Да ли Трацфоне користи минуте на Ви-Фи?

Трацфоне (или ТрацФоне) је америчка компанија која нуди мобилне телефоне по сниженим ценама различитих познатих брендова, као што су Аппле, Гоогле, ОнеПлус, итд. Такође нуди СИМ картице или е-СИМ које нуде три главна мрежна провајдера у Сједињених Држава, као што су АТ&Т, Веризон и Т-Мобиле. Не морате посебно да купујете план оператера ако купујете телефоне са Трацфоне веб локације. Ваш телефон долази са инсталираном СИМ картицом заједно са активираном услугом коју сте изабрали приликом куповине. И све ово добијате по веома сниженој цени. Планови оператера Трацфоне подржавају Ви-Фи позиве. А ако желите да користите Ви-Фи за позивање, морате прво да се уверите да сте купили паметни телефон који подржава Ви-Фи позиве. Ако сте неко ко поседује Трацфоне план и жели да зна како Ви-Фи позивање функционише на Трацфоне-у и на основу чега се наплаћује Трацфоне вифи позивање, овај чланак ће вам помоћи у томе. То ће вам помоћи да разумете да ли Трацфоне користи минуте на Ви-Фи мрежи и како да омогућите Ви-Фи позиве на Трацфоне-у. Такође ћете сазнати да ли су Трацфоне Ви-Фи позиви бесплатни и зашто се Трацфоне Ви-Фи позиви рачунају у минутима.

Да ли Трацфоне користи минуте на Ви-Фи?

Трацфонеова сјајна ствар је што су планови које нуде без уговора и што имају пуно опција телефона за избор. Њихова покривеност је широм Сједињених Држава и нуди подршку међународне мреже. Ако нисте купили телефоне од Трацфоне-а, још увек можете да изаберете њихове планове оператера на њиховој веб локацији. Да ли Трацфоне користи минуте на Ви-Фи-у сазнаћете даље у овом чланку. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Да ли је Трацфоне Ви-Фи позивање бесплатно?

Да, Трацфоне Ви-Фи позивање је бесплатно. Ви-Фи позиви су потпуно бесплатни на свим мрежама у свету. Трацфоне не наплаћује никакву додатну накнаду за то. Да бисте користили Ви-Фи позиве, ваш телефон мора имати подршку за то. А ако има подршку, обавезно је омогућите у мрежним подешавањима телефона. Да бисте упутили позив са свог телефона користећи Ви-Фи, ваш телефон мора да има активан мрежни план; у супротном, нећете моћи да упутите Ви-Фи позив. Пошто нема додатних трошкова за Ви-Фи позиве, тако да можете разговарати са било ким без икаквих брига да ће вам се одузети време за разговор. Ако прочитате више, сазнаћете да ли Трацфоне користи минуте на Ви-Фи или не.

  Користите Гоогле скрипту као алтернативу за Унролл.ме отвореног кода

Хоће ли Трацфоне радити само на Ви-Фи?

Не, Трацфоне не ради само на Ви-Фи; може да ради и на мобилним услугама. Чак и ако немате никакав план на свом телефону, и даље можете да користите Ви-Фи за преузимање апликација, гледање видео записа и филмова, прегледање веба и обављање неких других послова који се могу обавити користећи интернет, али ваш телефон треба активирати. Скоро све ствари се могу обавити преко Ви-Фи мреже, али када нисте повезани на своју Ви-Фи мрежу, морате да користите своју мобилну услугу за упућивање позива, слање порука некоме и коришћење интернета. Да бисте све ово урадили, ваш телефон мора да има активан план мобилне телефоније.

Да ли Трацфоне користи минуте на Ви-Фи?

Да, Трацфоне користи минуте на Ви-Фи, али не морате да бринете о овим минутама које су вам одузете од плана. Јер план који купите од Трацфоне-а има 1000 плус минута за позиве. А за нормалног човека или било кога, скоро је немогуће да искористи те минуте за месец дана. Још увек можете купити још неколико минута ако потрошите своје минуте. Ви-Фи позиви су и даље бесплатни на Трацфоне плановима, али они одузимају само минуте од вашег плана док позивате било са Ви-Фи мреже или користећи мобилну услугу, уместо да вам дају довољно минута за разговор које не можете лако да искористите за месец дана. Сада знате да ли Трацфоне користи минуте на Ви-Фи или не.

Да ли Ви-Фи позивање користи Трацфоне минуте?

Да, Ви-Фи позивање користи Трацфоне минуте. Трацфоне минути за Ви-Фи позиве се одузимају као и уобичајени телефонски позив који обављате са свог телефона. Да бисте упутили позив користећи Ви-Фи на Трацфоне плану, ваш уређај треба да буде активиран и треба да подржава функцију Ви-Фи позива.

