију у вези са локацијом на којој се налази и такође је означио локацију на њој, без ње овај метод неће радити.

1. Отворите апликацију Инстаграм.

2. Додирните на Картица за претрагу присутан на дну екрана.

3. Сада унесите град, државу и име улице особе коју тражите.

4. Сада изаберите картицу Места и скролујте кроз постове који помињу жељено место.

5. Потражите фотографију која је идентична особи коју познајете.

Прочитајте овај чланак од почетка да бисте сазнали ако тражите некога на Инстаграму да ли ће знати.

Како пронаћи некога на Инстаграму само са сликом?

Пронаћи некога на Инстаграму само са сликом је тешко ако је налог који тражите приватан. Налог који је јаван можете пронаћи на Инстаграму. Ево корака да пронађете некога на Инстаграму само са сликом.

1. Посетите Страница Гоогле претраге у вашем претраживачу.

2. Кликните на икону камере.

  КСМЛ у односу на ХТМЛ: Које су разлике?

3А. Сада, отпремите жељену слику.

3Б. Или унесите УРЛ слике и кликните на Претражи.

Након што научите да га отпремите, добијате име особе испод фотографије и након што добијете име, можете једноставно додати Инстаграм иза њеног имена. Сада ћете добити Инстаграм ИД особе.

Како да пронађем странца на Инстаграму?

Можете пронаћи Инстаграм било ког странца са њиховим именом и презименом, ИГ корисничким именом, локацијом и сликом. Можете прочитати и пратити методе које су горе поменуте у овом чланку да бисте то научили на брз начин.

Које су ствари које можете учинити а да вас не ухвате?

Сада када знамо да ако некога претражујете на Инстаграму да ли ће знати, хајде да погледамо ствари које можете да урадите а да вас не ухвате. Као што је објашњено раније у чланку, ако тражите некога на Инстаграму, он то неће директно знати све док нисте коментарисали њихове постове или им се свиђали. Инстаграм не дозвољава корисницима да знају ко је посетио њихов профил са или без Инстаграм налога.

Шта треба да избегавате?

Након што рашчистимо сумње, на пример, ако тражите некога на Инстаграму, да ли ће знати, хајде да погледамо ствари које би требало да избегавате да радите. Требало би да избегавате коментарисање постова профила који гледате и да се одупрете жељи да вам се свиђају. Коришћењем овога можете избећи да вас ухвате.

***

Дакле, надамо се да сте разумели ако тражите некога на Инстаграму да ли ће сазнати. Можете нам јавити сва питања или сугестије о било којој другој теми о којој желите да направимо чланак. Оставите их у одељку за коментаре испод да бисмо знали.