Енергизирајте своје авантуре и уштедите велике уз БЛУЕТТИ

Како се топлина пролећа брзо приближава, срца љубитеља природе почињу да трепере. Време је да сви авантуристи појачају своје РВ моторе и припреме се за бекцоунтри ескападе.

Било да идете у дугу авантуру копненим аутопутем или постајете заиста неустрашиви ове године тражећи нека узбуђења ван мреже, БЛУЕТТИ електрана је мудра инвестиција. Са низом преносивих генератора, од малих компактних модела до електрана великог капацитета, БЛУЕТТИ има решење које одговара свакој авантури на отвореном.

Са оваквим распоном електрана, истраживање Греат Оутдоорс је сада практичније и пријатније него икад. Прошли су дани „грубог рада“ и одустајања од луксуза попут хладног пива или вечерњег филма. Не само то, комуникација и безбедност такође више нису проблеми.

Можете осигурати да лаптопови, таблети и паметни телефони, као и ручни ГПС уређаји и сателитски комуникатори за хитне случајеве никада не остану без енергије која штеди живот.

Представљамо БЛУЕТТИ-јев догађај соларне уштеде

БЛУЕТТИ са задовољством објављује своју распродају „Спринг Инто Солар“, нудећи изузетне понуде у прослављању доласка сезоне. Програм траје од 7. до 24. марта 2024. године, тако да имате довољно времена да набавите електрану која мења игру и која обезбеђује безбедност, удобност и непрекидан приступ удобности створења.

Уз великодушну уштеду до 1.900 долара, луксузни уређај као што је БЛУЕТТИ соларни генератор може бити приступачнији него што мислите.

Снага и хлад БЛУЕТТИ-јевог СвапСолар екосистема

СвапСолар екосистем је један добар пример одличне понуде коју нуди БЛУЕТТИ. Садржи:

  • БЛУЕТТИ АЦ180Т соларни генератор
  • БЛУЕТТИ МултиЦоолер
  • Две модуларне батерије Б70 које се могу замењивати током рада

Доступан је по ненадмашној цени, а МултиЦоолер је 3-у-1 преносиви фрижидер, замрзивач и ледомат који осигурава да никада нећете остати без хладног пића и да је ваша храна увек свежа. Током распродаје Спринг Инто Солар, СвапСолар екосистем је смањен са 1328 УСД на 899 УСД уз великодушни попуст од 32%.

То је први ЛФП МултиЦоолер који се напаја батеријама и пружа истовремено хлађење и прављење леда. Ни то није погнутост; његов високоефикасни компресор може испоручити хладно камење за неколико минута. Ова погодност обезбеђује охлађену лимунаду скоро чим завршите своје поподневне активности.

Штавише, са 1800 В непрекидне снаге, увек можете да уживате у топлој кафи ујутру, у преносивом РВ-у са хлађењем на наизменичном струјом увече и времену испред екрана на лаптопу, таблету или паметном телефону кад год вам затреба.

Поред тога, МултиЦоолер има пространи одељак од 40Л, који вам омогућава да набавите основне ствари пре него што кренете. А помоћу апликације једноставне за употребу и независне технологије хлађења са два циклуса, можете подесити температуре у распону од -4°Ф до 68°Ф (-20℃ до +20℃) директно са свог паметног телефона.

Без обзира да ли замрзавате сладолед или одреске или желите да се млеко или пиво охладе на савршену температуру, преносиви МултиЦоолер ће вас покрити.

Пуњење је такође лако. Једноставно укључите јединицу у аутомобил или утичницу за наизменичну струју, или користите једну од две Б70 батерије. Свака батерија има до шест дана живота, а једну можете користити док пуните другу. На овај начин, приступ вашим уређајима и уређајима је континуиран, а такође нема потребе за гломазним продужним кабловима.

Мигхти Минис: БЛУЕТТИ-јеви компактни погони

Преносна електрана БЛУЕТТИ АЦ2А

Колико год да је СвапСолар екосистем добар, постоји много других опција. Ако вам је потребна мања БЛУЕТТИ електрана, имате среће. Постоји много опција, укључујући БЛУЕТТИ АЦ2А преносиву електрану.

АЦ2А има 300В АЦ излаз и капацитет батерије од 204,8Вх. Штавише, пуни се до 80% за само 45 минута уз турбо пуњење од 270В и ради на тихом нивоу мањем од 45дБ. И, са само 7,9 фунти, одлична је опција за кратка камповања или ентузијасте на отвореном који траже нешто лако преносиво.

Такође је доступан у АЦ2А+ПВ120 и АЦ2А+ПВ200 соларни комплети, који укључују соларне панеле од 120В односно 200В. Ови комплети нуде још већу уштеду, удобност и енергетску ефикасност за путнике који су свесни енергије.

Преносна електрана БЛУЕТТИ АЦ70

Али АЦ2А је само најкомпактнији модел. Остали модели у оквиру БЛУЕТТИ линије нуде више снаге, а истовремено задржавају преносивост и остају лагани.

