Добро, али су му потребни Тхундерболт портови

Кључне Такеаваис

 • Сатецхи Дуал Доцк постоље нуди дизајн високог квалитета, разне опције портова и могућност додавања ССД-а за додатно складиштење.
 • Прикључној станици недостају Тхундерболт портови и утор за СД картицу, што може бити недостатак за неке кориснике.
 • Прикључна станица је компатибилна са различитим МацБоок-овима и одабраним лаптоп рачунарима, што га чини разноврсним избором за кориснике који траже већу флексибилност и удобност у свом подешавању.

Сатецхи Дуал Доцк нуди много за своју цену од 149 долара са врхунским дизајном, добрим избором портова које можете да користите и могућношћу додавања више простора за складиштење вашем подешавању. Међутим, недостају неки кључни портови за које бих желео да буду укључени.

Сатецхи Дуал Доцк постоље

Сатецхи Дуал Доцк постоље је добра базна станица за ваш МацБоок. Има метални дизајн, више различитих портова, па чак и опцију додавања ССД-а за више простора за складиштење.

Портови Два УСБ-Ц, два УСБ-А, етернет, два ХДМИ, један порт за екран, један УСБ-Ц ПД пролазни порт

УСБ напајање Да

Цена $149

Подржане величине ХДД-а САТА/НВМе ССД

Прос

 • Дизајн високог квалитета
 • Избор порта
 • ССД подршка

Цонс

 • Нема Тхундерболт портова
 • Нема утор за СД картицу

Ханнах Стрикер / МакеУсеОф

Сатецхи Дуал Доцк постоље не прави компромисе у погледу свог дизајна — као што не би требало, с обзиром на цену додатне опреме. Доцк је направљен углавном од метала са пластичним врхом. Пластични врх му омогућава да уредно седи испод вашег лаптопа, а да га не огребе. Баш као и МацБоок, Сатецхи Дуал Доцк постоље користи ножице на дну како би спречило да огребе и површину вашег стола. А на задњој страни имате све портове и прекидач за напајање за додатну опрему.

  12 разлога да користите Апек хостинг за своју игру у Минецрафт-у

Када га користите са лаптопом, рачунар ће седети под углом. Ово олакшава куцање на тастатури и вероватно омогућава боље хлађење вашег система пошто је ван вашег стола. Све у свему, то је добар дизајн за овакав производ и добро иде уз сваки МацБоок.

Избор портова: опсежан, али недостаје Тхундерболт

Ханнах Стрикер / МакеУсеОф

Сатецхи Дуал Доцк Станд нуди много портова, са два ХДМИ, два УСБ-А, Етхернет, два УСБ-Ц порта (5Гбпс и 10Гбпс), једним Дисплаипортом и другим УСБ-Ц портом за пуњење вашег лаптопа. ХДМИ портови вам омогућавају да повежете два екрана на прикључну станицу (ако ваш лаптоп подржава више од једног екрана). Ако један од ваших екрана не користи ХДМИ, такође можете да користите Дисплаипорт и ХДМИ порт заједно да бисте се повезали са више екрана.

Постоји неколико предности жичне интернет везе (веће брзине, без сметњи сигнала, итд.). Пошто многи лаптопи сада немају Етхернет порт, лепо је што Сатецхи Дуал Доцк постоље такође укључује један. Прикључна станица се повезује са вашим лаптопом помоћу две успорене УСБ-Ц везе, а укључују и део који држи каблове заједно за беспрекорну везу, што је леп додир ако сте неко коме је заиста стало до управљања кабловима.

Ако користите МацБоок Аир, ова прикључна станица пружа вам драматично већу могућност проширења, пошто су тренутни МацБоок Аир уређаји ограничени на два УСБ-Ц порта за већину функција.

Главна примедба коју имам на Сатецхи Дуал Доцк је да УСБ-Ц портови нису пуноправни Тхундерболт УСБ-Ц портови. Због недостатка ових портова, не можете да користите УСБ-Ц портове на прикључној станици за покретање монитора који користе УСБ-Ц, као што је Апплеов Студио Дисплаи, од којих два користим на свом столу. А пошто прикључна станица користи два УСБ-Ц порта на мом МацБоок Про-у, ни ја не могу директно да повежем оба Студио дисплеја са лаптопом.

