Да ли Нетфлик има Јујутсу Каисен?

Због нетипичног жанра и популарности, аниме серија, која носи име, Јујутсу Каисен, добила је довољно критика. Након сазнања о заплету приче и преокретима унесеним у причу, све љубитеље анимеа привлаче нека главна питања. Људи који су се претплатили на највећу платформу за стриминг, Нетфлик, постављају питање да ли Нетфлик има Јујутсу Каисен? Нешто слично, друго је питање, да ли је Јујутсу Каисен на Хулу? Дакле, ако сте у сличним превирањима, можете прочитати овај чланак да бисте сазнали идеалан одговор за проналажење Јујутсу Каисен извора за стримовање анимеа и гледање серије Јујутсу Каисен.

Да ли Нетфлик има Јујутсу Каисен?

Овде смо објаснили о популарном анимеу, Јујутсу Каисен и где га можете погледати до детаља.

Кратак увод у Јујутсу Каисен

У овом одељку дат је кратак увод у најпопуларнију аниме серију, Јујутсу Каисен. Одељак укључује све детаље о извору адаптације и заплету приче.

Јујутсу Каисен Манга Сериес

Једна од хит аниме серија коју је волела публика различитог порекла је Јујутсу Каисен. Популарна аниме серија је аниме адаптација истоимене манге, Јујутсу Каисен, објављене у недељнику Јапанесе Схонен Јумп. Написао Геге Акутами, манга је убрзо постала најпопуларнија и најбрже растућа манга серија у Јапану. Након што је прво поглавље серије Манга објављено у Јапану, продато је 36 милиона примерака широм света.

Детаљи Јујутсу Каисен аниме серије

Пре него што пронађемо одговор на питање да ли Нетфлик има Јујутсу Каисен, можемо сазнати неке конкретне детаље о емисији. Аниме серија је култни класик за публику која воли много акције, авантуре, комедије и драме. Аниме серија може се категорисати као култни класик због задивљујућих сцена, невероватне приче и језиве акције. Оно што Јујутсу Каисен стриминг анимеа чини још бољим је ГФКС успореног снимања и фини детаљи дати свакој сцени како би се осигурало да изгледа стварно. Сцене борбе су добро повезане са анимацијом и звучним ефектима, што ово чини једним од обогаћујућих доживљаја препијања.

Због различитих система моћи и способности ликова описаних у серији, спада у хорор тему. Жанр серије се може категорисати као авантура, натприродно или мрачна фантазија. На основу 54662 гласа, серија има добар ИМДБ рејтинг од 8,6/10. Захваљујући насилним створењима и страшним демонима, фантазији и крвавом насиљу, серија има оцену 16+.

Да ли је Јујутсу Каисен на Нетфликсу?

Коначан одговор на питање да ли Нетфлик има Јујутсу Каисен дат је у одељку. Да, аниме серија, Јујутсу Каисен, доступна је на Нетфлик али је скривен, што га чини недоступним у већини земаља попут САД. Нетфлик користи софтвер за геоблокирање како би спречио гледаоце да гледају садржај из других земаља, чиме ограничава ваше опције гледања. Забрана Нетфлик ВПН-а чини садржај недоступним на локацији или гео-ограничењем због проблема са ауторским правима с обзиром на факторе као што су трошкови одржавања информација заштићених ауторским правима, интерес корисника и склоност власника да стримује. Такође, може бити незаконито емитовање одређеног медијског садржаја на одређеној локацији због чега ова аниме серија није доступна у већини земаља.

  Да ли Аппле прати сваку Мац апликацију коју покрећете? ОЦСП Екплаинед

Потпун одговор на питање да ли Нетфлик има Јујутсу Каисен је да је доступан. Међутим, редовна месечна претплата је довољна за стримовање аниме серије у неке земље. Јапан је главна земља која има потпун приступ библиотеци у којој се стримује аниме. У овој земљи, прва сезона се емитује сваке недеље у јапанском синхронизованом формату. Међутим, подразумевани титлови или аутоматски шифровани енглески и јапански титлови су доступни за стримовање серије у Индији и Јапану. Поред овога, аниме серија је доступна у Хонг Конгу, Сингапуру, Тајланду, Малезији и Филипинима.

Друге методе за стримовање џуџицу каисена

Иако је главна платформа, Нетфлик не емитује аниме серије у великим земљама као што су САД, можете користити неке услуге ВОД или Видео-он-Деманд да бисте гледали Јујутсу Каисен. Такође можете пронаћи одговор на питање, да ли је Јујутсу Каисен на Хулу.

