Да ли је ИПТВ легалан у Сједињеним Државама и Индији?

ИПТВ је телевизијска услуга која вам се пружа без кабловске или сателитске везе. ИПТВ је нова технологија и све више телекомуникационих компанија се одлучује да својим корисницима пружи ИПТВ услуге. ИПТВ услуге вам пружају опције за гледање омиљених ТВ програма без потребе да пратите програмски распоред. Пошто се ради о новој технологији, многи корисници нису свесни ИПТВ услуга. У овом водичу ћемо разговарати о томе шта је ИПТВ и које услуге су вам доступне. Такође ћемо објаснити да ли је ИПТВ легалан у САД и Индији и да ли је ИПТВ безбедан за гледање телевизије.

Да ли је ИПТВ легалан у Сједињеним Државама и Индији?

Да ли је ИПТВ легалан сазнаћете даље у овом чланку. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Шта је ИПТВ услуга?

ИПТВ је скраћеница од Интернет Протоцол Телевисион. У почетку, ИПТВ може звучати као непознат термин, али то је једна од најчешће коришћених интернет услуга. Свака ТВ услуга коју добијете са интернета може се сматрати ИПТВ услугом. То значи да када се повежете на ТВ услугу са ИП адресом, а не кабловском везом, услуга је позната као ИПТВ услуга. Овде је ИП (Интернет Протоцол) комуникациони протокол који омогућава функционисање интернета. Дакле, једноставним речима, ИПТВ је ТВ који користи ИП за ТВ пренос уместо традиционалних метода попут сателитске или кабловске телевизије.

Генерално, ИПТВ се такође може назвати услугом видеа на захтев. Генерално, ИПТВ услуге морају да добију лиценциране дозволе за дистрибуцију телевизијског садржаја. Постоје и стотине илегалних ИПТВ услуга; касније ћемо такође разговарати о томе како функционише илегални ИПТВ? ИПТВ услуге су веома популарне због њихове лаке приступачности и разних других функција. Пошто ИПТВ не прати фиксни распоред емисија као што је типична ТВ уживо, лако је пратити своје омиљене програме. Касније у овом водичу ћемо разговарати о томе да ли је ИПТВ легалан у САД.

Које су ИПТВ услуге у Индији?

Сада када знамо шта је ИПТВ, хајде да разговарамо о томе које су ИПТВ услуге доступне у Индији. Многима није јасно да ли је ИПТВ легалан у Индији, па одговор је да, легалан је у Индији. ИПТВ је нова технологија која стално расте у популарности. Много пута корисници могу довести у питање законитост ИПТВ-а, а питање је да ли је ИПТВ безбедан за коришћење? Легитимизирајте ИПТВ услуге које су безбедне за коришћење и пружају лиценцирани садржај. ИПТВ је легализован у многим земљама, укључујући Индију, а постоје и разни легални провајдери ИПТВ услуга. У наставку су неки од најпоузданијих ИПТВ провајдера у Индији.

 • ИПТВ од МТНЛ: МТНЛ постао први индијски ИПТВ провајдер. МТНЛ иЦонтрол ИПТВ је услуга путем које корисници МТНЛ-а могу планирати и прилагодити своје искуство гледања телевизије. Једна од кључних карактеристика ове услуге је Тиме Схифт, која омогућава потрошачима да стримују ТВ емисије кад год пожеле. МТНЛ ИПТВ ће вас коштати од Рс 274 до Рс 324 месечно, у зависности од планова које одаберете. Такође ћете морати да платите 500 рупија као накнаду за регистрацију.

 • ИПТВ од БСНЛ: Тхе БСНЛ ИПТВ услуге су такође доступне у неким деловима Индије. Прво покренута у Керали, услуга укључује 160 бесплатних (ФТА) канала и 163 канала који се плаћају по гледању (ППВ), који такође укључују ХД канале. БСНЛ ИПТВ омогућава корисницима да изаберу пакет који им најбоље одговара. Наставите да читате да бисте сазнали како функционише илегални ИПТВ.

 • ИПТВ компаније Бхарти Аиртел: Бхарти Аиртел је једна од водећих телекомуникационих компанија у Индији. Аиртел Ксстреам Андроид бок је ИПТВ провајдер за Аиртел кориснике. Ако нисте сигурни да ли је ИПТВ легалан у Индији, Бхарти Аиртел ИПТВ је један од најпоузданијих провајдера услуга у Индији. Са Аиртел Ксстреам Андроид кутијом, чак можете претворити своју стандардну телевизију у паметни ТВ. Цена за Аиртел Ксстреам кутију за подешавање почиње од 150 Рс.

Које су ИПТВ услуге у САД?

Ако нисте сигурни да ли је ИПТВ легалан у САД, одговор је да су ИПТВ услуге легалне у Сједињеним Државама, међутим, још увек многи људи не знају шта је ИПТВ и како да користе ову услугу. Ако се питате да ли је ИПТВ безбедан за коришћење, доступне су разне легитимне ИПТВ услуге, а људи се могу претплатити да гледају своје омиљене ТВ емисије кад год желе. У наставку су неке од најпознатијих ИПТВ услуга у Сједињеним Државама.