БЛУЕТТИ АЦ70, на пример, има 1.000 В снаге са капацитетом батерије од 768 Вх. Добијате исте одличне перформансе турбо пуњења као АЦ2А уз додатак брзог соларног усисника од 500 В који испоручује потпуно пуњење за само два сата.

АЦ70 је доступан са значајним попустом од 36%. Оно што је било 699 долара сада је много приступачније 449 долара. И, са тежином од 22,5 лбс, и даље је преносива опција за ентузијасте на отвореном, а можете је користити и као поуздану резервну копију куће за хитне случајеве. Опције соларног комплета нуде још више попуста и укључују 120В, 200Ви 350В панели.

Преносна електрана БЛУЕТТИ АЦ180

БЛУЕТТИ АЦ180 је идеалан за породице на камповању које траже малу електрану. Са излазом наизменичне струје од 1.800 В (и режимом за подизање снаге од 2.700 В за потребе велике снаге) и 11 портова за испуштање више уређаја, родитељи могу да попију кафу ујутру, деца могу да се играју на својим играћим конзолама, а сви могу да уживају у вентилатору – или АЦ хлађени РВ и филм на мини пројектору увече.

Капацитет батерије од 1.152 Вх обезбеђује дуг животни век, док његове разноврсне опције пуњења укључују соларну, АЦ утичницу, аутомобил или генератор. Такође можете да га доведете до 80% капацитета за само 45 минута са 1440В АЦ улазом.

АЦ180 можете купити као једну јединицу или као део а 120В, 200В (са огромним попустом од 500 УСД)или 350В соларни комплет. Алтернативно, тхе АЦ180П има већи капацитет батерије за складиштење још више енергије за све ваше уређаје и уређаје.

БЛУЕТТИ-јеви шампиони у тешкој категорији за Офф-Грид и РВ авантуре

Међутим, БЛУЕТТИ нуди више од само компактних електрана. Ако вам је потребан већи капацитет, компанија има неке изванредне водеће генераторе за ентузијасте на отвореном којима је потребна екстремна снага. Ипак, упркос неопходној додатној тежини, ове електране су и даље преносиве и савршене за РВ ентузијасте који желе да оду мало дубље у залеђе.

Преносна електрана БЛУЕТТИ АЦ200Л

БЛУЕТТИ АЦ200Л, на пример, има невероватних 2.400 АЦ излаза и 3.600 В режим за подизање снаге. Са проширивим капацитетом батерије од 2048 Вх и још више опција пуњења које доприносе његовој свестраности, одлична је опција за авантуре ван мреже или резервне копије у хитним случајевима.

Када је упарен са додатком БЛУЕТТИ Д40, АЦ200Л се претвара у високоефикасни извор једносмерне струје. Нуди беспрекорно пуњење од 12В за РВ батерије, камере за надзор, рутере, звучнике и радио уређаје код куће или у покрету.

Можете уштедети на АЦ200Л са једном електраном смањеном са 1.999 УСД на 1.399 УСД за уштеду од 600 УСД. Или, можете се одлучити за АЦ200Л+ПВ200 соларни комплет који укључује панел од 200 В и уживајте у попусту од 32%, што износи 799 долара у вашем џепу.

Постоји и неколико других понуда и пакета који укључују АЦ200Л на који можете уживати, тако да БЛУЕТТИ чини дуга путовања и авантуре ван утабаних стаза још лакшим.

Преносна електрана БЛУЕТТИ АЦ200МАКС

АЦ200МАКС је још једна електрана великог капацитета за РВ ентузијасте који воле да иду мало даље. Ова преносива електрана има 2.200В АЦ излазни чист синусни инвертер са капацитетом пренапона од 4.800В. Пружа глатко и стабилно напајање за све ваше осетљиве електронске уређаје.

Смањен је за 400 долара током распродаје Спринг Инто Солар од 7. до 24. марта, али постоје и други одлични комплети и понуде које треба размотрити за свестрану електрану високог капацитета.

Међу најбољим понудама је АЦ200МАКС+3*ПВ120 соларни комплет, који укључује три панела од 120 В уз уштеду од 260 долара. Затим, ту је преносива електрана АЦ200П, која нуди чист синусни инвертер наизменичне струје од 2000 В са уштедом од 300 долара на оригиналној цени од 1499 долара.

Не пропустите БЛУЕТТИ-јеву пролећну распродају

Уз уштеду до 1.900 долара између 7. и 24. марта 2024., ентузијасти кампова и кампова не би требало да пропусте прилику да истраже снижене цене које се нуде током БЛУЕТТИ-јеве Спринг Инто Солар распродаје.

БЛУЕТТИ има неколико година иновација и награда већ стоји иза тога и брзо расте лидер у индустрији електрана.

Укључите се у акцију већ данас и искористите неке огромне попусте на премиум електране идеалне за камповање, РВинг или било који подухват у дивљини у коме бисте могли да уживате.

Ово је спонзорисани пост. Избори производа и мишљења изражена у овом чланку су од спонзора и не одражавају уређивачки правац МакеУсеОф-а или његовог особља