  Како сакрити свој статус на мрежи у ВхатсАпп-у

Ако користите Студио Дисплаи, имајте на уму ово пре него што купите Сатецхи Дуал Доцк постоље. Али ако то не учините, биће вам добро јер има ХДМИ портове и Дисплаипорт које користи већина других монитора.

Иако не укључује толико портова као СидеТрак 4К Доцкинг Статион 13-1, што је иста цена и чак укључује утор за СД картицу и микро СД картицу, Сатецхи Дуал Доцк Станд укључује већину основних портова.

Проширење складишта: Додајте ССД у своје подешавање

Ханнах Стрикер / МакеУсеОф

Сатецхи Дуал Доцк постоље не само да пружа неколико портова које можете додати у подешавање вашег лаптопа, већ има и слот у који можете да користите ССД. То вам омогућава да приступите више простора за складиштење за коришћење са вашим системом. Сатецхи наводи да можете додати НВМЕ или САТА ССД на прикључну станицу.

Да бисте додали ССД, све што треба да урадите је да отворите одељак на дну прикључне станице, убаците ССД у порт и користите приложени шраф и одвијач да га причврстите. С обзиром на то да неки лаптопи, укључујући Аппле-ов МацБоок Аирс, нуде минимални ССД (256 ГБ) са основним моделом, додавање додатног простора за складиштење помоћу овога може помоћи вашем току рада без потребе да користите посебан екстерни диск. Такође не можете да надоградите ССД након куповине једног од Аппле-ових лаптопова, тако да је Сатецхи Дуал Доцк постоље које нуди опцију проширења складишта цењено.

Листа компатибилних лаптопа

Ханнах Стрикер / МакеУсеОф

Као што бисте вероватно очекивали, Сатецхи Дуал Доцк постоље подржава велики избор МацБоок-а, као и неке ПЦ лаптопове. Ево квара који лаптопови званично раде са прикључном станицом, према Сатецхи-јева веб страница:

 • МацБоок Про 13 инча (2016-2019)
 • МацБоок Про 15 инча (2016-2019)
 • МацБоок Про 16 инча (2019)
 • М1 МацБоок Про (2020)
 • М2 МацБоок Про (2022)
 • МацБоок Про 14 инча (2021-2023)
 • МацБоок Про 16 инча (2021-2023)
 • МацБоок Аир (2018-2020)
 • М1 МацБоок Аир (2020)
 • М2 МацБоок Аир 13 инча (2022)
 • М2 МацБоок Аир 15 инча (2023)
 • Мицрософт Сурфаце Про 9
 • Мицрософт Сурфаце Лаптоп Студио
 • Леново Иога 7и
 • Леново Иога 6
 • Галаки Боок 3 Ултра
 • Делл КСПС 15
  Ово је 15 најбољих курсева маркетинга садржаја за напредовање

Нећете морати да инсталирате никакав софтвер да бисте почели да користите прикључну станицу са МацБоок-ом; прикључите га на лаптоп и спремни сте.

Да ли треба да купите Сатецхи Дуал Доцк постоље?

Сатецхи Дуал Доцк постоље може бити одличан додатак за подешавање вашег стола ако првенствено користите лаптоп и треба вам више флексибилности са портовима, да искористите више простора за складиштење и желите бољу ергономију. Има добар квалитет израде, неколико улаза и ради са разним лаптоповима. Ако ваше подешавање одговара избору портова који има прикључна станица, а не користите мониторе који користе УСБ-Ц за повезивање, препоручио бих Сатецхи Дуал Доцк постоље.

Сатецхи Дуал Доцк постоље

Сатецхи Дуал Доцк постоље је добра базна станица за ваш МацБоок. Има метални дизајн, више различитих портова, па чак и опцију додавања ССД-а за више простора за складиштење.

Портови Два УСБ-Ц, два УСБ-А, етернет, два ХДМИ, један порт за екран, један УСБ-Ц ПД пролазни порт

УСБ напајање Да

Цена $149

Подржане величине ХДД-а САТА/НВМе ССД