Фолк ЦРМ, Десцопе Еаси Аутхентицатион за Апп & ПлугинЛаб за ЦхатГПТ додатке

Поздрав свима! 🙋 Имамо следећа технолошка ажурирања за вас! 📣

Преглед садржаја

Фолк

Фолк је лаган, прилагодљив и ЦРМ који покреће АИ. Верује му преко 100 компанија следеће генерације.

Фолк је тимски радни простор који побољшава сарадњу, комуникацију и продуктивност. Централизује ресурсе и информације, поједностављује токове посла и подстиче ефективну размену знања и јаке тимске односе.

Платформа обавља различите задатке аутоматизације као што су аутоматска синхронизација, аутоматски увоз, аутоматска категоризација итд., тако да се можете фокусирати на изградњу јачих односа.

Фолк је радни простор за сарадњу за све односе вашег тима, а његов мотор који покреће вештачка интелигенција помаже да персонализујете сваку тачку додира, боље пишете и пратите и надгледате своје резултате.

У својој последњој активности прикупљања средстава, компанија је прикупила 4,5 милиона долара, на челу са Аццел-ом. Корисници га могу бесплатно користити са ограниченим бројем контаката и порука.

Десцопе

Десцопе је платформа за превуци и испусти аутентификацију и управљање корисницима за било коју апликацију. Нуди аутентификацију без лозинке и укључивање корисника са неколико линија кода и токова посла, СДК-ова и АПИ-ја за изградњу токова аутентификације.

Десцопе је погодан за потрошачке и пословне апликације са функцијама као што су САМЛ јединствена пријава, мере безбедности и креирање екрана окренутих према корисницима. Десцопе пружа безбедно корисничко искуство коришћењем функција као што су магичне везе, биометријска аутентификација, пријава на друштвене мреже, једнократне лозинке, апликације за аутентификацију итд.

Корисници могу да користе креатор екрана заснован на виџетима да креирају екране за пријаву персонализоване са елементима њиховог бренда. Пружа сигурносне механизме аутентификације како би се избегла крађа сесије, пуњење акредитива, груба сила и напади засновани на лозинки.

  Како аутоматски форматирати у ВС коду да бисте уштедели време и труд [2023]

Може чак да идентификује ботове и покушаје преузимања налога. Он даје приоритет безбедности и усклађености ради заштите података организације и корисника.

Десцопе је бесплатан за до 7500 МАУ (активних корисника месечно). За стартапе је прва година бесплатна.

ПлугинЛаб

ПлугинЛаб је саас алатка која нуди све-у-једном функције за ЦхатГПТ додатке, као што су верзија, аутентификација, управљање корисницима и плаћање, што резултира бржим лансирањем.

ПлугинЛаб добија брзу аутентификацију и аналитику за креаторе додатака за ЦхатГПТ. ПлугинЛаб делује као средњи слој између ОпенАИ-а и корисничког АПИ-ја, пружајући вредне увиде о корисницима и помажући предузећима да повећају своју корисничку базу.

Корисници могу лако да се региструју и пријаве преко ПлугинЛаб странице за потврду идентитета. Платформа нуди заштиту засновану на токенима за приступ АПИ-ју, омогућавајући корисницима да се фокусирају на своје пословање без бриге о безбедности.

Пружа све што је потребно за брзо покретање ЦхатГПТ додатка, укључујући аутентификацију, корисничке увиде, праћење догађаја, упозорење о грешкама, верзионисање, догађаје у реалном времену итд.

Платформа нуди бесплатну опцију за до 100 чланова за почетак.

За више ажурирања, погледајте категорију Најновија технологија.