Опција И: Црунцхиролл

Можете покушати да се претплатите на ВОД услугу, Црунцхиролл, да добијете ексклузивну лиценцу за стриминг Црунцхиролл-а у земљама ван Азије. Претплатници могу да стримују аниме серију на више различитих језика, као што су енглески, шпански, португалски, француски и немачки, у суббед и синхронизованим форматима. Такође, ову аниме серију са претходним филмом можете гледати у најбољем видео квалитету без икаквих реклама. Платформа је такође доступна у Канади, Аустралији и Великој Британији.

Јујутсу Каисен аниме стримује на ВРВ платформи, која је такође део Црунцхиролл платформе.

Опција ИИ: ХБО Мак

У САД, аниме серија се емитује у енглеском синхронизованом формату ХБО Мак.

Сада, када знамо главну платформу за стриминг серије, пронађимо одговор на питање да ли је Јујутсу Каисен на Хулу.

Пошто лиценцу за стриминг набавља ХБО Мак, Нетфлик не може ускоро да је стримује због уговора о лиценцирању садржаја.

Опција ИИИ: Друге опције

Ако желите да гледате серију, упркос проналажењу правог одговора на питање да ли Нетфлик има Јујутсу Каисен, можете покушати да користите опције овде. Можете користити друге опције наведене у овом одељку да стримујете аниме серије у својој земљи.

  • Користите ВПН услугу да маскирате своју ИП адресу и повежете свој рачунар са било којом азијском земљом да бисте гледали земљу.
  • Фуниматион – Серија је у синхронизованом формату на платформи Фуниматион. Платформи се може приступити у Аустралији и Великој Британији.

  • Асиан иКИИИ – Платформа за стриминг, Асиан иКИИИ, омогућава вам да емитујете аниме серије у земљама југоисточне Азије као што су Индија, Хонг Конг и Тајван.

  • Услуге трећих страна- Ако ниједна од опција не преноси садржај, можете покушати да користите услуге трећих страна као што су Коди, Плек или Кисс аниме. Међутим, ове услуге су забрањене према ДМЦА смерницама, па се препоручује да користите ВПН услугу за маскирање ваше ИП адресе.

Сада, одговарајући на питање да ли је Јујутсу Каисен на Хулуу, да будемо чињенични, одговор није доступан. Аниме серија се не стримује ни на једном од популарних сервиса за стриминг као што су Диснеи Плус, Хулу, Амазон Приме или Амазон нон-Приме библиотека са плаћањем по приказу.

Додатне информације

Следи неколико додатних информација у вези са анимеом.

Тим аниме серије: Јујутсу Каисен

Дакле, пре него што нађемо одговор на питање да ли Нетфлик има Јујутсу Каисен, обавестите нас о томе који су допринели успеху серије. Захваљујући успеху шуга, мрачна фантастична серија је адаптирана у аниме серију. Продукцију је водио студио за анимацију МАППА, који је познат по Какегуруи, Дорохедоро и последњој сезони Аттацк он Титан. Фантастичну аниме серију режирао је Сунгхоо Парк, а Хироши Секо је преузео одговорност да надгледа писање. Значајна карактеристика ове аниме серије је изузетно привлачна оутро песма и популарност у сценарију. Прва сезона аниме серије емитована је са 24 епизоде ​​у периоду од 3. октобра 2020. до 27. марта 2021. године.

Јујутсу Каисен 0: Филм

Након што сте у потпуности одгледали Јујутсу Каисен, можете погледати прекуел филм, а то је Јујутсу Каисен 0: Тхе Мовие, који је објављен у децембру 2021. године и који је волела публика захваљујући заплету аниме серије. Радња филма која је прича о пореклу Иуте Оккотсуа, колеге студента чаробњака, заинтересовала је људе за радњу. Поред овога, филм покрива позадину Гојоа Саторуа и његовог бившег пријатеља, Гето Сугуруа, због чега је овај филм постао императив за невероватну причу о Јујутсу Каисену. Иако филм не покрива сваки тренутак њиховог живота, чинило се да је добио позитиван одговор код публике.

Награде и достигнућа

Аниме серија је освојила награду за Аниме године на награди Црунцхиролл (2021) и награду за најбољу ТВ серију од стране ТААФ-а или Токио Аниме Авардс 2022. Ове награде се могу приписати снажној причи и анимацији сцена у причи. Одељак садржи детаље о изузетним достигнућима које серија има, сада можемо да размишљамо о питању да ли Нетфлик има Јујутсу Каисен.