  Како користити помињања у коментарима Мицрософт Оффице 365

Када користите уобичајену апликацију за бирање бројева за позивање преко Ви-Фи мреже, ваши Трацфоне минути ће бити одузети. Али ако желите да их сачувате, морате користити апликације као што су Гоогле Меет и ВхатсАпп који вам омогућавају да упућујете позиве преко интернета тако да вам Трацфоне минути не буду одузети.

Да ли Трацфоне користи минуте за долазне позиве?

Да, Трацфоне користи минуте и за долазне позиве. Трацфоне одузима минуте за одлазне и долазне позиве, који укључују чекање на позиве, позиве преко ВиФи-а, истовремене позиве, позиве на бесплатне бројеве, говорну пошту и позиве служби за корисничку подршку. 911 је једини број на који се ТрацФоне минути не одузимају јер је то број за хитне случајеве. Чак и ако немате никакав активан план на свом телефону, и даље можете да позовете 911. Ако постоји неки проблем са позивом, на пример, позив пада и имате проблема са мрежом, ваши ТрацФоне минути неће бити враћени и биће наплаћени, као што се наплаћују када су ваши позиви сасвим у реду.

Можете ли користити Трацфоне само са Ви-Фи?

Да, можете користити Трацфоне са Ви-Фи мрежом док и осим ако нисте повезани на ту мрежу. Моћи ћете да користите свој телефон само када сте повезани на Ви-Фи. Чим се мрежа прекине, нећете моћи да приступите интернету, упутите позив или некоме пошаљете текстуалну поруку. Пошто је ваш телефон повезан на Ви-Фи, моћи ћете да упућујете позиве преко Ви-Фи мреже, користите интернет и користите функцију за размену порука. Боље је да имате план мобилне телефоније на свом телефону ако идете негде где ваша Ви-Фи мрежа не може да досегне никога. И у том тренутку можете да користите свој телефон за упућивање позива, текстуалне поруке и коришћење интернета.

Зашто се Трацфоне Ви-Фи позиви рачунају у минутима?

Трацфоне Ви-Фи позивање се може користити чак и када ваша мобилна мрежа не реагује или је искључена због одржавања. Трацфоне се рачуна у минутима за Ви-Фи позиве да би корисници остали повезани са својом услугом и да би помогао корисницима чак и када нису повезани на своје Ви-Фи мреже. Трацфоне својим корисницима наплаћује неколико минута, али ипак, планови које нуде долазе са довољно минута позива које обичан корисник неће моћи да искористи за месец дана, а чак и ако потрошите све минуте, можете поново да их купите са Трацфоне-а. Због тога се Трацфоне Ви-Фи позиви рачунају у минутима.

  7 професионалних СКЛ сертификата за унапређење ваше каријере у 2022

Како се одузимају Трацфоне минути?

Трацфоне минути се одузимају за све типове позива, било да су долазни или одлазни.

  • Минути се одузимају у пуним јединицама, а делимични минути се заокружују на следећи минут.
  • Трацфоне ће вам одузимати минуте на основу минута које сте били на позиву, а за позиве који су прекинути не постоје кредити.
  • Ако користите телефон са функцијама, биће вам наплаћени минути за долазне и одлазне позиве за коришћење текстуалних порука и приступ Трацфоне Мобиле Веб-у.

Како омогућити Ви-Фи позиве на Трацфоне-у?

Да бисте знали како да омогућите Ви-Фи позивање на Трацфоне-у, следите ове кораке:

Напомена: Уверите се да ваш уређај подржава Ви-Фи позивање и да имате активирану Трацфоне СИМ картицу.

Опција И: Омогућите Ви-Фи позивање на иПхоне-у

1. Отворите апликацију Подешавања на свом иПхоне-у.

2. У менију Подешавања тапните на Телефон опција.

3. Додирните опцију Ви-Фи Цаллинг.

4. Укључите прекидач за опцију Ви-Фи позивање на овом иПхоне-у.

5. Додирните Омогући да бисте омогућили Ви-Фи позивање на иПхоне-у.

Опција ИИ: Омогућите Ви-Фи позивање на Андроид-у

Напомена: Пошто паметни телефони немају исте опције подешавања, оне се разликују од произвођача до произвођача. Дакле, уверите се у исправне поставке пре него што промените било које на свом уређају.

1. Повуците надоле таблу за брза подешавања са врха екрана.

2. Додирните опцију Ви-Фи Цаллинг да бисте је омогућили.

***

Надамо се да сте сазнали да ли Трацфоне користи минуте на Ви-Фи мрежи и омогућава Ви-Фи позивање на Трацфоне-у. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.