Добијте све-у-једном предности Цибер Протецт Цлоуд-а уз Ацронис

Ацронис Цибер Протецт Цлоуд је врхунско решење за сајбер безбедност, заштиту података, антималвер, антивирус и крајње тачке које покреће вештачка интелигенција.

Врхунски производ нуди свеобухватну сигурност и резервну копију против застоја и губитка података узрокованих претњама сајбер безбедности.

Сајбер криминалци постају све софистициранији и додају све више арсенала у своје торбе трикова – њихово држање подаље је компликованије и посао са пуним радним временом у већини данашњих предузећа.

Актери претњи патролирају интернетским супераутопутем са жаром тражећи и најмањи знак непоправљивог система. Када приступе вашој мрежи и шифрују датотеке, ослободиће какофонију злонамерних датотека или УРЛ адреса и применити малвер или рансомвер.

Истина је да свака закрпа коју пропустите доводи ваше критичне пословне податке у велики ризик. Интерне ИТ операције већине компанија су оптерећене компликованим и дуготрајним послом откривања рањивости које лако могу проћи неоткривене.

Као резултат тога, управљање стотинама интерних ИТ операција које су жила куцавица пословних процеса који неометано функционишу захтева стално праћење војног нивоа.

Можда сте направили резервну копију свих својих битних података – али то је само кап у мору у погледу заштите вашег пословања. Интегрисање свеобухватног механизма сајбер заштите који помаже у ублажавању свих ризика повезаних са савременим онлајн претњама је од суштинског значаја.

Овај чланак истражује предности Ацронис Цибер Протецт Цлоуд-а у проактивној заштити вашег пословања од рањивости на мрежи како би ваше ИТ одељење могло да се фокусира на основне послове ваше компаније.

Преглед садржаја

Увод

У потрази за експанзијом и модернизацијом, компаније све више усвајају рачунарство у облаку како би остале конкурентне.

Уз све своје позитивне аспекте, овакви потези компаније излажу новим ризицима. То што такве компаније повремено трпе безбројне повреде података у облаку више није новост.

Организације које прелазе на рачунарство у облаку морају да разумеју повезане ризике поред употребе стратегија за заштиту својих података, особља и клијената – ту на сцену ступа Цибер Протецт Цлоудс.

Ацронис Цибер Протецт Цлоуд је све-у-једном антивирусно решење против малвера засновано на вештачкој интелигенцији (АИ) које лако аутоматизује и интегрише управљање заштитом крајњих тачака.

Решење нуди могућности једног провајдера услуга које комбинују антималвер, безбедност и управљање, управљање закрпама, процену рањивости и филтрирање УРЛ адреса.

Цибер Протецт Цлоуд уклања нагађања и компликације у вези са сајбер-безбедношћу интегришући одбрамбене механизме засноване на вештачкој интелигенцији који штите кориснике од савремених сајбер претњи.

Резултат је интелигентна употреба ресурса компаније која оставља вашим тимовима да се усредсреде на решавање проблема купаца и зарађују више прихода који граде профитне марже вашег предузећа.

Снажан са војним, комплетним антималвер могућностима, Цибер Протецт Цлоуд нуди скуп свеобухватних, али лаких за коришћење алата за управљање изграђених на платформи за резервне копије и опоравак следеће генерације.

Ацронис сајбер заштита нуди поједностављен процес укључивања са беспрекорним свакодневним операцијама које поједностављују извештавање и борбу против напредних претњи интеграцијом нових случајева коришћења са сваком надоградњом.

Цибер Протецт Цлоуд је важно средство које нуди заштиту од следећих ризика повезаних са рачунарством у облаку:

#1. Погрешна конфигурација

Погрешна конфигурација и недостатак видљивости поставки приступа се сматрају главним безбедносним проблемима у облаку због компликованог процеса постављања безбедног окружења у облаку. Инхерентно неприступачна природа складиштења у облаку оставља простора свакоме ко има неко техничко знање да пробије било који погрешно конфигурисан систем.

Људска грешка и непажња са сигурним информацијама представљају значајну забринутост јер сајбер криминалци могу брзо да идентификују лоше конфигурисане контроле приступа и искористе предности на штету корисника. Компаније стога морају да инвестирају у системе као што је Цибер Протецт Цлоуд који аутоматизују заштиту како њихови напори не би били узалудни.

  Како повезати Оцулус Куест 2 са телевизором

#2. Повећан сајбер криминал

Људска грешка особља компаније може довести до одређене количине проблема. Међутим, свака организација која складишти значајну количину осетљивих информација у облаку увек је у опасности да буде на мети сајбер криминалаца.

Хакери пажљиво проучавају оперативне системе водећих светских објеката за складиштење у облаку и могу да стекну интимно знање о факторима који окружују њихове операције и безбедносне контроле.

