ГетУпсиде промотивни код за постојеће кориснике: Искористите одмах

ГетУпсиде је један од најбољих начина да уштедите новац док купујете или купујете бензин на одабраним бензинским пумпама. Многи корисници се ослањају на промотивне кодове да би добили одличне понуде за своје куповине. Постоје различити активни ГетУпсиде промотивни кодови за постојеће кориснике који се могу искористити у апликацији да бисте добили понуде и попусте и бонусе при свакој куповини. Код за попуст на гас се такође може добити упућивањем апликације пријатељима преко кода препоруке или учешћем у различитим онлајн анкетама. У овом водичу смо навели све доступне и истекле бесплатне промотивне кодове за гас у апликацији ГетУпсиде. Такође смо навели методе за добијање бесплатних промотивних кодова и понуда из апликације. Ако сте неко ко тражи бесплатне промотивне кодове за апликацију ГетУпсиде, дошли сте на право место.

ГетУпсиде промотивни код за постојеће кориснике

Овде смо детаљно навели ГетУпсиде промотивне кодове које постојећи корисници могу искористити.

Шта је ГетУпсиде?

ГетУпсиде је корисна апликација која може бити одличан алат за уштеду новца на куповину гаса. Апликација вам такође даје одличне понуде за друге трговце као што су ресторани и продавнице прехрамбених производа. Када купујете гас са одабране бензинске пумпе, добијате прилику да зарадите пасивни приход преко ГетУпсиде апликације. Апликација има фиксне цене које даје корисницима као награду сваки пут када купе апликацију. Ова апликација је одличан начин да зарадите нешто новца док радите једноставну активност као што је пуњење бензина за ваше возило, па ако већ нисте, требало би да испробате ову апликацију.

  Како функционишу нова обавештења о изложености ЦОВИД-19 на вашем иПхоне-у

Шта су ГетУпсиде промотивни кодови?

ГетУпсиде промо кодови су јединствени кодови који вам могу пружити разне узбудљиве понуде и понуде у апликацији ГетУпсиде. Многи корисници који користе ГетУпсиде апликацију увек траже нове промотивне кодове за употребу у апликацији. У наредним одељцима смо дошли до спискова свих активних и истеклих кодова за попуст на гас и промо кодова за апликацију ГетУпсиде. Такође смо детаљно објаснили различите методе за добијање најбољих понуда за апликацију ГетУпсиде и бесплатне промотивне кодове за гас.

Листа свих доступних промотивних кодова

Следи листа свих доступних ГетУпсиде промо кодова за постојеће кориснике. Можете искористити ове кодове да бисте добили награде.

Код
Награда
Рок употребе
добродошли05
5¢/гал бонус
Непознат
ДВРФ5
45 ¢/ галон
Непознат
ДООРДАСХ20
20 ¢ попуста/ галон
Непознат
ИНСТАЦАРТ40
40 ¢ попуста/ галон
Непознат

Листа свих истеклих кодова

Следи листа свих истеклих ГетУпсиде промо кодова. Ови кодови се више не користе и не могу се искористити.

Код
Награда
Рок употребе
ЦОМЕБАЦК6
6¢/галон
Истиче 31. августа 2021
СХОППЕР20
20 ¢/ галон
Истиче 30. јула 2021
7ЦЕНТБОНУС
7 ¢/галон
Истиче 30. јула 2021

Како искористити ГетУпсиде промотивне кодове

Новим корисницима ће можда бити тешко да искористе промотивни код у ГетУпсиде-у. Међутим, процес је изузетно лак и може се урадити пратећи неколико једноставних корака. Можете искористити промотивни код за ГетУпсиде пратећи ове једноставне кораке.

1. Отворите и покрените апликацију ГетУпсиде.

2. Превуците прстом од левог окна да бисте отишли ​​у мени апликације.

3. Овде изаберите опцију Профил.

4. Пронађите и изаберите опцију Уреди поред промотивног кода.

5. Уметните исправан промотивни код у оквир за текст и додирните ГОТОВО.

6. Код попуста на гас ће се аутоматски применити и можете уживати у награди.

