Фирефлиес, Крисп, тл;дв и Фатхом су АИ алати за боље састанке

Здраво! 🙋 Данас имамо следећа ажурирања производа за вас! 📣

Преглед садржаја

Фирефлиес

Фирефлиес је помоћник вештачке интелигенције који снима, транскрибује и организује све састанке тима на централизованој локацији. Користи се у више од једног милиона компанија. Фирефлиес вам омогућавају да претражујете све своје претходне разговоре и креирате акције за неколико секунди.

Платформа заснована на вештачкој интелигенцији пружа детаљне прегледе састанака, нацрте, белешке са састанка, кључне речи и радње.

Алат се интегрише са познатим софтвером за састанке и заказивање као што су Гоогле Меет, Зоом, Теамс Вебек, РингЦентрал и Аирцалл, тако да корисници могу брзо да преузимају податке и друге детаље у позивима. Такође ради са комуникационим платформама као што су Слацк и ЦРМ као што је Салесфорце како би се осигурало да се планови претварају у координисану акцију.

Његова архитектура заснована на вештачкој интелигенцији брзо прати и прегледа 1-сатни састанак за 5 минута. Корисници могу брзо да виде ставке радње, задатке, питања и друге критичне показатеље једноставним кликовима да би видели састанак.

Помаже у сарадњи са колегама, аутоматизацији радних токова у ЦРМ-у и другим функцијама са додатом вредношћу, као што су метрике обавештајних података о конверзијама које помажу у мерењу учинка и побољшању продаје, регрутовања и других интерних процеса.

Крисп

Крисп је напредни софтвер за уклањање буке дизајниран да побољша комуникацију на виртуелним састанцима елиминисањем позадинске буке из позива. Побољшава продуктивност онлајн састанака са својом АИ јасноћом гласа и помоћником за састанке.

  Ослободите се Вуе Проп бушења помоћу Провиде/Ињецт

Крисп-у су додељена бројна признања, укључујући Гартнер Цоол Вендор, АИ 50 Форбес, победника Пеоплес Воицеа итд.

И за појединце и за тимове, његова технологија заснована на вештачкој интелигенцији нуди беспрекоран и непрекидан аудио доживљај. Највеће компаније на свету, укључујући АВС, Сиеменс, Аццентуре, Цисцо, ВМваре, Сони, Соларвиндс, Гитхуб и многе друге, верују Крисп-у.

Са само једним кликом, функционише као „паметна“ баријера између вашег уређаја и било којег алата за разговор на мрежи како би се поништила сва позадинска бука. Платформа нуди поништавање еха, поништавање буке и позадину гласа.

Пружа транскрипцију састанака и белешке са састанака уз помоћ вештачке интелигенције. Аутоматски резиме састанка је такође користан.

Компатибилан је са различитим комуникационим системима, а интерфејс прилагођен кориснику омогућава корисницима да се фокусирају на своје разговоре уместо да брину о прекидима звука. То је кључно средство за удаљене запослене, виртуелне школе и дигиталне номаде.

тл;дв

тл;дв је снимач састанака који резимира и транскриптује ваше позиве са клијентима, потенцијалним клијентима и члановима тима.

Пола милиона бира тл;дв. Помаже у снимању позива са кристално чистим звуком и видеом и тренутно их преузима из колекције састанака. Помоћу апликације Зоом или Гоогле Меет Цхроме екстензије можете бесплатно да снимате састанке.

Одмах примајте тачне транскрипте састанака за Зоом и Гоогле Меет на више од 25 језика. Уз помоћ аутоматских ознака звучника, можете идентификовати ко је шта рекао.

Користите једноставан клик или пречицу да брзо резимирате најважније догађаје са ваших састанака. Тема ће бити брзо сажета помоћу АИ Меетинг Ноте Такера, омогућавајући вам да се концентришете на свој разговор. Потражите теме састанка да бисте брзо идентификовали и саставили све разговоре у вези са кључном речи.

  20+ ТикТок статистика које не можете себи приуштити да игноришете у свету маркетинга

Алат вам помаже да надокнадите дискусију о буџету коју сте пропустили док сте ООО или прегледали разговор са клијентом који сте водили. Никада више не заборавите неку акцију или пропустите увид у састанак. Било да се ради о Нотион, Гоогле документима, Слацку, Салесфорцеу или ХубСпоту, платформа без напора комуницира са ЦРМ-овима и алатима за сарадњу.

Фатхом

Фатхом је бесплатна Зоом апликација која снима, транскрибује и истиче кључне тренутке ваших Зоом позива како бисте се могли фокусирати на разговор уместо да правите белешке. Када кликнете да бисте истакли део Зоом позива, он на чудесан начин резимира оно што је речено. Једноставан је за употребу.

Помаже вам да снимите, транскрибујете, истакнете и резимирате своје састанке како бисте се могли концентрисати на разговор. Невероватно је једноставан за постављање и почетак рада.

Аутоматски производи и синхронизује белешке о позивима на свим одговарајућим локацијама у вашем ЦРМ-у.

За развој платформе коришћени су најбољи безбедносни стандарди, као што су енд-то-енд енкрипција, темељно праћење и рутинско тестирање пенетрације треће стране.

Као партнер за покретање Зоом апликација, прошао је ревизију типа 2 СОЦ2 и темељну безбедносну проверу.