 • ТрендсНЕТ: ТрендсНЕТ је један од најпознатијих ИПТВ провајдера у Сједињеним Државама. Услуга вам омогућава да се одлучите за једнонедељну пробну верзију за 4,99 долара пре него што јој се у потпуности посветите. Након завршетка бесплатног пробног периода, можете одабрати пакет по свом избору; стандардни пакет почиње од 15,99 долара за месец.

 • Трибе ИПТВ: Са преко 7300 канала, Племе ИПТВ је један од водећих ИПТВ провајдера у Сједињеним Државама. Сервису се може приступити са било ког Андроид уређаја, Амазон Фирестицк-а или Року ТВ-а. Једномесечна претплата на ТрендсНет коштаће вас само 10 долара.

 • Кстреам ХД ИПТВ: са Кстреам ХД ИПТВ, можете гледати ТВ уживо, филмове и веб серије на Андроид и ИПТВ уређајима. Услуга је доступна у САД, Канади и неким другим европским земљама. Можете добити месечну претплату за само 15,99 долара. Наставите да читате да бисте сазнали како функционише илегални ИПТВ?

 • Нецро: Ако нисте сигурни да ли је ИПТВ легалан у САД, Нецро ИПТВ може бити прави избор за вас. Доступан за Виндовс, Андроид и Фире ТВ Стицк уређаје, Нецро је једна од најбољих ИПТВ услуга у САД. Ако се питате да ли је ИПТВ безбедан за коришћење, Нецро је једна од најбезбеднијих доступних ИПТВ услуга. Уз Нецро добијате преко 2000 канала уживо. Једномесечни план претплате почиње од 9,99 долара. Такође можете добити пробну верзију од 24 сата за само 0,99 долара.

 • ИПТВ трендови: ИПТВ трендови је доступан у САД, Канади, Уједињеном Краљевству и другим европским земљама, а услуге су доступне за 50,99 УСД. Такође можете да се одлучите за тродневну пробну верзију за 2,99 долара.

Стога, ако нисте сигурни шта је и како да користите ИПТВ услуге у САД, можете да изаберете било коју од горе наведених услуга да бисте уживали у ТВ емисијама, филмовима и садржају на захтев.

Шта су нелегалне ИПТВ услуге?

Сада када знамо одговор на питање да ли је ИПТВ легалан у Индији и САД, хајде да разговарамо о томе шта су илегални ИПТВ и како раде. Пошто постоје стотине доступних ИПТВ услуга, може бити тешко проверити да ли је провајдер легитиман или не. Међутим, можете потражити неке кључне тачке да бисте утврдили да ли можете веровати одређеном ИПТВ провајдеру. Ако се питате како функционише илегални ИПТВ, можете погледати следеће кључне тачке да бисте идентификовали нелегалну ИПТВ услугу.

 • Ако се ИПТВ услуга хостује ван ваше земље, то може бити црвена заставица.
 • Ако провајдер дистрибуира ТВ емисије и филмове без одговарајућих дозвола и лиценци.
 • Ако вам ИПТВ провајдер нуди ТВ канале који нису доступни у вашој земљи, постоји велика шанса да су они превара.
 • Ако су информације о провајдеру недоследне и недоследне, то је добар знак да је провајдер илегалан.
 • Ако ИПТВ провајдер обећава веома уносан посао са бесплатним услугама или ниским ценама, они могу бити незаконити.
 • Ако ИПТВ провајдер од вас тражи да користите ВПН за стримовање, то може бити зато што су незаконити.
 • Ако ИПТВ провајдер затражи од вас да платите методом плаћања који се не може пратити, као што је криптовалута, постоји велика шанса да су незаконити.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Како могу добити ИПТВ?

Анс. Можете контактирати ИПТВ провајдера да бисте добили ИПТВ услугу за свој ТВ. Ипак, будите пажљиви при одабиру услуге, јер може бити много нелегалних.

К2. Да ли је нелегално користити ИПТВ?

Анс. Не, лиценциране и регистроване ИПТВ услуге нису нелегалне и често имају дозволу за дистрибуцију ТВ садржаја.

К3. Како да знам да ИПТВ услуга није незаконита?

Анс. Можете тражити различите знакове са ИПТВ услугом да бисте утврдили да ли је легитимна или не. Можете проверити да ли су лиценцирани или не, и да ли имају следљив начин плаћања или не.

К4. Могу ли добити ИПТВ у Индији?

Анс. Да, у Индији постоје разне легалне и легитимне ИПТВ услуге које можете користити за уживање у омиљеним емисијама у било ком тренутку.

К5. Могу ли добити ИПТВ у САД?

Анс. Да, постоје стотине легалних ИПТВ услуга у САД. Можете се пријавити за ове услуге да бисте добили ТВ услуге на захтев.

***

Надамо се да вам је овај водич био од помоћи и да сте успели да схватите да ли је ИПТВ легалан или не. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.

  Додајте моћна прилагођавања апликацији Подсетници на иПхоне-у [Jailbreak]