Додатна ажурирања о џуџицу каисену

Очекује се да ће друга сезона Јујутсу Каисен стриминга анимеа бити објављена у септембру 2023. године. Вероватно ће бити објављена у било ком од главних издања анимеа на главним платформама.

Што се тиче манге, Јујутсу Каисен, Поглавље 200 ће вероватно бити објављено 10. октобра 2022, према званичном распореду објављивања.

Шта значи Јујутсу Каисен?

Туча између моћних чаробњака је можда била главни разлог за име серије Јујутсу Каисен. Неки извори кажу да то дугује имену јапанског карикатуристе који је дизајнирао аниме манга серију.

Стори Плот

Прича се врти око љубазног средњошколца Иуји Итадори. Петнаестогодишњи тинејџер се придружује школском Окултном клубу Јујутсу Сорцерерс. Има природну вештину и страст према спорту, па избегава часове и проводи време са колегама и спортским тимом. Због посвећености времену, придружује се Окултном истраживачком клубу, који се састоји од чланова или чаробњака који имају моћ да манипулишу енергијом између људских бића.

  • Упутство његовог деде на самрти Спаси људе који можеш, инспирише га и након његове смрти почиње да се преиспитује шта живот и смрт значе и шта значи бити окружен вољенима када је време да узме последњи дах стиже.
  • Док размишљамо о питању да ли Нетфлик има Јујутсу Каисен, хајде да пронађемо још један разлог да наставимо да волимо серију. Главна мисија Окултног истраживачког клуба је да убије клетву звану Риомен Сукуна, која је клетва за натприродна створења са способношћу да претворе било шта што имају у уклети предмет. Најслабија створења или клетве у свету људи привлаче суштински проклети предмет, тако да ћете можда морати да будете опрезни пре него што погледате Јујутсу Каисен. Организација има главни циљ да убије ову моћну клетву и поврати душу Рјомена Сукуне, која је изгубљена након што је демон постао њен део. Они покушавају да заштите појединце од натприродних догађаја који постоје и дешавају се у њиховој околини.
  • У овом сценарију, Мегуми Фушигуро, Јујутсу Каисен Средња школа, добија задатак да тражи Сукунине прсте који поседују запечаћени зли дух Супер природног чудовишта Сукуна. Јуџи и његови пријатељи откривају један од трулих прстију у његовој школској галерији, а Мегуми покушава да врати прст користећи енергију која избацује око њега, док он привлачи клетве или чудовишта са магичним способностима у школу. Како се група приближава смрти, ускоро ће их прождрети зле клетве, међутим, морају заштитити школу од злих створења.
  • У овом случају, Јуџијев сапутник жртвује свој живот да би избегао ову клетву, након чега Мегуми позива Јуџија да прогута типично нејестиви прст како би спасила преостале пратиоце од клетви. Он гута уклети предмет или уклети талисман и добија натприродне моћи, али у себи живи моћно зло проклетство. Може да задржи своје тело уместо да погине као други људи, али убрзо постаје домаћин Сукуна проклетства након што се бори и претрпи тешке повреде у том процесу. Међутим, Сукуна не може у потпуности да преузме контролу над својим телом јер један прст Сукуне има ограничене способности да контролише човека.

Још један разлог за тражење одговора на питање да ли Нетфлик има Јујутсу Каисен дат је у овом кључном одељку. Јујутсу Тецх Елдерс или Јујутсу чаробњаци, тајна организација, осуђују га на смрт да би елиминисали Јуџија. Сатору Гојо, најпотенцијалнији чаробњак и звезда џуџицуа, шаље Сукуну и предлаже Јуџију да се придружи средњој школи џуџуцуа у Токију како би одложио смртну казну. Редослед моћних уклетих корисника који користе псовке може се занемарити само ако Јуџи постане јачи да одложи своје евентуално извршење и уравнотежи време као корисник проклетства унутар позајмљеног времена. Другим речима, он мора да искористи време да научи метод да користи уклету енергију и потроши преосталих 19 прстију смртоносне клетве Сукуна користећи наслеђену магију како би га истерао из клетве користећи преостале делове тела.

***

Чланак има одговоре на питање да ли Нетфлик има Јујутсу Каисен. Обавестите нас да ли можете да гледате Јујутсу Каисен или не. Ако имате било какве предлоге или питања за нас, обавестите нас у одељку за коментаре.