Ови актери претњи су разумели технологију; случајеви крађе идентитета и малвера су сада на дневном реду.

Једини начин да се ублажи могућа људска грешка особља и намерни напади криминалних агената је интегрисање најбољих пракси заштите у облаку које нуде више од свакодневних подешавања и контроле приступа.

Пошто конвенционални скуп решења за заштиту крајњих тачака није интегрисан и захтева више управљања – инсталацију, лиценцирање, инсталирање ажурирања и закрпа, и управљање бројним смерницама користећи различите интерфејсе – Цибер Протецт Цлоуд је боља опција.

Понуде

Ацронис Цибер Протецт Цлоуд садржи есенцијалну сајбер заштиту са једним решењем која представља могућности богате услугама за појединце и предузећа. Неке од његових способности укључују следеће:

#1. Ремоте Ресторатион

ИТ стручњаци знају да су незгоде и крађе уређаја међу догађајима који често доводе до кршења података када људи често изгубе своје лаптопове, таблете или паметне телефоне.

Ацронис цибер протецт цлоуд нуди могућности даљинског враћања, што омогућава корисницима да се врате у игру ако изгубе свој уређај или када путују у иностранство.

Ова јединствена функција омогућава корисницима да купе нови уређај и поново инсталирају свој стари систем како би приступили својим датотекама и подешавањима. Ацронис је дизајниран да врати исправне диск јединице у нови хардвер.

#2. Аутоматска заштита уређаја

Ваш Ацронис агент за сајбер заштиту је одговоран за све задатке заштите података на вашим појединачним или компанијским уређајима.

За разлику од конвенционалних решења за прављење резервних копија, све је аутономно, а када се инсталира, агенти ће га конфигурисати помоћу Ацронис Манагемент Сервер-а (АМС).

Ово аутоматизује све активности прављења резервних копија, репликације, опоравка и манипулације подацима по распореду, укључујући и када дође до нестабилне везе. Ваш ИТ тим више не мора да надгледа додатне уређаје који стално генеришу податке ручно.

#3. Спречава нападе рансомвера

Већина корисника може одржавати поуздане копије података које могу користити за брзо обнављање својих система без плаћања откупнине у случају инфилтрације.

Међутим, пејзаж се стално мења, са новим сојевима рансомвера који циљају на софтвер за прављење резервних копија, остављајући кориснике рањивим.

Ацронис цибер протецт цлоуд активно надгледа системе корисника у реалном времену и може аутоматски да открије и заустави нападе рансомваре-а.

Процедура аутоматски враћа све погођене или оштећене датотеке, што значи да ће се ваш пројекат брзо опоравити након напада који би иначе могли да осакате операције.

#4. Дијагностицирајте нападе

Ацронис цибер протецт цлоуд елиминише потребу за бројним верзијама резервних копија, што од корисника захтева да темељно истраже случајеве повреде података или губитка података. Ацронис прави каталог свих аранжмана ваше резервне копије и обавештава вас сваки пут када се датотека промени.

Више нема потребе да вршите ручно скенирање преко тачака за опоравак када тражите безбедну непатворену верзију ваших датотека, јер Ацронис то ради аутоматски – дијагностицирање поновљених сајбер напада никада није било лакше.

#5. Проверите злонамерне запослене или кориснике

Свако решење за сајбер-заштиту које вреди свог имена треба да има вишеслојни систем који може да ограничи могућност делегирања администраторских улога и значајно смањи штету коју злонамерни запослени или корисник могу да изазову.

Ацронис цибер протецт цлоуд омогућава праћење и контролу целокупне инфраструктуре компаније и ограничава ниво приступа и контроле који удаљени администратори могу да имају.

Различитим администраторима је дата потпуна контрола над инфраструктуром одељења, али не могу да приступе другим канцеларијама или одељењима. Ацронис примењује критично „правило две особе“ да ниједан корисник нема пуну индивидуалну одговорност за софтвер или хардвер предузећа.

#6. Учините поправке прилично брзо

Превише смо упознати са тим подмуклим ИТ прекидима, као што су неисправне поправке оперативног система или апликације која квари цео систем или квари сервер. Срећом, све би то могло бити прошлост. Уз Ацронис цибер протецт цлоуд, он елиминише патњу и покреће потпуну резервну копију вашег система у року од неколико секунди.

  ПСА: Искључите РЦС пре него што пређете на нови телефон

Свако у компанији може да настави да ради док решавате проблеме који се појављују, укључујући када спроводите ажурирања софтвера, тестирате промене инфраструктуре или инсталирате различите конфигурације.