  Како уклонити Пинтерест из резултата Гоогле претраге

Различите методе за добијање промотивних кодова за постојеће кориснике

Када претражујете на интернету бесплатне промотивне кодове за гас за постојеће кориснике, можете пронаћи стотине веб локација које тврде да пружају бесплатан ГетУпсиде промотивни код за постојеће кориснике. Нажалост, већина ових веб локација је лажна и промотивни кодови које пружају никада не раде. Можда ће вам бити тешко да пронађете функционалне легитимне ГетУпсиде промотивне кодове. Међутим, постоји неколико ефикасних метода које вам могу помоћи са промотивним кодовима. Ове методе укључују онлајн анкете, праћење платформи друштвених медија и референтне кодове. Све ове методе су ефикасне и делују већину времена. У следећим одељцима смо детаљно објаснили методе за добијање бесплатних ГетУпсиде промо кодова.

Метод 1: Учествујте у онлајн анкетама

Учествовање у плаћеним онлајн анкетама је један од најбољих метода за добијање промотивних кодова на мрежи. Различите онлајн платформе дају новац у замену за учешће у анкетама. Можете се пријавити за једну од ових платформи и учествовати у разним анкетама, ове анкете обично захтевају од учесника да одговоре на неколико лаких питања. Када учесник попуни анкету, добијају бодове. Када сакупите довољно поена, можете их повући за новац. Овај новац можете користити да добијете разне поклон картице као што су Амазон и Валмарт поклон картице, можете користити и овај новац да добијете ГетУпсиде промотивне кодове. Можете искористити готовину од кода за попуст на гас преко ПаиПал-а.

Метод 2: Користите друштвене медије у своју корист

Платформе друштвених медија могу бити један од најбољих начина за добијање бесплатних промотивних кодова за апликацију ГетУпсиде. Међутим, може бити тешко тражити бесплатне промотивне кодове за гас на правој платформи друштвених медија да бисте добили бесплатне промотивне кодове. На пример, Фацебоок страница ретко пружа промотивне кодове, стога нема смисла губити време на Фејсбуку. Уместо тога, можете покушати да лоцирате заједнице на Реддиту где други корисници деле промотивне кодове. Постоји много активних заједница у којима корисници помажу једни другима промотивним кодовима и другим попустима.

  Како да откажете претплату на Пхило

Метод 3: Препоручите пријатеља

ГетУпсиде програм препорука је један од најбољих начина да добијете ГетУпсиде награде. Овај програм омогућава корисницима да добију узбудљиве награде као што су поврат новца и промо кодови за упућивање ГетУпсиде апликације пријатељима. Програм вам омогућава да зарадите бонус за први пут од 15¢/гал цасхбацк-а када један од ваших реферала постави своју прву поруџбину из ГетУпсиде апликације. Такође добијате 1 ¢ за сваки галон када неко кога сте упутили купи бензин из апликације ГетУпсиде. Овај програм нема датум истека и стога можете користити предности овог програма на неодређено време. Дакле, наставите да упућујете више пријатеља да користе ГетУпсиде апликацију и наставите да уживате у својим наградама.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Да ли је апликација ГетУпсиде безбедна?

Анс. Да, апликација ГртУпсиде је легитимна и сигурна. Хиљаде корисника користе платформу да би зарадили бонусе сваки пут када купују бензин на одабраној бензинској пумпи.

К2. Могу ли добити попуст уз ГетУпсиде апликацију?

Анс. Да, апликација ГетУпсиде је један од најбољих метода за уштеду новца, сваки пут када купујете бензин на бензинској пумпи. Апликација вас награђује бонусима који се могу користити за добијање попуста.

К3. Како уштедети новац помоћу ГетУпсиде апликације?

Анс. Можете искористити различите промотивне кодове да бисте добили попусте и бонусе из апликације ГетУпсиде.

***

Надамо се да вам је овај водич био од помоћи и да сте успели да добијете листу ГетУпсиде промо кодова за постојеће кориснике. Обавестите нас који промотивни код вам највише одговара. Ако имате било какве предлоге или питања за нас, обавестите нас у одељку за коментаре.