Исправите грешку без команде за Андроид

Велики број становништва користи Андроид телефоне и управо на овом оперативном систему очекујемо да ће се појавити најмање кварова. Али грешка која је већ дуже време присутна код Андроид корисника није грешка у команди на андроиду. Грешка без команде указује на то да док је ваш телефон чекао налог да уђе у режим опоравка, на крају није успео. Дакле, да би се ваш телефон вратио у нормалу, потребна вам је исправка без команде за Андроид.

Како да поправите грешку без команде на Андроиду

Но Цомманд означава да не можете да користите интерфејс командне линије за приступ функцијама вашег Андроид систем, као што је режим опоравка и надоградња софтвера. Шта означава када ваш Андроид таблет или телефон одговори са „нема команде“? То значи да је ваш уређај чекао инструкције за улазак у режим опоравка када на крају није успео.

Који су разлози зашто Андроид Рецовери Моде не ради?

Могу постојати различити разлози зашто се суочавате са грешком без команде на свом Андроид уређају. Први разлог може бити да програм на вашем уређају не функционише исправно, можете наићи на ову грешку. Ова порука о грешци ће се појавити ако је инсталација продавнице апликација прекинута због квара на уређају. Други разлог је када дође до грешке током инсталације или ажурирања вашег Андроид оперативног система, проблем без команде се манифестује, али највероватнији узрок може бити неправилно ресетовање уређаја на вашем Андроид паметном телефону.

  8 алата за унапређење развоја Андроид апликација

Ако немате довољно времена, разлози за режим опоравка нису наведени у наставку:

 • Андроид уређај је погрешно ресетован
 • Грешка у ажурирању Андроид ОС-а
 • Прекид инсталације у апликацији
 • Ваш паметни телефон је забранио приступ суперкориснику

Метод 1: Принудно рестартујте Андроид уређај

Извођење функције присилног поновног покретања је мало другачије у сваком другом паметном телефону компаније. Стога, ево листе најпопуларнијих брендова и како извршити принудно поновно покретање на тим уређајима. Режим опоравка Андроид-а који не ради обично вас тера да користите ову опцију. Погледајте наш водич да поново покренете или поново покренете свој Андроид телефон.

 • Сони телефон: Ако желите да поново покренете уређај насилно, дуго притисните истовремено тастере за појачавање и напајање док телефон не завибрира.

 • Самсунг телефон: 10 секунди држите истовремено тастере за смањивање јачине звука и за напајање. Екран Самсунг телефона ће постати празан. Сачекајте да се телефон поново покрене након што отпустите оба тастера.

 • Хуавеи телефон: Десет секунди или више, истовремено притисните и држите тастере за напајање и јачину звука (појачавање или смањивање јачине звука).

 • Нокиа телефон: Истовремено притисните дугме за напајање и тастер за појачавање звука око 15 секунди (или док телефон не завибрира).

 • Виво: За присилно поновно покретање телефона, истовремено притисните и држите дугмад за напајање и смањивање јачине звука.

 • Оппо: Држите истовремено тастере за напајање и смањивање јачине звука да бисте натерали телефон да се поново покрене.

 • Мото: Притисните и држите дугме за напајање са стране вашег Андроид телефона док се екран не искључи да бисте поново покренули уређај. Телефон ће се поново покренути сам.

Метод 2: Уклоните батерију телефона

Фотографија Тилер Ластовицх на Унспласх

Када покушате да уђете у режим опоравка, ниједна команда не може бити проблем са којим бисте се могли суочити. Користите ову методу само ако је у реду да извадите батерију из Андроид телефона. Не покушавајте да уклоните батерију са било ког Андроид телефона који је означен као да има батерију која се не може уклонити. Уместо тога, изаберите алтернативу. Искључите телефон пре вађења батерије. Поново инсталирајте батерију у Андроид телефон након неког времена. Поново покрените Андроид да бисте видели да ли је грешка исправљена. То је једна од најбољих метода за поправку без команде за Андроид ако се батерија телефона може уклонити.

Метод 3: Ресетујте Андроид уређај на фабричка подешавања

Метода фабричког ресетовања се може користити ако се грешка без команде појави на вашем екрану у више наврата да бисте покушали да решите проблем у његовом корену. Режим опоравка Андроид-а који не ради приморава Андроид корисника да користи ову опцију. За ово следите доле наведене кораке:

1. Отворите апликацију Подешавања

2. Померите се надоле до краја док не пронађете Систем

3. Отворите га да бисте пронашли опције ресетовања

4. Додирните Избриши све податке (ресетовање на фабричка подешавања)

Метод 4: Користите Рецовери Моде

Када екран вашег телефона потпуно не реагује, једина преостала опција је да пређете у режим опоравка помоћу тастера телефона. Овде треба напоменути да су начини за прелазак у режим опоравка различити за сваки модел, тако да можете испробати следеће комбинације јер оне могу да функционишу да поправе грешку без команде Андроид.

 • Притисните и држите дугмад за напајање, почетни екран и јачину звука
 • Притисните и држите дугмад за напајање и смањивање јачине звука
 • Притисните и држите тастере за напајање, почетни екран и тастере за смањивање јачине звука.
 • Држите тастере за напајање и јачину звука.

Након што уђете у режим опоравка, телефон ће вам показати различите опције. Користите дугмад за појачавање/утишавање звука да бисте се померали горе и доле и дугме за напајање да бисте изабрали. Или изаберите опцију Обриши кеш партицију или опцију Фацтори ресет. Користите режим опоравка без исправке команде ако је ваш ранији покушај да пређете у режим опоравка прекинут.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Шта могу да урадим са режимом опоравка за Андроид?

Анс. Враћа све апликације које је инсталирао произвођач рачунара и уклања апликације које сте инсталирали.

К2. Како поправити грешку без команде Пелтон?

Анс. Дугмад за појачавање и напајање треба истовремено притиснути и држати. Отпустите оба дугмета истовремено када се екран укључи. Да бисте дошли до ставке менија са ознаком Обриши кеш партицију, користите дугме за смањивање јачине звука. Да бисте га изабрали, притисните дугме за напајање. Користите дугме за напајање да поново покренете свој Пелотон када се ова процедура заврши.

К3. Како поправити грешку без команде на Оцулус Куест 2?

Анс. Поновно покретање хардвера требало би да буде ваш први корак. Држите дугме за напајање притиснутим 10 до 15 секунди, а затим пустите да се уређај нормално поново покрене или притисните и држите тастере за смањивање јачине звука и тастере за напајање истовремено 10 секунди. Требало би да постоји мени. Померајте се горе-доле помоћу контрола за јачину звука док бирате Екит анд Боот Девице Да потврдите, притисните дугме за напајање.

***

Надамо се да је овај водич био од помоћи и да сте могли да научите како да поправите Андроид без команде и уклоните грешку без команде. Јавите нам који метод је био најлакши. Ако имате било каква питања или предлоге, слободно их оставите у одељку за коментаре испод.