#7. Гаранција на интегритет података

Постоји нови облик сајбер-напада који, уместо да лоши момци униште систем или украду ваше податке, модификују их на начин који нарушава ваш пословни процес и узрокује да корисници доносе фаталне пословне одлуке.

За предузећа или пројекте који се ослањају на АИ за доношење одлука или обраду информација, на пример, болнице, недостатак тачних или аутентичних података може значити катастрофу због погрешне анализе која негативно утиче на доношење одлука.

Ацронис цибер протецт цлоудс се суочава са овим изазовом, јер интегрише решење за оверу засновано на блокчејну које обезбеђује гарантовани начин за сертификацију и проверу аутентичности података.

Предности

Осим што нуди једног агента, једну лиценцу и једно управљање које отклања сложеност и ризике повезане са традиционалним неинтегрисаним решењима за сајбер безбедност, Ацронис цибер заштитни облаци доносе следеће предности корисницима:

#1. Више продуктивности

Корисници старих неинтегрисаних решења за сајбер безбедност крајњих тачака стека проводе доста времена учећи о сваком од својих различитих подсекција. Јединствено решење за заштиту које комбинује све функције повећава поузданост, а корисницима је потребно мање времена за учење, примену и одржавање.

Као интегрисано решење, Ацронис цибер протецт пружа потпуну заштиту од савремених претњи што олакшава поједностављено управљање и смањује непотребно административно време.

#2. Смањује безбедносне инциденте

Ацронис цибер протецт цлоуд нуди корисницима заштиту од савремених сајбер претњи. Решење интегрише антималвер следеће генерације и резервну копију која омогућава аутоматски опоравак оштећених података.

Такође користи свој механизам за откривање претњи са омогућеном вештачком интелигенцијом за креирање резервних података који повећавају стопу откривања док елиминишу лажне позитивне резултате. Све корисничке резервне копије безбедно су обезбеђене и направљене од стране агената, чиме се обезбеђује да подаци остају чисти.

#3. Побољшава безбедност података

Примена Ацронис сајбер заштите уклања физичке системе из ваше канцеларије, што значи да постоји мањи ризик да ће га било ко дирати пошто нико нема директан приступ вашим подацима.

Штавише, провајдер сервиса мора да ажурира технологију, да прави резервну копију и да закрпи. Ово није проблем за компанију јер нема инфраструктурна ограничења са којима би корисници могли да се боре.

#4. Побољшани опоравак од катастрофе

Коришћење безбедне услуге у облаку је најбоља гаранција за опоравак свих података у несрећном случају катастрофе на локацији ваше физичке канцеларије. Примена Ацронис сајбер заштите ублажава ризике повезане са изгубљеним или украденим уређајима.

Карактеристике

Ацронис цибер протецт цлоуд се може похвалити међу најузбудљивијим функцијама за бољу испоруку услуга. Они укључују следеће:

Аутоматско свакодневно праћење радног оптерећења

Ова функција помаже у управљању и извршавању унапред одобрених скрипти како би помогла корисницима да ублаже ризике повезане са људском грешком коришћењем прилагођених Ацронис верификованих скрипти на захтев, на распореду или кад год се испуне услови за покретање.

Управљање вишеструким клијентима

Корисници могу да користе једну картицу за централно управљање свим својим директним клијентима користећи Ацронис Цибер Протецт Цлоуд конзолу. Централизовано управљање олакшава једноставније руковање скриптама и њихово извршавање на свим групама или појединачним радним оптерећењима.

Брзи опоравак једним кликом

Више не морате да ангажујете висококвалификовано ИТ особље за имплементацију опоравка података након било каквог инцидента великих размера или сајбер-напада. Функција опоравка једним кликом олакшава опоравак оптерећења у реалном времену само једним кликом.

Напредни пакет за спречавање губитка података (ДЛП).

Корисници могу да минимизирају цурење података коришћењем функције шифрованог преносивог складишта која помаже клијентима да боље заштите своје податке и неутралише све ризике повезане са осетљивим подацима остављајући радна оптерећења клијената преко нешифрованих уређаја за складиштење.

Проверите статус и распоред услуга

Ова нова функција пружа опцију самопослуживања где корисници могу да провере своја сервисна стања и распореде одржавања.

Напредни пакети

Ацронис Цибер Протецт Цлоуд је део робусне платформе која омогућава добављачима услуга да понуде свеобухватно решење за проблеме складиштења у облаку. Следећи напредни пакети нуде решење богато услугама које повећава жељене резултате.

  13 цоол алата за креирање анимираних ликова за ваше пословање

Адванцед Бацкуп

Поред онога што добијате уз Ацронис цибер протецт цлоуд, напредна резервна копија побољшава заштиту података тако што штити корисничке податке и осигурава да су све апликације, подаци и системи безбедни, укључујући између планираних резервних копија.

Напредни опоравак од катастрофе

Напредни додатак за опоравак од катастрофе осигурава да ваши клијенти не доживе превише застоја. Можете повећати месечни приход применом опције имплементације без ВПН-а, више шаблона и прилагођене ДНС конфигурације.

Напредна безбедност

Поред искоришћавања превенције, додатак за напредну безбедност обухвата сајбер заштиту за претраживање интернета, направљене резервне копије података и процес опоравка. Овај додатак повећава стопу откривања и одзив на данашње сајбер претње без додатних ресурса.

Напредна безбедност е-поште

Са напредним додатком за безбедност е-поште, систем открива и пресреће све претње е-поштом, укључујући нежељену пошту, пхисхинг, компромитовање пословне е-поште или напредне трајне претње, у реалном времену пре него што стигну до циљаних корисника.

Додатак користи муњевиту детекцију након једноставног подешавања и конфигурације.

Напредна синхронизација и дељење датотека

Овај посебан додатак користи услугу дељења датотека и синхронизације како би побољшао сарадњу и продуктивност тимова ваших клијената.

Услуга обухвата могућности дељења које укључују верификацију, даљинску оверу код нотара и онлајн потписивање на свим платформама, осим што нуди потпуну контролу над локацијом података, управљањем и приватношћу.

Напредно управљање

Додатак за напредно управљање је идеалан за кориснике који желе да уштеде време проведено на обављању административних задатака помоћу свеобухватног и аутоматизованог скупа алата за управљање закрпама који омогућава консолидовање решења и проактивно елиминисање безбедносних празнина уз побољшање времена рада кроз проверу здравља диск јединице.

Такмичари

Можете да проверите алтернативне добављаче услуга у облаку за сајбер заштиту који нуде различите нивое интеграције, примене и могућности специфичних производа и у каквом су односу са Ацронис-ом. Међу водећим конкурентима су:

Касперски Ендпоинт Сецурити

Касперски Ендпоинт Сецурити је дизајниран да подједнако штити сервере и крајње тачке, а пошто софтвер ради преко чворова заснованих на облаку, не морате бити много забринути за компатибилност.

Прос

 • Заштита од вируса
 • Штити спољне уређаје као што су УСБ, ЦД и заштитни зид
 • Централна конзола
 • Заштита приступа веб сајту
 • Управљање апликацијама

Цонс

 • Недостаје контрола ажурирања за Виндовс
 • Апликација за ажурирање клијента би се могла побољшати

Касперски омогућава корисницима да надгледају управљање пакетима како би администратори могли да виде да њихови системи увек покрећу најновију верзију неког одређеног софтвера.

Фортинет Ендпоинт Сецурити

Фортинет је добро позната алатка за безбедност мреже у облаку дизајнирана посебно за два истакнута случаја употребе. Прво, имплементира безбедносно окружење које обезбеђује да корисници имају само једну политику. Други случај употребе контролише крајње тачке где се понаша и као антивирусни и антишпијунски софтвер.

Прос

 • Подржава веб филтрирање
 • Лако се подешава
 • Подржава даљински приступ

Цонс

 • Велика употреба меморије
 • Контролна табла није лака за навигацију

Основна компонента решења је његова способност да постане уграђени скенер рањивости који темељно тражи познате и непознате рањивости.

Сопхос Ендпоинт Антивирус

Сопхос Ендпоинт Антивирус је дизајниран да заустави широк спектар напада како би спречио чак и најновији малвер и рансомвер. Решење користи комбинацију технологија дубоког учења следеће генерације које му омогућавају да се ухвати у коштац са досад невиђеним злонамерним софтвером како би се ускратио приступ алаткама за нападаче.

Прос

 • Открива малвер
 • Штити од Рансомваре-а
 • Централно управљано
 • Лако се примењује

Цонс

 • Лажно позитиван
 • Интензивне ресурсе

Сопхос Интерцепт Кс такође пружа анализу основног узрока која даје увид у претње, одмах уклања малвер и обезбеђује да нема остатака напада.

Завршне речи

Уз рачунарство у облаку, компаније доживљавају следећи ниво корисничке услуге нудећи побољшано прикупљање и складиштење података, рад на даљину и флексибилност и скалабилност велике брзине.

Међутим, тамни облак долази са стално присутном опасношћу од хакера који вребају у близини, чекајући и најмању шансу за напад. Ту долази на сцену Ацронис цибер протецт цлоуд, да обезбеди робусну заштиту дигиталне имовине корисника и ублажи све ризике изазване људском грешком.

Затим можете да проверите како да заштитите свој Виндовс или Мац рачунар помоћу Ацронис Цибер Протецт-а.